• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aftab98

دانلود شدن صفحه نخست،در عوض باز شدن آن

12 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر اساتید گرامی.

قبلا در یک پست،یک سری مشکلات مطرح کرده بودم منجمله همین مشکلی که در تیتر عنوان نوشته ام.البته خود به خود رفع شدند(با اپدیت به 3.7)اما امروز که مشاهده کردم مشکل اساسی و نگران کننده،مجددا برگشته.

متاسفانه در بعضی مواقعی،وقتی ادرس سایت رو میزنم،به جای باز کردن سایت،مرورگر تشخیص میده که این یک صفحه html است که برای دانلود قرار گرفته و سیستم شروع به دانلودش میکنه.که واقعا یک مورد عجیب هست برای من.

تصویر ضمیمه کردم.ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

سپاس

post-4034-0-02335500-1398934741_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

از کی این مشکل پیش اومده؟

آیا تغییر خاصی انجام دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در روت سایت یا روت قالب اگر برگه ای به نام index.html دارید حذفش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا علیرضا،تغییری ندادم،فقط بکاپ از سایت گرفتم و اون رو انتقال دادم به یک هاست دیگه.

جناب فخار عزیز،با حذف ایندیکس(صفحه نخست)قاعدتا مشکل پیش نمیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب فخار

در روت سایت یا روت قالب،برگه ای به نام index.html وجود نداشت!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل .htaccess بک آپ بگیرید و حذفش کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای عبدالماجد عرض ادب

امروز عصر بدون هیچ تغییر یا دست کاری ،سایت دوبار بالا اومد.

اما حقیقتش از این مشکل که هر چند مدت پیش میاد و دوباره رفع میشه،خسته شدم.

الزامی هست در پاک کردن فایل اچ تی اکسس؟چون تا جایی که اطلاع دارم،اطلاعاتی همچون نوع پیوند یکتا و...در اون ذخیره میشه،درست عرض میکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-در روت نباید وردپرس یک index.html باشد

2-در بعضی از مواقع برای محدودکردن از کدهایی استفاده میشود که باعث دانلود شدن فایل میشود که درون httacess ذخیره میشود

3-عبدالماجد گفتند که بک آپ بگیرید و تست کنید

4-به نظر مشکل از هاست هم میاد چون بیشتر مشکلات شما در زمانی خود به خود به وجود و بر طرف میشوند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

جناب اقا مهدی و جناب عبدالماجد

سایت دوباره با همون مشکل مواجه شد.

فایل

httacess رو پاک کردم و رفرش کردم صفحه نخست رو،سایت بدون مشکل بالا اومد

ولی متاسفانه روی هر پستی کلیک میکردم،file not found میزد.مجبور شدم دوباره فایل

httacess رو اضافه کردم.ولی با اضافه کردنش،سایت به مشکل قبلی برنخورد.(ولی احتمالا دوباره به مشکل بربخوره)

نظر کارشناسی تون در مورد این مورد چی هست

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل htaccess را حذف کنید و یک صفحه خالی با دسترسی 666 با نام دات htaccess (بدون نام و با پسوند htaccess) ایجاد کنید

بعد به پیبشخوان -> تنظیمات -> پیوند یکتا برید و ساختار پیوند یکتاتون رو به روز رسانی کنید

بعد از ذخیره صفحه دسترسی فایلی را که عرض شد بسازید بگذارید 644

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام كل كد هاي داخل فايل htaccess رو حذف كنيد و فقط كد هاي زير را در آن بگذاريد :


Options -Indexes
RewriteEngine On
<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>
# 480 weeks
<FilesMatch "\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=290304000, public"
</FilesMatch>
<files wp-config.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files .htaccess>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files wp-settings.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<files wp-config.php>
Order deny,allow
deny from all
</files>
<Files *.cgi>
Order Deny,Allow
Deny from all
</Files>
# SQL Injection Protection
RewriteRule ^.*EXEC\(@.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*CAST\(.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*DECLARE.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*DECLARE%20.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*NVARCHAR.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*sp_password.*$ - [R=404,L,NC]
RewriteRule ^.*%20xp_.*$ - [R=404,L,NC]
# SQL Injection Protection
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteCond %{QUERY_STRING} (\<|%3C).*script.*(\>|%3E) [NC,OR]
RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]
RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})
RewriteRule .* index.php [F,L]
</IfModule>

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

اگر باز هم مشكلي وجود داشت فقط كد زير را در فايل htaccess بگذاريد :


# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

ویرایش شده در توسط majidmajid0098
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با راهنمایی آقای علیزاده گرانقدر می‌خواهم یک منوی درختی برای وردپرس آماده کنم که کلا با css باشه. البته چند یرادی است که طی تاپیک حل میشه. شاید بعدا دیگران هم ازش استفاده کردند.
      آقای علیزاده من کدهای آماده زیر را بر حسب نیازم تنظیم کردم. فقط نمی تونم راست چینش کنم. یعنی می خوام مثل تصویر زیر بشه. هرچی از float و text-align استفاده کردم نتونستم حل کنم. میشه شما راهنمایی کنین.

       
      <!DOCTYPE html> <html> <head> <style type="text/css"> body { margin: 30px; font-family: sans-serif; } #fontSizeWrapper { font-size: 16px; } #fontSize { width: 100px; font-size: 1em; } /* ————————————————————– Tree core styles */ .tree { margin: 1em; } .tree input { position: absolute; clip: rect(0, 0, 0, 0); } .tree input ~ ul { display: none; } .tree input:checked ~ ul { display: block; } /* ————————————————————– Tree rows */ .tree li { line-height: 1.2; position: relative; padding: 0 0 1em 1em; list-style-type:none; } .tree ul li { padding: 1em 0 0 1em; } .tree > li:last-child { padding-bottom: 0; } /* ————————————————————– Tree labels */ .tree_label { position: relative; display: inline-block; background: #ccc; padding: 2px 7px; border-right: 2px solid #000 } label.tree_label { cursor: pointer; } label.tree_label:hover { color: #666; } /* ————————————————————– Tree expanded icon */ label.tree_label:before { background: #000; color: #fff; position: relative; z-index: 1; float: left; margin: 0 1em 0 -2em; width: 1em; height: 1em; border-radius: 1em; content: '+'; text-align: center; line-height: .9em; } :checked ~ label.tree_label:before { content: '–'; } /* ————————————————————– Tree branches */ label.tree_label:after { border-bottom: 0; } .tree li:last-child:before { height: 1em; bottom: auto; } .tree > li:last-child:before { display: none; } .tree_custom { display: block; background: #eee; padding: 1em; border-radius: 0.3em; } </style></head> <body> <ul class="tree"> <li> <input type="checkbox" id="c5" /> <label class="tree_label" for="c5">Level 0</label> <ul> <li> <input type="checkbox" id="c6" /> <label for="c6" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> </ul> </li> <li> <input type="checkbox" id="c7" /> <label for="c7" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> <li> <input type="checkbox" id="c8" /> <label for="c8" class="tree_label">Level 2</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 3</span></li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </body> </html>  
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام
      دوستان چطور میشه کاری کرد که در قالب صحیفه در قسمت فروشگاه با زیاد شدن محصولات ، محصولات به صفحه ی دوم انتقال پیدا نکنه و همون صفحه اول باشه ؟
      تشکر
    • توسط yaali
      سلام
      نیازمند وردپرس کار مسلط به php برای نوشتن پلاگین و قالب وردپرس هستیم.
      +حقوق توافقی
      +دورکاری یا حضور در دفتر
      پیام بدید
    • توسط Sitecheckup
      سلام
      وب سایت وردپرسی من بعد از مدتی هک شده و بعضی اوقات به یک ادرس دیگه ریدایرکت میشه و وقتی توی سرچ کنسول فچ میکنم میزنه که ریدایرکت شده به فلان آدرس
      حالا میخام بدونم که این مشکل رو چجوری میتونم حل کنم و بدونم دستور ریدایرکت کدوم قسمت قرار گرفته
      ممنون
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم