Abolfazl20

ایجاد کادر و متن در بالای سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به این عکس نگاه کنید به قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم نگاه کنید

میخوام مثل این عکس یه کادر آبی در بالای سایتم باشه پیام خوش آمد بنویسم دقیقا مثل این عکس باشه

ضمنا پوسته سایتمHamyarWPlkonik هست

post-5908-0-30465900-1399362625_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام،

این کد رو تو قالبتون بعد از <body> قرار بدید :

<div class="kadrbala">
<p> متن شما </p>
</div>

و کد زیر رو توی استایلتون قرار بدید :

.kadrbala {
width:100%;
height:25px;
position:fixed;
top:0;
}
.kadrbala p { text-align:center}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوایم وقتی صفحه اسکرول میخوره این کادر باهاش بیاد پایین، چه کدی باید بهش اضافه کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فکر کنم اشتباه گفتید چون به نظر من کد دوم باید در قالب باشه نه کد اولی !!!

ضمنا استایل کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوایم وقتی صفحه اسکرول میخوره این کادر باهاش بیاد پایین، چه کدی باید بهش اضافه کنیم

http://www.7learn.com/tutorials/create-sticky-menu-with-css-and-jquery

استاد فکر کنم اشتباه گفتید چون به نظر من کد دوم باید در قالب باشه نه کد اولی !!!

ضمنا استایل کجاست؟

ایشون درست گفتن کد استایل باید در فایل style.css قالبتون بزارید و کد html اولی رو باید در تگ body قالب جایگذاری کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون

فقط میخوام رنگ کادر با رنگ قالب یکی نباشه مثل عکسی که ضمیمه کردم متفاوت باشه چیکار کنم؟

post-5908-0-89664700-1399372909_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو


background: #6c00ff;

به کد استایل عبدالماجد اضافه کن که نتیجه میشه


.kadrbala {
width:100%;
height:25px;
position:fixed;
top:0;
background: #6c00ff;
}
.kadrbala p { text-align:center}

البته رنگش میشه آبی مثل همون سایت ولی برای تغیرر رنگ کد رنگ مورد نظرت رو جایگزین این

6c00ff

کد رنگ کن

ویرایش شده در توسط hamidwi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خییییییییییییییلی ممنون فقط یه مشکل دیگه : وقتی نوار صفحه رو پایین می کشم مطالب روی پیام خوش آمد گویی رو میگیره و میاد پایین و بد میشه به این فیلم نگاه کنید تا مشکل رو بفهمید در حالی که من میخوام مثل سایت www.doostiha.ir وقتی صفحه رو پایین میکشم پیام خوش آمد گویی فقط در بالای نوار بمونه اول به فیلم نگاه کنید بعد به سایت گفته شده یعنی دوستی ها برید متوجه منظورم بشید

بی نهایت سپاس گزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟