• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Wolfskin

گرفتن ID آخرین کاربر عضو شده

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور میشه ID آخرین کاربر عضو شده رو گرفت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ID email?

توی وردپرس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ID هر کاربر در دیتابیس.

اینجا انجمن وردپرس هست دیگه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<?php
$usernames = $wpdb->get_results("SELECT user_login,user_nicename,display_name FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 4");
foreach ($usernames as $username) {
echo $username->user_nicename . "\n";
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگرفتین منظور منو دوست گرامی, بنده اطلاعات کاربران رو لازم ندارم.

فقط و فقط ID آخرین نفری در سایت ثبت نام کرده اند رو لازم دارم, کد شما فقط یک سلکت هست که دیتیل یوزر هارو برمیگردونه.

میشه کوئری شما رو با کانت نوشت ولی فایده نداره چون ممکنه یوزری در دیتابیس بوده که الان حذف شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما select کوئری رو هر جور دوست داری تغییر بده. اگرم یوزر حذف شده باشه خروجی نمیده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد میکنم یک بار دیگه با دقت عنوان تاپیک رو بخونید.

مثال :

- در دیتابیس 3 یوزر که به ترتیب IDهای 1 و 5 و 8 رو دارند وجود داره, به طوری که آخرین یوزر دارای IDای با مقدار 8 هست.

- پس از مدتی یوزر دوم که دارای IDای با مقدار 5 است را حذف میکنیم.

- حالا نیاز به کدی داریم که ID اخرین نفر عضو شده (که در اینجا نفر سوم با IDای با مقدار 8 است) را برگرداند.

نتیجه:

ما نیاز به کوئری ای نداریم که تعداد یوزر داخل دیتابس رو برامون بشمره (مثلاً کد شما) بلکه نیاز به کوئری ای داریم که شماره ID آخرین عضو رو برگردونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسبت به سطح تخصصتون جواب دادم. گفتم شاید یه کوئری رو بتونید به صورت مورد نیازتون در بیارید:


<?php
$usernames = $wpdb->get_results("SELECT ID FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 1");
foreach ($usernames as $username) {
echo $username->user_nicename . "\n";
}

با ویزارد هم خواستید کوئری بگیرید از داخل phpmyadmin می تونید اقدام کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیگه بیشتر از این نمیتونم مسئله رو شرح بدم, مرسی از کوئری گرفتناتون :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

کوئری که جناب SM-Mahdavi صحیح هست ؛با کمی تغییر فکر می کنم کوئری مد نظر شما بدست آید:


$usernames = $wpdb->get_results("SELECT ID FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 1");
foreach ($usernames as $username) {
echo $username->ID . "\n";
}

در کد فوق آخرین آیدی کاربر در دیتابیس نمایش داده می شود.(با فرض اینکه یوزر ها به طور عادی ساخته شوند و شماره آیدی آنها به طور دستی تغییر داده نشود)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ولی خداییش خودتون کوئری رو نگاه کردین چی استخراج کردین ؟

شما ID رو فقط سلکت کردین بعد با foreach اومدین باز قسمت ID رو چاپ کردین !

اگه بر مبنای کوئری شما کوئری بگیریم درستش میشه این :


$last_id = $wpdb->get_var( "SELECT ID FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 1" );
echo $last_id;

که از نظر منطقی درسته باید ID آخرین یوزری که عضو شده رو برگردونه که در صورتی که عضوی غیر ادمین داشته باشیم درست کار میکنه ولی مشکل داره:

فرض :

- یک یوزر ادمین داریم و سه یوزر که به ترتیب IDهای 1 و 5 و 8 رو دارند.

- همه یوزر ها رو به غیر از آدمین حذف میکنیم

نتیجه:

کوئری به جای برگردوندن عدد 8 عدد 1 که ID ادمین هست رو برمیگردونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الان شما نتونستيد طوری كوئری رو تنظيم كنيد كه عدد 8 رو بده؟

مشكلتون حل نشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما به جای DESC از ASC استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم