WP4All

کادر و نوشته ی لینک دار زیر عکس ؟

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من میخام مثل این سایت زیر عکس هام نوشته کارد دار بیاد و لینک دارش کنم .

این چطور امکان پذیره ؟

http://www.wrzko.eu/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من میخام مثل این سایت زیر عکس هام نوشته کارد دار بیاد و لینک دارش کنم .

این چطور امکان پذیره ؟

http://www.wrzko.eu/

دوست عزیز برای از css باید تو قالتون استفاده کنید برای کادر از کد زیر استفاده کنید و به متتون استایل بدید


border: 1px solid #CBCBCB

برای لینک دار کردن بخشی از متن یا کل متن از کد زیر استفاده می شود


<a href="link">tozihat</a>

که می تونید استایلی برای زیبا کردن اون بهش بدید

ویرایش شده در توسط XeonIran
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیلی سادست یک باکس درست میکنید و درون اون باکس یک عکس میذارید و زیر اون هم یک لینک قرار میدید و بعد با css بهش استایل میدید .

من براتون یک نمونه درست کردم که میتونید ازش استفاده کنید اگر تغییراتی خاصی رو میخواهید انجام بدید و کد نویسی بلد نیستید همینجا اعلام کنید تا براتون انجام بدم

لینک : http://cdpn.io/dhemL

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز برای از css باید تو قالتون استفاده کنید برای کادر از کد زیر استفاده کنید و به متتون استایل بدید


border: 1px solid #CBCBCB

برای لینک دار کردن بخشی از متن یا کل متن از کد زیر استفاده می شود


<a href="link">tozihat</a>

که می تونید استایلی برای زیبا کردن اون بهش بدید

سلام

خیلی سادست یک باکس درست میکنید و درون اون باکس یک عکس میذارید و زیر اون هم یک لینک قرار میدید و بعد با css بهش استایل میدید .

من براتون یک نمونه درست کردم که میتونید ازش استفاده کنید اگر تغییراتی خاصی رو میخواهید انجام بدید و کد نویسی بلد نیستید همینجا اعلام کنید تا براتون انجام بدم

لینک : http://cdpn.io/dhemL

ممنون از دو دوست .

من کد نویسی نمیدونم و عکسی که RapiD AM عزیز گذاشتی همونی هست که میخام .

لطفا قدم به قدم بگید چیکار کنم .

کد هاش رو هم بزار برام .

ممنون ازت .

سایت من انگلیسی هستش متونش انگلیسی باشه .

http://www.rls-movies.com/

میخام یه گزینه هایی اضافه بشه برام توی ادیتور که مثل سایت نمونه برا بازی های مثلا بزارم ign و nfo و..

http://www.wrzko.eu/games/pc/

برا فیلم ها imdb و sample و ....

http://www.wrzko.eu/movies/

ویرایش شده در توسط WP4All
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس نیست دوست عزیز پیش نمایش طرحی هستش که کد نویسی شده به هر حال .

باکس رو با زمینه دلخواه براتون درست کردم و تغییراتی که خواسته بودید براتون گذاشتم .

برای فراخوان زمینه دلخواه از box-1 و box-2 استفاده کنید مثلا اگر پست مربوط به بازی هستش در زمینه دلخواه عنوان رو box-1 یا box-2 قرار بدید و مقدار رو مثلا IGN یا Ubisoft قرار بدید .

اگر مشکلی در استفاده داشتید در همین تاپیک اعلام کنید . موفق باشید

کد های HTML :


<div class="box-img">


<?php the_post_thumbnail(); ?>;


<ul>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>">More</a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->ID, 'box-1',ture); ?></a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->ID, 'box-2',ture); ?></a></li>
</ul>


</div>

کد های CSS :



.box-img {

width:600px;
height:auto;
background:#efefef;
border:1px solid #c6c6c6;
border-radius:3px;
padding-bottom: 40px;
}

.box-img img {

width:580px;
height:150px;
margin:5px auto;
display: block;
border:2px solid #fff;
border-radius:15px;
}
.box-img ul {

display: block;
margin-right: 140px;


}
.box-img ul li {

padding-right: 10px;
float: right;
list-style:none;
}

.box-img a {
display: block;
text-align:center;
width:80px;
margin:0px auto;
color:#fff;
text-decoration:none;
padding: 2px;
border:1px solid #007cba;
border-radius:4px;
background: #499bea; /* Old browsers */
background: -moz-linear-gradient(top, #499bea 0%, #207ce5 100%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#499bea), color-stop(100%,#207ce5)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-linear-gradient(top, #499bea 0%,#207ce5 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-linear-gradient(top, #499bea 0%,#207ce5 100%); /* Opera 11.10+ */
background: -ms-linear-gradient(top, #499bea 0%,#207ce5 100%); /* IE10+ */
background: linear-gradient(to bottom, #499bea 0%,#207ce5 100%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#207ce5',GradientType=0 ); /* IE6-9 */

}

.box-img a:hover {

background: #4096ee; /* Old browsers */
background: -moz-linear-gradient(top, #4096ee 0%, #4096ee 100%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#4096ee), color-stop(100%,#4096ee)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-linear-gradient(top, #4096ee 0%,#4096ee 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-linear-gradient(top, #4096ee 0%,#4096ee 100%); /* Opera 11.10+ */
background: -ms-linear-gradient(top, #4096ee 0%,#4096ee 100%); /* IE10+ */
background: linear-gradient(to bottom, #4096ee 0%,#4096ee 100%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#4096ee', endColorstr='#4096ee',GradientType=0 ); /* IE6-9 */

}

ویرایش شده در توسط RapiD AM
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر .

الان من کد های HTML و CSS که دادید رو توی کدوم قسمت قرار باید بدم ؟

باید وقتی که میخام پست بزنم برای هر پست این کد ها رو بزارم تو ادیتور ؟

مقدار رو IGN بزارم یعنی بجای ID بزارم IGN یا ... ؟

بدین شکل :

لینکی که وقتی رو نوشته کلیک میکنی میره به اون صفحه رو کجا باید تعیین کرد؟


<div class="box-img">

<?php the_post_thumbnail(); ?>;

<ul>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>">More</a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->IGN, 'box-1',ture); ?></a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->Ubisoft, 'box-2',ture); ?></a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->SAMPLE, 'box-3',ture); ?></a></li>
</ul>


</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر .

الان من کد های HTML و CSS که دادید رو توی کدوم قسمت قرار باید بدم ؟

باید وقتی که میخام پست بزنم برای هر پست این کد ها رو بزارم تو ادیتور ؟

مقدار رو IGN بزارم یعنی بجای ID بزارم IGN یا ... ؟

بدین شکل :

لینکی که وقتی رو نوشته کلیک میکنی میره به اون صفحه رو کجا باید تعیین کرد؟


<div class="box-img">

<?php the_post_thumbnail(); ?>;

<ul>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>">More</a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->IGN, 'box-1',ture); ?></a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->Ubisoft, 'box-2',ture); ?></a></li>
<li><a><?php echo get_post_meta ($post->SAMPLE, 'box-3',ture); ?></a></li>
</ul>


</div>

خیر دوست عزیز شما کلا مثل اینکه صفر کیلومتر هستید :D

ویرایشگر پوسته خودتون رو باز کنید و کد های فایل index رو قرار بدید اینجا

کدهای css رو هم به آخرین خط شیوه نامه (style.css) قالب اضافه کنید

کدهای فایل index رو بذارید بدید تا براتون اوکی کنم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله من کد نویسی آک بندم :D

این کد های index من :

http://paste2.org/Z9WvEtw5

این هم کد های style.css :

http://paste2.org/fjUGt8fJ

تشکر ازت .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر میاد فایلی که حلقه مطالب در اون هستش در یک فایل دیگست اگر براتون ممکنه و قالب رایگان هستش فایل قالب رو در اینجا اپلود کنید تا برسی کنم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر میاد فایلی که حلقه مطالب در اون هستش در یک فایل دیگست اگر براتون ممکنه و قالب رایگان هستش فایل قالب رو در اینجا اپلود کنید تا برسی کنم .

RapiD AM عزیز برات ارسال کردم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری