• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
baxiran

تفاوت در ورودی گوگل

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید

اقا یه سوال خیلی مهمی ذهن منو درگیر خودش کرده

اونم ورودی گوگل سایت های وردپرس هست , امروز داشتم تو سایت ها یه گشتی میزدم به اتفاق رو وبگذر یه سایت که روی رزبلاگ هست کلیک کردم شانس ما هم وبگذرش رمز نداشت

بعد چشمم افتاد به پایین قسمت بازدید هاش دیدم کله بازدید هاش از گوگل هست رفتم تو موتور های جستجو دیدم ماشاالله چه خبره اینجا سایتی که روی رزبلاگ هست و شاید کلا ماهی 4-5 تا مطلب تو سایتش بزاره ورودی گوگلش اینه

72939784746689640094.png

ادرس وبگذرش هم

http://www.webgozar.com/stats/3204040

خودتون ببینید

خداییش این حقشه یه وبلاگ رزبلاگ روزی اینقدر ورودی از گوگل داره و کلا تو سایت 100 تا مطلب بیشتر نباشه این باشه ورودی گوگلش

اونوقت ما که از وردپرس استفاده میکنیم و کلی مطالب بروز میزاریم تو سایتامون و مطالبمون بالای 1000 تا باشه شاید به زور روزی 20 تا ورودی گوگل داشته باشیم خداییش انصافه؟

به نظر شما ورودی گوگل وردپرس بر حسب چیه که ورودیش بیشتر بشه سئو یا ... ؟

این رزبلاگی ها که سئو کنند 3سوت تو گوگل ایندکس میشن وردپرس چی؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید برای وردپرسی ها

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

پیشنهاد من اینه که خیلی به آمار سایت های دیگه توجه نکنید ، اگه یه ذره نکته سنج باشید ، متوجه این موضوع میشید که همه آدرس های گوگل دقیقا مشابه هم هستن :


http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ccqqfjaa&url=http%3a%2f%2fmeisam-web.ir%2f&ei=ukqzu8ywaokzrgelkigaca&usg=afqjcnhjebt7tub1hsp7-05gkgervhujpg&sig2=winyin3cpvxf3ihit2p5kw&bvm=bv.62578216,d.bmk

این روش ها قدیمی شده و با استفاده از تقلب به وجود میاد ، اگه به الکسای سایت مربوط توجه کنید میبینید که رتبه اش 2988919 است !!! که با این ورودی روزانه گوگل یه مقدار ناهمخونی داره ... !!!

به هر حال اگه روش این کار رو می خوای که به صورت الکی آمارت رو افزایش بدی راهشو بهت میگم که حتی ورودی گوگل هم محسوب شه ، ولی پیشنهاد من اینه که به هیچ عنوان سمت این روش ها نرید و فقط و فقط روی محتوا و هدفتون تمرکز کنید ...

البته امکان هم داره که من اشتباه کرده باشم ، اینم در نظر بگیرید ...

موفق باشید

ویرایش شده در توسط 8theme
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز شما کاری به ورودی گوگل نداشته باشید فقط این موارد رو بهش عمل کنید

1.بهینه بودن قالب برای موتور های جستجو (یعنی سئو 100 درصد)

2.محتوای مفید (نه تکراری) و اختصاصی

3.فعالیت در شبکه های اجتماعی

خود گوگل میتونه تشخیص بده که چه سایتی حقش هستش که بیشتر دیده بشه یا نه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه رفیقم بدبخت صد بار بهم گفته سایتشو از رزبلاگ بیارم تو وردپرس

ولی نمیتونم مطالبشو از چنگ رزبلاگ دربیارم

بعد دو سال بازدیدش روزی 70 تا هست.

پ.ن اگه کسی بلده به ما هم بگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه رفیقم بدبخت صد بار بهم گفته سایتشو از رزبلاگ بیارم تو وردپرس

ولی نمیتونم مطالبشو از چنگ رزبلاگ دربیارم

بعد دو سال بازدیدش روزی 70 تا هست.

پ.ن اگه کسی بلده به ما هم بگه

انتقال از وردپرس به رزبلاگ ، یا از رزبلاگ به وردپرس ؟

اگر از رزبلاگ منظورته که با استفاده از xml و درون ریزی در وردپرس میتونی این کارو کنی

جستجو کن آموزشاش هست تو نت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز گوگل برای رتبه سنجی هزار تا الگوریتم را میسنجه و همه ی این الگوریتم ها هم برای اینکه بهترین محتوا را به کاربر بده ، شما اگه به جای اینکه در طئو و ... برای موتور جست و جو وقت بزاری و اینا بهتره تو مطالبت وقت بذاری

سعی کن خودت را به جای کسی که قراره مطلبی را سرچ کنه بزار و همون عنوانی را برای نوشته وارد کن که اون کاربر وارد میکنه ، بک لینک خیلی تاثیر زیادی داره

تبلغات کوتاه مدت بشدت تاثبپیر بد داره و اگه می خواهی با سایت های کله گنده رقابت کنی باید مطلبت تکارای نباشه چون گوگل به مطلب غیر تکراری خیلی میدون میده

و کلی چیزای دیگه که باید تجربش را داشته باشی که خلاصش همونی که اول گفتم ینی سایت برای کاربر نه برای موتور جست و جو

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم به شخصه تاثیر جمله ی معروف گوگل رو به چشم دیدم

content is king

من هم این مشکل شما رو داشتم .

به این نتیجه رسیدم که این وبلاگ ها بخاطر زیر دامنه بودن یک سایت رتبه ی بالا ، ( در ابتدا بیشتر مورد توجه گوگل قرار میگیرند ) .

ولی اگر شما مطالب اختصاصی و غیر کپی بذارید و یک مدتی این کار رو ادامه بدید ، اون وقته که گوگل شما رو میذاره روی تاج سرش .

از نظر سئو هم

یک پست داشتم که فونتاش داغون بود و 2 تا h1 داشت و h2 h3 هم نداشت و حتی عکس های داخل پست اسم مرتبط نداشت و توضیحات عکس رو خالی گذاشته بودم و خلاصه همین جوری کیلویی :blink: پست رو گذاشته بودم توی سایت .

بعد از یک مدت این پست اومد بالای بیتوته !!

البته بعد از یک مدت یک تغییر کوچیک در عنوان پست دادم و دوباره پرت شدم پایین ولی تقصیر خودم بود .

در مجموع .

محتوی 90 درصد و باقی مسائل 10 درصد رنکین یک پست رو در دراز مدت تشکیل می دهند .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وبلاگ های رز بلاگ همیشه همینجوری هستش و امارهاش این شکلیه - خودمم فکر می کنم واقعی نباشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام میدونید چیه و چرا اینجوریه

من خودم قبلا در سیستم وبلاگ دهی کانی وب وبلاگ داشتم آمارم روزی 700 تا 800 بود اما الان که اومدم وردپرس نصب کردم و خواستم حرفه ای بشم

آمارم به زور به 200 میرسه

من فکرمیکنم چون که سیستم های وبلاگ دهی یه قسمتی داره به نام وبلاگ های بروز شده که لینک وبلاگ بروز شده اش رو اونجا قرار میده

من خودم بارها وبارها شده که از وبلاگ های بروز شده دیدن کردم شما خودتون حساب کنید سیستم وبلاگ دهی .. چند عضوداره اگرهرکدومشون یه بار هم به وبلاگ سربزنن چقدر آمارشون بالا میره

ولی متاسفانه وردپرس این امکان رو نداره

برای مثال من از سایتهای مذهبی و سایتهای تفریحی و ورزشی خوشم میاد

حالا چه بهتر که به سایتی برم که دوستان وردپرسی مدیرش باشن

شاید هم وردپرس این امکان رو داره نمیدونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }