• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
Milad123

ایجاد تغییری کوچک در این کد CSS

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من یه استایل برای دکمه دانلود توی سایتم دارم،الان تنها مشکلش اینه که تا یه مقداری بالای اون دکمه هم موس کار میکنه،یعنی علاوه بر اینکه روی خود دکمه موس عمل میکنه،تا یه فاصله ای بالای دکمه هم سایه انداخته و موس کار میکنه. ببینید توی عکس براتون مشخص کردم،دکمه هست،تا اونجایی که با خط قرمز مشخص کردم هم موس عمل میکنه!

متاسفانه فعلا برام مقدور نیست دمو آنلاین بدم برا همین با عکس توضیح دادم. ممنون میشم اگه کمکی از دستتون بر میاد برام انجام بدید خیلی فوری و ضروریه! میخوام این سایه از بین بره و موس فقط روی خود دکمه عمل کنه تا بتونم دکمه هامو زیر هم قرار بدم

post-3610-0-72915600-1399286072_thumb.pn

اینم کد استایل دکمه :


.tbutton {
font-family:Oswald, Tahoma, Helvetica;
display:inline-block;
cursor:pointer;
position:relative;
word-spacing:0.2em;
background:#ff0078;
-webkit-border-radius: 2px;
border-radius: 2px;
color:#fff;
white-space: nowrap;
text-transform:uppercase;
text-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.2);
border:1px solid rgba(0,0,0,0.1);
background-image: linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-gradient(linear,left bottom,left top,color-stop(0, rgba(0,0,0,0.08)),color-stop(0.5, rgba(128,128,128,0.08)),color-stop(1, rgba(255,255,255,0.08)));
-moz-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-transition: all 0.2s ease;
transition: all 0.2s ease;
}

متشکرم.

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت مشکل دار لطفا.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل فراخوانی کنید مشکلی نداره که :


<div class="tbutton">
download
</div>

دمو :


http://jsfiddle.net/rJ4GZ/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل فراخوانی کنید مشکلی نداره که :


<div class="tbutton">
download
</div>

دمو :


http://jsfiddle.net/rJ4GZ/

عزیز اینجا ظاهراَ نمایش نمیده اونجور که باید،چون توی سایت الان به اون صورته که عکسشو گذاشتم. این کد کامل دکمه خدمت شما :


.tbutton {
font-family:Oswald, Tahoma, Helvetica;
display:inline-block;
cursor:pointer;
position:relative;
word-spacing:0.2em;
background:#ff0078;
-webkit-border-radius: 2px;
border-radius: 2px;
color:#fff;
white-space: nowrap;
text-transform:uppercase;
text-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.2);
border:1px solid rgba(0,0,0,0.1);
background-image: linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgba(0,0,0,0.08) 0%, rgba(128,128,128,0.08) 50%, rgba(255,255,255,0.08) 100%);
background-image: -webkit-gradient(linear,left bottom,left top,color-stop(0, rgba(0,0,0,0.08)),color-stop(0.5, rgba(128,128,128,0.08)),color-stop(1, rgba(255,255,255,0.08)));
-moz-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow:inset 0 0 1px rgba(0,0,0,0.1);
-webkit-transition: all 0.2s ease;
transition: all 0.2s ease;
}
.tbutton:hover {
color: #fff;
background:#8e0545
}
.tbutton.color2 {
background:#181818
}
.tbutton.color2:hover {
color: #fff;
background:#111
}
.tbutton.color3 {
background: #FF7000;
}
.tbutton.color3:hover {
color: #fff;
background: #BE590A;
}
.tbutton.color4 {
background: #09F;
}
.tbutton.color4:hover {
color: #fff;
background: #0C6BAA;
}
.tbutton.color5 {
background: #F00;
}
.tbutton.color5:hover {
color: #fff;
background: #971919;
}
.tbutton span {
display: block;
background: url(images/button_bg.png) 0 0 repeat-x;
overflow: hidden;
}
.tbutton:active span {
background: url(images/button_bg.png) bottom repeat-x;
}
.tbutton span {
padding: 0 10px;
line-height: 2.4em;
}
.tbutton.small {
font-size: 12px;
}
.tbutton.medium {
font-size: 14px;
}
.tbutton.large {
font-size: 16px;
}
.tbutton.small span {
padding: 0 14px;
line-height: 2em;
}
.tbutton.medium span {
padding: 0 16px;
line-height: 2.2em;
}
.tbutton.large span {
padding: 0 18px;
line-height: 2.4em;
}
.tbuttom img {
padding: 10px 18px;
}

و به این صورتم فراخوانی شده :


<a href="#" class="tbutton medium"><span>لینک کمکی 480</span></a>

آدرس سایت مشکل دار لطفا.

الان یه سایت نمونه پیدا کردم همین دکمه ها رو داره،خدمت شما :

http://site4.pro-design.ir/?p=151

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی کد های شما چیزی منیبینم.

ولی این لینکی که دادین به این شکل مشکلش رفع میشه.

این تکه کد رو :


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: 200px;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

رو به این شکل تغییر بدین:


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: auto;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

height تغییر داده شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی کد های شما چیزی منیبینم.

ولی این لینکی که دادین به این شکل مشکلش رفع میشه.

این تکه کد رو :


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: 200px;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

رو به این شکل تغییر بدین:


.mitem a:before {
background: url("images/gradient.png") repeat-x scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
bottom: 0;
content: "";
height: auto;
left: 0;
position: absolute;
width: 100%;
}

height تغییر داده شده.

عزیز خب اینکه سورس اون سایته به کار من نمیاد که :D

من کد سی اس اس خودمو دادم خدمتتون،ویرایش باید از اونجا انجام بشه،این سایت برای بنده نیست فقط نمونه دادم ببینید!

آقا اشکان بنده عذر میخوام یه اشتباهی شد،خب خدا رو شکر درست شد خیلی ممنونم :wub:

بازم معذرت :D

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز خب اینکه سورس اون سایته به کار من نمیاد که :D

من کد سی اس اس خودمو دادم خدمتتون،ویرایش باید از اونجا انجام بشه،این سایت برای بنده نیست فقط نمونه دادم ببینید!

آقا اشکان بنده عذر میخوام یه اشتباهی شد،خب خدا رو شکر درست شد خیلی ممنونم :wub:

بازم معذرت :D

خواهش میکنم.

وقتی آدرس سایت نمیدین این مشکلات هم پیش میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم.

وقتی آدرس سایت نمیدین این مشکلات هم پیش میاد.

آخه سایت روی لوکاله عزیز آدرس اگه بود که میدادم قربونت

بهرحال ممنون هم از شما هم از همگی ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری