IEPS

راه اندازی سیستم سرور

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

یه بنده خدایی می خواد تو دفترش سرور راه اندازی کنه و سایتش روی اون آپلود کنه این کار چطوری ممکن هست؟ چه قدر هزینه می خواد

اصلا میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش که میشه

اما اگر میخواد سایتش به صورت آفلاین باشه خوب یه برنامه مثل XAMPP استفاده کنه

اما اگر میخواد آنلاین باشه باید سرعت اینترنت بالای + پهنای باند نامحدود + سرور + محل نگهداری خوب داشته باشه باشه تا به خوبی جواب بده

قیمتش که خوب زیاد در میاد واسش .

اما برای راه اندازی سرور خانگی میتونه از آموزشی که ضمیمه کردم استفاده کنه ( فقط قابل نصب روی سیستم عامل اندروید )

به نظرم اگر 1 سرور ( فیزیکی ) بخره و توی یکی از دیتاسنتر های ایرانی مثل پارس آنلاین قرار بده و فقط اجاره نگهداریش را به اونها بده خیلی بهتره تا بخواد همه چیزو خودش داشته باشه

Server in Home.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتان، اما حدودا چقدر واسش آب می خوره؟ سوالش در اصل این هست. حالا یه گیر عجیب غریبی داده میگه می خواهم این کارو کنم،

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتان، اما حدودا چقدر واسش آب می خوره؟ سوالش در اصل این هست. حالا یه گیر عجیب غریبی داده میگه می خواهم این کارو کنم،

اگر میخواد یک سیستم سرور ساده داشته باشه و نه زیاد حرفه ایی و برای یک سایت حدود 2.5 میلیون با کانفیگ در میاد اگر سیستم سرور های حرفه ایی با هارد های SSD بخوان حدودا 18 میلیون هزینشون هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتان، اما حدودا چقدر واسش آب می خوره؟ سوالش در اصل این هست. حالا یه گیر عجیب غریبی داده میگه می خواهم این کارو کنم،

قیمت سرور در حال حاضر از 3 میلیون تومان شروع میشه به بالا

تو حالت نرمالش 3 میلیون پول سرور میشه - بین 600 تا 5 میلیون تومان هم بسته به انتخاب خودش پول رکش میشه - 4.5 تومان هم پول یو پی اسش میشه

بعد از این ها میمونه داستان کانفیگ کردن و ... که اگر خودش اطلاعات داشته باشه که هیچ اگر نه باید 1 متخصص بیاره و واسش کاراشو انجام بده که کم کمش باید 300-400 بهش بده

هزینه کلود ماهیانه اش هم حدود 300 تومان در میاد

خلاصه اصلاً نمیصرفه

چون بعد از اینکه سرور را آماده کردید حالا باید براش 1 چیزایی مثل سی پنل یا دایرکت ادمین بخرید ، اگر بخواهید خوب جواب بده باید روی لایت اسپید یا ... نصب کنید که تمام این ها نیز هزینه ماهیانه داره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علاوه بر اینا آی پی اختصاصی میخواد و سرعت اینترنت بالا با پهنای باند بسیار بالاتر که ماهانه شاید بالای 1 میلیون تومان هزیته اینترنت سرور بشه مگر اینکه از دیش ماهواره برای ارتباط استفاده بشه اونم lnc می خواد و مجوز و اکانت تا بتونی مثل بانک ها ارسال و دریافت داشته باشی

تازه اونم با اینترنت ایران که بخاطر زیرساخت بد کشور از هر شرکتی بگیری مشکلاتی رو به همراه داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید