• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Amir.

نمایش پست بعدی یک دسته خاص

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور میشه به کد زیر یه دستوری اضافه کرد که فقط پست بعدی اون دسته ای که براش تعریف میکنم رو نمایش بده ؟

<?php next_post_link( '%link', 'بعدی <span>→</span>' ) ?></b>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد next صفحه است توی این کد نباید دست برد ولی می تونی یک شرط بگذاری که اگر صفحه صفحه ی اول سایت نبود فقط فایل های دسته ای خاص رو نشون بده می تونی هم بجای پیوند next پیوندی به http://yourdomai.com/?cat=5 قرار بدید yourdomain را با دامین خودتون و 5 را با عدد ID دسته مد نظرتون عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد next صفحه است توی این کد نباید دست برد ولی می تونی یک شرط بگذاری که اگر صفحه صفحه ی اول سایت نبود فقط فایل های دسته ای خاص رو نشون بده می تونی هم بجای پیوند next پیوندی به http://yourdomai.com/?cat=5 قرار بدید yourdomain را با دامین خودتون و 5 را با عدد ID دسته مد نظرتون عوض کنید

میشه یه نمونه کد آماده بدی که من جایگزینش کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخصات دسته را بده و بگو کدام را می خواهی اینکه در صفحه اول چند موضوع دیده شود و در صفحه بعد یکی به نظرم جالب نمی آد اگر بعضی مطالب خواندنی نیست چرا در صفحه اول می آد و اگر هست بگذار کاربر انتخاب کنه به نظرم حتی در صفحه ی اول

یعنی بالای صفحه یک منو بگذار به شکل زیر

همه مطالب | مطالب دسته ی فلان

و اگر نام و آی دی دسته را هم بدهی کگدفراخوانیش رو برات می نویسم

و یا هر طوری که می خواهی باشد را برام کامل توضیح بده و مشخصات رو هم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در همون تابع فقط مقدار "در همین دسته" رو باید true کنید. مثال:

 <?php next_post_link('%link', 'Next post in category', TRUE); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان دستت طلا داداش ، نمیدونم این داداشمون سر همین یه خط چرا اینطوری میکرد !

واقعا تشکر :wub: تاپیک رو هم خواستی ببندش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فخار از اعضای کلیدی و محجوب سایت هستن.

شاید فرصت نداشتن.

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان دستت طلا داداش ، نمیدونم این داداشمون سر همین یه خط چرا اینطوری میکرد !

واقعا تشکر :wub: تاپیک رو هم خواستی ببندش

سلام من واقعا این کد رو بلد نبودم واسه ی همینم عرض کردم کدی که می دونم رو پست عمومی می گذارم که حداقل دو نفر از هیات مدیره مثل جناب پارسا و آقا مرتضی هم چک کنند ولی شما نخواستی

بهر حال کدی که من می تونستم بدم بعید بود بدردتون بخوره در صورتی که با همین کد مشکلتون حل شد و البته من هم آموختم

آقا فخار از اعضای کلیدی و محجوب سایت هستن.

شاید فرصت نداشتن.

موفق باشید

ارادتمند و از شما می آموزم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس