پورتال دنا

انتخاب خودکار تصویر شاخص برای دسته ای خاص

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من از افزونه rss poster برای ارسال اخبار تو سایتم استفاده می کنم اما تصویر شاخص نداره یعنی توی عنوان خبر فقط مطالب رو نشون میده .البته اگه خبر حاوی تصویر باشه تو متن خبر تصویر وارد میشه .

حالا من میخوام بدونم که :

آیا راهی وجود داره که بشه برای مطالب یک یا چند دسته خاص تصویر شاخص به صورت خودکار از بین تصاویر موجود در مطلب قرار داده بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها را در functions.php بگذارید


function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/default.jpg";
}
return $first_img;
}

و این کدها را جای کد فعلی تصویر شاخص


<?php if ( has_post_thumbnail()) : // Check if Thumbnail exists ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php
the_post_thumbnail(array(120,120));
?>
</a>
<?php elseif(get_first_image()) : ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<img src="<?php echo get_first_image();?>" alt="<?php the_title(); ?>" class="thumbnail">
</a>
<?php endif; ?>

حالا هر پستی تصویر شاخص داشت قرار می ده اگر نداشت اولین تصویرش روتصویر شاخص می کنه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها را در functions.php بگذارید


function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/default.jpg";
}
return $first_img;
}

و این کدها را جای کد فعلی تصویر شاخص


<?php if ( has_post_thumbnail()) : // Check if Thumbnail exists ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php
the_post_thumbnail(array(120,120));
?>
</a>
<?php elseif(get_first_image()) : ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<img src="<?php echo get_first_image();?>" alt="<?php the_title(); ?>" class="thumbnail">
</a>
<?php endif; ?>

حالا هر پستی تصویر شاخص داشت قرار می ده اگر نداشت اولین تصویرش روتصویر شاخص می کنه

کد فعلی تصویر شاخص رو از کجا پیدا کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی شبیه به


the_post_thumbnail(array(120,120));

است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی شبیه به


the_post_thumbnail(array(120,120));

است

این کد تو فایل فانکشن هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تو فایل فانکشن هست؟

سلام

نه این کد فراخوانی تصویر شاخص هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه این کد فراخوانی تصویر شاخص هست.

سلام

ممنون ولی توی چه فایلیه ؟ آدرس فایلش چیه ؟

ویرایش شده در توسط پورتال دنا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

index - single - archive هر جا نیاز باشه..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام index - single - archive هر جا نیاز باشه..

همه صفحات نیازه .

کد بالا

the_post_thumbnail(array(120,120));

تو این فایل ها نبو که جایگزین کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php را برای نمونه بگذارید تا اصلاح بشه ما بقی را طبق اون اصلاح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php را برای نمونه بگذارید تا اصلاح بشه ما بقی را طبق اون اصلاح کنید

فایل index.php


<?php get_header(); ?>
<?php
if( tie_get_option('on_home') != 'boxes' ): ?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template
get_template_part( 'loop', 'index' );
if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();
?>
</div><!-- .content /-->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php
else:
?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template
$cats = get_option( 'tie_home_cats1' ) ;
if($cats)
foreach ($cats as $cat) tie_get_home_cats($cat);
?>
</div><!-- .content /-->
<?php
get_sidebar('home1');
$cats2 = get_option( 'tie_home_cats2' ) ;
if($cats2)
foreach ($cats2 as $cat2) tie_get_wide_home_cats($cat2);

$cats3 = get_option( 'tie_home_cats3' ) ;
if($cats3): ?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php
foreach ($cats3 as $cat3) tie_get_home_cats($cat3);
?>
</div><!-- .content /-->
<?php
get_sidebar('home2');
endif; // cat3 if
$cats4 = get_option( 'tie_home_cats4' ) ;
if($cats4)
foreach ($cats4 as $cat4) tie_get_wide_home_cats($cat4);

endif;
?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این فایل حلقه درست نشده و حلقه را از چند فایل مختلف در includes خونده اول باید حلقه را پیدا کنید

اگر قالبتون رایگان پیوند دانلود از یک سایت معتبر را بگذارید و الا که بحثش در انجمن ممنوعه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون رایگان نیست

http://themeforest.net

مالک اصلی قالبه و سایتهای متفرقه نسخه رایگان و پولی ازش درست کردند

بحث این نوع قالبها در انجمن ممنوعه

با این وجود دو بار


<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) : ?>

در صفحه loop.php تکرار شده هر دوبار را به شکلی که قبلا عرض شد تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir