boy0311

حل شده
مشکل خلاصه مطلب در صفه اول

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، اگه ممکنه راهنماییم کنیید . چون وبلاگ نویس بودم قبلا و به کد های وردپرس آشنا نیستم

مشکلم اینه که قالبی که انتخاب کردم در صفحه اول خلاصه مطلب رو نشون میده ، بدون عکس و ...


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<div class="date"><?php the_time('M') ?><br /><span class="day"><?php the_time('j') ?></span><br /><?php the_time('Y') ?></div>
<div class="category"><?php the_category(' // ') ?></div>
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<center><div class="post"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="post">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="postMeta">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>
<div class="metaRight">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_author.png" alt="Author"/> نوشته شده توسط <?php the_author_link(); ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_comments.png" alt="Comments"/> <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 بدون دیدگاه ', '% بدون دیدگاه'); ?>
</div>

اگه ممکنه واسم اصلاحش کنید . ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php the_excerpt(); ?>

این کد رو تغییر بدین به:

<?php the_content(); ?>

احتمالا بعدش هم نیاز به حذف یا ویرایش این قسمت پیدا می‌کنین:

<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php the_excerpt(); ?>

این کد رو تغییر بدین به:

<?php the_content(); ?>

احتمالا بعدش هم نیاز به حذف یا ویرایش این قسمت پیدا می‌کنین:

<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>

آقا دم شما گرم ، یه دنیا ممنون ،

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید