m0h3n

مشکل درون ریزی

12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من با درون ریزی یه مشکل دارم کمک کنید موقع درون ریزی این خطا میده

Sorry, there has been an error.

This does not appear to be a WXR file, missing/invalid WXR version number

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

به انجمن بی نظیر وردپرس فارسی خوش آمدید.

ظاهرا WXR نامعتبر است.

فایل درون ریز شما آیا درست گرفته شده؟

در صورت نگرفتن پاسخ درست ، صبر کنید تا اساتید و کاربران پاسخ دهند.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل از یه وبلاگ غیر وردپرسی گرفتم

درست گرفته شده دیگه نمیدونم

از کجا بفهمم درست گرفته شده یا ن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل از یه وبلاگ غیر وردپرسی گرفتم

درست گرفته شده دیگه نمیدونم

از کجا بفهمم درست گرفته شده یا ن

نمیشه نوشته‌ها رو از یه وبلاگ که وردپرسی نیست در درون‌ریز وردپرس بارگذاری کرد. وبلاگتون کجا بوده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وبلاگم توی سوریس بلاگ blog.ir

پس چیکار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه گزینه دیگه هست واسه درون ریزی اینه

Movable Type and TypePad

وقتی میزنم اینم مینویسه

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home3/mihanfaa/public_html/wp-content/plugins/movabletype-importer/movabletype-importer.php on line 512


All done. Have fun!

ولی چیزی اضافه نشده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه چیزی معرفی کنید من بتونم وبلاگم رو انتقال بدم وردپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا هیچ چیزی نیست که از وبلاگ انتقال بدیم وردپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مدیران اقایان بانوان

هیچ راهی نیست

پولی هم باشه عیب نداره

فقط راه حل بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه خودم پیدا کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه خودم پیدا کردم

والا کسی تجربه این مشکل رو نداشته حتما.

اگه مشکلتون حل شده اینجا مطرح کنید که دوستان دیگری هم مشکل شما رو پیدا کرد بتونه حلش کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم آموزش

واسه من حل شد

از هر سرویس وبلاگی بخواین میتونید انجام بدید

برای انتقال اتوماتیک داده ها باید طبق مراحل زیر عمل کنید :

1-ابتدا وارد سیستم وبلاگ دهی خود شوید و تعداد مطالب نمایش دهنده در صفحه ی اول را برابر با تعداد کل مطالب موجود در سایت کنید.همانطور که در تصویر هویداست در هر بلاگر نحوه ی تنظیم این کار از بخش تنظیمات قابل تغییر است.اما به دو نحو است یک تعداد موارد قابل رویت درrss و دیگری تعداد مطاالب صفحه ی اول :

3zar.ir_1-300x163.png 3zar.ir_2.png

2-بعد به صفحه ی اول وبلاگتان رفته و تا لود کامل آن صبر کنید.(اگر تعداد مطالب زیاد باشد کمی طول می کشد)

3-سپس باید به rss مطالب مراجعه کنید.برای این کار یا روی دکمه ی نارنجی rss کلیک کرده و یا پس از آدرس وبلاگتان از یک از الگوهای زیر کمک بگیرید:

yourblog.blog.com/rss

yourblog.blog.com/feed

yourblog.blog.com/rss.xml

حال باید صفحه ی rss را دانلود کنید برای این کار می توانید آدرس آنرا کپی کرده و دانلود منیجر به صورت دستی وارد کرده و دانلود کنید.

4-پس از دانلود به وردپرس رفته و مطابق شکل درونریزی را انتخاب کنید.

3zar.ir_7-300x175.png

5-در این مرحله گزینه ی rss را انتخاب کنید.حال باید افزونه ای را که سیستم پیشنهاد می کند نصب کنید.

6-پس از نصب باید فایل rss.xml را که دانلود کردید درون این افزونه مطابق شکل درون ریزی کنید و آپلود را بفشارید

دیگر کار تمام است و تمام مطالب درون ریزی شدند….

ویرایش شده در توسط m0h3n
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟