Amir.

کد 1+ گوگل پلاس مانند سایت دانلودها

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ...

اینم هدیه اختصاصی بنده به وردپرس پارسی ، واسه خودم کلی آب خورد اما رایگان میدمش به شما ! :D

...

2rt84jtopmf9g2lf76r.jpg

x7ataarmwpt4vn45kbst.png

...

حتما توی سایت دانلودها یا بیداری اندیشه دیدید که یه قسمت برای رای دادن به گوگل پلاسش گذاشته . از کدهای زیبای سی اس اسی توش استفاده شده ، تو این آموزش آسون بهتون یاد میدم که چطور یکی مثل اون داشته باشید ...

اول کد زیر رو توی Style.Css اون آخرش کپی کنید ...

.plus{position:fixed;left:15px;bottom:15px;z-index:300;-moz-border-bottom-colors: none;
-moz-border-image: none;
-moz-border-left-colors: none;
-moz-border-right-colors: none;
-moz-border-top-colors: none;
-moz-transition: all 0.2s ease-in 0s;
background: -moz-linear-gradient(center top , #269AAE 0%, #28BBD5 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border-color: #269AAE #269AAE #54CBE0;
border-radius: 4px 4px 4px 4px;
border-style: solid;
border-width: 1px;
box-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 0 2px rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, 0.29);
color: white;
opacity: 0.85;
padding: 4px 7px;
text-decoration: none;
text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.3);
}

.plus:hover{box-shadow: 0 0 10px 0
#cccccc;
opacity:1;}

کد زیر رو هم برای نمایش اون 1+ در هر جایی که میخواین نمایش داده بشه بزارید !

نکته اگر میخواین در تمام صفحات نشون داده بشه آخر کدهای Header.Php کپی کنید !

<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

نکته : سایز 1+ و دیگر چیزها رو بسته به سلیقه اتون میتونید عوض کنید

ویرایش شده در توسط amirabar
13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها رو میذارم و به صفحات اضافه میشه. اما قابل کلیک کردن نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی نیست ؟ آدرستو بده ببینیم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ناقص هست !

این کد رو :


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: "fa"}
</script>

قبل از :


<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

قرار بدید .

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ناقص هست !

آره آره دستت درد نکنه هی میگفتم یه چیز رو گوشم سنگینی میکنه ، دمت گرم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوست عزيز منم اين كار رو كردم ولي فقط حمايت كنيد نشون ميده قابل كليك كردن نيست.ممنون ميشم راهنماييم كنيد .آدرس سايتم www.arattan.com هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوست عزيز منم اين كار رو كردم ولي فقط حمايت كنيد نشون ميده قابل كليك كردن نيست.ممنون ميشم راهنماييم كنيد .آدرس سايتم www.arattan.com هست

در سایت شما بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه

post-3-0-71173800-1338628978_thumb.gif

احتمالا به خاطر اینترنت شما هست

مشکلی نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لقمه ای رو که میشه صاف گذاشت تو دهن چرا دور سرمون می چرخونیم بعد می زاریم توی دهن؟

این کد رو فقط بزارید توی هدر، توی هدر اگه گذاشتید دیدید قالب خراب شد بزارید تو ایندکس یا ....


<script src="http://apis.google.com/js/plusone.js" type="text/javascript"></script>
<div style="position:fixed;left:15px;bottom:15px;z-index:300; border: 1px solid #269AAE; border-bottom-color: #54CBE0; color: white; padding: 4px 7px; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0,0,0,.3); text-decoration: none; -webkit-border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; khtml-border-radius: 4px; border-radius: 4px; background: #269AAE; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(.2, #269AAE), color-stop(1, #28BBD5)); background: -moz-linear-gradient(center top, #269AAE 0%, #28BBD5 100%); -webkit-box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29);-moz-box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29); box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29);opacity:0.85;-webkit-transition: all 0.2s ease-in;-moz-transition: all 0.2s ease-in;-o-transition: all 0.2s ease-in;transition: all 0.2s ease-in; ">
<p>حمایت کنید !</p>
<g:plusone size="medium" href="<?php bloginfo('siteurl');?>/"></g:plusone>
</div>

با این کد که من دادم نیازی به دست کاری style نیست.

شکر خدا هزینه هم برام نداشته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینطوری پوسته شما از حالت استاندارد خارج می شه. بهتره از یک نوع استایل دهی استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان گل بلخره چی کار کنیم؟کدوم کد رو بزاریم مشکل نداشته باشه؟

ویرایش شده در توسط rockboys
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
از همان کد اولی که ویرایش شده و قابل استفاده می باشد.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه کنید ببنید برای من درست هستش؟

foxdl.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه کنید ببنید برای من درست هستش؟

foxdl.ir

بلی به صورت مناسب نمایش داده می شود و پلاس نیز کار می کند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط پشت زمینه اش ابی رنگ نیست اونی که گذاشتین عکس ابی هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فقط پشت زمینه اش ابی رنگ نیست اونی که گذاشتین عکس ابی هستش

توصیه می کنیم برای نمایش صحیح صفحات وب، از آخرین نسخه اکسپلورر و یا مرورگرهای محبوب فایرفاکس، اوپرا و یا گوگل کروم استفاده نمایید.

برای نمایش صحیح در اکسپلورر می توانید کد زیر را اضافه کنید به کلاس plus

background:  #28BBD5;

ویرایش شده در توسط iranata
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من توصیه میکنم که کد زیر رو در header نگذارید! و اون رو در footer بگذارید


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: "fa"}
</script>
<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

چون وقتی سایت میخواد به سرویس گوگل (apis.google.com) وصل شه خیلی اروم وصل میشه و سرعت لود رو واقعا میاره پائین. و بعد از چند ثانیه لود میشه سایت!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

والا من که می زارم +1 نمی آید.چرا؟؟ آدرس

ویرایش شده در توسط saber
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من الان گذاشتم کد رو

البته توی header.php

فکر کنم درست نشون میده ولی خیلی طول میکشه تا صفحه لود بشه نه؟

دوستان من توصیه میکنم که کد زیر رو در header نگذارید! و اون رو در footer بگذارید

وقنی کد اولی رو در footer میذاریم پلاس رو در انتهای قالب نشون میده و به صورت متحرک نیست راهی حل مشکل دیر لود شدن پلاس دارید؟

ویرایش شده در توسط namakpash
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من که می زارم +1 نمی آید.چرا؟؟ آدرس

کد قسمت ابتدایی رو در سایت نزاشتید!

اینو در فوتر قرار دهید:


<script type="text/javascript">
window.___gcfg = {lang: 'fa'};
(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

من الان گذاشتم کد رو

البته توی header.php

فکر کنم درست نشون میده ولی خیلی طول میکشه تا صفحه لود بشه نه؟

وقنی کد اولی رو در footer میذاریم پلاس رو در انتهای قالب نشون میده و به صورت متحرک نیست راهی حل مشکل دیر لود شدن پلاس دارید؟

سرویس گوگل برروی ssl هست. در اینجا هم sll حکم ............. داره! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت ارائه این روش

ولی متاسفانه برای من یکسری علامت سوال میاد؟!!!

ee4xa1ss9ujd49xeeycb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاطر نوع ذخیره صفه شماست.

فایل رو با ادیتور باز کنید و روی utf-8 قرار بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط hatef
      سلام دوستان
      خسته نباشید من پسرم 15 سالشه و عاشق کامپیوتر و برنامه نویسی مخصوصا طراحی سایته. متاسفانه آموزش برنامه نویسی برای بزرگسالان زیاده اما منی که برای کودکان میخوام اصلا نیستش شما ها که همگی واردید در این زمینه آیا سایتی میشناسید که بتونه برای کودکان برنامه نویسی رو ساده و در حد خودشن یاد بده؟
      البته یکی دوتا سایت هستش برای کودکان که آموزش های زیادی دارن بعد آموزش برنامه نویسی هم دارن اما الان دقیق نمیتونم لینکشو بدم چون پیداش نمیکنم اما آدرس کلی سایتشونو میدم اگزر چک کنید هستش توش. معرفی کنید ممنون میشم.
       
      این سایت آموزش های همه چی در مورد کودکان داره ولی لینکه برنامه نویسشو پیدا نمکینم:
      https://kodakanema.com/
       
      این سایتم که خیلی معروفه اینم هستش.
      https://www.ninisite.com/
      یکی دیگه هم هستش اسمش فرادرسه اما نمیدونم چجوریه
      https://faradars.org/courses/fvsch9503-scratch-visual-programming-for-children
    • توسط Streetlife
      سلام دوستان گرامی و متخصصان
      بنده یک سوال مهم و یک راهنمایی از اساتید نیازمندم
      میخوام به یک سایت وردپرسی به صورت پاپ اپ یک صفحه نطرسنجی رو اضافه کنم.نظرسنجی به صورت پاسخ دلخواست و میخام کاربر وقتی میخواد کلمه ی مورد نظر که از محصولات سایت هستش رو تایپ میکنه با نوشتن قسمتی از اون به صورت پیشنهادی کلمات مشابه رو نشون بده مثل گوگل
      هرچی گشتم چیزی رو پیدا نکردم خواهشمندم راهنمایی بفرماااییید
    • توسط mina_exchange
      سلام دوستان . ممکنه کم و بیش شما با واژه هایی مثل "برون سپاری" و یا معادل انگلیسی آن "freelancing"  آشنایی داشته باشید. واژه فریلنسر برای اولین بار  توسط «سر والتر اسکات» در رمان مشهور ایوانهو به کار برده شد و اشاره به سربازهایی داشت که در جنگ‌های قرون وسطایی به صورت مزدور والبته بدون التزام و تعهد به اربابی خاص، می‌جنگیدند یا اصطلاحاً نیزه می‌زدند. بعدها واژه فریلنسر شکلهای دیگری هم به خود گرفت و کم‌کم تبدیل شد به اصطلاحی رایج.اما امروز فریلنسر به کسی گفته میشود که در ازای گرفتن حق الزحمه ، خدمات تخصصی را به کارفرمایان و مشتریان بدون داشتن  قرارداد بلندمدت ارائه میدهد. بطور کلی فریلنسرها از تنوع کاری زیادی نسبت به کارمندان برخوردار هستند. بدون درنظر گرفتن به نیاز به یک درآمد ثابت - معمولاً آزادی عمل بیشتری برای انتخاب زمان و مکان کار خود دارند.تجربه کارهای متفاوت مشخصه‌های آن‌ها را می‌سازد و در نتیجه شبکه‌ای از مشتریان برای خود تشکیل می‌دهند. شما با داشتن هر توانایی و هرمهارتی می توانید با شیوه فریلنسینگ از آن توانایی و یا مهارت خود کسب درآمد کنید.اما مشتری را چه کسی برای شما پیدا میکند؟! امروزه وبسایت های زیادی در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. از نمونه های ایرانی آن میتوان به وبسایت هایی همچون "پارسکدرز" ، " کاریتو"، "پونیشا" و... اشاره کرد. این وب سایت ها به عنوان یک واسطه بین کارفرما و مجری (یا همان فریلنسرها) عمل میکنند به این صورت که کارفرما خدمت مورد نیاز خود را در اینگونه وبسایت ها اعلام میکند و شما اگر توانایی انجام خدمت مدنظر کارفرما را داشته باشید، با کارفرما وارد دیالوگ شده و  قیمت پیشنهادی و مهلت انجام کار را تعیین میکنید و پس از انجام مذاکره در صورتی که کار به شما واگذار گردد درصدی از حق الزحمه را به وبسایت پرداخت میکنید. البته تعدای از این وبسایت ها حق اشتراک ماهانه نیز از شما دریافت میکنند. هرکاری که بتوان در بستر اینترنت انجام داد نظیر تایپ، ترجمه، برنامه نویسی، طراحی سایت، انجام کارهای گرافیکی و... قابل درخواست از طرف کارفرما و قابل ارائه از طرف فریلنسرها می باشد. اگر شما یک طراح سایت حرفه ای و یا یک برنامه نویس حرفه ای باشید، سایتهای برون سپاری در کسب درآمد شما جایگاه ویژه ای پیدا میکنند چرا که بیش از نود درصد درخواست ها از طرف کارفرمایان در سایت های برون سپاری در این حوزه قرار میگیرد. و اگر حتی بخواهید به دلار کسب درآمد کنید این امکان نیز با ثبت نام در سایت های برون سپاری جهانی نظیر "freelancer.Com" و یا "UpWork.com"  برای شما فراهم میشود. البته به علت تحریم های ایران ، امکان ثبت نام در این دو سایت برای فریلنسرهای ایرانی فراهم نمی باشد اما ما مفتخریم اعلام کنیم که مجموعه ما یعنی "Mina_Exchange"  این امکان را فراهم آورده است. در صورت تمایل به عضویت در freelancer.com به وبسایت
        http://mina-exchange.com/  مراجعه کنید.
    • توسط hhamedd
      سلام وقت بخیر. برای انتشار خودکار مطالب در شبکه های اجتماعی از social auto poster استفاده میکنم ولی این افزونه از گوگل پلاس پشتیبانی نمیکنه. دوستان اگه افزونه سبکی میشناسن که فقط پستها رو موقع انتشار  بصورت خودکار به گوگل پلاس بفرسته لطفا معرفی کنن. درگوگل سرچ کردم افزونه ای هست بنام wpgplus منتها در مخزن وردپرس وجود نداره و به نظر میرسه قدیمی هست  نمیتونم با اطمینان روی سایت نصبش کنم.باتشکر.