• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
romeo2

مشکل یونیکد بعد از ایمپورت دیتابیس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از دیتابیس یک سایت export گرفتم وقتی رو phpmyadmin سایت جدید import میکنم یونیکد نوشته ها بهم میریزه

کسی میدونه چطور میشه مشکل نوشته ها رو حل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش اومدید.

فط کافیه دیتابیسی رو که اکسپورت کردین با نوت پد باز کنین و یونیکدش رو به utf-8 تغییر بدید. البته یونیکد و کالکشن دیتابیسی که میخوید ایمپورت کنین باید با قبلی همخوانی داشته باشه.

ویرایش شده در توسط Helical
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی با نوت پد باز میکنم یونیکد روی utf-8 هست

باید چیکار کنم؟

در فایل header.php

چک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

هرکدام از سه خط بالا که وجود داشت پاک کنید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

اگر وجود نداشت اضافه کنید

و اگر باز هم مورد باقی بود به تنظیمات مرورگر شما مربوط است بفرمایید از چه مرورگری استفاده می کنید تا عرض کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب هم نیست

آخه بعد از ایمپورت دیتابیس داخل پنل مدیریت هم مشکل یونیکد واسه نوشته های فارسی مربوط به مطالب و نظرات و عنوان سایت پیش میاد

ولی نوشته های فارسی خود پنجره های مدیریت مشکلی ندارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه افزونه ای یک انکدینگ دیگه رو برای خوذش به وجود آورده باشه چه در بخش ادمین و چه در قالب کدهای wp-head تکرار می شند

اینکه بخشی از صفحه درسته و بخشی اشتباه می تونه به این دلیل باشه که این افزونه تگش رو در ابتدای صفحه نگذاشته باشه لطف کنید سورس کد صفحه ی معیوب رو بگذارید تا چک کنیم

شاید حتی این تکه کد در بین ارسال های قبلیتون باشه

در هر حال آنچه بر می یاد ایراد از کد تبدیل و نمایشه نه کد ذخیره که دیتابیسه

در ضمن اگر ممکنه یک پست آزمایشی هم ارسال کنید ببینید وضعیت بعد از ارسال دستی چطوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان بابت پاسختون

نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی از اون سایت اول برون بری میگیرم اینجا درون ریزی میکنم این مشکل وجود نداره و نوشته ها درست نشون داده میشن فقط مشکلی که بوجود میاد اینه که 1 سوم مطالب بر نمیگرده ولی نظراتش کامل میاد و مشکل ایجاد میکنه همینطور post id ها هم هست وقتی پست جدیدی با همون آیدی ثبت میشه لینک مطلب قبلی واسه افزونه های اشتراک مطالب قرار میگیره و قسمت آخرین مطالب هم اسم مطالب قدیمه

من رفتم phpmyadmin سایت مبدا رو چک کردم دیدم نوشته ها به همین شکل قرار دارن ==> برنامه

ولی خب توی خروجی سایت درسته

من که اینور ایمپورت میکنم تو خروجی دچار مشکل میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک موضوع: شما به چه صورتی خروجی گرفتید؟ sql یا gz ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هم به همین مشکل برخوردم

دیتابیس رو از یک جا اکسپورت کردم و در جای دیگه ایمپورت کردم حالا تمام مطالب به صورت Ù„ جلوگیری از طولانی شدن میاد.نوشته های فارسی که مال قالب هستند درستند ولی نوشته هایی که مال مطالب هستند و از دیتابیس خونده میشن مشکل دارن

لطفا کمککککککککککککککککک!

نوشته‌ها داخل دیتابیس مشکلی ندارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس