• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Milad123

ایجاد تغییری کوچک در این کد CSS

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من یه استایل برای دکمه دانلود توی سایتم دارم،الان تنها مشکلش اینه که تا یه مقداری بالای اون دکمه هم موس کار میکنه،یعنی علاوه بر اینکه روی خود دکمه موس عمل میکنه،تا یه فاصله ای بالای دکمه هم سایه انداخته و موس کار میکنه. ببینید توی عکس براتون مشخص کردم،دکمه هست،تا اونجایی که با خط قرمز مشخص کردم هم موس عمل میکنه!

متاسفانه فعلا برام مقدور نیست دمو آنلاین بدم برا همین با عکس توضیح دادم. ممنون میشم اگه کمکی از دستتون بر میاد برام انجام بدید خیلی فوری و ضروریه! میخوام این سایه از بین بره و موس فقط روی خود دکمه عمل کنه تا بتونم دکمه هامو زیر هم قرار بدم

post-3610-0-72915600-1399286072_thumb.pn

اینم کد استایل دکمه :


.tbutton {
font-family:Oswald, Tahoma, Helvetica;
display:inline-block;
cursor:pointer;
position:relative;
word-spacing:0.2em;
background:#ff0078;
-webkit-border-radius: 2px;
border-radius: 2px;
color:#fff;
white-space: nowrap;
text-transform:uppercase;
text-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.2);
border:1px solid rgba(0,0,0,0.1);
background-image: linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-gradient(linear,left bottom,left top,color-stop(0, rgba(0,0,0,0.08)),color-stop(0.5, rgba(128,128,128,0.08)),color-stop(1, rgba(255,255,255,0.08)));
-moz-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-transition: all 0.2s ease;
transition: all 0.2s ease;
}

متشکرم.

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایت مشکل دار لطفا.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این شکل فراخوانی کنید مشکلی نداره که :


<div class="tbutton">
download
</div>

دمو :


http://jsfiddle.net/rJ4GZ/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این شکل فراخوانی کنید مشکلی نداره که :


<div class="tbutton">
download
</div>

دمو :


http://jsfiddle.net/rJ4GZ/

عزیز اینجا ظاهراَ نمایش نمیده اونجور که باید،چون توی سایت الان به اون صورته که عکسشو گذاشتم. این کد کامل دکمه خدمت شما :


.tbutton {
font-family:Oswald, Tahoma, Helvetica;
display:inline-block;
cursor:pointer;
position:relative;
word-spacing:0.2em;
background:#ff0078;
-webkit-border-radius: 2px;
border-radius: 2px;
color:#fff;
white-space: nowrap;
text-transform:uppercase;
text-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.2);
border:1px solid rgba(0,0,0,0.1);
background-image: linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-gradient(linear,left bottom,left top,color-stop(0, rgba(0,0,0,0.08)),color-stop(0.5, rgba(128,128,128,0.08)),color-stop(1, rgba(255,255,255,0.08)));
-moz-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-transition: all 0.2s ease;
transition: all 0.2s ease;
}
.tbutton:hover {
color: #fff;
background:#8e0545
}
.tbutton.color2 {
background:#181818
}
.tbutton.color2:hover {
color: #fff;
background:#111
}
.tbutton.color3 {
background: #FF7000;
}
.tbutton.color3:hover {
color: #fff;
background: #BE590A;
}
.tbutton.color4 {
background: #09F;
}
.tbutton.color4:hover {
color: #fff;
background: #0C6BAA;
}
.tbutton.color5 {
background: #F00;
}
.tbutton.color5:hover {
color: #fff;
background: #971919;
}
.tbutton span {
display: block;
background: url(images/button_bg.png) 0 0 repeat-x;
overflow: hidden;
}
.tbutton:active span {
background: url(images/button_bg.png) bottom repeat-x;
}
.tbutton span {
padding: 0 10px;
line-height: 2.4em;
}
.tbutton.small {
font-size: 12px;
}
.tbutton.medium {
font-size: 14px;
}
.tbutton.large {
font-size: 16px;
}
.tbutton.small span {
padding: 0 14px;
line-height: 2em;
}
.tbutton.medium span {
padding: 0 16px;
line-height: 2.2em;
}
.tbutton.large span {
padding: 0 18px;
line-height: 2.4em;
}
.tbuttom img {
padding: 10px 18px;
}

و به این صورتم فراخوانی شده :


<a href="#" class="tbutton medium"><span>لینک کمکی 480</span></a>

آدرس سایت مشکل دار لطفا.

الان یه سایت نمونه پیدا کردم همین دکمه ها رو داره،خدمت شما :

http://site4.pro-design.ir/?p=151

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من توی کد های شما چیزی منیبینم.

ولی این لینکی که دادین به این شکل مشکلش رفع میشه.

این تکه کد رو :


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: 200px;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

رو به این شکل تغییر بدین:


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: auto;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

height تغییر داده شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من توی کد های شما چیزی منیبینم.

ولی این لینکی که دادین به این شکل مشکلش رفع میشه.

این تکه کد رو :


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: 200px;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

رو به این شکل تغییر بدین:


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: auto;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

height تغییر داده شده.

عزیز خب اینکه سورس اون سایته به کار من نمیاد که :D

من کد سی اس اس خودمو دادم خدمتتون،ویرایش باید از اونجا انجام بشه،این سایت برای بنده نیست فقط نمونه دادم ببینید!

آقا اشکان بنده عذر میخوام یه اشتباهی شد،خب خدا رو شکر درست شد خیلی ممنونم :wub:

بازم معذرت :D

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز خب اینکه سورس اون سایته به کار من نمیاد که :D

من کد سی اس اس خودمو دادم خدمتتون،ویرایش باید از اونجا انجام بشه،این سایت برای بنده نیست فقط نمونه دادم ببینید!

آقا اشکان بنده عذر میخوام یه اشتباهی شد،خب خدا رو شکر درست شد خیلی ممنونم :wub:

بازم معذرت :D

خواهش میکنم.

وقتی آدرس سایت نمیدین این مشکلات هم پیش میاد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم.

وقتی آدرس سایت نمیدین این مشکلات هم پیش میاد.

آخه سایت روی لوکاله عزیز آدرس اگه بود که میدادم قربونت

بهرحال ممنون هم از شما هم از همگی ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری