omid_r

ایجاد فیلد متن یا باکس در افزودن نوشته

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخوام توی سایت تاریخ ارسال مطالب درج نشه!

ولی تاریخ ارسال یک دسته خاص از مطالب درج بشه!

احساس میکنم اگر یک فیلدی در قسمت افزدون نوشته اضافه کنم که نویسنده هر وقت بخواد یک مطلبی تاریخ داشته باشه ،توی اون فیلد تاریخ همون روز رو به صورت دستی وارد کنه و مطلب رو ارسال کنه، بهتر باشه ...

یا اینکه به جای فیلد یک تیک باشه که اگر تیک فعّال بود تاریخ رو در مطلب نمایش بده ...

که البته فکر میکنم تعریف نوع دوم سخت تر باشه!

درضمن این رو هم بگم که میخوام در قالب تعریف کنم که اگر تاریخی وارد نشده بود اون قسمت رو نیاره ...

مثلاً اگر تاریخ وارد شده باشه بنویسه : تاریخ ارسال: 20 اردیبهشت 1393

و اگر هیچی ننوشته بود جاش رو خالی بذاره و هیچی ننویسه ...

فکر کنم تقریباً باید بشه مثل جعبه دانلود ولی من نمیدونم باید چیکار کنم!!!

با تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

----میخوام توی سایت تاریخ ارسال مطالب درج نشه!

برای این مورد باید در کد نویسی قالب خودتون دنبال کد زیر باشید و اون را حذف کنید

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

البته این نمونه کد هست و در سایت های مختلف نحوه نمایش متفاوت هستش ولی قسمت اول رو پیدا کنید و از منوی کناری وردپرس بر روی نمایش سپس ویرایش قالب بزنید و در صفحات index و page و single این مورد رو پیدا کنید

----ولی تاریخ ارسال یک دسته خاص از مطالب درج بشه!

متوجه این تیکه نشدم!

----احساس میکنم اگر یک فیلدی در قسمت افزدون نوشته اضافه کنم که نویسنده هر وقت بخواد یک مطلبی تاریخ داشته باشه ،توی اون فیلد تاریخ همون روز رو به صورت دستی وارد کنه و مطلب رو ارسال کنه، بهتر باشه ...

شما زمانی که می خواهید نوشته ایجاد و ارسال کنید از سمت چپ صفحه میشه تاریخ ارسال نوشته رو تغییر داد

برای اینکه تاریخ بر اساس تمایل نویسنده در سایت نمایش داده بشه یا نه دقیق نمیتونم بهتون راهنمایی کنم چون کدش باید نوشته بشه و در هر صورت هر نوشته ای یک تاریخی به خودش میگیره که میتونید تاریخ ارسال رو تغییر بدید، مگر اینکه برای این مورد همانطور که خودتون فرمودید کد نویسی انجام بشه که یه تیک به قسمت نوشته اضافه کنه که اگر تیک زده شد تاریخ نمایش داده بشه و در غیر این صورت نمایش نده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این مورد باید در کد نویسی قالب خودتون دنبال کد زیر باشید و اون را حذف کنید

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

البته این نمونه کد هست و در سایت های مختلف نحوه نمایش متفاوت هستش ولی قسمت اول رو پیدا کنید و از منوی کناری وردپرس بر روی نمایش سپس ویرایش قالب بزنید و در صفحات index و page و single این مورد رو پیدا کنید

بله این مورد رو میدونم ولی من میخوام که فقط مطالب یک دسته خاص تاریخ درج مطلب رو نمایش بدند و بقیه تاریخ نداشته باشند!

یا به عبارتی، مطالب سایت تاریخ نداشته باشند ...

ولی مطالبی که به عنوان خبر و در قسمت خبری سایت (که به صورت فراخوانی مطالب یک دسته انجام میشه (بدون کار خاص یا بخش خاصی برای ایجاد خبر و ارسال آن به صورت یک مطلب اما در دسته "خبر")) ایجاد میشه تاریخ درجشون ثبت بشه ...

فکر کنم منظورم رو متوجه شدید!!!

تشکّر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید در هر کوئری از

<?php the_time('l ,j F , Y'); ?> استفاده کنید و یا خیر

و یا میتونید از


if(in_category(12) ) {
echo '';
}

استفاده کنید و id دسته قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟