• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
تازه وارد

مشکل و راهنمایی در صفحه بندی مطالب سایت

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به همه ی وردپرسی های فعال در این انجمن .

قبل از شرح موضوع یک نکته رو بگم که شاید اکثرا با دیدن ادامه ی مطلب و راهنمایی که خواستم بگید اگه یکم سرچ میکردم خیلی از سایتها دربارش توضیح دادن و بله دقیقا هم همینطوره که میگید ، ولی متأسفانه هیچکدوم از اون سایتهایی که دیدم ، اونجوری که میخواستم و نیاز داشتم کارایی نداشت واسم و به همین دلیل مجبور به درخواست راهنمایی از انجمن شدم .

و اما چه راهنمایی میخوام ؟

بنده میخوام که بدون استفاده از افزونه ی WP-PageNavi ، صفحات سایت رو صفحه بندی عددی کنم ولی با قوانین همین افزونه .

یعنی اینکه میخوام دقیقا عین عکسی بشه که ضمیمه کردم ، با تمام جزییات عکس .

علاوه بر توضیحاتی که در عکس موجوده ، میخوام استایل دقیقا به همون شکل عکس باشه ولی به جای رنگ مشکی ، رنگ قرمز باشه .

ضمنا اون 3 نقطه ( ... ) و همچنین صفحه ی اول و آخر هم اگه مثل عکس ، در کد تعریف بشه خیلی عالی میشه و کلا شکل همین عکس ضمیمه باشه به غیر از رنگ دکمه هاش.

امیدوارم بتونید کمکم کنید .

پیشاپیش از همگی سپاسگذار .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

ولی من منطقی در اینکار نمی بینم یا یه چیز جدید خلق کنید یا از اونچه رایگان هست استفاده کنید

مشکلخاصی ندارید که نیاز به راهنمایی داشته باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

ولی من منطقی در اینکار نمی بینم یا یه چیز جدید خلق کنید یا از اونچه رایگان هست استفاده کنید

مشکلخاصی ندارید که نیاز به راهنمایی داشته باشه

جناب فخار مقصوده بنده اینه که از افزونه استفاده نکنم که هم مشکلات آپدیت نداشته باشه و هم اینکه هرچه افزونه کمتر باشه بهتره .

در سایتهای مختلفی درباره این موضوع گفته بودن که با یه سری کد در فانکشن و یه خط کد در صفحه ای که میخوایم صفحه بندی نمایش داده بشه و همچنین پیاده سازی یک استایل ، دقیقا کار همین افزونه انجام داده میشد .

ولی مشکل اینجا بود که اگه میخواستم استایل رو به کل ( نه فقط رنگ و سایز ) عوض کنم همه چی بهم میریخت و علاوه بر اون مثلا یک صفحه به عقب یا جلو رو با اون علایمی که مشخص کردم نشون نمیداد . یا زده بود برگه ی بعدی و یا به صورت next page و امثال این موارد بود که بنده گفتم اگه کدی باشه که در فانکشن به اون صورت عکس تعریف بشه همه ی مشکلات حل میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من نمی دونم در سایتهای مختلف چی گفتند ولی اصلا اینطوری نیست

هر افزونه ای دارای یک سری کوئریست که خوب اجراشون یه فشاری به سرور می آره، حذف افزونه جلوی فشار رو می گیره به این شرط که خودمون دوباره همون کوئری ها رو نخواهیم ایجاد کنیم وگرنه هیچ کار مثبتی انجام نشده

به روز رسانی افزونه ها یک مشکل نیست همخوان نمودن افزونه با امکانات جدید هسته ی وردپرسه و در هر بار به روز رسانی مقداری از بار کوئری ها کاهش پیدا می کنه پس با به روز رسانی نکردن هم قدمی به نفع سایت برداشته نمی شه ضمن اینکه تعدادی از افزونه های معروف و شناخته شده هستند که توسط برنامه نویسان خبره با در نظر گرفتن بسیاری از باگ ها و مشکلات احتمالی و کم کردن فشار های جانبی نوشته شده اند (مثل همین افزونه شما) که به هیچ وجه یک کد کوتاه نمی تونه تمام جوانب را مثل اون افزونه ها مد نظر داشته باشه

البته بعضی از افزونه ها این شرایط را ندارند که از بحث ما خارجه

و در کل هم لازمه که از افزونه هایی استفاده کنیم که مورد نیاز سایتند و این معنیش این نیست که اگر نیاز سایت را بدون افزونه برطرف کنیم کار مثبتی انجام گرفته باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من نمی دونم در سایتهای مختلف چی گفتند ولی اصلا اینطوری نیست

هر افزونه ای دارای یک سری کوئریست که خوب اجراشون یه فشاری به سرور می آره، حذف افزونه جلوی فشار رو می گیره به این شرط که خودمون دوباره همون کوئری ها رو نخواهیم ایجاد کنیم وگرنه هیچ کار مثبتی انجام نشده

به روز رسانی افزونه ها یک مشکل نیست همخوان نمودن افزونه با امکانات جدید هسته ی وردپرسه و در هر بار به روز رسانی مقداری از بار کوئری ها کاهش پیدا می کنه پس با به روز رسانی نکردن هم قدمی به نفع سایت برداشته نمی شه ضمن اینکه تعدادی از افزونه های معروف و شناخته شده هستند که توسط برنامه نویسان خبره با در نظر گرفتن بسیاری از باگ ها و مشکلات احتمالی و کم کردن فشار های جانبی نوشته شده اند (مثل همین افزونه شما) که به هیچ وجه یک کد کوتاه نمی تونه تمام جوانب را مثل اون افزونه ها مد نظر داشته باشه

البته بعضی از افزونه ها این شرایط را ندارند که از بحث ما خارجه

و در کل هم لازمه که از افزونه هایی استفاده کنیم که مورد نیاز سایتند و این معنیش این نیست که اگر نیاز سایت را بدون افزونه برطرف کنیم کار مثبتی انجام گرفته باشد

بله حرف شما رو کامل قبول دارم و خودم هم خیلی تمایل دارم از این افزونه استفاده کنم، چون هم اصولی تره و هم راحت تر از کدنویسیه، ولی دلیل اصلی که باعث صرفه نظر کردن استفاده از این افزونه شد بحث بروزرسانیشه نه از اون جهت که شما اشاره کردید ، از این جهت که با هربار بروزرسانی ، استایل رو هم باید تغییر بدم چون به استایل اولیه ی افزونه برمیگرده درجاییکه من واسش استایل اختصاصی تعریف کرده بودم و همین باعث میشه که با هربار بروزرسانی مجبور به تغییر دوباره استایل باشم که اولا هم زمانگیر میشه و هم اگه تو اون لحظه ی بروزرسانی کسی از سایت بازدید کنه استایل تغییر داده شده که کمی خوشایند نیست یا لااقل بنده تمایل ندارم که اینجور باشه

ضمنا اگه الان میخواید بگید که بروزرسانی دستی کنم باید بگم که به دلیل همون زمانبر بودن تمایلی به این کار ندارم و ترجیح میدم یه ثباتی حاکم باشه واسه تنظیمات سایت تا اینکه همش در حال تغییر باشه .

هدف از ایجاد این تاپیک این بود که اگه راهی هست که به اون درخواستی که در پیام اول داشتم برسم ، لطفا راهنمایی کنید و یا اینکه راهی بگید که در هر بروزرسانی ، فقط هسته ی افزونه بروزرسانی بشه ، و فایل استایل تو بروزرسانی تغییر نکنه .

یا علی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما استایلتون رو مستقیم در کدهای استایل بندی قالب قرار بدید اولویت به استایل افزونه پیدا خواهد کرد

اگر اولویت پیدا نکرد کدهای header.php قالب را بگذارید تا اصلاح بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما استایلتون رو مستقیم در کدهای استایل بندی قالب قرار بدید اولویت به استایل افزونه پیدا خواهد کرد

اگر اولویت پیدا نکرد کدهای header.php قالب را بگذارید تا اصلاح بشه

اگه این کاری که گفتید رو انجام بدم ، مسلما حجم استایل کلی قالب بیشتر میشه و این در هر بار رفرش صفحات سایت باید کل استایل رو لود و اعمال کنه.

حالا سؤالی که دارم اینه : با اینکار استایل زیاد سنگین نمیشه که تو سرعت سایت بخواد تأثیر بزاره ؟ چون قالب سایت بنده جوریه که شماره گذاری صفحات رو فقط واسه صفحه ی آرشیو اعمال میکنه و در صفحه ی اصلی و باقی صفحات شماره گذاری نداره و وقتی استایل خود افزونه باشه مسلما واسه صفحه ای که لازمه استایل لود و اعمال میشه ولی اگه طبق فرمایش شما واسه استایل کلی قالب بزارم اون تیکه کد هم به حجم کلی استایل قالب سایت اضافه میشه و در همه ی صفحات بایستی بارگزاری بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه این کاری که گفتید رو انجام بدم ، مسلما حجم استایل کلی قالب بیشتر میشه و این در هر بار رفرش صفحات سایت باید کل استایل رو لود و اعمال کنه.

حالا سؤالی که دارم اینه : با اینکار استایل زیاد سنگین نمیشه که تو سرعت سایت بخواد تأثیر بزاره ؟ چون قالب سایت بنده جوریه که شماره گذاری صفحات رو فقط واسه صفحه ی آرشیو اعمال میکنه و در صفحه ی اصلی و باقی صفحات شماره گذاری نداره و وقتی استایل خود افزونه باشه مسلما واسه صفحه ای که لازمه استایل لود و اعمال میشه ولی اگه طبق فرمایش شما واسه استایل کلی قالب بزارم اون تیکه کد هم به حجم کلی استایل قالب سایت اضافه میشه و در همه ی صفحات بایستی بارگزاری بشه.

با سلام.

اونقدری نیست که حجم استایل رو ببره بالا.

کلا چند خط بیشتر نیست استایلش.

شما یه عکس میزاری توی سایت با حجم 40 کیلوبایت،دیگه حجم 1 کیلوبایتی این چن خط چیه.

اینقدر هم سخت نگیرید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

اونقدری نیست که حجم استایل رو ببره بالا.

کلا چند خط بیشتر نیست استایلش.

شما یه عکس میزاری توی سایت با حجم 40 کیلوبایت،دیگه حجم 1 کیلوبایتی این چن خط چیه.

اینقدر هم سخت نگیرید.

سلام و عرض ادب .

بله درست میگید ولی مسلما بهتر از بنده میدونید که کم بودن حجم فایلهایی مثل CSS و یا JS ، از اهمیت زیادی برخورداره واسه سرعت سایت و ... و درکل کمی با بقیه ی قسمتها متفاوته . وگرنه اینهمه تلاش نمیکردن که این فایلها رو فشرده کنن با ابزارهای مختلف .

فایل استایلی که بنده میخوام به کار ببرم واسه این افزونه حدود 3 کیلوبایته . و استایل کلی سایت نزدیک به 35 کیلوبایت. واسه همین واهمه دارم از اضافه کردن چیزهای مختلف ، چون نزدیک به 40 کیلوبایت میشه با این تفاسیر و واسه استایل زیاده فکر کنم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و عرض ادب .

بله درست میگید ولی مسلما بهتر از بنده میدونید که کم بودن حجم فایلهایی مثل CSS و یا JS ، از اهمیت زیادی برخورداره واسه سرعت سایت و ... و درکل کمی با بقیه ی قسمتها متفاوته . وگرنه اینهمه تلاش نمیکردن که این فایلها رو فشرده کنن با ابزارهای مختلف .

فایل استایلی که بنده میخوام به کار ببرم واسه این افزونه حدود 3 کیلوبایته . و استایل کلی سایت نزدیک به 35 کیلوبایت. واسه همین واهمه دارم از اضافه کردن چیزهای مختلف ، چون نزدیک به 40 کیلوبایت میشه با این تفاسیر و واسه استایل زیاده فکر کنم !

با سلام و عرض ادب.

دوست عزیز به طور کل باید این کار ها رو انجام بدی یا اینکه اصلا شماره بندی برای سایتت قرار ندی:

1- افزونه رو نصب کنی

2- توی تنظیمات افزونه گزینه استفاده از pagenavi-css.css رو غیر فعال کن.

3- حالا استایلی که برای این افزونهمورد نظرتون هست رو به استایل پوستتون اضافه کنید.(اینطور حتی با آپدیت افزونه هم استایل اختصاصی شما از بین نخواهد رفت.)

حتی اگر افزونه هم استفاده نکنید و از کد برای صفحه بندی استفاده کنید بازم فرقی نمیکنه و بازم باید استایل رو به استایل پوسته خودتون اضافه کنید.

پس اینهمه موضوع رو برای خودتون پیچیده نکنید.

منم کاملا میدونم چی میگم.

با تشکر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و عرض ادب.

دوست عزیز به طور کل باید این کار ها رو انجام بدی یا اینکه اصلا شماره بندی برای سایتت قرار ندی:

1- افزونه رو نصب کنی

2- توی تنظیمات افزونه گزینه استفاده از pagenavi-css.css رو غیر فعال کن.

3- حالا استایلی که برای این افزونهمورد نظرتون هست رو به استایل پوستتون اضافه کنید.(اینطور حتی با آپدیت افزونه هم استایل اختصاصی شما از بین نخواهد رفت.)

حتی اگر افزونه هم استفاده نکنید و از کد برای صفحه بندی استفاده کنید بازم فرقی نمیکنه و بازم باید استایل رو به استایل پوسته خودتون اضافه کنید.

پس اینهمه موضوع رو برای خودتون پیچیده نکنید.

منم کاملا میدونم چی میگم.

با تشکر.

تشکر بابت پاسخگویی .

قبل از هرچیز لازمه توضیح بدم که دنبال دردسر واسه خودم نیستم که بخوام الکی تو سایت دنبال مشکل بگردم و ببینم کجاشو میشه تغییر داد یا نمیشه و وقتشو هم ندارم . ( پس چیزی رو واسه خودم پیچیده نکردم ! )

چیزی که واضحه ، حرفام همینجوری نیست و قبلش دقت کردم به خیلی از چیزها . شاید واسه برخی ، نکته بینی و چیزهای کوچک مهم نباشه ولی واسه بنده هست .

و اما ادامه ...

یه مشکل دیگه هم واسه بروزرسانی افزونه هایی مثل این هست که حجم زیادشونه .

راهکاری که جناب فخار گفتن کارآمده ولی میخواستم بدونم اگه بخوام در بروزرسانی افزونه ، پوشه Languages هم بروزرسانی نشه ، امکانش هست ؟

چون به طور مثال همین افزونه Pagenavi کل فایلهای هسته ش 90 کیلوبایت نمیشه ، ولی همون پوشه ی زبانش باعث شده حجم این افزونه به بالای 500 کیلوبایت برسه که بنده همون فایل زیان فارسیشو نیاز دارم و باقی فایلهای زبانش چیزی جز گرفتن فضا نیست . ضمنا این مشکل واسه برخی دیگه از افزونه ها هم صادقه مثل افزونه ی سئو ، که تقریبا 1 مگابایت حجم پوشه زبانشه .

یا علی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حجم افزونه و زبان افزونه که میگید فقط روی حجم هاست تاثیر میزاره.

و هیچ تاثیری توی حجم قالب نمیزاره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حجم افزونه و زبان افزونه که میگید فقط روی حجم هاست تاثیر میزاره.

و هیچ تاثیری توی حجم قالب نمیزاره.

بله درسته ولی مقصود از طرح این درخواست این بود که کلا بار اضافی نمیخوام روی سایت باشه و چیزهایی که نیاز نیست و عملا به کار نمیاد حجم اضافی بگیره ( چه داخل هاست باشه و چه دیگر قسمتها ) ولی ظاهرا با این پاسخی که دادید همچین چیزی امکان نداره . درست میگم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز بحث و اصراری نیست دارید اشتباه می کنید ولی اگر دلتون می خواد انجامش بدید پاسختون که در اولین تایپیک عرض شد:

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز بحث و اصراری نیست دارید اشتباه می کنید ولی اگر دلتون می خواد انجامش بدید پاسختون که در اولین تایپیک عرض شد:

برای اینکه کارهای افزونه انجام بشه باید عین کدهاش رو کپی کنید به قالب

جناب فخار شما خودتون کدنویسی بلدید و میدونید که کدها چی میگن.

من از یه سایت بابت همین صفحه بندی یک کد پیدا کردم که در زیر میزارم خودتون نگاه بندازید لطفا .

کدهایی که بایستی در functions.php گذاشت :


function wpbeginner_numeric_posts_nav() {
if( is_singular() )
return;
global $wp_query;
/** Stop execution if there's only 1 page */
if( $wp_query->max_num_pages <= 1 )
return;
$paged = get_query_var( 'paged' ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1;
$max = intval( $wp_query->max_num_pages );
/** Add current page to the array */
if ( $paged >= 1 )
$links[] = $paged;
/** Add the pages around the current page to the array */
if ( $paged >= 3 ) {
$links[] = $paged - 1;
$links[] = $paged - 2;
}
if ( ( $paged + 2 ) <= $max ) {
$links[] = $paged + 2;
$links[] = $paged + 1;
}
echo '<div class="navigation"><ul>' . "\n";
/** Previous Post Link */
if ( get_previous_posts_link() )
printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_previous_posts_link() );
/** Link to first page, plus ellipses if necessary */
if ( ! in_array( 1, $links ) ) {
$class = 1 == $paged ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( 1 ) ), '1' );
if ( ! in_array( 2, $links ) )
echo '<li>…</li>';
}
/** Link to current page, plus 2 pages in either direction if necessary */
sort( $links );
foreach ( (array) $links as $link ) {
$class = $paged == $link ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $link ) ), $link );
}
/** Link to last page, plus ellipses if necessary */
if ( ! in_array( $max, $links ) ) {
if ( ! in_array( $max - 1, $links ) )
echo '<li>…</li>' . "\n";
$class = $paged == $max ? ' class="active"' : '';
printf( '<li%s><a href="%s">%s</a></li>' . "\n", $class, esc_url( get_pagenum_link( $max ) ), $max );
}
/** Next Post Link */
if ( get_next_posts_link() )
printf( '<li>%s</li>' . "\n", get_next_posts_link() );
echo '</ul></div>' . "\n";
}

تکه کدی که مختص نشون دادن صفحه بندی در مکان دلخواهه ( صفحه اصلی یا بایگانی و ... ) :


<?php wpbeginner_numeric_posts_nav(); ?>

کد مربوط به استایل دهی :


.navigation li a,
.navigation li a:hover,
.navigation li.active a,
.navigation li.disabled {
color: #fff;
text-decoration:none;
}

.navigation li {
display: inline;
}

.navigation li a,
.navigation li a:hover,
.navigation li.active a,
.navigation li.disabled {
background-color: #6FB7E9;
border-radius: 3px;
cursor: pointer;
padding: 12px;
padding: 0.75rem;
}

.navigation li a:hover,
.navigation li.active a {
background-color: #3C8DC5;
}

نتیجه ی کار :

139963715313661.png

حالا کل عرض بنده این بود که همونجور که ملاحظه میکنید این کد تقریبا کامله و فقط دو الی 3 مشکل داره که در زیر عنوان میکنم :

1- میخوام به جای برگه ی پیش و برگه ی بعد ، از علایمی که در تصویر اول تاپیک نشون دادم استفاده بشه یعنی ( « و » ) ، چون هرچی نگاه کردم تو کد چیزی با عنوان برگه ی پیش و برگه ی بعد ندیدم که بخوام ویرایش کنم .

2- میخوام مثل تصویر ابتدای تاپیک کادری در سمت راست باشه که نشون بده صفحه ی چند از چنده مثلا بگه : ( صفحه 5 از 17 )

3- بتونم استایلشو عوض کنم و استایل دلخواه رو بزارم چون وقتی تغییر میدادم استایل رو همخوانی نداشت با فایل فانکشن و به همین دلیل اونجوری که باید استایل پیاده سازی نمیشد .

همین .

امیدوارم منظورمو خوب بیان کرده باشم .

یا علی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما می خواهید کاراشتباه انجام دهید من در مورد کدی که معلوم نیست اصلا مجاز به استفاده اش هستید یا خیر که نمی تونم توضیحی بدم تنها چیزی که می تونم عرض کتم اینه که کوئری هایی که این کد می سازه اگر کمپرس نشه سایتتون به زودی ساسپند خواهد شد چون استفاده اش از منابع بالاست یعنی در واقع نیمی از کلاس تعریف شده را از ابتدا کپی کرده اند و به کدهای نمایش اکتفا شده که اگر کافی بود هیچ برنامه نویسی وقت نمی گذاشت بشینه کلی کد دیگه هم بنویسه

به نظر شما نویسندگان افزونه wp-pagenavi از سر تفنن و بی کاری افزونه نوشته اند که اونهمه کدهای مختلف توش قرار دادند؟

اگر می خواهید سایت خوب و سالمی داشته باشید از افزونه استفاده کنید و الا با مسئولیت خودتان هرکاری که دوست دارید انجام دهید این کدها فقط سه مورد ندارند که بشه براشون راهکاری داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما می خواهید کاراشتباه انجام دهید من در مورد کدی که معلوم نیست اصلا مجاز به استفاده اش هستید یا خیر که نمی تونم توضیحی بدم تنها چیزی که می تونم عرض کتم اینه که کوئری هایی که این کد می سازه اگر کمپرس نشه سایتتون به زودی ساسپند خواهد شد چون استفاده اش از منابع بالاست یعنی در واقع نیمی از کلاس تعریف شده را از ابتدا کپی کرده اند و به کدهای نمایش اکتفا شده که اگر کافی بود هیچ برنامه نویسی وقت نمی گذاشت بشینه کلی کد دیگه هم بنویسه

به نظر شما نویسندگان افزونه wp-pagenavi از سر تفنن و بی کاری افزونه نوشته اند که اونهمه کدهای مختلف توش قرار دادند؟

اگر می خواهید سایت خوب و سالمی داشته باشید از افزونه استفاده کنید و الا با مسئولیت خودتان هرکاری که دوست دارید انجام دهید این کدها فقط سه مورد ندارند که بشه براشون راهکاری داد

منظورتون رو از اینکه گفتید مجاز به استفاده ش هستم یا خیر رو متوجه نشدم . ( لازم به ذکره این کد رو همونطور که گفتم از یک سایت که آموزش شماره بندی صفحات بدون افزونه رو داده بود اینجا کپی کردم و خود همون سایت هم از همین روش واسه صفحه بندی مطالبش استفاده کرده بود که در صورت تمایل میتونم لینک هم بدم که ببینید خودتون )

در مورد راهنمایی هم که کردید ممنونم و به توصیه ی شما از افزونه استفاده میکنم ، فقط یه سؤال و اون اینکه چه جوری میشه اگه این کد میگید منجر به ساسپند شدن سایت میشه و اینقدر وضعش خرابه ، اون سایتی که آموزش داده این روش رو و خودشم از همین روش استفاده کرده واسش مشکلی پیش نیومده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...