senator ali

مصرف بالای منابع با وجود غیرفعال بودن قالب و افزونه ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اخطار مصرف بالای پردازش گرفتم از هاستينگ.

قالب رو غیرفعال کردم و افزونه ها رو از کار انداختم. دیتابیس رو هم بهینه کردم. اما مصرف منابع هنوزم بالاست !.بازدید روزانم 5000 تاست و رتبه الکسام هم 6000 هستش.

پشتیبانی هاست میگه خوده وردپرس بدون قالب و افزونه ها هم مصرف بالایی داره! پردازش سایتم بدون قالب و افزونه روزانه 3 درصد و بیشتر هستش.

سایتم رو سرور آبتین وب قرار داره.

به نظرتون مشکل از کجتست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

اخطار مصرف بالای پردازش گرفتم از هاستينگ.

قالب رو غیرفعال کردم و افزونه ها رو از کار انداختم. دیتابیس رو هم بهینه کردم. اما مصرف منابع هنوزم بالاست !.بازدید روزانم 5000 تاست و رتبه الکسام هم 6000 هستش.

پشتیبانی هاست میگه خوده وردپرس بدون قالب و افزونه ها هم مصرف بالایی داره! پردازش سایتم بدون قالب و افزونه روزانه 3 درصد و بیشتر هستش.

سایتم رو سرور آبتین وب قرار داره.

به نظرتون مشکل از کجتست؟

لینک زیر رو مطالعه بفرمائید و اقدام کنید ببینید حل میشه :

فعال کردن gzip در وردپرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

اخطار مصرف بالای پردازش گرفتم از هاستينگ.

قالب رو غیرفعال کردم و افزونه ها رو از کار انداختم. دیتابیس رو هم بهینه کردم. اما مصرف منابع هنوزم بالاست !.بازدید روزانم 5000 تاست و رتبه الکسام هم 6000 هستش.

پشتیبانی هاست میگه خوده وردپرس بدون قالب و افزونه ها هم مصرف بالایی داره! پردازش سایتم بدون قالب و افزونه روزانه 3 درصد و بیشتر هستش.

سایتم رو سرور آبتین وب قرار داره.

به نظرتون مشکل از کجتست؟

من هم چند وقت پیش روی سرور های آبتین وب بودم. خیلی از این مسائل داشتم! از وقتی که به سرور پارس رفتم هیچگونه مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم یه صحبتی با مسئولین سرور پارس بکنید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک زیر رو مطالعه بفرمائید و اقدام کنید ببینید حل میشه :

فعال کردن gzip در وردپرس

مشکل از gzip نیست. از قبل فعالش کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش مثل w3 total cache استفاده کنید . با تنظیمات مناسب در اکثر اوقات میتونه پاسخ گو باشه . در صورت وجود مشکل طبق نظر دوستمون میتونید سرورتون رو عوض کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش مثل w3 total cache استفاده کنید . با تنظیمات مناسب در اکثر اوقات میتونه پاسخ گو باشه . در صورت وجود مشکل طبق نظر دوستمون میتونید سرورتون رو عوض کنید .

از super cache استفاده میکنم.

حیف آبتین بود. خیلی از دوستانم سایت هاشونو منتقل کردن از این شرکت. نمیدونم چرا حاضر نیستن گاهی اوقات اشتباهاتشون رو قبول کنند. چاره ای جز اسباب کشی واسه من نذاشتن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

اخطار مصرف بالای پردازش گرفتم از هاستينگ.

قالب رو غیرفعال کردم و افزونه ها رو از کار انداختم. دیتابیس رو هم بهینه کردم. اما مصرف منابع هنوزم بالاست !.بازدید روزانم 5000 تاست و رتبه الکسام هم 6000 هستش.

پشتیبانی هاست میگه خوده وردپرس بدون قالب و افزونه ها هم مصرف بالایی داره! پردازش سایتم بدون قالب و افزونه روزانه 3 درصد و بیشتر هستش.

سایتم رو سرور آبتین وب قرار داره.

به نظرتون مشکل از کجتست؟

شما میتونید با بهینه کردن قالب و افزونه های سایتتون مصرف رو به حداقل برسونید

برای اینکار شما میتونید از سایت gtmetrix.com کمک بگیرید و خودتون بارگذاری ها رو بهینه کنید و یا به سئو کار بسپارید

اما باتوجه به جواب های سایر دوستان انگاری آبتین وب سرور هاش رو خیلی محدود تنظیم کرده (بنده شخصا تست نکردم تایید نمیکنم) پس بهتره که انتقال بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوع سرور و سخت افزارش تاثیر مستقیم در کیفیت داره ولی وردپرس خودش ایرادی نداره و باعث فشار به سرور نمیشه. هیچ ربطی هم به سئو و این مسائل نداره این موضوع. فشار وردپرس فقط بابت تعداد کوئری هایی هست که به سرور ارسال می کنه. پیشنهاد من این هست:

1- اگر پلاگین آمارگیر استفاده می کنید غیر فعالش کنید. جدیدا یک مدل آمار گیر دیدم که ایرانی هم هست و برای هر بازدید یک کاربر به دیتابیس بیش از 2 کوئری به دیتا بیس ارسال میکنه. اگر سایت شما 5000 بازدید داشته باشه در کل در روز بیش از 10000 کوئری فقط برای ثبت آمار استفاده میشه که اصلا منتقی نیست.

2- حتما و حتما از پلاگین های کش استفاده کنید کوئیک کش نسخه لایتش هم جوابگو هست یا total cache این دو از سوپر کش بهتر هستن.

در صورتی که جواب نگرفتید اونوقت به سرور جدید منتقل کنید. البته سرور جدید هم باید از نظر سخت افزار و تعداد ریسورسی که در اختیارتون قرار میده از سرور قبلی بالاتر و بهتر باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوع سرور و سخت افزارش تاثیر مستقیم در کیفیت داره ولی وردپرس خودش ایرادی نداره و باعث فشار به سرور نمیشه. هیچ ربطی هم به سئو و این مسائل نداره این موضوع. فشار وردپرس فقط بابت تعداد کوئری هایی هست که به سرور ارسال می کنه. پیشنهاد من این هست:

1- اگر پلاگین آمارگیر استفاده می کنید غیر فعالش کنید. جدیدا یک مدل آمار گیر دیدم که ایرانی هم هست و برای هر بازدید یک کاربر به دیتابیس بیش از 2 کوئری به دیتا بیس ارسال میکنه. اگر سایت شما 5000 بازدید داشته باشه در کل در روز بیش از 10000 کوئری فقط برای ثبت آمار استفاده میشه که اصلا منتقی نیست.

2- حتما و حتما از پلاگین های کش استفاده کنید کوئیک کش نسخه لایتش هم جوابگو هست یا total cache این دو از سوپر کش بهتر هستن.

در صورتی که جواب نگرفتید اونوقت به سرور جدید منتقل کنید. البته سرور جدید هم باید از نظر سخت افزار و تعداد ریسورسی که در اختیارتون قرار میده از سرور قبلی بالاتر و بهتر باشه.

از مدیران معذرت میخوام که یک پست اسپمی میفرستم اما خواستم دید دوستان از کلمه سئو رو عوض کنم

همین پلاگین های کش سرور (کش کلاینت) همه جز سئو داخلی سایت محسوب میشن (اگه سایتی کش سرور بشه نیاز اتصال به دیتا بیس خیلی خیلی کم میشه برای نمونه یه مثال میزنم

فرض میکنیم یه سایت که فقط یه صفحه داره و روزی 1000 بازدید کننده داره

اگه کش سرور نباشه صفحه سایت 1000 بار ساخته میشه اما اگه کش سرور فعال باشه با اولین بازدید کننده صفحه ساخته میشه و به صورت html جایی ذخیره میشه و برای بازدید کننده های دیگه همین فایل ساخته شده فقط ارسال میشه (پردازشی برای تولیدش ایجاد نمیشه و باعث استفاده کمتر از سی پی یو میشه)

اگه کش کلاینت فعال باشه (گیریم یک عکس یه css یه js داره همین سایت) برای هر بازدید این فایل ها از سرور در خواست میشن اما اگه کش کلاینت (مخصوصا کش در سرور های ارائه دهنده اینترنت) فقط برای بازدید اول کش میشوند و بازدید های بعدی نیازی به دریافت فایل ها نمی شود)

ببخشید اگه به کسی جسارت کردم قصدم فقط شفاف سازی بود نه چیز دیگه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از مدیران معذرت میخوام که یک پست اسپمی میفرستم اما خواستم دید دوستان از کلمه سئو رو عوض کنم

همین پلاگین های کش سرور (کش کلاینت) همه جز سئو داخلی سایت محسوب میشن (اگه سایتی کش سرور بشه نیاز اتصال به دیتا بیس خیلی خیلی کم میشه برای نمونه یه مثال میزنم

فرض میکنیم یه سایت که فقط یه صفحه داره و روزی 1000 بازدید کننده داره

اگه کش سرور نباشه صفحه سایت 1000 بار ساخته میشه اما اگه کش سرور فعال باشه با اولین بازدید کننده صفحه ساخته میشه و به صورت html جایی ذخیره میشه و برای بازدید کننده های دیگه همین فایل ساخته شده فقط ارسال میشه (پردازشی برای تولیدش ایجاد نمیشه و باعث استفاده کمتر از سی پی یو میشه)

اگه کش کلاینت فعال باشه (گیریم یک عکس یه css یه js داره همین سایت) برای هر بازدید این فایل ها از سرور در خواست میشن اما اگه کش کلاینت (مخصوصا کش در سرور های ارائه دهنده اینترنت) فقط برای بازدید اول کش میشوند و بازدید های بعدی نیازی به دریافت فایل ها نمی شود)

ببخشید اگه به کسی جسارت کردم قصدم فقط شفاف سازی بود نه چیز دیگه

دوست عزیز شما یک رفرنس از گوگل بیارید که در اون توضیح داده شده باشه موتور جستجوی گوگل فرق قائل هست بین یک صفحه استاتیک و یک صفحه داینامیک. اون چیزی که شما می فرمایید جزء فرایند بهینه سازی سایت هست. سئو فقط به فرایندی گفته میشه که باعث بهتر دیده شدن یک سایت برای موتور جستجو میشه. وگرنه شما یک سرور 16 هسته ای داشته باشید با 64 گیگ رم و هیچ پلاگین کشی هم نصب نکنید روی وردپرستون باز هم سایتتون با سرعت بالا لود میشه برای کاربران. اما اگر سئو طرح درست رعایت نشده باشه رنک بالایی نمیگیره. ضمن اینکه اگر به گفته شما پلاگین هایی کش هم جز سئو حساب می شدن اونوقت پلاگین های مثل All in one seo باید هم کار کش صفحات را می کردند و هم کار سئو سایت را و دیگر نیاز نبود کاربران 2 پلاگین جدا برای کش و سئو نصب کنند.

بنظرم یه تجدید نظری بفرمایید در مورد دیدتون به این دو مقوله تا بقیه هم اشتباه راهنمایی نفرمایید.

از توضیحاتتون در مورد کار کرد پلاگین کش متشکرم منتها بنده به شخصه تا به حال تقریبا تمامی پلاگین های کش برای وردپرس رو زیر و رو کردم و یکی هم خودم نوشته بودم و کاملا با ساز و کارشون آشنایی دارم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فكر ميكنم آبتين از پول بدش مياد :D

حرفی هم كه ميزنه فكر نميكنم منطقی باشه كه وردپرس خيلی سنگين باشه

بنظر من هم اگه سايتتون رو انتقال بديد به يه هاستينگ معتبر تر خيلی خيلی كارتون حل ميشه.

اصلا قبل از انتقال با يكی از مديران هاستينگ معتبر صحبت كن و ازش مشاوره بگير

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر هاست بهترین راه حل

پارس پک عالیه هم هزینه کم هم پشتیبانی عالی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//