• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
تازه وارد

مشکل و راهنمایی در صفحه بندی مطالب سایت

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به همه ی وردپرسی های فعال در این انجمن .

قبل از شرح موضوع یک نکته رو بگم که شاید اکثرا با دیدن ادامه ی مطلب و راهنمایی که خواستم بگید اگه یکم سرچ میکردم خیلی از سایتها دربارش توضیح دادن و بله دقیقا هم همینطوره که میگید ، ولی متأسفانه هیچکدوم از اون سایتهایی که دیدم ، اونجوری که میخواستم و نیاز داشتم کارایی نداشت واسم و به همین دلیل مجبور به درخواست راهنمایی از انجمن شدم .

و اما چه راهنمایی میخوام ؟

بنده میخوام که بدون استفاده از افزونه ی WP-PageNavi ، صفحات سایت رو صفحه بندی عددی کنم ولی با قوانین همین افزونه .

یعنی اینکه میخوام دقیقا عین عکسی بشه که ضمیمه کردم ، با تمام جزییات عکس .

علاوه بر توضیحاتی که در عکس موجوده ، میخوام استایل دقیقا به همون شکل عکس باشه ولی به جای رنگ مشکی ، رنگ قرمز باشه .

ضمنا اون 3 نقطه ( ... ) و همچنین صفحه ی اول و آخر هم اگه مثل عکس ، در کد تعریف بشه خیلی عالی میشه و کلا شکل همین عکس ضمیمه باشه به غیر از رنگ دکمه هاش.

امیدوارم بتونید کمکم کنید .

پیشاپیش از همگی سپاسگذار .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

ولی من منطقی در اینکار نمی بینم یا یه چیز جدید خلق کنید یا از اونچه رایگان هست استفاده کنید

مشکلخاصی ندارید که نیاز به راهنمایی داشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

ولی من منطقی در اینکار نمی بینم یا یه چیز جدید خلق کنید یا از اونچه رایگان هست استفاده کنید

مشکلخاصی ندارید که نیاز به راهنمایی داشته باشه

جناب فخار مقصوده بنده اینه که از افزونه استفاده نکنم که هم مشکلات آپدیت نداشته باشه و هم اینکه هرچه افزونه کمتر باشه بهتره .

در سایتهای مختلفی درباره این موضوع گفته بودن که با یه سری کد در فانکشن و یه خط کد در صفحه ای که میخوایم صفحه بندی نمایش داده بشه و همچنین پیاده سازی یک استایل ، دقیقا کار همین افزونه انجام داده میشد .

ولی مشکل اینجا بود که اگه میخواستم استایل رو به کل ( نه فقط رنگ و سایز ) عوض کنم همه چی بهم میریخت و علاوه بر اون مثلا یک صفحه به عقب یا جلو رو با اون علایمی که مشخص کردم نشون نمیداد . یا زده بود برگه ی بعدی و یا به صورت next page و امثال این موارد بود که بنده گفتم اگه کدی باشه که در فانکشن به اون صورت عکس تعریف بشه همه ی مشکلات حل میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمی دونم در سایتهای مختلف چی گفتند ولی اصلا اینطوری نیست

هر افزونه ای دارای یک سری کوئریست که خوب اجراشون یه فشاری به سرور می آره، حذف افزونه جلوی فشار رو می گیره به این شرط که خودمون دوباره همون کوئری ها رو نخواهیم ایجاد کنیم وگرنه هیچ کار مثبتی انجام نشده

به روز رسانی افزونه ها یک مشکل نیست همخوان نمودن افزونه با امکانات جدید هسته ی وردپرسه و در هر بار به روز رسانی مقداری از بار کوئری ها کاهش پیدا می کنه پس با به روز رسانی نکردن هم قدمی به نفع سایت برداشته نمی شه ضمن اینکه تعدادی از افزونه های معروف و شناخته شده هستند که توسط برنامه نویسان خبره با در نظر گرفتن بسیاری از باگ ها و مشکلات احتمالی و کم کردن فشار های جانبی نوشته شده اند (مثل همین افزونه شما) که به هیچ وجه یک کد کوتاه نمی تونه تمام جوانب را مثل اون افزونه ها مد نظر داشته باشه

البته بعضی از افزونه ها این شرایط را ندارند که از بحث ما خارجه

و در کل هم لازمه که از افزونه هایی استفاده کنیم که مورد نیاز سایتند و این معنیش این نیست که اگر نیاز سایت را بدون افزونه برطرف کنیم کار مثبتی انجام گرفته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمی دونم در سایتهای مختلف چی گفتند ولی اصلا اینطوری نیست

هر افزونه ای دارای یک سری کوئریست که خوب اجراشون یه فشاری به سرور می آره، حذف افزونه جلوی فشار رو می گیره به این شرط که خودمون دوباره همون کوئری ها رو نخواهیم ایجاد کنیم وگرنه هیچ کار مثبتی انجام نشده

به روز رسانی افزونه ها یک مشکل نیست همخوان نمودن افزونه با امکانات جدید هسته ی وردپرسه و در هر بار به روز رسانی مقداری از بار کوئری ها کاهش پیدا می کنه پس با به روز رسانی نکردن هم قدمی به نفع سایت برداشته نمی شه ضمن اینکه تعدادی از افزونه های معروف و شناخته شده هستند که توسط برنامه نویسان خبره با در نظر گرفتن بسیاری از باگ ها و مشکلات احتمالی و کم کردن فشار های جانبی نوشته شده اند (مثل همین افزونه شما) که به هیچ وجه یک کد کوتاه نمی تونه تمام جوانب را مثل اون افزونه ها مد نظر داشته باشه

البته بعضی از افزونه ها این شرایط را ندارند که از بحث ما خارجه

و در کل هم لازمه که از افزونه هایی استفاده کنیم که مورد نیاز سایتند و این معنیش این نیست که اگر نیاز سایت را بدون افزونه برطرف کنیم کار مثبتی انجام گرفته باشد

بله حرف شما رو کامل قبول دارم و خودم هم خیلی تمایل دارم از این افزونه استفاده کنم، چون هم اصولی تره و هم راحت تر از کدنویسیه، ولی دلیل اصلی که باعث صرفه نظر کردن استفاده از این افزونه شد بحث بروزرسانیشه نه از اون جهت که شما اشاره کردید ، از این جهت که با هربار بروزرسانی ، استایل رو هم باید تغییر بدم چون به استایل اولیه ی افزونه برمیگرده درجاییکه من واسش استایل اختصاصی تعریف کرده بودم و همین باعث میشه که با هربار بروزرسانی مجبور به تغییر دوباره استایل باشم که اولا هم زمانگیر میشه و هم اگه تو اون لحظه ی بروزرسانی کسی از سایت بازدید کنه استایل تغییر داده شده که کمی خوشایند نیست یا لااقل بنده تمایل ندارم که اینجور باشه

ضمنا اگه الان میخواید بگید که بروزرسانی دستی کنم باید بگم که به دلیل همون زمانبر بودن تمایلی به این کار ندارم و ترجیح میدم یه ثباتی حاکم باشه واسه تنظیمات سایت تا اینکه همش در حال تغییر باشه .

هدف از ایجاد این تاپیک این بود که اگه راهی هست که به اون درخواستی که در پیام اول داشتم برسم ، لطفا راهنمایی کنید و یا اینکه راهی بگید که در هر بروزرسانی ، فقط هسته ی افزونه بروزرسانی بشه ، و فایل استایل تو بروزرسانی تغییر نکنه .

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما استایلتون رو مستقیم در کدهای استایل بندی قالب قرار بدید اولویت به استایل افزونه پیدا خواهد کرد

اگر اولویت پیدا نکرد کدهای header.php قالب را بگذارید تا اصلاح بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما استایلتون رو مستقیم در کدهای استایل بندی قالب قرار بدید اولویت به استایل افزونه پیدا خواهد کرد

اگر اولویت پیدا نکرد کدهای header.php قالب را بگذارید تا اصلاح بشه

اگه این کاری که گفتید رو انجام بدم ، مسلما حجم استایل کلی قالب بیشتر میشه و این در هر بار رفرش صفحات سایت باید کل استایل رو لود و اعمال کنه.

حالا سؤالی که دارم اینه : با اینکار استایل زیاد سنگین نمیشه که تو سرعت سایت بخواد تأثیر بزاره ؟ چون قالب سایت بنده جوریه که شماره گذاری صفحات رو فقط واسه صفحه ی آرشیو اعمال میکنه و در صفحه ی اصلی و باقی صفحات شماره گذاری نداره و وقتی استایل خود افزونه باشه مسلما واسه صفحه ای که لازمه استایل لود و اعمال میشه ولی اگه طبق فرمایش شما واسه استایل کلی قالب بزارم اون تیکه کد هم به حجم کلی استایل قالب سایت اضافه میشه و در همه ی صفحات بایستی بارگزاری بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه این کاری که گفتید رو انجام بدم ، مسلما حجم استایل کلی قالب بیشتر میشه و این در هر بار رفرش صفحات سایت باید کل استایل رو لود و اعمال کنه.

حالا سؤالی که دارم اینه : با اینکار استایل زیاد سنگین نمیشه که تو سرعت سایت بخواد تأثیر بزاره ؟ چون قالب سایت بنده جوریه که شماره گذاری صفحات رو فقط واسه صفحه ی آرشیو اعمال میکنه و در صفحه ی اصلی و باقی صفحات شماره گذاری نداره و وقتی استایل خود افزونه باشه مسلما واسه صفحه ای که لازمه استایل لود و اعمال میشه ولی اگه طبق فرمایش شما واسه استایل کلی قالب بزارم اون تیکه کد هم به حجم کلی استایل قالب سایت اضافه میشه و در همه ی صفحات بایستی بارگزاری بشه.

با سلام.

اونقدری نیست که حجم استایل رو ببره بالا.

کلا چند خط بیشتر نیست استایلش.

شما یه عکس میزاری توی سایت با حجم 40 کیلوبایت،دیگه حجم 1 کیلوبایتی این چن خط چیه.

اینقدر هم سخت نگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

اونقدری نیست که حجم استایل رو ببره بالا.

کلا چند خط بیشتر نیست استایلش.

شما یه عکس میزاری توی سایت با حجم 40 کیلوبایت،دیگه حجم 1 کیلوبایتی این چن خط چیه.

اینقدر هم سخت نگیرید.

سلام و عرض ادب .

بله درست میگید ولی مسلما بهتر از بنده میدونید که کم بودن حجم فایلهایی مثل CSS و یا JS ، از اهمیت زیادی برخورداره واسه سرعت سایت و ... و درکل کمی با بقیه ی قسمتها متفاوته . وگرنه اینهمه تلاش نمیکردن که این فایلها رو فشرده کنن با ابزارهای مختلف .

فایل استایلی که بنده میخوام به کار ببرم واسه این افزونه حدود 3 کیلوبایته . و استایل کلی سایت نزدیک به 35 کیلوبایت. واسه همین واهمه دارم از اضافه کردن چیزهای مختلف ، چون نزدیک به 40 کیلوبایت میشه با این تفاسیر و واسه استایل زیاده فکر کنم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب .

بله درست میگید ولی مسلما بهتر از بنده میدونید که کم بودن حجم فایلهایی مثل CSS و یا JS ، از اهمیت زیادی برخورداره واسه سرعت سایت و ... و درکل کمی با بقیه ی قسمتها متفاوته . وگرنه اینهمه تلاش نمیکردن که این فایلها رو فشرده کنن با ابزارهای مختلف .

فایل استایلی که بنده میخوام به کار ببرم واسه این افزونه حدود 3 کیلوبایته . و استایل کلی سایت نزدیک به 35 کیلوبایت. واسه همین واهمه دارم از اضافه کردن چیزهای مختلف ، چون نزدیک به 40 کیلوبایت میشه با این تفاسیر و واسه استایل زیاده فکر کنم !

با سلام و عرض ادب.

دوست عزیز به طور کل باید این کار ها رو انجام بدی یا اینکه اصلا شماره بندی برای سایتت قرار ندی:

1- افزونه رو نصب کنی

2- توی تنظیمات افزونه گزینه استفاده از pagenavi-css.css رو غیر فعال کن.

3- حالا استایلی که برای این افزونهمورد نظرتون هست رو به استایل پوستتون اضافه کنید.(اینطور حتی با آپدیت افزونه هم استایل اختصاصی شما از بین نخواهد رفت.)

حتی اگر افزونه هم استفاده نکنید و از کد برای صفحه بندی استفاده کنید بازم فرقی نمیکنه و بازم باید استایل رو به استایل پوسته خودتون اضافه کنید.

پس اینهمه موضوع رو برای خودتون پیچیده نکنید.

منم کاملا میدونم چی میگم.

با تشکر.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و عرض ادب.

دوست عزیز به طور کل باید این کار ها رو انجام بدی یا اینکه اصلا شماره بندی برای سایتت قرار ندی:

1- افزونه رو نصب کنی

2- توی تنظیمات افزونه گزینه استفاده از pagenavi-css.css رو غیر فعال کن.

3- حالا استایلی که برای این افزونهمورد نظرتون هست رو به استایل پوستتون اضافه کنید.(اینطور حتی با آپدیت افزونه هم استایل اختصاصی شما از بین نخواهد رفت.)

حتی اگر افزونه هم استفاده نکنید و از کد برای صفحه بندی استفاده کنید بازم فرقی نمیکنه و بازم باید استایل رو به استایل پوسته خودتون اضافه کنید.

پس اینهمه موضوع رو برای خودتون پیچیده نکنید.

منم کاملا میدونم چی میگم.

با تشکر.

تشکر بابت پاسخگویی .

قبل از هرچیز لازمه توضیح بدم که دنبال دردسر واسه خودم نیستم که بخوام الکی تو سایت دنبال مشکل بگردم و ببینم کجاشو میشه تغییر داد یا نمیشه و وقتشو هم ندارم . ( پس چیزی رو واسه خودم پیچیده نکردم ! )

چیزی که واضحه ، حرفام همینجوری نیست و قبلش دقت کردم به خیلی از چیزها . شاید واسه برخی ، نکته بینی و چیزهای کوچک مهم نباشه ولی واسه بنده هست .

و اما ادامه ...

یه مشکل دیگه هم واسه بروزرسانی افزونه هایی مثل این هست که حجم زیادشونه .

راهکاری که جناب فخار گفتن کارآمده ولی میخواستم بدونم اگه بخوام در بروزرسانی افزونه ، پوشه Languages هم بروزرسانی نشه ، امکانش هست ؟

چون به طور مثال همین افزونه Pagenavi کل فایلهای هسته ش 90 کیلوبایت نمیشه ، ولی همون پوشه ی زبانش باعث شده حجم این افزونه به بالای 500 کیلوبایت برسه که بنده همون فایل زیان فارسیشو نیاز دارم و باقی فایلهای زبانش چیزی جز گرفتن فضا نیست . ضمنا این مشکل واسه برخی دیگه از افزونه ها هم صادقه مثل افزونه ی سئو ، که تقریبا 1 مگابایت حجم پوشه زبانشه .

یا علی .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حجم افزونه و زبان افزونه که میگید فقط روی حجم هاست تاثیر میزاره.

و هیچ تاثیری توی حجم قالب نمیزاره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حجم افزونه و زبان افزونه که میگید فقط روی حجم هاست تاثیر میزاره.

و هیچ تاثیری توی حجم قالب نمیزاره.

بله درسته ولی مقصود از طرح این درخواست این بود که کلا بار اضافی نمیخوام روی سایت باشه و چیزهایی که نیاز نیست و عملا به کار نمیاد حجم اضافی بگیره ( چه داخل هاست باشه و چه دیگر قسمتها ) ولی ظاهرا با این پاسخی که دادید همچین چیزی امکان نداره . درست میگم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بحث و اصراری نیست دارید اشتباه می کنید ولی اگر دلتون می خواد انجامش بدید پاسختون که در اولین تایپیک عرض شد:

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بحث و اصراری نیست دارید اشتباه می کنید ولی اگر دلتون می خواد انجامش بدید پاسختون که در اولین تایپیک عرض شد:

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

جناب فخار شما خودتون کدنویسی بلدید و میدونید که کدها چی میگن.

من از یه سایت بابت همین صفحه بندی یک کد پیدا کردم که در زیر میزارم خودتون نگاه بندازید لطفا .

کدهایی که بایستی در functions.php گذاشت :


function wpbeginner_numeric_posts_nav() {
if( is_singular() )
return;
global $wp_query;
/** Stop execution if there's only 1 page */
if( $wp_query->max_num_pages <= 1 )
return;
$paged = get_query_var( 'paged' ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1;
$max = intval( $wp_query->max_num_pages );
/** Add current page to the array */
if ( $paged >= 1 )
$links[] = $paged;
/** Add the pages around the current page to the array */
if ( $paged >= 3 ) {
$links[] = $paged - 1;
$links[] = $paged - 2;
}
if ( ( $paged + 2 ) <= $max ) {
$links[] = $paged + 2;
$links[] = $paged + 1;
}
echo '<div class="navigation"><ul>' . "\n";
/** Previous Post Link */
if ( get_previous_posts_link() )
printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_previous_posts_link() );
/** Link to first page, plus ellipses if necessary */
if ( ! in_array( 1, $links ) ) {
$class = 1 == $paged ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( 1 ) ), '1' );
if ( ! in_array( 2, $links ) )
echo '<li>…</li>';
}
/** Link to current page, plus 2 pages in either direction if necessary */
sort( $links );
foreach ( (array) $links as $link ) {
$class = $paged == $link ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $link ) ), $link );
}
/** Link to last page, plus ellipses if necessary */
if ( ! in_array( $max, $links ) ) {
if ( ! in_array( $max - 1, $links ) )
echo '<li>…</li>' . "\n";
$class = $paged == $max ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $max ) ), $max );
}
/** Next Post Link */
if ( get_next_posts_link() )
printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_next_posts_link() );
echo '</ul></div>' . "\n";
}

تکه کدی که مختص نشون دادن صفحه بندی در مکان دلخواهه ( صفحه اصلی یا بایگانی و ... ) :


<?php wpbeginner_numeric_posts_nav(); ?>

کد مربوط به استایل دهی :


.navigation li a,
.navigation li a:hover,
.navigation li.active a,
.navigation li.disabled {
color: #fff;
text-decoration:none;
}

.navigation li {
display: inline;
}

.navigation li a,
.navigation li a:hover,
.navigation li.active a,
.navigation li.disabled {
background-color: #6FB7E9;
border-radius: 3px;
cursor: pointer;
padding: 12px;
padding: 0.75rem;
}

.navigation li a:hover,
.navigation li.active a {
background-color: #3C8DC5;
}

نتیجه ی کار :

139963715313661.png

حالا کل عرض بنده این بود که همونجور که ملاحظه میکنید این کد تقریبا کامله و فقط دو الی 3 مشکل داره که در زیر عنوان میکنم :

1- میخوام به جای برگه ی پیش و برگه ی بعد ، از علایمی که در تصویر اول تاپیک نشون دادم استفاده بشه یعنی ( « و » ) ، چون هرچی نگاه کردم تو کد چیزی با عنوان برگه ی پیش و برگه ی بعد ندیدم که بخوام ویرایش کنم .

2- میخوام مثل تصویر ابتدای تاپیک کادری در سمت راست باشه که نشون بده صفحه ی چند از چنده مثلا بگه : ( صفحه 5 از 17 )

3- بتونم استایلشو عوض کنم و استایل دلخواه رو بزارم چون وقتی تغییر میدادم استایل رو همخوانی نداشت با فایل فانکشن و به همین دلیل اونجوری که باید استایل پیاده سازی نمیشد .

همین .

امیدوارم منظورمو خوب بیان کرده باشم .

یا علی .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می خواهید کاراشتباه انجام دهید من در مورد کدی که معلوم نیست اصلا مجاز به استفاده اش هستید یا خیر که نمی تونم توضیحی بدم تنها چیزی که می تونم عرض کتم اینه که کوئری هایی که این کد می سازه اگر کمپرس نشه سایتتون به زودی ساسپند خواهد شد چون استفاده اش از منابع بالاست یعنی در واقع نیمی از کلاس تعریف شده را از ابتدا کپی کرده اند و به کدهای نمایش اکتفا شده که اگر کافی بود هیچ برنامه نویسی وقت نمی گذاشت بشینه کلی کد دیگه هم بنویسه

به نظر شما نویسندگان افزونه wp-pagenavi از سر تفنن و بی کاری افزونه نوشته اند که اونهمه کدهای مختلف توش قرار دادند؟

اگر می خواهید سایت خوب و سالمی داشته باشید از افزونه استفاده کنید و الا با مسئولیت خودتان هرکاری که دوست دارید انجام دهید این کدها فقط سه مورد ندارند که بشه براشون راهکاری داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می خواهید کاراشتباه انجام دهید من در مورد کدی که معلوم نیست اصلا مجاز به استفاده اش هستید یا خیر که نمی تونم توضیحی بدم تنها چیزی که می تونم عرض کتم اینه که کوئری هایی که این کد می سازه اگر کمپرس نشه سایتتون به زودی ساسپند خواهد شد چون استفاده اش از منابع بالاست یعنی در واقع نیمی از کلاس تعریف شده را از ابتدا کپی کرده اند و به کدهای نمایش اکتفا شده که اگر کافی بود هیچ برنامه نویسی وقت نمی گذاشت بشینه کلی کد دیگه هم بنویسه

به نظر شما نویسندگان افزونه wp-pagenavi از سر تفنن و بی کاری افزونه نوشته اند که اونهمه کدهای مختلف توش قرار دادند؟

اگر می خواهید سایت خوب و سالمی داشته باشید از افزونه استفاده کنید و الا با مسئولیت خودتان هرکاری که دوست دارید انجام دهید این کدها فقط سه مورد ندارند که بشه براشون راهکاری داد

منظورتون رو از اینکه گفتید مجاز به استفاده ش هستم یا خیر رو متوجه نشدم . ( لازم به ذکره این کد رو همونطور که گفتم از یک سایت که آموزش شماره بندی صفحات بدون افزونه رو داده بود اینجا کپی کردم و خود همون سایت هم از همین روش واسه صفحه بندی مطالبش استفاده کرده بود که در صورت تمایل میتونم لینک هم بدم که ببینید خودتون )

در مورد راهنمایی هم که کردید ممنونم و به توصیه ی شما از افزونه استفاده میکنم ، فقط یه سؤال و اون اینکه چه جوری میشه اگه این کد میگید منجر به ساسپند شدن سایت میشه و اینقدر وضعش خرابه ، اون سایتی که آموزش داده این روش رو و خودشم از همین روش استفاده کرده واسش مشکلی پیش نیومده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@