hossein98

وسط چین کردن ادامه مطلب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم برای وسط چین کردن ادامه مطلب چیکار باید بکنم

http://parsipuls.com/1391/05/5282/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%d8%b9%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b7%d8%b1-91/

توی کدهای css قسمت پوسته برگه را از right به center تغییر دادم اما تغییری نکرد اما به left تغییر دادم چپ چین شد!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ادامه مطلب خود پست هست؟

معمولا به پیوند more در صفحه ی اصلی می گن ادامه مطلب اگر اونرو می خواهید وسط چین کنید که باید از حالت float خارجش کنید و مطالب صفحه ی پست هاتون هم وسط چین هست اگر سیستمتون درست نشون نمی ده کوکی ها رو حذف کنید

البته برای اینکار به قالب برگه نباید دست می زدید و سند مربوط به این قسمت single.php است و فایل مزتبط با چیدمان style.css

بهر حال الان که درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نگاه کنید کل قالب سمت راست هستش برخلاف صفحه اصلی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل سهدلمث کجاست ؟؟؟ من اون کد بالا را در

(single.php)ت و جو کردم نبود

اشتباه تایپی بوده و شاید منظورشون header.php بوده, جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل header کد زیر در بالای هد هست:

<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body class="rtl single single-post postid-5282 single-format-standard"><center>

باید بشه این:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>

کد اولی که در هیدر نبود کد دومی هم فقط این قسمتش <html dir="rtl" lang="fa-IR"><head> نبود ک اضافه کردم اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هیدر رو بزارید اینجا تا بتونیم تست کنیم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl" lang="fa-IR"><head>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Wordpressi">
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="warrper">
<div class="main">
<div class="header">
<h1 class="header-name"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span><?php bloginfo('name'); ?></span></a></h1>
<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
<input type="text" value="" name="s" id="s" class="st" />
<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="sti"/>
</form>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="nav">
<ul>
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><span>صفحه اصلی</span></a></li>
<li><a href="http://parsipuls.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/"><span>تماس با ما</span></a></li>
</ul>
<div class="date">
<div class="rss"><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/feed/rss">با دریافت خوراک سایت همیشه از مطالب آگاه باشید .</a></div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هیدر ممنوون

چرا 2تا تگ head و html دارید؟

این 2 خطو حذف و دوباره امتحان کنید.


<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شد اما درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مشکل دیگه هم دارید.

در بین کدهاتون این کد وجود داره!

</html>

که باید همون آخر کد باشه و نباید در بین کدها باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

</html>

اصلا داخل هیدر وجود نداشت ک اضافه کردم

مرتضی جان ی چیزی شما مطمئن هستید که مشکل توی کدهای هیدر هست ؟؟؟ چون توی صفحه اصلی قالب وسطه !! اگه توی هیدر بود باید صفحه اصلی هم راست میبود! منتظر رراهنماییتون هستم :X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست بعد از این خط ها در هدر تولید شده


<div class="clear"></div>
<div class="page-body">
<div id="page-body">

اگر در انتهای فایل header.php تگ <html/> وجود داره حذف کنید و اگر نیست باید ببینید از طریق کدام فایل تولید شده تا حذف کنید.

در فایل sidebar.php در کد آمارگیر نیاز به استفاده از <html></html> نیست حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر