• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Abolfazl20

ایجاد کادر و متن در بالای سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به این عکس نگاه کنید به قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم نگاه کنید

میخوام مثل این عکس یه کادر آبی در بالای سایتم باشه پیام خوش آمد بنویسم دقیقا مثل این عکس باشه

ضمنا پوسته سایتمHamyarWPlkonik هست

post-5908-0-30465900-1399362625_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام،

این کد رو تو قالبتون بعد از <body> قرار بدید :

<div class="kadrbala">
<p> متن شما </p>
</div>

و کد زیر رو توی استایلتون قرار بدید :

.kadrbala {
width:100%;
height:25px;
position:fixed;
top:0;
}
.kadrbala p { text-align:center}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوایم وقتی صفحه اسکرول میخوره این کادر باهاش بیاد پایین، چه کدی باید بهش اضافه کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فکر کنم اشتباه گفتید چون به نظر من کد دوم باید در قالب باشه نه کد اولی !!!

ضمنا استایل کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوایم وقتی صفحه اسکرول میخوره این کادر باهاش بیاد پایین، چه کدی باید بهش اضافه کنیم

http://www.7learn.com/tutorials/create-sticky-menu-with-css-and-jquery

استاد فکر کنم اشتباه گفتید چون به نظر من کد دوم باید در قالب باشه نه کد اولی !!!

ضمنا استایل کجاست؟

ایشون درست گفتن کد استایل باید در فایل style.css قالبتون بزارید و کد html اولی رو باید در تگ body قالب جایگذاری کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون

فقط میخوام رنگ کادر با رنگ قالب یکی نباشه مثل عکسی که ضمیمه کردم متفاوت باشه چیکار کنم؟

post-5908-0-89664700-1399372909_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو


background: #6c00ff;

به کد استایل عبدالماجد اضافه کن که نتیجه میشه


.kadrbala {
width:100%;
height:25px;
position:fixed;
top:0;
background: #6c00ff;
}
.kadrbala p { text-align:center}

البته رنگش میشه آبی مثل همون سایت ولی برای تغیرر رنگ کد رنگ مورد نظرت رو جایگزین این

6c00ff

کد رنگ کن

ویرایش شده در توسط hamidwi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خییییییییییییییلی ممنون فقط یه مشکل دیگه : وقتی نوار صفحه رو پایین می کشم مطالب روی پیام خوش آمد گویی رو میگیره و میاد پایین و بد میشه به این فیلم نگاه کنید تا مشکل رو بفهمید در حالی که من میخوام مثل سایت www.doostiha.ir وقتی صفحه رو پایین میکشم پیام خوش آمد گویی فقط در بالای نوار بمونه اول به فیلم نگاه کنید بعد به سایت گفته شده یعنی دوستی ها برید متوجه منظورم بشید

بی نهایت سپاس گزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه