• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
omid_r

نمایش مطالب دسته ای خاص در مطلب یا برگه

12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

همون طور که از عنوان نوشته معلومه میخوام بهم یک کدی رو معرفی کنید که بعد از قرار دادن اون در بین متن های یک مطلب یا برگه ، مطالب موضوع تعیین شده رو لیست کنه. (اگر با تصویر شاخص بیاره چه بهتر!)

آموزش های زیادی در این باره هست ولی متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست!

در همه جا این مورد رو آموزش دادند که داخل قالب (کدهای قالب) یک حلقه ای تعریف بشه و اون دسته ای که مورد نیازمون هست رو لیست کنه ...

ولی من میخوام طوری باشه که در داخل هر مطلب یا برگه ای که این کد (یا شورت کد) رو زدم، مطالب موضوعی رو که در همون کد (یا شورت کد) تعیین میکنم رو لیست کنه ...

یک کدی هم در داخل سایت همیار وردپرس دیدم؛ ولی متاسفانه وقتی کدهای تعریف رو در فانکشن و شورت کد رو در مطلب استفاده میکنم، لیست مطالب اون موضوع رو میاره در بالاترین قسمت مطلب قرار میده، یعنی بالای تمام متن ها و تصاویر و ... !!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما میخواین با وارد کردن یک شرت کد یه سری داده مشخص شده نمایش داده بشه

اگر منظورتون همین هست خب خیلیراحت چند مورد شرت کد بسازید و برای هر کدوم لینک های مشخص رو وارد کنید تا وقتی اون شرت کد رو زدین داده ها نمایش داده بشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام با وارد کردن یک شورت کد عنوان ها و لینک مطالب یک دسته (که آی دی اون دسته رو در همون شورت کد معلوم میکنم) رو داخل یک مطلب لیست کنه.

حالا اگر بشه تصاویر شاخص هر مطلب رو هم نمایش بده که چه بهتر!

تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wpschool.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/do_shortcode

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب؛ حالا که شما آموزش ساخت شورت کد رو بهم دادید، بفرمایید که من چطوری به تنظیمات شورت کد (در فایل فانکشن) بگم که آخرین مطالب یک دسته که متغیر هم هست رو نشون بده ؟ (عنوان رو بنویسه و لینک کنه بهش و ...)

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

به فایل function خود اضافه نمایید :


function ycat_shortcode($cati) {
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'3',
'posts_per_page' =>'10',

));
if( $custom_query->have_posts() ) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<p><?php the_title(); ?></p>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();


}
add_shortcode('ycat', 'ycat_shortcode');

جلوی cat هم شماره دسته مورد نظر را وارد نمایید

و در پست ها به این صورت استفاده نمایید :

[ycat]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.

وقتی این کد رو وارد و بعد شورت کد رو فراخوانی میکنم، باز هم لیست مطالب در ابتدای مطلب و قبل از تمام متن ها و تصاویر و به صورت راست چین شده قرار میگیره!

(با اینکه من شورت کد رو در آخر مطلب و مثلاً به صورت وسط چین وارد میکنم!)

مشکل از کجاست ؟!

تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کنید :


function ycat_shortcode($cati) {
ob_start();
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'3',
'posts_per_page' =>'10',

));
if( $custom_query->have_posts() ) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<p><?php the_title(); ?></p>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
return ob_get_clean();

}
add_shortcode('ycat', 'ycat_shortcode');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کنید :


function ycat_shortcode($cati) {
ob_start();
...

ممنون از شما دوست عزیز! این کد درست هست ...

1- حالا اگر بخوام موقع نوشتن شورت کد ID دسته رو مشخصی کنم باید چطوری تعریف کنم ؟

2- اگر فرصت داشتید و امکانش بود، یک توضیح مختصر در مورد همین کدها و ساختار کلی اونها رو ارائه بدید.

با تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کنید :


function ycat_shortcode($cati) {
ob_start();
$cati = shortcode_atts( array (
'c' => '1'),$cati);

$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' => $cati['c'],
'posts_per_page' =>'10',

));
if( $custom_query->have_posts() ) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<p><?php the_title(); ?></p>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
return ob_get_clean();

}
add_shortcode('ycat', 'ycat_shortcode');

از این به بعد به این صورت :

[ycat c=3]

عدد مقابل c به معنای شماره دسته خواهد بود.

در کل یک تابع شما تعریف کردید که در آن یک کوئری گرفته شده برای نمایش پست های یک دسته خاص که برای این کار می توانید از ژنراتور کوئری ساز استفاده نمایید


$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'3',
'posts_per_page' =>'10',

));

کد بالا کوئری ساخته شده است.

سپس یک حلقه برای نمایش پست ها تعریف شده است.

و سپس ایجاد shortcode برای استفاده در وردپرس.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام مطالب از قدیم به جدید لیست بشه باید چه تغییری درش ایجاد کنم ؟!

descending به ascendin تغییر دادم، ولی نشد!

ID رو به date تغییر دادم، باز هم ترتیب لیست شدن جدید به قدیم بود.

یعنی اولین لینک جدیدترین مطلب و آخرین لینک قدیمی ترین مطلب اون دسته هست که میخوام برعکس بشه ...

تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام مطالب از قدیم به جدید لیست بشه باید چه تغییری درش ایجاد کنم ؟!

descending به ascendin تغییر دادم، ولی نشد!

ID رو به date تغییر دادم، باز هم ترتیب لیست شدن جدید به قدیم بود.

یعنی اولین لینک جدیدترین مطلب و آخرین لینک قدیمی ترین مطلب اون دسته هست که میخوام برعکس بشه ...

تشکّر

پارامتر order را تنظیم کنید

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query#Order_.26_Orderby_Parameters

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
       


    • توسط hamidna
      سلام دوستان خسته نباشید من به مشکل عجیبی برخورد کردم . حدود دو ماه از  پلاگین های کش autoptimize و w3 total cache به صورت همزمان استفاده میکردم هم سرعت لود خوب بود هم کش سایت ولی خود به خود این پلاگین ها از کار افتادن و دیگه سایت کش نمیشه به طوری که فعال بودنشون زمان لود رو بالا میبره تا اینکه پایین بیاره از پلاگین های مختلف کش هم استفاده کردم ولی جواب عکس میده تو لود .و از وقتی این مشکل پیش اومده 3 ثانیه به لود اولیه اضافه شده
      https://gtmetrix.com/reports/3dspro.ir/eja6Fom1
      خواهشا راهنمایی کنید چون خیلی در گیر این موضوع شدم
      3dspro.ir