سعید شعبانی

تغییر لینک لوگوی ورودی وردپرس

28 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توانم لینک لوگوی ورودی وردپرس را که به سایت وردپرس فارسی منتقل می شود را به صورت دستی تغییر دهم؟

post-412-0-79912700-1345649254_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر عنوان و لینک


// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.yourdomain.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('Name of Your Website'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه بریم و سورس اصلیش رو تغییر بدیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایل wp-login.php را ویرایش کنید

ولی به هر حال بعد از بروزرسانی دوباره باید تغییر دهید

و با اون کدی که در فانکشن قرار می دهیم آیا به صورت آنی لینک تغییر می کند یعنی قبل از لود شدن قالب لینک تغییر می کند یا پس از لود شدن قالب لینک تغییر می کند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي كارت درسته پارسا جان جدن ميگم نميدونم چرا خيلي از شما خوشم مياد!!! احساس ميكنم كارتو بلدي مثل مرتضي جان و برادر گراميشون

خب عالي بود! ميشه بگي چطور ميتونم عكسش رو هم عوض كنم؟

يه مشكلي پيش امد! من تو لوكال هاست تست كردم درست بود ولي توي سايت اصلي كار نكرد چرا :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟

اره اقا مرتضي نميدونم چشه ، من تا به حال با 10 روش خواستم اين كارو بكنم نميشه كه نميشه!!! خيلي برام عجيبه! تو لوكال كار كرد تو سايت اصلي كار نميكنه!

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر لوگو:


//changing the logo
function my_custom_login_logo() {
echo '<style type="text/css">
h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; }
</style>';
}
add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته

متاسفانه تو سايت يعني توي هاست نه لينك و تايتيل و نه عكس براي من تغير نكرد ولي لوكال عالي كار ميكنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دهی تصویر را درست انجام داده اید؟ اگر امکان دارد آدرس سایت را قرار دهید...#

در ضمن یکبار کش را خالی کنید و امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط oMid
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ادرس دهي رو درست انجام دادم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه زیر رو هم امتحان کنید تغییر لینک لوگو و عنوان حتی اگه css بلد باشید میتونید صفحه لاگین اختصاصی داشته باشید البته ممکنه هنوز با افزونه جلالی تداخل داشته باشه ولی ارزش امتحان کردن رو داره

Custom Login Page

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوش رو ميشه كاري كرد ولي لينكش و عنوانش نه! زيادم مهم نيست از خيرش گذشتيم!

نيازي نميبينم براي هر كاري افزونه نصب كنم. ولي از پيشنهادت متشكرم دوست خوبم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم پیشنهاد می کنم تا مستقیما لوگوی خودتون رو به جای لوگوی وردپرس فارسی آپلود کنید و دیگر نیازی به آن فانکشن هم نیست.

تغییر عکس در پوشه ی افزونه ی جلالی در هر آبدیت دوباره به عکس لوگوی وردپرس تبدیل می شه راحت ترین کار استفاده از افزونه ها است که جناب خلج مهر یکیش رو معرفی کردند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من چند تا افزونه هم تست كردم تو اين نسخه جديده وردپرس كارايي نداره!!! من مد نظرم بود با اين كد تو فايل فانگشن ها درستش كنم! كه نشد

کار نشد نداره!

به قول دوستان ممکنه مرورگرت این صفحه رو کش کرده باشه برای این که کش صفحه خالی بشه در صفحه کلید Ctrl+F5 رو با هم بزن تا صفحه بدون کش باز بشه. موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس لوگو و لینک alt لوگو توی فایل های افزونه تاریخ جلالی هست . من خودم عوض کردم . باید برید فایل php افزونه تاریخ جلالی را ویرایش کنید . لوگوی وردپرس را هم توی پوشه عکس افزونه پیدا می کنید :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم از دوستان ولي بابد بگم كرش هم نكرده و كنترل اف 5 رو هم مدت ها پيش تست كردم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هاست دیگه ایی دارید که تست کنید.

چون گفتید روی لوکال درست عمل میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با توجه به ورژن هاي جديد وردپرس ، تغيراتي به نظرتون در بخش هايي ايجاد نشده كه باعث بشه ديگه اين روش هاي تعير لينك و تايتل كار نكنه؟

براي مثال من عكس رو ست كردم ولي لينك و عنوان لينك عوض نميشه با كد زير


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url');
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');
?>

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر وردپرس فارسی هست!!!

تست کنید


<?php
// changing the login page URL
function put_my_url(){
return ('http://www.mysite.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one
}
add_filter('login_headerurl', 'put_my_url',1000);
// changing the login page URL hover text
function put_my_title(){
return ('عنوان'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish
}
add_filter('login_headertitle', 'put_my_title',1000);
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم پارسا جان.. دوستان كد فوق براي ما جواب داد و اولين كدي بود كه تونستيم باهاش اين كارو بكنيم.. اگر كسي مشكل داشت ميتونه از اين كد استفاده كنه...

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید 
    • توسط miohmah
      سلام دوستان؛ وقتتون بخیر
      بنابر گزارش خطایی که سامانه w3c میده، عنوان type نباید در آدرس دهی فایل های جی کوئری استفاده بشه (تصویر ضمیمه رو ببینید)
      حالا ما هم این کار رو داخل سایتمون کردیم ولی دیگه انیمیشن های حرکت نمی کنند؛ یعنی مثلا اسلایدر به جای اینکه از چپ به راست حرکت کنه، یه دفعه عوض میشه!
      یا دکمه هایی که باید کلیک کنی و محتواشون بیاد پایین تا نمایش داده بشه، یه دفعه نشون داده میشن.
      حدود ۳۰ تا از این ارورها در سایت بود که من همه رو اصلاح کردم. برای برگردوندن اون انیمیشن ها باید چه کار کنم؟