Amir.

کد 1+ گوگل پلاس مانند سایت دانلودها

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ...

اینم هدیه اختصاصی بنده به وردپرس پارسی ، واسه خودم کلی آب خورد اما رایگان میدمش به شما ! :D

...

2rt84jtopmf9g2lf76r.jpg

x7ataarmwpt4vn45kbst.png

...

حتما توی سایت دانلودها یا بیداری اندیشه دیدید که یه قسمت برای رای دادن به گوگل پلاسش گذاشته . از کدهای زیبای سی اس اسی توش استفاده شده ، تو این آموزش آسون بهتون یاد میدم که چطور یکی مثل اون داشته باشید ...

اول کد زیر رو توی Style.Css اون آخرش کپی کنید ...

.plus{position:fixed;left:15px;bottom:15px;z-index:300;-moz-border-bottom-colors: none;
-moz-border-image: none;
-moz-border-left-colors: none;
-moz-border-right-colors: none;
-moz-border-top-colors: none;
-moz-transition: all 0.2s ease-in 0s;
background: -moz-linear-gradient(center top , #269AAE 0%, #28BBD5 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border-color: #269AAE #269AAE #54CBE0;
border-radius: 4px 4px 4px 4px;
border-style: solid;
border-width: 1px;
box-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 0 2px rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, 0.29);
color: white;
opacity: 0.85;
padding: 4px 7px;
text-decoration: none;
text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.3);
}

.plus:hover{box-shadow: 0 0 10px 0
#cccccc;
opacity:1;}

کد زیر رو هم برای نمایش اون 1+ در هر جایی که میخواین نمایش داده بشه بزارید !

نکته اگر میخواین در تمام صفحات نشون داده بشه آخر کدهای Header.Php کپی کنید !

<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

نکته : سایز 1+ و دیگر چیزها رو بسته به سلیقه اتون میتونید عوض کنید

ویرایش شده در توسط amirabar
13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها رو میذارم و به صفحات اضافه میشه. اما قابل کلیک کردن نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی نیست ؟ آدرستو بده ببینیم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ناقص هست !

این کد رو :


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: "fa"}
</script>

قبل از :


<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

قرار بدید .

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ناقص هست !

آره آره دستت درد نکنه هی میگفتم یه چیز رو گوشم سنگینی میکنه ، دمت گرم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوست عزيز منم اين كار رو كردم ولي فقط حمايت كنيد نشون ميده قابل كليك كردن نيست.ممنون ميشم راهنماييم كنيد .آدرس سايتم www.arattan.com هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوست عزيز منم اين كار رو كردم ولي فقط حمايت كنيد نشون ميده قابل كليك كردن نيست.ممنون ميشم راهنماييم كنيد .آدرس سايتم www.arattan.com هست

در سایت شما بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه

post-3-0-71173800-1338628978_thumb.gif

احتمالا به خاطر اینترنت شما هست

مشکلی نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لقمه ای رو که میشه صاف گذاشت تو دهن چرا دور سرمون می چرخونیم بعد می زاریم توی دهن؟

این کد رو فقط بزارید توی هدر، توی هدر اگه گذاشتید دیدید قالب خراب شد بزارید تو ایندکس یا ....


<script src="http://apis.google.com/js/plusone.js" type="text/javascript"></script>
<div style="position:fixed;left:15px;bottom:15px;z-index:300; border: 1px solid #269AAE; border-bottom-color: #54CBE0; color: white; padding: 4px 7px; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0,0,0,.3); text-decoration: none; -webkit-border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; khtml-border-radius: 4px; border-radius: 4px; background: #269AAE; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(.2, #269AAE), color-stop(1, #28BBD5)); background: -moz-linear-gradient(center top, #269AAE 0%, #28BBD5 100%); -webkit-box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29);-moz-box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29); box-shadow: inset 0 1px 0 rgba(255,255,255,.3), inset 0 0 2px rgba(255,255,255,.3), 0 1px 2px rgba(0,0,0,.29);opacity:0.85;-webkit-transition: all 0.2s ease-in;-moz-transition: all 0.2s ease-in;-o-transition: all 0.2s ease-in;transition: all 0.2s ease-in; ">
<p>حمایت کنید !</p>
<g:plusone size="medium" href="<?php bloginfo('siteurl');?>/"></g:plusone>
</div>

با این کد که من دادم نیازی به دست کاری style نیست.

شکر خدا هزینه هم برام نداشته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینطوری پوسته شما از حالت استاندارد خارج می شه. بهتره از یک نوع استایل دهی استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان گل بلخره چی کار کنیم؟کدوم کد رو بزاریم مشکل نداشته باشه؟

ویرایش شده در توسط rockboys
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
از همان کد اولی که ویرایش شده و قابل استفاده می باشد.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه کنید ببنید برای من درست هستش؟

foxdl.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه کنید ببنید برای من درست هستش؟

foxdl.ir

بلی به صورت مناسب نمایش داده می شود و پلاس نیز کار می کند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط پشت زمینه اش ابی رنگ نیست اونی که گذاشتین عکس ابی هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فقط پشت زمینه اش ابی رنگ نیست اونی که گذاشتین عکس ابی هستش

توصیه می کنیم برای نمایش صحیح صفحات وب، از آخرین نسخه اکسپلورر و یا مرورگرهای محبوب فایرفاکس، اوپرا و یا گوگل کروم استفاده نمایید.

برای نمایش صحیح در اکسپلورر می توانید کد زیر را اضافه کنید به کلاس plus

background:  #28BBD5;

ویرایش شده در توسط iranata
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من توصیه میکنم که کد زیر رو در header نگذارید! و اون رو در footer بگذارید


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: "fa"}
</script>
<div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
<p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>

چون وقتی سایت میخواد به سرویس گوگل (apis.google.com) وصل شه خیلی اروم وصل میشه و سرعت لود رو واقعا میاره پائین. و بعد از چند ثانیه لود میشه سایت!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

والا من که می زارم +1 نمی آید.چرا؟؟ آدرس

ویرایش شده در توسط saber
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من الان گذاشتم کد رو

البته توی header.php

فکر کنم درست نشون میده ولی خیلی طول میکشه تا صفحه لود بشه نه؟

دوستان من توصیه میکنم که کد زیر رو در header نگذارید! و اون رو در footer بگذارید

وقنی کد اولی رو در footer میذاریم پلاس رو در انتهای قالب نشون میده و به صورت متحرک نیست راهی حل مشکل دیر لود شدن پلاس دارید؟

ویرایش شده در توسط namakpash
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من که می زارم +1 نمی آید.چرا؟؟ آدرس

کد قسمت ابتدایی رو در سایت نزاشتید!

اینو در فوتر قرار دهید:


<script type="text/javascript">
window.___gcfg = {lang: 'fa'};
(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

من الان گذاشتم کد رو

البته توی header.php

فکر کنم درست نشون میده ولی خیلی طول میکشه تا صفحه لود بشه نه؟

وقنی کد اولی رو در footer میذاریم پلاس رو در انتهای قالب نشون میده و به صورت متحرک نیست راهی حل مشکل دیر لود شدن پلاس دارید؟

سرویس گوگل برروی ssl هست. در اینجا هم sll حکم ............. داره! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت ارائه این روش

ولی متاسفانه برای من یکسری علامت سوال میاد؟!!!

ee4xa1ss9ujd49xeeycb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاطر نوع ذخیره صفه شماست.

فایل رو با ادیتور باز کنید و روی utf-8 قرار بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط s.m.a1383
      سلام می خواستم ببینم به جای اینکه محصولات رو توی صفحه اول سایت بگذارم میشه دسته های محصولات رو توی صفحه اول سایت گذاشت؟
      آدرس سایت من:innolabs.ir
      در ضمن از پوسته "هستیا "استفاده میکنم افزونه یا کدی هست که بتونه به جای نمایش محصولات در صفحه اول دسته های محصولات رو نمایش بده در ضمن هر کد یا افزونه ای که گفتید طریقه انجامش رو هم بگید لطفا.
      خیلی ممنون از لطفتون
    • توسط resanehwp
      دوستانی که می خوان قلاب های ووکامرس و ترتیب اجرای اونها رو یاد بگیرن
      در لینک زیر صفحه آرشیو محصولات رو می تونید بررسی کنید
      http://bit.ly/rhwp1006
    • توسط centralfile
      سلام دوستان من افزونه wp original media path رو نصب کردم تنظمات مربوطه رو انجام دادم.
      یک ساب دامنه برای سایت ایجاد کردم.
      فایل های مربوط به پوشه uploads/wp-content رو هم به ساب دامنه انتقال دادم  اما عکس ها و فایل ها هنوز تو سایت لود نشده.
      پیوند های یکتا رو هم بروز رسانی کردم ولی  مشکلی حل نشد!
      ساب دامنه ایجاد شده و فایل ها داخلش قرار گرفتند
      اینم اسکرین شات از تنظیمات افزونه
       
       
       
       
       
      ممنون میشم کمک کنید.



    • توسط p1touchbiz
      دراین مقاله سعی داریم که تعریف درست از دسته بندی در وردپرس و برچسب گذاری در وردپرس را داشته باشیم .  درسایت های وردپرسی این دو مفهوم بسیار به یکدیگر شبیه می باشند و در بسیاری موارد باهم دیگر اشتباه میشود .  درمجموع هردو این ها وظیفه اول و اصلیشان کمک به ایجاد یک سایت منظم و گویا برای مخاطب می باشد و به طور مستقیم روی سئوی سایت شما تاثیر ندارند .
      دسته بندی در وردپرس چیست ؟
      موضوعات اصلی سایت در دسته بندی ها جای میگیرد .
      مثلا مطالب سایت شما صرفا در مورد آشپزی و پزشکی میباشد .  پس سایت شما دو دسته اصلی دارد و میتواند زیر دسته های دیگری هم در هرکدام از این دسته های اصلی جای بگیرد .
      مثلا در دسته اصلی آشپزی چند زیر دسته ی دیگر میتواند وجود داشته باشد مانند فست فود ها ، دسر ها ، پیش غذاها و غیره.
      و شما میتوانید برای هردسته زیر دسته های دیگری درست کنید . و البته با تشکیل هردسته میتوانید مادر آن دسته را نیز مشخص کنید .
      اگر هر دو یا سه روز یکبار در مورد یک موضوع خاص نوشته ایجاد میکنید و تعداد قابل توجهی از نوشته های سایت شما مربوط به آن موضوع میشود برای آن موضوع باید دسته بندی ایجاد کنیم .
      برای ایجاد دسته بندی در پنل وردپرس سایت خود درستون سمت راست درقسمت نوشته ها میتوانید روی دسته ها کلیک کنید .
       
       

       
       
      برچسب گذاری در وردپرس چیست ؟
      برای برچسب گذاری در وردپرس زمانی که پیرامون یک موضوع جزیی تر مطالبی دارید و تعداد این مطالب آنقدر زیاد نیست و البته خود آن موضوع فرعی و آنقدر کلی نباشد که بخواهید برای آن دسته تشکیل بدهید میتوانید یک برچسب مشترک برای آن مطالب ایجاد کنید .
      به عنوان مثال در دسته بندی آشپزی شما چند نوشته پیرامون فواید و خواص سبزی ایجاد کرده اید و برچسب فواید میوه و سبزی را برای آن گذاشته اید .
      حالا شخصی که روی این برچسب کلیک کند میتواند تمامی نوشته هایی که این مضمون را درخود دارند و مربط به آن میباشد را مشاهده کند .
      به طور کلی اگر بیشتر از ۵ تا ۱۰ نوشته پیرامون یک مطلب ارسال کرده اید برای آن برچسب جداگانه تشکیل دهید .
      امیدوارم این مقاله به شما کمک کرده باشد و ممنون میشم اگه نظرات خودتون را پایین مقاله برای ما ارسال کنید .
       
      آموزش ویدئویی وردپرس در ۳ روز را اینجا ببینید .
      برای آنالیز سئو سایت خود اینجا کلیک کنید .