6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من تو هدر سایت خودم www.psdkade.ir کد پاپ آپ گذاشتم ولی بعدا متوجه شدم که کد ها عوض شدن نه فقط برای کد پاپ اپ بلکه برای تمامی تگ ها

نوع همه ی تگ ها از text/javasript شدن text/rocket script حتی srcشده rocketscriptsrc .

به نظر شما باید چی کار کنم؟در ضمن نمیتونم از هیچ یک از سایت هایی که از اسکریپت پاپ آپر استفاده میکنن استفاده کنم فک کنم دلیلش همین باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درضمن همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم حل نشد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه سايتي كد پاپ آپ قرار دادي ؟

كد رو در اينجا بگذاريد :

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه سايتي كد پاپ آپ قرار دادي ؟

كد رو در اينجا بگذاريد :

من از ahledl گذاشته بودم و همچنین از اکثر سایت های پاپ آپ که اسکریپتشون پاپ آپر هست.ولی مشکل اصلی اون rocketscript ه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دی ان اس های شما نشون میده که شما از سیستم Cloud Flare استفاده میکنید

pat.ns.cloudflare.com

woz.ns.cloudflare.com

برای همین و برای اینکه سرعت رندر کدها و اسکریپت های شما بالا بره از سیستم Rocket Loader استفاده میشه

https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200168146-How-do-I-asynchronous-load-Javascript-resources-with-CloudFlare-

مشکلی وجود نداره و شما بعد از غیر فعال کردن سرویس CDN متوجه میشید که همه اسکریپت های شما توسط Javascript لود خواهند شد

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دی ان اس های شما نشون میده که شما از سیستم Cloud Flare استفاده میکنید

pat.ns.cloudflare.com

woz.ns.cloudflare.com

برای همین و برای اینکه سرعت رندر کدها و اسکریپت های شما بالا بره از سیستم Rocket Loader استفاده میشه

https://support.clou...ith-CloudFlare-

مشکلی وجود نداره و شما بعد از غیر فعال کردن سرویس CDN متوجه میشید که همه اسکریپت های شما توسط Javascript لود خواهند شد

موفق باشید

ممنون خودم امشب متوجه شدم ولی اینو هم بگم برای کسایی که از cloudflare استفاده میکنن کافیه وارد اکانت کلودفلر بشن و از و از تنظیمات سایتشون برن به قسمت

Performance setting

و rocket loader رو off کنن مشکل حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط samen
      سلام دوستان
      جدیدا در نسخه موبایل سایتم پاپ آپ اجرا میشه (بصورت رندوم) البته در هر بازدید مشاهده نمیشه!
      هر از گاهی مشاهده میشه و به سایت های مختلف میره!
      بررسی که می کنیم آخرش می رسیم به این سایت(ظاهرا منبع اصلی این هست):
      http://vestacp.com/
      فایل مخرب هم ظاهرا این هست
      https://cdn.examhome.net/cdn.js?ver=1.0.5 آدرس سایت ما:
      https://Mosalman.Net
      در ضمن وقتی مطلبی رو ارسال می کنیم؛ در قسمت توضیحات تصویر شاخص مطلب همین فایل مخرب ظاهر میشه!
      دوستان در صورت امکان راهنمایی کنند تا بتونیم حذفش کنیم.
      ممنون
       
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان من یه سری کد نوشتم که توی یه گالری تصاویر استفاده میشه. متاسفانه برای هر تصویر باید این کدها تکرار بشه و خوب توی داینامیک کردن با وردپرس قطعا به مشکل میخورم. می خواستم بدونم راهی وجود داره که من این کدهای جی کوئری رو طوری بنویسم که با اضافه کردن هر توصویر کدهای جی کوئری رو اتوماتیک اضافه کنه؟
      ممنون.
      کدهای html:
      <table id="gallery"> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt="" id="img1"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt="" id="img2"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt="" id="img3"> </div> </td> </tr> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt="" id="img4"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt="" id="img5"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt="" id="img6"> </div> </td> </tr> </table> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <img src="" alt=""> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> کدهای css:
      .image:hover { cursor: pointer; } .image img { border: 2px solid #333; border-radius: 5px; } .image:hover img { transform: scale(0.98); } #bigimage { height: 100vh; width: 100%; background-color: rgba(0,0,0,.8); position: fixed; top: 0; left: 0; display: none; } #bigimage img { position: absolute; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%,-50%); border-radius: 5px; } #bigimage #close { height: 40px; width: 45px; position: sticky; top: 30px; right: 40px; background: transparent url('../images/cancel.png') no-repeat center center /contain; background-size: 24px; } #bigimage #close:hover { cursor: pointer; } #next { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_right.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; right: 5px; transform: translateY(-50%); } #next:hover { cursor: pointer; } #prev { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_left.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; left: 5px; transform: translateY(-50%); } #prev:hover { cursor: pointer; کدهای جی کوئری:
      $(document).ready(function() { flag=0; $("#img1").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; }); $("#img2").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; }); $("#img3").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; }); $("#img4").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; }); $("#img5").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; }); $("#img6").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $("#next").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=2; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=3; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=4; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=5; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=6; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=1; } }); $("#prev").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; } }); });  

    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم