boy0311

مشکل نحوه گذاشتن عکس در خلاصه مطلب

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با تشکر از آقا محسن بابت راهنمایی پست قبل

یکی دو تا سایت دیدم که اونا هم خلاصه داشتن اما با یه عکس که تو مطل بود به صورت کوچیک شده ، من مشکلم با خلاصه همین نبود عکس مطلب در صفحه اول بود !

اگه ممکنه راهنماییم کنید که کدوم کد رو تغییر بدم تا عکس هم بیاد کنارش ،

ممنون میشم راهنماییم کنید



<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<div class="date"><?php the_time('M') ?><br /><span class="day"><?php the_time('j') ?></span><br /><?php the_time('Y') ?></div>
<div class="category"><?php the_category(' // ') ?></div>
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="postThumb"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="textPreview">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="postMeta">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>
<div class="metaRight">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_author.png" alt="Author"/> نوشته شده توسط <?php the_author_link(); ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_comments.png" alt="Comments"/> <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 بدون دیدگاه ', '% بدون دیدگاه'); ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="postBoxBottom"></div>
</div>

<!-- End .postBox -->

ویرایش شده در توسط boy0311
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عکسی رو آپلود می‌کنین کنار دکمه‌ی گذاشتن در نوشته گزینه‌ش هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ب

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

کدی دادند رو در بین کدهاتون قبل از


<?php the_excerpt(); ?>

کپی کنید در موقع آپلود عکس پیوندی کنار گذاشتن در مطلب خواهید دید برای استفاده به عنوان تصویر شاخص روی آن کلیک نمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید