hossein98

وسط چین کردن ادامه مطلب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم برای وسط چین کردن ادامه مطلب چیکار باید بکنم

http://parsipuls.com/1391/05/5282/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%d8%b9%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b7%d8%b1-91/

توی کدهای css قسمت پوسته برگه را از right به center تغییر دادم اما تغییری نکرد اما به left تغییر دادم چپ چین شد!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ادامه مطلب خود پست هست؟

معمولا به پیوند more در صفحه ی اصلی می گن ادامه مطلب اگر اونرو می خواهید وسط چین کنید که باید از حالت float خارجش کنید و مطالب صفحه ی پست هاتون هم وسط چین هست اگر سیستمتون درست نشون نمی ده کوکی ها رو حذف کنید

البته برای اینکار به قالب برگه نباید دست می زدید و سند مربوط به این قسمت single.php است و فایل مزتبط با چیدمان style.css

بهر حال الان که درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نگاه کنید کل قالب سمت راست هستش برخلاف صفحه اصلی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

اشتباه تایپی بوده و شاید منظورشون header.php بوده, جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

کد اولی که در هیدر نبود کد دومی هم فقط این قسمتش <html dir="rtl" lang="fa-IR"><head> نبود ک اضافه کردم اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هیدر رو بزارید اینجا تا بتونیم تست کنیم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Wordpressi">
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="warrper">
<div class="main">
<div class="header">
<h1 class="header-name"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span><?php bloginfo('name'); ?></span></a></h1>
<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
<input type="text" value="" name="s" id="s" class="st" />
<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="sti"/>
</form>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="nav">
<ul>
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><span>صفحه اصلی</span></a></li>
<li><a href="http://parsipuls.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/"><span>تماس با ما</span></a></li>
</ul>
<div class="date">
<div class="rss"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/feed/rss">با دریافت خوراک سایت همیشه از مطالب آگاه باشید .</a></div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون

چرا 2تا تگ head و html دارید؟

این 2 خطو حذف و دوباره امتحان کنید.


<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شد اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مشکل دیگه هم دارید.

در بین کدهاتون این کد وجود داره!

</html>

که باید همون آخر کد باشه و نباید در بین کدها باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

</html>

اصلا داخل هیدر وجود نداشت ک اضافه کردم

مرتضی جان ی چیزی شما مطمئن هستید که مشکل توی کدهای هیدر هست ؟؟؟ چون توی صفحه اصلی قالب وسطه !! اگه توی هیدر بود باید صفحه اصلی هم راست میبود! منتظر رراهنماییتون هستم :X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست بعد از این خط ها در هدر تولید شده


<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

اگر در انتهای فایل header.php تگ <html/> وجود داره حذف کنید و اگر نیست باید ببینید از طریق کدام فایل تولید شده تا حذف کنید.

در فایل sidebar.php در کد آمارگیر نیاز به استفاده از <html></html> نیست حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟