سیدرضا بازیار

تغییر لوگو وردپرس

14 پست در این موضوع قرار دارد

من قصد دارم لوگو بالا پنل آدمین رو تغییر بدم

لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


function my_login_logo() { ?>
<style type="text/css">
body.login div#login h1 a {
background-image: url(<?php echo get_bloginfo( 'template_directory' ) ?>/images/site-login-logo.png);
padding-bottom: 30px;
}
</style>
<?php }
add_action( 'login_enqueue_scripts', 'my_login_logo' );

و لوگوی مورد نظرتون رو در پوشه images و با نام

site-login-logo.png ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


function my_login_logo() { ?>
<style type="text/css">
body.login div#login h1 a {
background-image: url(<?php echo get_bloginfo( 'template_directory' ) ?>/images/site-login-logo.png);
padding-bottom: 30px;
}
</style>
<?php }
add_action( 'login_enqueue_scripts', 'my_login_logo' );

و لوگوی مورد نظرتون رو در پوشه images و با نام

site-login-logo.png ذخیره کنید

کد رو توی فانکشن بزارم؟

پوشه images رو توی روت هاست بیازم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-کد باید در فانکشن قالب قرار بگیرد و کد ویرایش شد

2-بله در روت پوسته در فولدر images تصویری به اسم site-login-logo.png باشد


<?php function my_login_logo() { ?>
<style type="text/css">
body.login div#login h1 a {
background-image: url(<?php echo get_bloginfo( 'template_directory' ) ?>/images/site-login-logo.png);
padding-bottom: 30px;
}
</style>
<?php }
add_action( 'login_enqueue_scripts', 'my_login_logo' );?>

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/369-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-wp-loginphp/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خععععلی عجیبه

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/.../public_html/wp-content/themes/.../.../functions.php:35) in /home3/.../public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

ویرایش شده در توسط سیدرضا بازیار
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار یکم خطرناکه... :D

اگه ممکنه یه راه بهتری رو معرفی کنید

اصلا لینک تصویر بالای صفحه ورود کجا قرار داره؟ اون رو تغییر بدم درست میشه :lol:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فانکشن خود قرار بدید تا اضافه کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید:


<?php
/*
Plugin Name: Fonts
Plugin URI: http://wpsites.net/plugins/fonts/
Description: Add More Font Styles & Sizes To Your Visual Editor in WordPress
Version: 1.0
Author: Brad Dalton - wpsites
Author URI: http://wpsites.net/
License:
*/
// خخخخخخخخخخخخخخخ
function add_more_buttons($buttons) {
$buttons[] = 'fontselect';
$buttons[] = 'fontsizeselect';
return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons_3", "add_more_buttons");
// Translations can be filed in the /lang/ directory
load_theme_textdomain( 'themejunkie', TEMPLATEPATH . '/lang' );
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/sidebar-init.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/custom-functions.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/post-thumbnails.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/theme-options.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/theme-comments.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/theme-widgets.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/functions/theme_functions.php');
require_once(TEMPLATEPATH . '/functions/admin_functions.php');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگو وردپرس برداشته شد. اما لوگو سایتم رو بالای اون نمایش نمیده

حالا هیچ لوگویی بالای اون نیست

http://balyan.ir/images/site-login-logo.png

لینک لوگو رو هم میخوام تغییر بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-محل قرار گیری فایل درست هست ؟ کش خالی کنی و تست کنید

قبلا بحث شده جستجو کنید :

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محل قرارگیری عکس اشتباه هست. باید درون فولدر ایمیجز توی قالب قرار بگیره!


<?php echo get_bloginfo( 'template_directory' ) ?>/images/site-login-logo.png

اگر میخواهید از مسیر فعلی که عکس رو گذاشتید عکس رو بیاره کد رو به این صورت تغییر بدید :


<?php echo bloginfo( 'url' ) ?>/images/site-login-logo.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محل قرارگیری عکس اشتباه هست. باید درون فولدر ایمیجز توی قالب قرار بگیره!


<?php echo get_bloginfo( 'template_directory' ) ?>/images/site-login-logo.png

اگر میخواهید از مسیر فعلی که عکس رو گذاشتید عکس رو بیاره کد رو به این صورت تغییر بدید :


<?php echo bloginfo( 'url' ) ?>/images/site-login-logo.png

ممنون. درست شد

اماحالا تصویر رو در سایز خیلی کوچک نمایش میده

راهی هست سایز تصویر رو بزرگتر کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری