Hamedi

مشکلات قالب TheCorporation

19 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

چند تا سوال درمورد قالبم داشتم.

1. تصویر شاخص برگه رو نشون نمیده:

دمو:

http://www.elegantthemes.com/preview/TheCorporation

3تا باکس زیر اسلاید در وب سایت بنده با آن که تصویر شاخص مشخص شده نشان نمی دهد.

http://irdomino.com

2. از چه ابزارکی برای قرار دادن عکس و لینک کردن ان اسفاده کنم؟

3. امکان تغییر دادن فوتر و کپی رایت نیست باید چیکار کنم؟

کدهای موجود در فوتر:


<?php $_F=__FILE__;$_X='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';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تصاویر شاخص که همه هستن. کجا نشون نمیده؟

پست اولتون رو ببینید. طبق همون باید آدرس بدید.

2- برای کجا نیاز دارید اکه استفاده بشه؟

3- این کپی رایت کد شده هست و طبق اصول اخلاقی و احترام به حق ناظر نباید تغییر کنه.

توی این انجمن حق کپی رایت محترم هست :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تصاویر شاخص که همه هستن. کجا نشون نمیده؟

پست اولتون رو ببینید. طبق همون باید آدرس بدید.

تصاویر شاخص برگه ها نشان داده نمیشه:

دموی قالب انگلیسی:

http://www.up.ketabkhone.ir/uploads/13455748061.png

سایت من:

http://www.up.ketabkhone.ir/uploads/13455748062.png

با اینکه توی برگه ها تصویر شاخص مشخص کردم ولی نشون نمیده!!!1

2- برای کجا نیاز دارید اکه استفاده بشه؟

برای فوتر و ابزارک های کناری سایت زیر آمار سایت می خوام لوگوی حامیان مسابقه رو بزارم.

3- این کپی رایت کد شده هست و طبق اصول اخلاقی و احترام به حق ناظر نباید تغییر کنه.

توی این انجمن حق کپی رایت محترم هست :)

آقا مرتضی حرفتون درسته ولی این قالب که از طرف این سایتی که لینک شد طراحی نشده به لینک برید!!!!

لینکشم عوض نمیشه!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصاویر شاخص برگه ها نشان داده نمیشه:

دموی قالب انگلیسی:

http://www.up.ketabk...13455748061.png

سایت من:

http://www.up.ketabk...13455748062.png

با اینکه توی برگه ها تصویر شاخص مشخص کردم ولی نشون نمیده!!!

1- شاید دسترسی به فایل http://irdomino.com/...es/featured.php داده نشده چون دستور خواندن آیکن ها توی اون فایله.

با این کد:


<img src="<?php echo $icon; ?>" alt="" class="icon" />

2- شاید دوستی که براتون فارسی سازی کردند کدشو از جایی حذف کردند.

این خط در قالب شماست :


<img src="" alt="" class="icon" />

که باید این خط باشه مثل پوسته اصلی :


<img src="http://www.elegantthemes.com/preview/TheCorporation/wp-content/uploads/2009/03/monitor-icon.png" alt="" class="icon">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تصاویرتون حجم بالایی دارند اون ها رو بعد از ادیت در فتوشاپ با اندازه ی حداکثر 800 در 600 پیکسل و رزولیشن 72 پیکسل در اینچ با استفاده از کلیدهای ترکیبی alt+ctrl+shift+s و یا از منوی فایل گزینه save for web در فرمت jpg و quality بین 50 تا 20 ذخیره کنید و ما بقی را هم که دوستان گفتند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- شاید دسترسی به فایل http://irdomino.com/...es/featured.php داده نشده چون دستور خواندن آیکن ها توی اون فایله.

با این کد:


<img src="<?php echo $icon; ?>" alt="" class="icon" />

1.بله این کد در این فایل وجود نداره، در خط چندم اضافه کنم؟

2- شاید دوستی که براتون فارسی سازی کردند کدشو از جایی حذف کردند.

این خط در قالب شماست :


<img src="" alt="" class="icon" />

که باید این خط باشه مثل پوسته اصلی :


<img src="http://www.elegantthemes.com/preview/TheCorporation/wp-content/uploads/2009/03/monitor-icon.png" alt="" class="icon">

خوب این خط در کدام فایل قالب هست تا تصحیح کنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تصاویرتون حجم بالایی دارند اون ها رو بعد از ادیت در فتوشاپ با اندازه ی حداکثر 800 در 600 پیکسل و رزولیشن 72 پیکسل در اینچ با استفاده از کلیدهای ترکیبی alt+ctrl+shift+s و یا از منوی فایل گزینه save for web در فرمت jpg و quality بین 50 تا 20 ذخیره کنید و ما بقی را هم که دوستان گفتند

ممنون ایمان جان، یکی از عکس هام حجمش زیاد بود، ایشالا دفعات بعد.

یه مشکل دیگه هم قالب پیدا کرد.

3.وقتی دسته ها رو انتخاب می کنم برای نمایش بر روی اسلایدشو یه پست خالی هست که معلوم نی از کجا امده، چنین پستی در نوشته ها نیست.

دمو:

http://www.up.ketabkhone.ir/uploads/13456122221.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل تصاویر شاخص برگه ها نیست!

اون سه ستون وسط کدهایی هستن که بصورت html در ازارک پوسته قرار داده شدن.

در مورد پستی که حذف شده و در اسلایدر هست باید تنظیمات اسلایدر رو ست کنید.

بهتره یک دسته بندی جدا برای اسلایدر در نظر بگیرید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.بله این کد در این فایل وجود نداره، در خط چندم اضافه کنم؟

ببخشید لینک فایلو اشتباه دادم ببینید توی فایل TheCorporation/includes/service_content.php کد زیر وجود داره یا نه:


<img src="<?php echo $icon; ?>" alt="" class="icon" />

اگر نبود محتوی کل فایلو حذف کنید و محتوی کد زیرو بگذارید:


<?php $icon = get_post_meta($post->ID, 'Icon', $single = true); ?>
<img src="<?php echo $icon; ?>" alt="" class="icon" />


<h4 class="title"><?php the_title(); ?></h4>
<?php global $more;
$more = 0;
the_content(""); ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="readmore"><span><?php echo('ادامه مطلب','TheCorporation'); ?></span></a>

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل تصاویر شاخص برگه ها نیست!

اون سه ستون وسط کدهایی هستن که بصورت html در ازارک پوسته قرار داده شدن.

مرتضی جان اسم ابزارک چیه؟

ولی توی تنظیمات برگه ها رو تو منو میاره.

در مورد پستی که حذف شده و در اسلایدر هست باید تنظیمات اسلایدر رو ست کنید.

بهتره یک دسته بندی جدا برای اسلایدر در نظر بگیرید.

بله یه دسته جدید ساختم به نام آخرین اخبار

توی تنظیمات یه قسمت انتخاب کردن دسته و قسمتی دیگه هم آی دی دسته و Use Pages هم Disbale هست!

ببخشید لینک فایلو اشتباه دادم ببینید توی فایل TheCorporation/includes/service_content.php کد زیر وجود داره یا نه:


<img src="<?php echo $icon; ?>" alt="" class="icon" />

بله در فایل موجود بود، با این حاال یه بار جابه جا کردم و کل قالب بهم ریخت.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل پست خالی حل شد تعداد پیش فرض پست ها در تنظیمات 3 بود که الان 3تا پست زدم اوکی شد.

مونده مشکل نشان ندادن تصویر شاخص باکس های زیر اسلایدر

سلام

مشکل تصاویر شاخص برگه ها نیست!

اون سه ستون وسط کدهایی هستن که بصورت html در ازارک پوسته قرار داده شدن.

سلام مرتضی جان

اگه میشه بیشتر توضیح بده.

*

مرتضی جان اسم ابزارک چیه؟

ولی توی تنظیمات برگه ها رو تو منو میاره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل پست خالی حل شد تعداد پیش فرض پست ها در تنظیمات 3 بود که الان 3تا پست زدم اوکی شد.

مونده مشکل نشان ندادن تصویر شاخص باکس های زیر اسلایدر

سطح دسترسی به فایل

TheCorporation/includes/service_content.php چه عددی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال

همراه این پوسته یک فایل xml وجود نداشت؟ توی پکیجش منظورم هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شرمنده دیر جواب دادم یه اتفاقی افتاد واسم واقعا نمشد بیام پای نت

سطح دسترسی به فایل

TheCorporation/includes/service_content.php چه عددی هست؟

اینطور که معلومه عدد 0 هست.

یک سوال

همراه این پوسته یک فایل xml وجود نداشت؟ توی پکیجش منظورم هست.

نه آقا مرتضی فایل xml نبود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شرمنده دیر جواب دادم یه اتفاقی افتاد واسم واقعا نمشد بیام پای نت

اینطور که معلومه عدد 0 هست.

چون دقیقاً اون کد از توی همون فایل داره خونده میشه باید بهش دسترسی بدید عدد 755 بذارید و 2باره امتحان کنید و نتیجه را بگید.

از دیدن سایتتون لذت میبرم موفق باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون دقیقاً اون کد از توی همون فایل داره خونده میشه باید بهش دسترسی بدید عدد 755 بذارید و 2باره امتحان کنید و نتیجه را بگید.

به جای عدد صفر عدد 775 رو قرار دادم ولی تغییری انجام نشد و باکس های زیر اسلاید بهم ریخت.

از دیدن سایتتون لذت میبرم موفق باشید.

داداش نظر لطفت هست ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب الان مشکل همه چیز حل شده.

فقط بحث باکسهای زیر اسلایدر هست که اگر ابزارک نیست باید شورت کدی باشه.(من این پوسته رو تست نکردم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باکس های زیر اسلاید برگه هستن که من تصویر شاخص هم براش مشخص کردم که نشون نمیده.

یه سوال دیگه چطور می تونم ابزارک Banners 125*125 رو اضافه کنم، آخه می خوام یه ابزارک باشه که یه عکس بزارم و لینک بدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابزارک بنر؟ ببینید شما میتونید از طریق ابزارک متن کد html هم وارد کنید.

میتونید عکس رو توی همین ابزارک با html آدرس بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری