romeo2

مشکل یونیکد بعد از ایمپورت دیتابیس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از دیتابیس یک سایت export گرفتم وقتی رو phpmyadmin سایت جدید import میکنم یونیکد نوشته ها بهم میریزه

کسی میدونه چطور میشه مشکل نوشته ها رو حل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش اومدید.

فط کافیه دیتابیسی رو که اکسپورت کردین با نوت پد باز کنین و یونیکدش رو به utf-8 تغییر بدید. البته یونیکد و کالکشن دیتابیسی که میخوید ایمپورت کنین باید با قبلی همخوانی داشته باشه.

ویرایش شده در توسط Helical
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

در فایل header.php

چک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

هرکدام از سه خط بالا که وجود داشت پاک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

اگر وجود نداشت اضافه کنید

و اگر باز هم مورد باقی بود به تنظیمات مرورگر شما مربوط است بفرمایید از چه مرورگری استفاده می کنید تا عرض کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب هم نیست

آخه بعد از ایمپورت دیتابیس داخل پنل مدیریت هم مشکل یونیکد واسه نوشته های فارسی مربوط به مطالب و نظرات و عنوان سایت پیش میاد

ولی نوشته های فارسی خود پنجره های مدیریت مشکلی ندارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه افزونه ای یک انکدینگ دیگه رو برای خوذش به وجود آورده باشه چه در بخش ادمین و چه در قالب کدهای wp-head تکرار می شند

اینکه بخشی از صفحه درسته و بخشی اشتباه می تونه به این دلیل باشه که این افزونه تگش رو در ابتدای صفحه نگذاشته باشه لطف کنید سورس کد صفحه ی معیوب رو بگذارید تا چک کنیم

شاید حتی این تکه کد در بین ارسال های قبلیتون باشه

در هر حال آنچه بر می یاد ایراد از کد تبدیل و نمایشه نه کد ذخیره که دیتابیسه

در ضمن اگر ممکنه یک پست آزمایشی هم ارسال کنید ببینید وضعیت بعد از ارسال دستی چطوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان بابت پاسختون

نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی از اون سایت اول برون بری میگیرم اینجا درون ریزی میکنم این مشکل وجود نداره و نوشته ها درست نشون داده میشن فقط مشکلی که بوجود میاد اینه که 1 سوم مطالب بر نمیگرده ولی نظراتش کامل میاد و مشکل ایجاد میکنه همینطور post id ها هم هست وقتی پست جدیدی با همون آیدی ثبت میشه لینک مطلب قبلی واسه افزونه های اشتراک مطالب قرار میگیره و قسمت آخرین مطالب هم اسم مطالب قدیمه

من رفتم phpmyadmin سایت مبدا رو چک کردم دیدم نوشته ها به همین شکل قرار دارن ==> برنامه

ولی خب توی خروجی سایت درسته

من که اینور ایمپورت میکنم تو خروجی دچار مشکل میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک موضوع: شما به چه صورتی خروجی گرفتید؟ sql یا gz ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

نوشته‌ها داخل دیتابیس مشکلی ندارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.