• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
احمد12

اگر آی دی دسته فلان هست این کد اجرا بشه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به اساتید و کاربران وردپرس

من میخام به فایل Category.php قالبم بگم اگر آی دی دسته این بود این تیکه کد اجرا بشه وگرنه یه تیکه دیگه اجرابشه. این آی دی دسته رو هم من از توی یه پنل بهش میگم.

امیدوارم منظورم رو درست منتقل کرده باشم. متشکرم//

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخواستم اگر دسته نرم افزار بود پست یه رنگی باشه اگر دسته بازی بود یه رنگه دیگه مثل سایت www.asandownload.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به نظر من اگه می خواید دسته بندی رو داخل فهرست نشون بدید و دوست دارید هر دسته استایلش فرق داشته باشه با css3 به صورت زیر استایل بدید:


.menu li:nth-child(0){ your style }
.menu li:nth-child(1){ your style }
.menu li:nth-child(2){ your style }
.
.
.
.menu li:nth-child(n){ your style }

به این صورت می تونید به تک تک عناصر لیست دسترسی داشته باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

کد مطالب ایندکس من اینه:


<div class="post">
<div class="post-t">
<div class="post-t-r">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="post-break"></div>
</div>
<div class="post-t-l">
<div class="gpluse"><g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone></div>
</div>
<div class="clear"></div>

</div>
<div class="post-i">
<div class="post-i-shadow">
<div class="post-meta">
<div class="p-m-date"><?php the_time('j F Y') ?></div>
<div class="p-m-view"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></div>
<div class="p-m-cat">دسته:<?php _e(' ','dnld'); ?> <?php the_category(__(', ','dnld')); ?></div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div class="post-break"></div>
<div class="post-content">
<?php the_content(__('','dnld')); ?>
</div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="more" rel="bookmark">ادامه مطلب</a>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

</div>

باید چیکارش کنم که پست هر دسته یه رنگ باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اسپم میدم

کسی نیست جواب بده؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل این کدی که دادید داخل حلقه تکراره؟ خب طبق همین استایلی که من دادم داخل Css می تونید رنگ بدید. به جای menu li سلکتور مورد نظر خودتون که می خواید رنگ بگیره رو بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری