• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

تغییر لینک لوگوی ورودی وردپرس

28 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توانم لینک لوگوی ورودی وردپرس را که به سایت وردپرس فارسی منتقل می شود را به صورت دستی تغییر دهم؟

post-412-0-79912700-1345649254_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر عنوان و لینک


// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.yourdomain.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('Name of Your Website'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه بریم و سورس اصلیش رو تغییر بدیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

و با اون کدی که در فانکشن قرار می دهیم آیا به صورت آنی لینک تغییر می کند یعنی قبل از لود شدن قالب لینک تغییر می کند یا پس از لود شدن قالب لینک تغییر می کند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي كارت درسته پارسا جان جدن ميگم نميدونم چرا خيلي از شما خوشم مياد!!! احساس ميكنم كارتو بلدي مثل مرتضي جان و برادر گراميشون

خب عالي بود! ميشه بگي چطور ميتونم عكسش رو هم عوض كنم؟

يه مشكلي پيش امد! من تو لوكال هاست تست كردم درست بود ولي توي سايت اصلي كار نكرد چرا :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

اره اقا مرتضي نميدونم چشه ، من تا به حال با 10 روش خواستم اين كارو بكنم نميشه كه نميشه!!! خيلي برام عجيبه! تو لوكال كار كرد تو سايت اصلي كار نميكنه!

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

متاسفانه تو سايت يعني توي هاست نه لينك و تايتيل و نه عكس براي من تغير نكرد ولي لوكال عالي كار ميكنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دهی تصویر را درست انجام داده اید؟ اگر امکان دارد آدرس سایت را قرار دهید...#

در ضمن یکبار کش را خالی کنید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط oMid
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ادرس دهي رو درست انجام دادم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه زیر رو هم امتحان کنید تغییر لینک لوگو و عنوان حتی اگه css بلد باشید میتونید صفحه لاگین اختصاصی داشته باشید البته ممکنه هنوز با افزونه جلالی تداخل داشته باشه ولی ارزش امتحان کردن رو داره

Custom Login Page

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوش رو ميشه كاري كرد ولي لينكش و عنوانش نه! زيادم مهم نيست از خيرش گذشتيم!

نيازي نميبينم براي هر كاري افزونه نصب كنم. ولي از پيشنهادت متشكرم دوست خوبم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

تغییر عکس در پوشه ی افزونه ی جلالی در هر آبدیت دوباره به عکس لوگوی وردپرس تبدیل می شه راحت ترین کار استفاده از افزونه ها است که جناب خلج مهر یکیش رو معرفی کردند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

کار نشد نداره!

به قول دوستان ممکنه مرورگرت این صفحه رو کش کرده باشه برای این که کش صفحه خالی بشه در صفحه کلید Ctrl+F5 رو با هم بزن تا صفحه بدون کش باز بشه. موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس لوگو و لینک alt لوگو توی فایل های افزونه تاریخ جلالی هست . من خودم عوض کردم . باید برید فایل php افزونه تاریخ جلالی را ویرایش کنید . لوگوی وردپرس را هم توی پوشه عکس افزونه پیدا می کنید :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم از دوستان ولي بابد بگم كرش هم نكرده و كنترل اف 5 رو هم مدت ها پيش تست كردم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هاست دیگه ایی دارید که تست کنید.

چون گفتید روی لوکال درست عمل میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با توجه به ورژن هاي جديد وردپرس ، تغيراتي به نظرتون در بخش هايي ايجاد نشده كه باعث بشه ديگه اين روش هاي تعير لينك و تايتل كار نكنه؟

براي مثال من عكس رو ست كردم ولي لينك و عنوان لينك عوض نميشه با كد زير


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');
?>

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر وردپرس فارسی هست!!!

تست کنید


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url',1000);
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title',1000);
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم پارسا جان.. دوستان كد فوق براي ما جواب داد و اولين كدي بود كه تونستيم باهاش اين كارو بكنيم.. اگر كسي مشكل داشت ميتونه از اين كد استفاده كنه...

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط radioahang
      با سلام سایت موزیکی دارم با سیستم وردپرسی یه مشگل داریم کسی می تونه راهنمایی کنه؟

      بعضی مواقع به صورت خودکار لینک بعضی از مطالب حذف میشه می خوام بدونم مشگل از کجاس 

      با اجازه مدیر انجمن ادرس سایت رو هم میذارم برای بررسی 

      radioahang.net
    • توسط سیدمحسن
      سلام بنده دسترسی به بخش خرید و فروش نداشتم اینجا تاپیک گذاشتم
      بنده یک فرد که مسلط به وردپرس و برنامه نویسی باشه رو میخوام یه تغییراتی توی ووکامرس و قالبم میخوام
      هر کس که آمادگی داره لطفا پیام بده راجع به قیمت و چیزی که میخوام به طور دقیق صحبت کنیم.
    • توسط araska
      سلام
      روی وردپرس  ووکامرس و دکان نصب کردم نصب کردم حالا میخوام فقط در سطح شهر فعالیت کنم.
      یه افزونه میخوام که فروشنده های سایتم رو در یک شعاع مشخص ( که خودم اندازه اش رو تعیین میکنم ) برای مشتری نمایش بده ( مثلا لیست کنه ) و مشتری یکی رو انتخاب کنه و ازش خرید کنه .
      فکر کنم باید براساس مختصات باشه مثلا از gps استفاده بشه
      ممنون میشم کمکم کنید
    • توسط hcp90
      سلام دوستان
      من خیلی وفته به خاطر کنکور دست به برنامه نویسی نزدم و خیلی چیز ها یادم رفته.
      وقتی ووکامرس رو راه اندازی میکنم، چطور باید طراحی دلخواه خودم رو روش پیاده کنم ؟ به طور مثال میخوام سبد خریدش رو دیزاین کنم و مثلا مشکیش کنم. برای این کار ها باید داخل خوده فایل های افزونه را ویرایش کنم یا باید یه فایل بسازم داخل خوده قالبم ؟ اگه باید اینکار رو بکنم، فایلش باید به چه اسمی باشه؟ اگر میشه لطفا کمی درباره این موضوع توضیح بدید
      ممنون