• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
boy0311

مشکل نحوه گذاشتن عکس در خلاصه مطلب

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با تشکر از آقا محسن بابت راهنمایی پست قبل

یکی دو تا سایت دیدم که اونا هم خلاصه داشتن اما با یه عکس که تو مطل بود به صورت کوچیک شده ، من مشکلم با خلاصه همین نبود عکس مطلب در صفحه اول بود !

اگه ممکنه راهنماییم کنید که کدوم کد رو تغییر بدم تا عکس هم بیاد کنارش ،

ممنون میشم راهنماییم کنید



<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<div class="date"><?php the_time('M') ?><br /><span class="day"><?php the_time('j') ?></span><br /><?php the_time('Y') ?></div>
<div class="category"><?php the_category(' // ') ?></div>
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="postThumb"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="textPreview">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="postMeta">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>
<div class="metaRight">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_author.png" alt="Author"/> نوشته شده توسط <?php the_author_link(); ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_comments.png" alt="Comments"/> <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 بدون دیدگاه ', '% بدون دیدگاه'); ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="postBoxBottom"></div>
</div>

<!-- End .postBox -->

ویرایش شده در توسط boy0311
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عکسی رو آپلود می‌کنین کنار دکمه‌ی گذاشتن در نوشته گزینه‌ش هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ب

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

کدی دادند رو در بین کدهاتون قبل از


<?php the_excerpt(); ?>

کپی کنید در موقع آپلود عکس پیوندی کنار گذاشتن در مطلب خواهید دید برای استفاده به عنوان تصویر شاخص روی آن کلیک نمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم