romeo2

مشکل یونیکد بعد از ایمپورت دیتابیس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از دیتابیس یک سایت export گرفتم وقتی رو phpmyadmin سایت جدید import میکنم یونیکد نوشته ها بهم میریزه

کسی میدونه چطور میشه مشکل نوشته ها رو حل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش اومدید.

فط کافیه دیتابیسی رو که اکسپورت کردین با نوت پد باز کنین و یونیکدش رو به utf-8 تغییر بدید. البته یونیکد و کالکشن دیتابیسی که میخوید ایمپورت کنین باید با قبلی همخوانی داشته باشه.

ویرایش شده در توسط Helical
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

در فایل header.php

چک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

هرکدام از سه خط بالا که وجود داشت پاک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

اگر وجود نداشت اضافه کنید

و اگر باز هم مورد باقی بود به تنظیمات مرورگر شما مربوط است بفرمایید از چه مرورگری استفاده می کنید تا عرض کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب هم نیست

آخه بعد از ایمپورت دیتابیس داخل پنل مدیریت هم مشکل یونیکد واسه نوشته های فارسی مربوط به مطالب و نظرات و عنوان سایت پیش میاد

ولی نوشته های فارسی خود پنجره های مدیریت مشکلی ندارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه افزونه ای یک انکدینگ دیگه رو برای خوذش به وجود آورده باشه چه در بخش ادمین و چه در قالب کدهای wp-head تکرار می شند

اینکه بخشی از صفحه درسته و بخشی اشتباه می تونه به این دلیل باشه که این افزونه تگش رو در ابتدای صفحه نگذاشته باشه لطف کنید سورس کد صفحه ی معیوب رو بگذارید تا چک کنیم

شاید حتی این تکه کد در بین ارسال های قبلیتون باشه

در هر حال آنچه بر می یاد ایراد از کد تبدیل و نمایشه نه کد ذخیره که دیتابیسه

در ضمن اگر ممکنه یک پست آزمایشی هم ارسال کنید ببینید وضعیت بعد از ارسال دستی چطوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان بابت پاسختون

نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی از اون سایت اول برون بری میگیرم اینجا درون ریزی میکنم این مشکل وجود نداره و نوشته ها درست نشون داده میشن فقط مشکلی که بوجود میاد اینه که 1 سوم مطالب بر نمیگرده ولی نظراتش کامل میاد و مشکل ایجاد میکنه همینطور post id ها هم هست وقتی پست جدیدی با همون آیدی ثبت میشه لینک مطلب قبلی واسه افزونه های اشتراک مطالب قرار میگیره و قسمت آخرین مطالب هم اسم مطالب قدیمه

من رفتم phpmyadmin سایت مبدا رو چک کردم دیدم نوشته ها به همین شکل قرار دارن ==> برنامه

ولی خب توی خروجی سایت درسته

من که اینور ایمپورت میکنم تو خروجی دچار مشکل میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک موضوع: شما به چه صورتی خروجی گرفتید؟ sql یا gz ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

نوشته‌ها داخل دیتابیس مشکلی ندارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir