hossein98

وسط چین کردن ادامه مطلب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم برای وسط چین کردن ادامه مطلب چیکار باید بکنم

http://parsipuls.com/1391/05/5282/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%d8%b9%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b7%d8%b1-91/

توی کدهای css قسمت پوسته برگه را از right به center تغییر دادم اما تغییری نکرد اما به left تغییر دادم چپ چین شد!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ادامه مطلب خود پست هست؟

معمولا به پیوند more در صفحه ی اصلی می گن ادامه مطلب اگر اونرو می خواهید وسط چین کنید که باید از حالت float خارجش کنید و مطالب صفحه ی پست هاتون هم وسط چین هست اگر سیستمتون درست نشون نمی ده کوکی ها رو حذف کنید

البته برای اینکار به قالب برگه نباید دست می زدید و سند مربوط به این قسمت single.php است و فایل مزتبط با چیدمان style.css

بهر حال الان که درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نگاه کنید کل قالب سمت راست هستش برخلاف صفحه اصلی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

اشتباه تایپی بوده و شاید منظورشون header.php بوده, جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

کد اولی که در هیدر نبود کد دومی هم فقط این قسمتش <html dir="rtl" lang="fa-IR"><head> نبود ک اضافه کردم اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هیدر رو بزارید اینجا تا بتونیم تست کنیم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Wordpressi">
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="warrper">
<div class="main">
<div class="header">
<h1 class="header-name"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span><?php bloginfo('name'); ?></span></a></h1>
<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
<input type="text" value="" name="s" id="s" class="st" />
<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="sti"/>
</form>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="nav">
<ul>
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><span>صفحه اصلی</span></a></li>
<li><a href="http://parsipuls.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/"><span>تماس با ما</span></a></li>
</ul>
<div class="date">
<div class="rss"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/feed/rss">با دریافت خوراک سایت همیشه از مطالب آگاه باشید .</a></div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون

چرا 2تا تگ head و html دارید؟

این 2 خطو حذف و دوباره امتحان کنید.


<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شد اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مشکل دیگه هم دارید.

در بین کدهاتون این کد وجود داره!

</html>

که باید همون آخر کد باشه و نباید در بین کدها باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

</html>

اصلا داخل هیدر وجود نداشت ک اضافه کردم

مرتضی جان ی چیزی شما مطمئن هستید که مشکل توی کدهای هیدر هست ؟؟؟ چون توی صفحه اصلی قالب وسطه !! اگه توی هیدر بود باید صفحه اصلی هم راست میبود! منتظر رراهنماییتون هستم :X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست بعد از این خط ها در هدر تولید شده


<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

اگر در انتهای فایل header.php تگ <html/> وجود داره حذف کنید و اگر نیست باید ببینید از طریق کدام فایل تولید شده تا حذف کنید.

در فایل sidebar.php در کد آمارگیر نیاز به استفاده از <html></html> نیست حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر