hesamkj

مدیریت اپلود فایل در photobooth

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دوستان کسی با photobooth کارکرده ؟

من دنبال این بودم که کاربر این امکان رو داتشه باشه توی سایتم با استفاده از وبکم از خودش عکس بگیره و ادرس عکسش توی بانکم ذخیره بشه .

از اونجایی که php یک زبان سمت سرور هست با php نمیشه همچین کاری کرد . یکم که جستجو کردم به فایلهایی اماده برخوردم که متاسفانه در هنگام اجرا باعث ایجاد خطا های خیلی عجیبی میشدن. یه فایل توی گیت هاب دیدم که با استفاده از جی کوئری نوشته شده بود. همچیش درسته فقط میشه کمک کنید که چجوری بهش بگم فایلهارو کجا اپلود کنه ؟ :x

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به هر حال شما برای ذخیره تو دیتابیس باید php بنویسی. برای بخش گرفتن عکس http://www.jqueryrain.com/2013/10/best-jquery-webcam-plugin-example/ این پلاگین ها رو تست کنید. مشکل حل نشد اعلام کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم همین مشکل رو دارم پلاگینی که گفتید تست کردم خدارو شکر جواب داد تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .