سعید شعبانی

تغییر لینک لوگوی ورودی وردپرس

28 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توانم لینک لوگوی ورودی وردپرس را که به سایت وردپرس فارسی منتقل می شود را به صورت دستی تغییر دهم؟

post-412-0-79912700-1345649254_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر عنوان و لینک


// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.yourdomain.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('Name of Your Website'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه بریم و سورس اصلیش رو تغییر بدیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

و با اون کدی که در فانکشن قرار می دهیم آیا به صورت آنی لینک تغییر می کند یعنی قبل از لود شدن قالب لینک تغییر می کند یا پس از لود شدن قالب لینک تغییر می کند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي كارت درسته پارسا جان جدن ميگم نميدونم چرا خيلي از شما خوشم مياد!!! احساس ميكنم كارتو بلدي مثل مرتضي جان و برادر گراميشون

خب عالي بود! ميشه بگي چطور ميتونم عكسش رو هم عوض كنم؟

يه مشكلي پيش امد! من تو لوكال هاست تست كردم درست بود ولي توي سايت اصلي كار نكرد چرا :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

اره اقا مرتضي نميدونم چشه ، من تا به حال با 10 روش خواستم اين كارو بكنم نميشه كه نميشه!!! خيلي برام عجيبه! تو لوكال كار كرد تو سايت اصلي كار نميكنه!

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

متاسفانه تو سايت يعني توي هاست نه لينك و تايتيل و نه عكس براي من تغير نكرد ولي لوكال عالي كار ميكنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دهی تصویر را درست انجام داده اید؟ اگر امکان دارد آدرس سایت را قرار دهید...#

در ضمن یکبار کش را خالی کنید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط oMid
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ادرس دهي رو درست انجام دادم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه زیر رو هم امتحان کنید تغییر لینک لوگو و عنوان حتی اگه css بلد باشید میتونید صفحه لاگین اختصاصی داشته باشید البته ممکنه هنوز با افزونه جلالی تداخل داشته باشه ولی ارزش امتحان کردن رو داره

Custom Login Page

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوش رو ميشه كاري كرد ولي لينكش و عنوانش نه! زيادم مهم نيست از خيرش گذشتيم!

نيازي نميبينم براي هر كاري افزونه نصب كنم. ولي از پيشنهادت متشكرم دوست خوبم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

تغییر عکس در پوشه ی افزونه ی جلالی در هر آبدیت دوباره به عکس لوگوی وردپرس تبدیل می شه راحت ترین کار استفاده از افزونه ها است که جناب خلج مهر یکیش رو معرفی کردند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

کار نشد نداره!

به قول دوستان ممکنه مرورگرت این صفحه رو کش کرده باشه برای این که کش صفحه خالی بشه در صفحه کلید Ctrl+F5 رو با هم بزن تا صفحه بدون کش باز بشه. موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس لوگو و لینک alt لوگو توی فایل های افزونه تاریخ جلالی هست . من خودم عوض کردم . باید برید فایل php افزونه تاریخ جلالی را ویرایش کنید . لوگوی وردپرس را هم توی پوشه عکس افزونه پیدا می کنید :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم از دوستان ولي بابد بگم كرش هم نكرده و كنترل اف 5 رو هم مدت ها پيش تست كردم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هاست دیگه ایی دارید که تست کنید.

چون گفتید روی لوکال درست عمل میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با توجه به ورژن هاي جديد وردپرس ، تغيراتي به نظرتون در بخش هايي ايجاد نشده كه باعث بشه ديگه اين روش هاي تعير لينك و تايتل كار نكنه؟

براي مثال من عكس رو ست كردم ولي لينك و عنوان لينك عوض نميشه با كد زير


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');
?>

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر وردپرس فارسی هست!!!

تست کنید


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url',1000);
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title',1000);
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم پارسا جان.. دوستان كد فوق براي ما جواب داد و اولين كدي بود كه تونستيم باهاش اين كارو بكنيم.. اگر كسي مشكل داشت ميتونه از اين كد استفاده كنه...

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه