iros

*** دو (2) سایت با یوزر های یکسان، (یک دیتابیس) اما نقشی تعلق نمیگیرد.

3 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر همه شما بزرگواران

اولین پرسش من هست، :P;)

(دو سایت با یک دیتابیس)

یک سایت وردپرسی در روت راه اندازی کردم

و یک سایت وردپرسی دیگر در ساب دامین

یوزرهای ساب دامنه از جدول های سایت اصلی درنظر گرفته میشود، :rolleyes:

مشکل:

کاربری در سایت اصلی عضو میشود هنگام ورود به مدیریت ساب دامنه به پیام (شما مجوز کافی برای دسترسی به‌این برگه را ندارید.) بر میخورد. (بلعکس)

باید از پنل ساب دامنه برای تک تک کاربران نقش جدید انتخاب کرد.

راه حل چیست؟ :unsure:

دوستی قبلا این پرسش رو مطرح کرد ولی خیلی منتظر ماندم و جوابی دریافت نکرد. :huh:

در لینک زیر توضیحاتی در این رابطه و تصحیح کردن کوکی ها برای سویچ شدن داده است اگر امکان دارد به زبان ساده تری بازگو کنید:

(آموزش انگلیسی)

ویرایش شده در توسط iros

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

ابتدا جستجو کنید

http://forum.wp-pars...در-بقیه-وردپرس/

http://www.remicorso...press-installs/

جستجو کرده بودم، لینک هایی که درج کردید رو مطالعه کرده بودم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟