• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
romeo2

مشکل یونیکد بعد از ایمپورت دیتابیس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از دیتابیس یک سایت export گرفتم وقتی رو phpmyadmin سایت جدید import میکنم یونیکد نوشته ها بهم میریزه

کسی میدونه چطور میشه مشکل نوشته ها رو حل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش اومدید.

فط کافیه دیتابیسی رو که اکسپورت کردین با نوت پد باز کنین و یونیکدش رو به utf-8 تغییر بدید. البته یونیکد و کالکشن دیتابیسی که میخوید ایمپورت کنین باید با قبلی همخوانی داشته باشه.

ویرایش شده در توسط Helical
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

در فایل header.php

چک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

هرکدام از سه خط بالا که وجود داشت پاک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

اگر وجود نداشت اضافه کنید

و اگر باز هم مورد باقی بود به تنظیمات مرورگر شما مربوط است بفرمایید از چه مرورگری استفاده می کنید تا عرض کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب هم نیست

آخه بعد از ایمپورت دیتابیس داخل پنل مدیریت هم مشکل یونیکد واسه نوشته های فارسی مربوط به مطالب و نظرات و عنوان سایت پیش میاد

ولی نوشته های فارسی خود پنجره های مدیریت مشکلی ندارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه افزونه ای یک انکدینگ دیگه رو برای خوذش به وجود آورده باشه چه در بخش ادمین و چه در قالب کدهای wp-head تکرار می شند

اینکه بخشی از صفحه درسته و بخشی اشتباه می تونه به این دلیل باشه که این افزونه تگش رو در ابتدای صفحه نگذاشته باشه لطف کنید سورس کد صفحه ی معیوب رو بگذارید تا چک کنیم

شاید حتی این تکه کد در بین ارسال های قبلیتون باشه

در هر حال آنچه بر می یاد ایراد از کد تبدیل و نمایشه نه کد ذخیره که دیتابیسه

در ضمن اگر ممکنه یک پست آزمایشی هم ارسال کنید ببینید وضعیت بعد از ارسال دستی چطوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان بابت پاسختون

نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی از اون سایت اول برون بری میگیرم اینجا درون ریزی میکنم این مشکل وجود نداره و نوشته ها درست نشون داده میشن فقط مشکلی که بوجود میاد اینه که 1 سوم مطالب بر نمیگرده ولی نظراتش کامل میاد و مشکل ایجاد میکنه همینطور post id ها هم هست وقتی پست جدیدی با همون آیدی ثبت میشه لینک مطلب قبلی واسه افزونه های اشتراک مطالب قرار میگیره و قسمت آخرین مطالب هم اسم مطالب قدیمه

من رفتم phpmyadmin سایت مبدا رو چک کردم دیدم نوشته ها به همین شکل قرار دارن ==> برنامه

ولی خب توی خروجی سایت درسته

من که اینور ایمپورت میکنم تو خروجی دچار مشکل میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک موضوع: شما به چه صورتی خروجی گرفتید؟ sql یا gz ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

نوشته‌ها داخل دیتابیس مشکلی ندارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم