boy0311

مشکل نحوه گذاشتن عکس در خلاصه مطلب

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با تشکر از آقا محسن بابت راهنمایی پست قبل

یکی دو تا سایت دیدم که اونا هم خلاصه داشتن اما با یه عکس که تو مطل بود به صورت کوچیک شده ، من مشکلم با خلاصه همین نبود عکس مطلب در صفحه اول بود !

اگه ممکنه راهنماییم کنید که کدوم کد رو تغییر بدم تا عکس هم بیاد کنارش ،

ممنون میشم راهنماییم کنید



<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Begin .postBox -->
<div class="postBox">
<div class="postBoxTop"></div>
<div class="postBoxMid">
<div class="postBoxMidInner first clearfix">
<div class="date"><?php the_time('M') ?><br /><span class="day"><?php the_time('j') ?></span><br /><?php the_time('Y') ?></div>
<div class="category"><?php the_category(' // ') ?></div>
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="postThumb"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="textPreview">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="postMeta">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه نوشته »</a>
<div class="metaRight">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_author.png" alt="Author"/> نوشته شده توسط <?php the_author_link(); ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/ico_comments.png" alt="Comments"/> <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 بدون دیدگاه ', '% بدون دیدگاه'); ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="postBoxBottom"></div>
</div>

<!-- End .postBox -->

ویرایش شده در توسط boy0311
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش همونجا مشکل رو دقیق گفته بودین.

تو کدی که گذاشتین تصویر بندانگشتی فراخوانی میشه:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

کافیه برای مطالب تصویر شاخص قرار بدین تا نشون داده بشه. اگر تعداد پستهای قبلیتون زیاده پلاگین Auto Post Thumbnail رو نصب کنین تا با استفاده از اولین عکس هر پست تصویر شاخص بسازه. دقت کنین که این کار خودکار انجام نمیشه و باید از بخشی که بعد ار نصب به منوها اضافه میشه استفاده کنین. برای پستهای جدید هم قرار دادن تصویر شاخص فراموش نشه.

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عکسی رو آپلود می‌کنین کنار دکمه‌ی گذاشتن در نوشته گزینه‌ش هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ب

ممنون ، تصویر شاخص چطور قرار بدم واسه پست های جدید ؟

کدی دادند رو در بین کدهاتون قبل از


<?php the_excerpt(); ?>

کپی کنید در موقع آپلود عکس پیوندی کنار گذاشتن در مطلب خواهید دید برای استفاده به عنوان تصویر شاخص روی آن کلیک نمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranlotus
      دوستان ممکنه نحوه اضافه کردن یک برنامه حساب کتاب را در بخش ادمین بگویید.پیچ و رولپلاک نما-نماشویی
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر