romeo2

مشکل یونیکد بعد از ایمپورت دیتابیس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از دیتابیس یک سایت export گرفتم وقتی رو phpmyadmin سایت جدید import میکنم یونیکد نوشته ها بهم میریزه

کسی میدونه چطور میشه مشکل نوشته ها رو حل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش اومدید.

فط کافیه دیتابیسی رو که اکسپورت کردین با نوت پد باز کنین و یونیکدش رو به utf-8 تغییر بدید. البته یونیکد و کالکشن دیتابیسی که میخوید ایمپورت کنین باید با قبلی همخوانی داشته باشه.

ویرایش شده در توسط Helical
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

در فایل header.php

چک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

هرکدام از سه خط بالا که وجود داشت پاک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

اگر وجود نداشت اضافه کنید

و اگر باز هم مورد باقی بود به تنظیمات مرورگر شما مربوط است بفرمایید از چه مرورگری استفاده می کنید تا عرض کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب هم نیست

آخه بعد از ایمپورت دیتابیس داخل پنل مدیریت هم مشکل یونیکد واسه نوشته های فارسی مربوط به مطالب و نظرات و عنوان سایت پیش میاد

ولی نوشته های فارسی خود پنجره های مدیریت مشکلی ندارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه افزونه ای یک انکدینگ دیگه رو برای خوذش به وجود آورده باشه چه در بخش ادمین و چه در قالب کدهای wp-head تکرار می شند

اینکه بخشی از صفحه درسته و بخشی اشتباه می تونه به این دلیل باشه که این افزونه تگش رو در ابتدای صفحه نگذاشته باشه لطف کنید سورس کد صفحه ی معیوب رو بگذارید تا چک کنیم

شاید حتی این تکه کد در بین ارسال های قبلیتون باشه

در هر حال آنچه بر می یاد ایراد از کد تبدیل و نمایشه نه کد ذخیره که دیتابیسه

در ضمن اگر ممکنه یک پست آزمایشی هم ارسال کنید ببینید وضعیت بعد از ارسال دستی چطوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان بابت پاسختون

نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی از اون سایت اول برون بری میگیرم اینجا درون ریزی میکنم این مشکل وجود نداره و نوشته ها درست نشون داده میشن فقط مشکلی که بوجود میاد اینه که 1 سوم مطالب بر نمیگرده ولی نظراتش کامل میاد و مشکل ایجاد میکنه همینطور post id ها هم هست وقتی پست جدیدی با همون آیدی ثبت میشه لینک مطلب قبلی واسه افزونه های اشتراک مطالب قرار میگیره و قسمت آخرین مطالب هم اسم مطالب قدیمه

من رفتم phpmyadmin سایت مبدا رو چک کردم دیدم نوشته ها به همین شکل قرار دارن ==> برنامه

ولی خب توی خروجی سایت درسته

من که اینور ایمپورت میکنم تو خروجی دچار مشکل میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک موضوع: شما به چه صورتی خروجی گرفتید؟ sql یا gz ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

نوشته‌ها داخل دیتابیس مشکلی ندارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید