saber

دلیل 404 شدن برچسب ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکل که در وردپرس دارم این هست که تمامی برچسب ها را برایم NOt FOUND میکند تقریبا بعد از انتشار هر مطلب در سایت حدود 10 تا 404 اضافه میشود به وبمستر تولز گوگل مشکل از کجاست از وردپرس هست یا؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوند یکتا سایتتون پیش فرضه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.به صورت %postname&.html هست..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار دیگه تنظیمات پیوند یکتا رو ذخیره و تست کنین ببینین چی میشه. در مورد دسته‌ها که از نو ذخیره کردن جواب میده.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عجیبه دیشب تعداد 404 ها 391 بود دیشب همه 404 را که به خاطر تغییر لینک بود درست کردم امروز شد 2 تا این 404 ها قابل برگشت هستند باز بشود 391 ؟؟

در مورد پیوند یکتا جناب newbe یعنی با همین اطلاعات زخیره کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خیلی عجیبه دیشب تعداد 404 ها 391 بود دیشب همه 404 را که به خاطر تغییر لینک بود درست کردم امروز شد 2 تا این 404 ها قابل برگشت هستند باز بشود 391 ؟؟

تعداد ۴۰۴ها و خیلی از چیزهایی که تو گوگل وبمستر می‌بینین همیشه دقیق نیست مهم درست بودن لینک‌هاست که تاثیر بدی روی کارتون نذاره.

با همین اطلاعات ذخیره کنم؟

بله با همین ساختار ذخیره کنین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا این گوگل وبمستر پدر ما رو در آورده.همه چی رو ارور داده.یه سری کارا می کنه که هر چی دنبالش می گردم پیدا نمیکنم.خیلی از پست ها رو دیدم ولی نشد دیگه.

ببینید:

آخر خیلی از برچشب ها و لینک ها و دسته ها این رو قرار میده که باعث میشه ارور 404 بده.htt.p://higgsboson.ir/ (به نقطه بعد از htt دقت کنید.کلا چرا باید این لینک اضافه بشه من نمیدونم)

توی قالب رو هم گشتم.هیچ جایی ندیدم این رو وارد کرده باشم.افزونه ای هست چک کنه ببینم کجا این عبارت وارد شده؟

و اینکه مثلا برای بایگانی ها خطا میگیره http://www.higgsboson.ir/2012/07

یا این یکی: http://www.higgsboson.ir/e-books/electromagnetic/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%B3-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%84%D9%81/comment-page-1/

چرا نوشته comment-page-1

راستی یه چیزی بگم تا نپرسین.پیون یکتا تغییر داده شده.ولی افزونه های پیوند یکتا رو من نصب کردم.الان بعد از چندین ماه باز هم این خطاها داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه سئو نصب دارید؟ شاید بخاظر تنطیمات اون باشه.

comment-page-1 هم از صفحه بندی بخش نظرات شما میاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه سئو نصب دارید؟ شاید بخاظر تنطیمات اون باشه.

comment-page-1 هم از صفحه بندی بخش نظرات شما میاد.

نه،افزونه سئو نصب ندارم.خود پوسته از سئو پشتبانی می کنه.هنگام ارسال مطالب،یه سری قسمت ها برای ایجاد متا،توضیحات و عناوین داره.

صفحه بندی بخش نظرات پوسته؟شما اگه به پست دقت کنید،بیشتر از 3 نظر نداره.چرا بقیه پست ها که تعدا نظرات بیشتری دارن،اینجوری نشده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود گوگل که مسلما چیزی رو جنریت نمیکنه.

هرچی هست از سایتتون داره ایجاد میشه.

از افزونه یا کد خاصی هست.

کلا باید سایت رو از نظر کدهای اضافه بررسی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب الان هیچ افزونه ای برای این کار نیست بگرده ببینه مشکل کجاست؟

یا مثلا بگرده عبارت اضافی htt.p// رو پیدا کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ان آدرس ها رو بکمک گوگل وبمستر حذف می کنید؟

http://www.google.com/webmasters/tools/removals

با کمک این افزونه هم میتونید آدرسها رو تصحیح کنید.

این توضیحات رو هم بخونید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرف شما هم درست.ولی چند تا رو درست کنم؟

خوب باز هم تولید میشه.باید بفهمیم که چرا باید این لینک خراب آخر تگ ها و دسته ها و .. اضافه میشه.فردا یه تگ دیگه من اضافه کنم،باز همون آش و همون کاسه.

فعلا من برخی پلاگین ها رو عیر فعال کردم.ببینم گوگل چی میگه.

ممکنه گوگل از لینک های ذخیره شده ی قبلی توی کش خودش دوباره استفاده کنه؟

یعنی تاثیری هم داره من پلاگین ها رو غیر فعال کردم؟(گفتم شاید از اثر برخی پلاگین ها باشه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممکنه گوگل از لینک های ذخیره شده ی قبلی توی کش خودش دوباره استفاده کنه؟

گوگل برای اینکار کش نمیکنه(حداقل تا جاییکه من میدونم)

یعنی تاثیری هم داره من پلاگین ها رو غیر فعال کردم؟(گفتم شاید از اثر برخی پلاگین ها باشه)

بله ممکن هست از افزونه ای باشه.

فعلا منتظر بشید که چی میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منتظر شدیم هیچی نشد.باز همون آش و همون کاسه.یکی دو تا خطا هم که نمیگیره!

ما ریسک کردیم و وردپرس رو حذف و دوباره نصب کردیم.باز ارور گرفت.

الان می خوام با یه پوسته ی دیگه امتحان کنم ببینم چی میشه.(سایتم خیلی ضربه می خوره ها.ولی تا زمانی که نفهمم چه چیزی باعثش میشع ول کنش نیستم.)

یه چیز خنده داری هم بهتون بگم بخندیم.من همه چی رو از رو هاست پاک کردم.دیتابیس و فایل و ... .ولی باز سایت بالا میاد. :lol: با چند تا آی پی متفاوت تست کردم بالا میاد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالااومدن سایت از کش isp هست.

وگرنه سایتی که فایلی روش نباشه اصلا بالا نباید بیاد...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه باز هم گوگل ارور گرفت.قالب رو عوض کردم.پلاگین ها حذف شدند.وردپرس رو دوباره نصب کردم.

نمی دونم گوگل چشه.این آدرس ها رو از کجا پیدا می کنه.یه سری لینک ها که توسط افزونه ایجاد شده، رو که خیلی وقت پیش مثلا تغییر کردن هنوز که هنوزه داره ارور میگیره.

خداییش شما بگین من این ارور رو از کجای سایتم پیدا کنم.http://www.higgsboson.ir/htt.p:/www.higgsboson.ir/

خیلی مسخره هست.

من کلافه شدم :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک مدت با پوسته پیش فرض کار کنید. پوسته استانداردی هست. اگر بازهم همین مشکل ادامه داشته باشه از پوسته و افزونه مطمئن میشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل 404 شدن برچسب ها همیشه بوده و هست و یکی از نقص های وردپرس هستش! دوستان علت 404 شدن برخی از برچسب ها حذف اتوماتیک اونها به دلایل نامعلوم هم امکان داره باشه. بنده هم درگیر این مشکل بودم و هستم! نمیدونم علتش هم چیه که تعدادی از برچسب هام بعد از گذشت یه مدت خود به خود پاک میشند!

شما هم اول چک کنید ببنید برچسب هاتون پاک شده یا نه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟