F a r s h i d

مشکل در کد نویسی

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من دارم یه پوسته ایی طراحی میکنم الان 90 درصد کارو انجام دادم الان مونده قسمت فوتر ولی فوتر میاد توی قسمت مطالب و کدهارو 100بار چک کردم ولی باز درست نشد شما فکر میکنید مشکل از چیه ؟

شات : http://up.vbiran.ir/uploads/13113998973381404_2014-05-12_164339.jpg

کدهای PHP :


<div id="content-bg">
<div id="content-bg-all">
<div id="last-txt">
<li><a>آخرین مطالب</a></li>
</div>
<div id="content-b">
<div class="content">
<div class="content-img">
<img src="images/theme.jpg" width="445" height="200" alt=""/>
</div>
<div class="more">
<li><a href="#">توضیحـــات پــوستـه</a></li>
</div>
</div>
<div class="content">
<div class="content-img">
<img src="images/theme.jpg" width="445" height="200" alt=""/>
</div>
<div class="more">
<li><a href="#">توضیحـــات پــوستـه</a></li>
</div>
</div>
<div class="content">
<div class="content-img">
<img src="images/theme.jpg" width="445" height="200" alt=""/>
</div>
<div class="more">
<li><a href="#">توضیحـــات پــوستـه</a></li>
</div>
</div>
<div class="content">
<div class="content-img">
<img src="images/theme.jpg" width="445" height="200" alt=""/>
</div>
<div class="more">
<li><a href="#">توضیحـــات پــوستـه</a></li>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<!-- footer -->
<div id="footer">
</div>

کدهای CSS :


#content-bg { width:100%; height:350px; background:#F5F5F5;}
#content-bg-all { width:900px; height:350px; margin-top:20px; margin-bottom:20px;}
#last-txt {border-bottom:1px solid #DCDCDC; padding-bottom:5px;}
#last-txt li {list-style:none;}
#last-txt a { font-size:24px;}
#content-b { width:900px; height:auto; margin-top:10px;}
.content { width:445px; height:auto;float:right; margin-bottom:5px; margin-left:5px;}
.content-img { width:445px; height:200px; background:#999;}
.content-img img {width:445px; height:200px;}
.more { width:100%; height:auto; background:#CCC; text-align:center; padding:8px 0 8px;}
.more li { list-style:none;}
.more a { color:#333;}
/** footer **/
#footer { width:100%; height:150px; background:#333;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری نمی شه چیزی رو تشخیص داد نشانی آنلاین بگذارید یا سورس کامل صفحه مشکل دار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی اوقات این اتفاق می افنته که یا شما از float استفاده کردین و بعدش برای عنصر بعدی خاصیت clear:both; رو نزدین

یا هم یک تگ باز مونده که افزودن </div> به ابتدای فایل فوتر درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن در کد بالا شما 17 تا تگ دایو ایجاد کردین و 18 تا تگ بستین !

چک کنید ببینید درست انجام دادین؟

ویرایش شده در توسط فرهاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن در کد بالا شما 17 تا تگ دایو ایجاد کردین و 18 تا تگ بستین !

چک کنید ببینید درست انجام دادین؟

با گذاشتن clear:both; مشکل حل شد

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید