• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
aftab98

دانلود شدن صفحه نخست،در عوض باز شدن آن

12 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر اساتید گرامی.

قبلا در یک پست،یک سری مشکلات مطرح کرده بودم منجمله همین مشکلی که در تیتر عنوان نوشته ام.البته خود به خود رفع شدند(با اپدیت به 3.7)اما امروز که مشاهده کردم مشکل اساسی و نگران کننده،مجددا برگشته.

متاسفانه در بعضی مواقعی،وقتی ادرس سایت رو میزنم،به جای باز کردن سایت،مرورگر تشخیص میده که این یک صفحه html است که برای دانلود قرار گرفته و سیستم شروع به دانلودش میکنه.که واقعا یک مورد عجیب هست برای من.

تصویر ضمیمه کردم.ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

سپاس

post-4034-0-02335500-1398934741_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

از کی این مشکل پیش اومده؟

آیا تغییر خاصی انجام دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در روت سایت یا روت قالب اگر برگه ای به نام index.html دارید حذفش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا علیرضا،تغییری ندادم،فقط بکاپ از سایت گرفتم و اون رو انتقال دادم به یک هاست دیگه.

جناب فخار عزیز،با حذف ایندیکس(صفحه نخست)قاعدتا مشکل پیش نمیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب فخار

در روت سایت یا روت قالب،برگه ای به نام index.html وجود نداشت!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل .htaccess بک آپ بگیرید و حذفش کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای عبدالماجد عرض ادب

امروز عصر بدون هیچ تغییر یا دست کاری ،سایت دوبار بالا اومد.

اما حقیقتش از این مشکل که هر چند مدت پیش میاد و دوباره رفع میشه،خسته شدم.

الزامی هست در پاک کردن فایل اچ تی اکسس؟چون تا جایی که اطلاع دارم،اطلاعاتی همچون نوع پیوند یکتا و...در اون ذخیره میشه،درست عرض میکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-در روت نباید وردپرس یک index.html باشد

2-در بعضی از مواقع برای محدودکردن از کدهایی استفاده میشود که باعث دانلود شدن فایل میشود که درون httacess ذخیره میشود

3-عبدالماجد گفتند که بک آپ بگیرید و تست کنید

4-به نظر مشکل از هاست هم میاد چون بیشتر مشکلات شما در زمانی خود به خود به وجود و بر طرف میشوند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

جناب اقا مهدی و جناب عبدالماجد

سایت دوباره با همون مشکل مواجه شد.

فایل

httacess رو پاک کردم و رفرش کردم صفحه نخست رو،سایت بدون مشکل بالا اومد

ولی متاسفانه روی هر پستی کلیک میکردم،file not found میزد.مجبور شدم دوباره فایل

httacess رو اضافه کردم.ولی با اضافه کردنش،سایت به مشکل قبلی برنخورد.(ولی احتمالا دوباره به مشکل بربخوره)

نظر کارشناسی تون در مورد این مورد چی هست

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل htaccess را حذف کنید و یک صفحه خالی با دسترسی 666 با نام دات htaccess (بدون نام و با پسوند htaccess) ایجاد کنید

بعد به پیبشخوان -> تنظیمات -> پیوند یکتا برید و ساختار پیوند یکتاتون رو به روز رسانی کنید

بعد از ذخیره صفحه دسترسی فایلی را که عرض شد بسازید بگذارید 644

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام كل كد هاي داخل فايل htaccess رو حذف كنيد و فقط كد هاي زير را در آن بگذاريد :


Options -Indexes
RewriteEngine On
<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>
# 480 weeks
<FilesMatch "\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=290304000, public"
</FilesMatch>
<files wp-config.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files .htaccess>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files wp-settings.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files wp-config.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<Files *.cgi>
Order Deny,Allow
Deny from all
</Files>
# SQL Injection Protection
RewriteRule ^.*EXEC\(@.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*CAST\(.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*DECLARE.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*DECLARE%20.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*NVARCHAR.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*sp_password.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*%20xp_.*$ - [R=404,L,NC]
# SQL Injection Protection
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteCond %{QUERY_STRING} (\<|%3C).*script.*(\>|%3E) [NC,OR]
RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]
RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})
RewriteRule .* index.php [F,L]
</IfModule>

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

اگر باز هم مشكلي وجود داشت فقط كد زير را در فايل htaccess بگذاريد :


# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

ویرایش شده در توسط majidmajid0098
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان 
      یکی از دوستانم سایتی داره که روش وردپرس رو نصب کرده 
      حالا من خودم از طریق سی پنل , وردپرس رو روی هاست آپ کردم . دیتابیس هم براش تعریف کردم و پسورد هم گذاشتم براش ...
       
      حالا از اینجا به بعد چطور میتونم با وردپرسی که خودم نصب کردم سایت و بیارم بالا
      یعنی الان روی هاست دو تا وردپرس نصب شده
       
      چون الان وقتی اسم سایت میزنم و wp-admin و به انتهاش اضافه میکنم وردپرس دوستم بالا میاد و یوز و پسورد میخواد
    • توسط yaali
      سلام
      دارم یه سایتی طراحی میکنم. قالب برگه ام با کد زیر شروع میشه:
      <?php get_header(); $theme_options = ghalam_theme_options(); // Display Slider. if ( true === $theme_options['slider_magazine'] ) : get_template_part( 'template-parts/post-slider' ); endif; ?>  
      میخوام اسلایدر قالب برگه فقط در صفحه ی اصلی نشون داده بشه. یعنی اگر در برگه ی دیگه ای، قالب بالا رو انتخاب کردم، اسلایدر نیاد...
      کد زیر رو امتحان کردم ولی کار نکرد. ممنون میشم بگید اشکال کد زیر چیه؟
      <?php get_header(); $theme_options = ghalam_theme_options(); ?> <?php if (is_home()) : ?> <?php // Display Slider. if ( true === $theme_options['slider_magazine'] ) : get_template_part( 'template-parts/post-slider' ); endif; ?> <?php endif; ?>  
    • توسط nazanin123
      ضمن عرض سلام و وقت بخیر
      یک توضیحی درباره pdo و mysqli بدین
      من یک سایت تازه تاسیس دارم ، php رو گذاشتم روی 7.1
      البته 7.0 هم موجوده ، در ماژول ها mysqli تیک نخورده بصورت پیش فرض!
      آیا پلاگین های بروز مخزن هم از pdo برای ارتباط با دیتابیس استفاده میکنن؟
      بهتره تیک mysqli رو بزنم یا نه؟ تصویر ضمیمه شد

    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط mosfattahi
      سلام خدمت کاربران انجمن... من یه مشکلی داشتم که خیلی وقتمو گرفته و نمی‌تونم حلش کنم!
      مشکل: توی عکسی که قرار دادم می‌بینید که فیلدهای مشخص شده نشون داده نمیشن... افزونه checkout manager و... رو هم امتحان کردم ولی کار ساز نبود! می‌خواستم ببینم راهی هست که این فیلد هارو نشون بدیم؟
      احتمال می‌دم تو کد های قالب این قابلیت رو پنهان کرده باشن چون روی قالبای دیگه خوب کار می‌کنه... اسم قالب هم woohoo است.
      البته تمام تنظیمات ووکامرس رو هم درست انجام دادم.
       
      ممنون میشم کمک کنید