m0h3n

مشکل درون ریزی

12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من با درون ریزی یه مشکل دارم کمک کنید موقع درون ریزی این خطا میده

Sorry, there has been an error.

This does not appear to be a WXR file, missing/invalid WXR version number

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

به انجمن بی نظیر وردپرس فارسی خوش آمدید.

ظاهرا WXR نامعتبر است.

فایل درون ریز شما آیا درست گرفته شده؟

در صورت نگرفتن پاسخ درست ، صبر کنید تا اساتید و کاربران پاسخ دهند.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل از یه وبلاگ غیر وردپرسی گرفتم

درست گرفته شده دیگه نمیدونم

از کجا بفهمم درست گرفته شده یا ن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل از یه وبلاگ غیر وردپرسی گرفتم

درست گرفته شده دیگه نمیدونم

از کجا بفهمم درست گرفته شده یا ن

نمیشه نوشته‌ها رو از یه وبلاگ که وردپرسی نیست در درون‌ریز وردپرس بارگذاری کرد. وبلاگتون کجا بوده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وبلاگم توی سوریس بلاگ blog.ir

پس چیکار کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه گزینه دیگه هست واسه درون ریزی اینه

Movable Type and TypePad

وقتی میزنم اینم مینویسه

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home3/mihanfaa/public_html/wp-content/plugins/movabletype-importer/movabletype-importer.php on line 512


All done. Have fun!

ولی چیزی اضافه نشده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه چیزی معرفی کنید من بتونم وبلاگم رو انتقال بدم وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا هیچ چیزی نیست که از وبلاگ انتقال بدیم وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مدیران اقایان بانوان

هیچ راهی نیست

پولی هم باشه عیب نداره

فقط راه حل بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه خودم پیدا کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه خودم پیدا کردم

والا کسی تجربه این مشکل رو نداشته حتما.

اگه مشکلتون حل شده اینجا مطرح کنید که دوستان دیگری هم مشکل شما رو پیدا کرد بتونه حلش کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم آموزش

واسه من حل شد

از هر سرویس وبلاگی بخواین میتونید انجام بدید

برای انتقال اتوماتیک داده ها باید طبق مراحل زیر عمل کنید :

1-ابتدا وارد سیستم وبلاگ دهی خود شوید و تعداد مطالب نمایش دهنده در صفحه ی اول را برابر با تعداد کل مطالب موجود در سایت کنید.همانطور که در تصویر هویداست در هر بلاگر نحوه ی تنظیم این کار از بخش تنظیمات قابل تغییر است.اما به دو نحو است یک تعداد موارد قابل رویت درrss و دیگری تعداد مطاالب صفحه ی اول :

3zar.ir_1-300x163.png 3zar.ir_2.png

2-بعد به صفحه ی اول وبلاگتان رفته و تا لود کامل آن صبر کنید.(اگر تعداد مطالب زیاد باشد کمی طول می کشد)

3-سپس باید به rss مطالب مراجعه کنید.برای این کار یا روی دکمه ی نارنجی rss کلیک کرده و یا پس از آدرس وبلاگتان از یک از الگوهای زیر کمک بگیرید:

yourblog.blog.com/rss

yourblog.blog.com/feed

yourblog.blog.com/rss.xml

حال باید صفحه ی rss را دانلود کنید برای این کار می توانید آدرس آنرا کپی کرده و دانلود منیجر به صورت دستی وارد کرده و دانلود کنید.

4-پس از دانلود به وردپرس رفته و مطابق شکل درونریزی را انتخاب کنید.

3zar.ir_7-300x175.png

5-در این مرحله گزینه ی rss را انتخاب کنید.حال باید افزونه ای را که سیستم پیشنهاد می کند نصب کنید.

6-پس از نصب باید فایل rss.xml را که دانلود کردید درون این افزونه مطابق شکل درون ریزی کنید و آپلود را بفشارید

دیگر کار تمام است و تمام مطالب درون ریزی شدند….

ویرایش شده در توسط m0h3n

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500