alialavimajd

خطای http در بارگذاری عکس

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان به یه مشکل آزاردهنده برخوردم:

وقتی یه عکس آپلود میکنم خطای: http error رخ میده.

جالب اینه که همون عکسو دوباره یه سه باره که آپ میکنم خطا نمیده.

بعضی وقتا میاد,بعضی وقتا نمیاد!

روی یک عکس!

مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم این مشکل رو چند ماه پیش داشتم و فکر می کردم مشکل از سرور هست ولی باید فایل های وردپرس خودتون رو به صورت دستی با نسخه آخر جایگزین کنید.

یعنی کل فایل های وردپرس به غیر از پوشه wp-content و فایل wp-config.php رو باید آپدیت کنید

که البته این کار یکمی نیاز به تجربه داره و اگر از افزونه های خاصی مانند sitemap استفاده می کنید باید دقت کنید برای اونها مشکلی ایجاد نشه

من به احتمال 80 درصد میگم مشکل شما با آپدیت دستی وردپرس برای این مورد حل میشه.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط raminsat1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه wp-smush.it استفاده میکنم که عکسا قبل از بارگذاری به حداقل حجمشون برسن.این افزونه رو غیرفعال کردمو دیدم مشکل حل شد!

آپدیت دستی رو هم انجام دادم,به هر حال ممنون از جوابت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید