پورتال دنا

انتخاب خودکار تصویر شاخص برای دسته ای خاص

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من از افزونه rss poster برای ارسال اخبار تو سایتم استفاده می کنم اما تصویر شاخص نداره یعنی توی عنوان خبر فقط مطالب رو نشون میده .البته اگه خبر حاوی تصویر باشه تو متن خبر تصویر وارد میشه .

حالا من میخوام بدونم که :

آیا راهی وجود داره که بشه برای مطالب یک یا چند دسته خاص تصویر شاخص به صورت خودکار از بین تصاویر موجود در مطلب قرار داده بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها را در functions.php بگذارید


function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/default.jpg";
}
return $first_img;
}

و این کدها را جای کد فعلی تصویر شاخص


<?php if ( has_post_thumbnail()) : // Check if Thumbnail exists ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php
the_post_thumbnail(array(120,120));
?>
</a>
<?php elseif(get_first_image()) : ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<img src="<?php echo get_first_image();?>" alt="<?php the_title(); ?>" class="thumbnail">
</a>
<?php endif; ?>

حالا هر پستی تصویر شاخص داشت قرار می ده اگر نداشت اولین تصویرش روتصویر شاخص می کنه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها را در functions.php بگذارید


function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/default.jpg";
}
return $first_img;
}

و این کدها را جای کد فعلی تصویر شاخص


<?php if ( has_post_thumbnail()) : // Check if Thumbnail exists ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php
the_post_thumbnail(array(120,120));
?>
</a>
<?php elseif(get_first_image()) : ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<img src="<?php echo get_first_image();?>" alt="<?php the_title(); ?>" class="thumbnail">
</a>
<?php endif; ?>

حالا هر پستی تصویر شاخص داشت قرار می ده اگر نداشت اولین تصویرش روتصویر شاخص می کنه

کد فعلی تصویر شاخص رو از کجا پیدا کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی شبیه به


the_post_thumbnail(array(120,120));

است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی شبیه به


the_post_thumbnail(array(120,120));

است

این کد تو فایل فانکشن هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تو فایل فانکشن هست؟

سلام

نه این کد فراخوانی تصویر شاخص هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه این کد فراخوانی تصویر شاخص هست.

سلام

ممنون ولی توی چه فایلیه ؟ آدرس فایلش چیه ؟

ویرایش شده در توسط پورتال دنا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

index - single - archive هر جا نیاز باشه..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام index - single - archive هر جا نیاز باشه..

همه صفحات نیازه .

کد بالا

the_post_thumbnail(array(120,120));

تو این فایل ها نبو که جایگزین کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php را برای نمونه بگذارید تا اصلاح بشه ما بقی را طبق اون اصلاح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php را برای نمونه بگذارید تا اصلاح بشه ما بقی را طبق اون اصلاح کنید

فایل index.php


<?php get_header(); ?>
<?php
if( tie_get_option('on_home') != 'boxes' ): ?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template
get_template_part( 'loop', 'index' );
if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();
?>
</div><!-- .content /-->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php
else:
?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template
$cats = get_option( 'tie_home_cats1' ) ;
if($cats)
foreach ($cats as $cat) tie_get_home_cats($cat);
?>
</div><!-- .content /-->
<?php
get_sidebar('home1');
$cats2 = get_option( 'tie_home_cats2' ) ;
if($cats2)
foreach ($cats2 as $cat2) tie_get_wide_home_cats($cat2);

$cats3 = get_option( 'tie_home_cats3' ) ;
if($cats3): ?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
foreach ($cats3 as $cat3) tie_get_home_cats($cat3);
?>
</div><!-- .content /-->
<?php
get_sidebar('home2');
endif; // cat3 if
$cats4 = get_option( 'tie_home_cats4' ) ;
if($cats4)
foreach ($cats4 as $cat4) tie_get_wide_home_cats($cat4);

endif;
?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این فایل حلقه درست نشده و حلقه را از چند فایل مختلف در includes خونده اول باید حلقه را پیدا کنید

اگر قالبتون رایگان پیوند دانلود از یک سایت معتبر را بگذارید و الا که بحثش در انجمن ممنوعه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون رایگان نیست

http://themeforest.net

مالک اصلی قالبه و سایتهای متفرقه نسخه رایگان و پولی ازش درست کردند

بحث این نوع قالبها در انجمن ممنوعه

با این وجود دو بار


<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) : ?>

در صفحه loop.php تکرار شده هر دوبار را به شکلی که قبلا عرض شد تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..