omid_r

ایجاد فیلد متن یا باکس در افزودن نوشته

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخوام توی سایت تاریخ ارسال مطالب درج نشه!

ولی تاریخ ارسال یک دسته خاص از مطالب درج بشه!

احساس میکنم اگر یک فیلدی در قسمت افزدون نوشته اضافه کنم که نویسنده هر وقت بخواد یک مطلبی تاریخ داشته باشه ،توی اون فیلد تاریخ همون روز رو به صورت دستی وارد کنه و مطلب رو ارسال کنه، بهتر باشه ...

یا اینکه به جای فیلد یک تیک باشه که اگر تیک فعّال بود تاریخ رو در مطلب نمایش بده ...

که البته فکر میکنم تعریف نوع دوم سخت تر باشه!

درضمن این رو هم بگم که میخوام در قالب تعریف کنم که اگر تاریخی وارد نشده بود اون قسمت رو نیاره ...

مثلاً اگر تاریخ وارد شده باشه بنویسه : تاریخ ارسال: 20 اردیبهشت 1393

و اگر هیچی ننوشته بود جاش رو خالی بذاره و هیچی ننویسه ...

فکر کنم تقریباً باید بشه مثل جعبه دانلود ولی من نمیدونم باید چیکار کنم!!!

با تشکّر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

----میخوام توی سایت تاریخ ارسال مطالب درج نشه!

برای این مورد باید در کد نویسی قالب خودتون دنبال کد زیر باشید و اون را حذف کنید

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

البته این نمونه کد هست و در سایت های مختلف نحوه نمایش متفاوت هستش ولی قسمت اول رو پیدا کنید و از منوی کناری وردپرس بر روی نمایش سپس ویرایش قالب بزنید و در صفحات index و page و single این مورد رو پیدا کنید

----ولی تاریخ ارسال یک دسته خاص از مطالب درج بشه!

متوجه این تیکه نشدم!

----احساس میکنم اگر یک فیلدی در قسمت افزدون نوشته اضافه کنم که نویسنده هر وقت بخواد یک مطلبی تاریخ داشته باشه ،توی اون فیلد تاریخ همون روز رو به صورت دستی وارد کنه و مطلب رو ارسال کنه، بهتر باشه ...

شما زمانی که می خواهید نوشته ایجاد و ارسال کنید از سمت چپ صفحه میشه تاریخ ارسال نوشته رو تغییر داد

برای اینکه تاریخ بر اساس تمایل نویسنده در سایت نمایش داده بشه یا نه دقیق نمیتونم بهتون راهنمایی کنم چون کدش باید نوشته بشه و در هر صورت هر نوشته ای یک تاریخی به خودش میگیره که میتونید تاریخ ارسال رو تغییر بدید، مگر اینکه برای این مورد همانطور که خودتون فرمودید کد نویسی انجام بشه که یه تیک به قسمت نوشته اضافه کنه که اگر تیک زده شد تاریخ نمایش داده بشه و در غیر این صورت نمایش نده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این مورد باید در کد نویسی قالب خودتون دنبال کد زیر باشید و اون را حذف کنید

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

البته این نمونه کد هست و در سایت های مختلف نحوه نمایش متفاوت هستش ولی قسمت اول رو پیدا کنید و از منوی کناری وردپرس بر روی نمایش سپس ویرایش قالب بزنید و در صفحات index و page و single این مورد رو پیدا کنید

بله این مورد رو میدونم ولی من میخوام که فقط مطالب یک دسته خاص تاریخ درج مطلب رو نمایش بدند و بقیه تاریخ نداشته باشند!

یا به عبارتی، مطالب سایت تاریخ نداشته باشند ...

ولی مطالبی که به عنوان خبر و در قسمت خبری سایت (که به صورت فراخوانی مطالب یک دسته انجام میشه (بدون کار خاص یا بخش خاصی برای ایجاد خبر و ارسال آن به صورت یک مطلب اما در دسته "خبر")) ایجاد میشه تاریخ درجشون ثبت بشه ...

فکر کنم منظورم رو متوجه شدید!!!

تشکّر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید در هر کوئری از

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?> استفاده کنید و یا خیر

و یا میتونید از


if(in_category(12) ) {
echo '';
}

استفاده کنید و id دسته قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم