F a r s h i d

مشکل در طراحی فوتر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من دارم پوسته وردپرس طراحی میکنم الان قسمت فوترش رسیدم هر کاری میکنم این فوتر نمیاد وسط یا میره راست یا چپ .

شات : http://up.vbiran.ir/uploads/9202139870970136433_2014-04-28_225143.jpg

کد PHP


<div id="footer">
<div id="txt-footer">
<center>طراحی شده توسط نوولفا</center>
</div>
</div>

کد CSS


#footer {
width:1024px;
height:75px;
background:#2980b9;
float:right;
margin:auto;
}
#txt-footer {
margin-top:15px;
color:#e8e8e9;
}

من فک کنم واسه خاطر اینه که این کدهارو اول CSS وارد کردم


article,
aside,
details,
figcaption,
figure,
footer,
header,
nav,
section,
summary {
display: block;margin: 0; padding : 0
}
@font-face {
font-family: 'Byekan';
src: url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
url('fonts/BYekan.woff') format('woff');
}
html, body, div, span, applet, object, iframe,
h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,
a, abbr, acronym, address, big, cite, code,
del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp,
small, strike, strong, sub, sup, tt, var,
b, u, i, center,
dl, dt, dd, ol, ul, li,
fieldset, form, label, legend,
table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td,
article, aside, canvas, details, embed,
figure, figcaption, footer, header, hgroup,
menu, nav, output, ruby, section, summary,
time, mark, audio, video {
margin:auto;
padding: 0;
border: 0;
font-size: 100%;
font: inherit;
vertical-align: baseline;
text-decoration: none;
direction:rtl;
}
/* HTML5 display-role reset for older browsers */
article, aside, details, figcaption, figure,
footer, header, hgroup, menu, nav, section {
display: block;
}
body {
background: url(images/bg.png);
line-height: 1;
font-family: 'Byekan';
}
blockquote, q {
quotes: none;
}
blockquote:before, blockquote:after,
q:before, q:after {
content: '';
content: none;
}
table {
border-collapse: collapse;
border-spacing: 0;
}

این کدها باعث میشه که پوسته توی همه مرورگرها درست نمایش بده .

ممنون میشم که بگید چطوری میتونم این قسمت فوتر رو بیارم وسط

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای وسط چین کردن از


margin:0 auto;

استفاده کنید همچنین عرض رو بهتره 100% قرار بدید البته با توجه به نوع قالب

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای وسط چین کردن از


margin:0 auto;

استفاده کنید همچنین عرض رو بهتره 100% قرار بدید البته با توجه به نوع قالب

من این کد margin:0 auto; رو برای فوتر گذاشتم ولی فرقی نکرد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد margin:0 auto; رو برای فوتر گذاشتم ولی فرقی نکرد !

در آخر برای نمایش کد float رو در فوتر پاک کنید و از clear:both استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آخر برای نمایش کد float رو در فوتر پاک کنید و از clear:both استفاده کنید

سپاس گذارم درست شد .

اگه امکان داره یه توضیحی بدید بگید کار

clear:both چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر عنصر ی بعد از عنصری که ویژگی float را دارد، خاصیت clear داشته باشد، اطراف عنصر ی که ویژگی float را دارد قرار نمی گیرد.

به زبان ساده تر :

شما وقتی 2 تا div رو float میکنی کنار هم برای اینکه div یا المان سوم پایین این دو تا قرار بگیره باید clear رو به کار ببری

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس گذارم درست شد .

اگه امکان داره یه توضیحی بدید بگید کار

clear:both چیه ؟

خواهش می کنم از A.babaie هم بابت توضیحاتشون ممنونم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..