kingblog

نمایش مطالب یک دسته بصورت ردیفی؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از کد زیر برای نشون دادن 9 مطلب یک دسته خاص به همراه تصویر شاخصش که کنار اون مطلب هست استفاده میکنم:


<div class="tabbed-box0">
<div class="contentdiv">
<?php $myposts = get_posts('category=227&numberposts=9'); ?>
<?php foreach($myposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
<li><h4><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h4> [<?php echo the_date('d M Y'); ?>] </li>
<img height="70" width="100" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo catch_that_image(); ?>">
<?php endforeach; ?>
<div class="left"><a href="<?php echo get_category_link( 227 ); ?>" ><span style="background: transparent url(/wp-content/themes/DBStheme_Kelishe/images/jarage.gif) repeat-x scroll 0% 0%; color: #00bb35; text-shadow: 0px 0px 1px;">[آرشيو]</span></a></div>
</div></div>

اینجوری، مطالب و تصویر شاخص رو زیر هم نشون میده یعنی اینجوری:


مطلب اول
مطلب دوم
مطلب سوم
.
.

حالا من میخوام این شکلی نشون بده:


مطلب اول مطلب دوم مطلب سوم
مطلب چهارم مطلب پنجم مطلب ششم
مطلب هفتم مطلب هشتم مطلب نهم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،


<div class="tabbed-box0">
<div class="contentdiv">
<?php $myposts = get_posts('category=227&numberposts=9'); ?>
<?php foreach($myposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
<ul class="posts">
<li><h4><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h4> [<?php echo the_date('d M Y'); ?>] </li>
<img height="70" width="100" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo catch_that_image(); ?>">
</ul>
<?php endforeach; ?>

<div class="left">
<a href="<?php echo get_category_link( 227 ); ?>"><span style="background: transparent url(/wp-content/themes/DBStheme_Kelishe/images/jarage.gif) repeat-x scroll 0% 0%; color: #00bb35; text-shadow: 0px 0px 1px;">[آرشيو]</span></a>
</div>
</div>
</div>

CSS:


.contentdiv{
float: right;
width: 100%;
}
.posts{
float: right;
width: 20%;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه درست شد :)

فقط یه مشکلی داره که بین مطالب فاصله نیست و خیلی کنار همند بطوری که تصاویر شاخصشون به هم چسبیدند.

دوم اینکه مطالب از سمت راست شروع نشدند و کمی جلوترند اینم تصویرش:

untitledeUMbR.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید