F a r s h i d

مشکل در طراحی فوتر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من دارم پوسته وردپرس طراحی میکنم الان قسمت فوترش رسیدم هر کاری میکنم این فوتر نمیاد وسط یا میره راست یا چپ .

شات : http://up.vbiran.ir/uploads/9202139870970136433_2014-04-28_225143.jpg

کد PHP


<div id="footer">
<div id="txt-footer">
<center>طراحی شده توسط نوولفا</center>
</div>
</div>

کد CSS


#footer {
width:1024px;
height:75px;
background:#2980b9;
float:right;
margin:auto;
}
#txt-footer {
margin-top:15px;
color:#e8e8e9;
}

من فک کنم واسه خاطر اینه که این کدهارو اول CSS وارد کردم


article,
aside,
details,
figcaption,
figure,
footer,
header,
nav,
section,
summary {
display: block;margin: 0; padding : 0
}
@font-face {
font-family: 'Byekan';
src: url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
url('fonts/BYekan.woff') format('woff');
}
html, body, div, span, applet, object, iframe,
h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,
a, abbr, acronym, address, big, cite, code,
del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp,
small, strike, strong, sub, sup, tt, var,
b, u, i, center,
dl, dt, dd, ol, ul, li,
fieldset, form, label, legend,
table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td,
article, aside, canvas, details, embed,
figure, figcaption, footer, header, hgroup,
menu, nav, output, ruby, section, summary,
time, mark, audio, video {
margin:auto;
padding: 0;
border: 0;
font-size: 100%;
font: inherit;
vertical-align: baseline;
text-decoration: none;
direction:rtl;
}
/* HTML5 display-role reset for older browsers */
article, aside, details, figcaption, figure,
footer, header, hgroup, menu, nav, section {
display: block;
}
body {
background: url(images/bg.png);
line-height: 1;
font-family: 'Byekan';
}
blockquote, q {
quotes: none;
}
blockquote:before, blockquote:after,
q:before, q:after {
content: '';
content: none;
}
table {
border-collapse: collapse;
border-spacing: 0;
}

این کدها باعث میشه که پوسته توی همه مرورگرها درست نمایش بده .

ممنون میشم که بگید چطوری میتونم این قسمت فوتر رو بیارم وسط

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای وسط چین کردن از


margin:0 auto;

استفاده کنید همچنین عرض رو بهتره 100% قرار بدید البته با توجه به نوع قالب

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای وسط چین کردن از


margin:0 auto;

استفاده کنید همچنین عرض رو بهتره 100% قرار بدید البته با توجه به نوع قالب

من این کد margin:0 auto; رو برای فوتر گذاشتم ولی فرقی نکرد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد margin:0 auto; رو برای فوتر گذاشتم ولی فرقی نکرد !

در آخر برای نمایش کد float رو در فوتر پاک کنید و از clear:both استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آخر برای نمایش کد float رو در فوتر پاک کنید و از clear:both استفاده کنید

سپاس گذارم درست شد .

اگه امکان داره یه توضیحی بدید بگید کار

clear:both چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر عنصر ی بعد از عنصری که ویژگی float را دارد، خاصیت clear داشته باشد، اطراف عنصر ی که ویژگی float را دارد قرار نمی گیرد.

به زبان ساده تر :

شما وقتی 2 تا div رو float میکنی کنار هم برای اینکه div یا المان سوم پایین این دو تا قرار بگیره باید clear رو به کار ببری

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس گذارم درست شد .

اگه امکان داره یه توضیحی بدید بگید کار

clear:both چیه ؟

خواهش می کنم از A.babaie هم بابت توضیحاتشون ممنونم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir