boy0311

مشکل نحوه گذاشتن عکس در خلاصه مطلب

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با تشکر از آقا محسن بابت راهنمایی پست قبل

یکی دو تا سایت دیدم که اونا هم خلاصه داشتن اما با یه عکس که تو مطل بود به صورت کوچیک شده ، من مشکلم با خلاصه همین نبود عکس مطلب در صفحه اول بود !

اگه ممکنه راهنماییم کنید که کدوم کد رو تغییر بدم تا عکس هم بیاد کنارش ،

ممنون میشم راهنماییم کنید



<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<div class="date"><?php the_time('M') ?><br /><span class="day"><?php the_time('j') ?></span><br /><?php the_time('Y') ?></div>
<div class="category"><?php the_category(' // ') ?></div>
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="postThumb"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="textPreview">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="postMeta">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>
<div class="metaRight">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_author.png" alt="Author"/> نوشته شده توسط <?php the_author_link(); ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_comments.png" alt="Comments"/> <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 بدون دیدگاه ', '% بدون دیدگاه'); ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="postBoxBottom"></div>
</div>

<!-- End .postBox -->

ویرایش شده در توسط boy0311
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عکسی رو آپلود می‌کنین کنار دکمه‌ی گذاشتن در نوشته گزینه‌ش هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ب

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

کدی دادند رو در بین کدهاتون قبل از


<?php the_excerpt(); ?>

کپی کنید در موقع آپلود عکس پیوندی کنار گذاشتن در مطلب خواهید دید برای استفاده به عنوان تصویر شاخص روی آن کلیک نمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد