hossein98

وسط چین کردن ادامه مطلب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم برای وسط چین کردن ادامه مطلب چیکار باید بکنم

http://parsipuls.com/1391/05/5282/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%d8%b9%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b7%d8%b1-91/

توی کدهای css قسمت پوسته برگه را از right به center تغییر دادم اما تغییری نکرد اما به left تغییر دادم چپ چین شد!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ادامه مطلب خود پست هست؟

معمولا به پیوند more در صفحه ی اصلی می گن ادامه مطلب اگر اونرو می خواهید وسط چین کنید که باید از حالت float خارجش کنید و مطالب صفحه ی پست هاتون هم وسط چین هست اگر سیستمتون درست نشون نمی ده کوکی ها رو حذف کنید

البته برای اینکار به قالب برگه نباید دست می زدید و سند مربوط به این قسمت single.php است و فایل مزتبط با چیدمان style.css

بهر حال الان که درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نگاه کنید کل قالب سمت راست هستش برخلاف صفحه اصلی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

اشتباه تایپی بوده و شاید منظورشون header.php بوده, جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

کد اولی که در هیدر نبود کد دومی هم فقط این قسمتش <html dir="rtl" lang="fa-IR"><head> نبود ک اضافه کردم اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هیدر رو بزارید اینجا تا بتونیم تست کنیم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Wordpressi">
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="warrper">
<div class="main">
<div class="header">
<h1 class="header-name"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span><?php bloginfo('name'); ?></span></a></h1>
<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
<input type="text" value="" name="s" id="s" class="st" />
<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="sti"/>
</form>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="nav">
<ul>
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><span>صفحه اصلی</span></a></li>
<li><a href="http://parsipuls.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/"><span>تماس با ما</span></a></li>
</ul>
<div class="date">
<div class="rss"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/feed/rss">با دریافت خوراک سایت همیشه از مطالب آگاه باشید .</a></div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون

چرا 2تا تگ head و html دارید؟

این 2 خطو حذف و دوباره امتحان کنید.


<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شد اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مشکل دیگه هم دارید.

در بین کدهاتون این کد وجود داره!

</html>

که باید همون آخر کد باشه و نباید در بین کدها باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

</html>

اصلا داخل هیدر وجود نداشت ک اضافه کردم

مرتضی جان ی چیزی شما مطمئن هستید که مشکل توی کدهای هیدر هست ؟؟؟ چون توی صفحه اصلی قالب وسطه !! اگه توی هیدر بود باید صفحه اصلی هم راست میبود! منتظر رراهنماییتون هستم :X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست بعد از این خط ها در هدر تولید شده


<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

اگر در انتهای فایل header.php تگ <html/> وجود داره حذف کنید و اگر نیست باید ببینید از طریق کدام فایل تولید شده تا حذف کنید.

در فایل sidebar.php در کد آمارگیر نیاز به استفاده از <html></html> نیست حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد