سعید شعبانی

تنظیم فونت بر اساس طول عنوان

13 پست در این موضوع قرار دارد

در مسیر طراحی یک قالب هستم و این قالب شامل دو ستون متن کنار هم می باشد و مشکلی که دارم این است که در پستهایی که عنوان طولانی تر از یک خط دارند ارتفاع بیشتری اشغال می کنند و باعث بهم ریختگی در قالب می شود و فاصله های بین پست ها تغییر پیدا می کند حال به این فکر افتادم که اگر امکانی وجود داشته باشد که طبق آن بتوان عنوان پست هایی که طولانی تر از حد معقول می باشند را کوچکتر از فونت های دیگر پست ها کرد اما دانش کافی در این رابطه ندارم اگر ممکن است کمک کنید.

و یا اینکه آیا می توان برای عناوین طولانی نیز عنوان خلاصه ای را ساخت؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میخواید وقتی طول کاراکتر عنوانتون بیشتر بود فونت رو کوچیک کنید درسته ؟

با پی اچ پی میشه .

با تابع strlen میشه تعداد کاراکترها رو گرفت .

یه تابع مینویسم برات


function _the_title($str)
{
if(strlen($str) > 100)
return "<span style='font-size:8pt'>{$str}</span>";
return $str;
}

اگه طول کاراکتر بیشتر از 100 تا بود ، فونت رو 8pt میکنه در غیر اینصورت هیچ تغییری نمیده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و یا اینکه آیا می توان برای عناوین طولانی نیز عنوان خلاصه ای را ساخت؟

با اون آموزشی که لینک دادم عنوان‌های بزرگتر از حد تعیین شده بریده میشن.

فکر می‌کنم آقا رضا راه حلی که دنبالش بودین رو دادن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


function _the_title($str)
{
if(strlen($str) > 100)
return "<span style='font-size:8pt'>{$str}</span>";
return $str;
}

از این کد چگونه باید استفاده کنیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب برای اینکه فارسی یونیکد هست یک تغییر کوچیک :

function _the_title($str)
{
if(mb_strlen($str) > 100)
return "<span style='font-size:8pt'>{$str}</span>";
return $str;
}

برای استفاده هم تست کنید:

echo _the_title(get_the_title())

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب برای اینکه فارسی یونیکد هست یک تغییر کوچیک :

function _the_title($str)
{
if(mb_strlen($str) > 100)
return "<span style='font-size:8pt'>{$str}</span>";
return $str;
}

برای استفاده هم تست کنید:

echo _the_title(get_the_title())

خوب این کدها رو کجا باید قرار بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تابع رو یکبار توی فایل فانکشن بذار .

بعد توی حلقه وردپرس به جای استفاده از


the_title()

از


echo _the_title(get_the_title());

استفاده کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چگونه می شود تا این کد را طوری نوشت که برای مثلا برای عنواینی با تعدا کارکاتر های بین 30 تا 40 یک اندازه فونت را انتخاب کنیم و برای عناوینی با کاراکتر های بین 40 تا بی نهایت یک اندازه فونت دیگر را انتخاب کنیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کد رو شرطش را تغییر بدید:


function _the_title($str) {
if(mb_strlen($str) <= 40)
return "<span style='font-size:10pt'>{$str}</span>";
if(mb_strlen($str) > 40)
return "<span style='font-size:8pt'>{$str}</span>";
return $str;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammadjava
      با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز انجمن وردپرس پارسی
      مشکلی که چند روزیه ذهن منو درگیر خودش کرده اینه که چجوری میتونم چند کلمه ای رو زیر عنوان مطالب در سایتم قرار بدم ؟؟؟ (بخش 1 در تصویر پیوست شده) و میخوام که توی ویرایش هر نوشته به طور جداگانه یه قسمتی باشه که اونو برای نمایش توش وارد کنم. (بخش 2 در تصویر)
      همچنین باید در هر نوشته این چند کلمه عوض بشه و نمیخوام توی همه یه جور باشه (فکر میکنم با توجه به عکس منظورمو فهمیده باشید)
      ممنون میشم راهنمایی کنید که چجوری میتونم این قسمت رو اضافه کنم ...
      با تشکر

    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...
       
       
    • توسط __PEYMAN__
      باسلام
      من میخوام فونت کل سایتمو کوفی کنم ... پلاگینی یا روشی ؟؟؟
    • توسط __PEYMAN__
      باسلام
      بنده چهار تا سایت دارم با یک سورس و فایل ( همه چهار سایت با همون public_html هستند ) و چهار دیتابیس . یعنی با دیتابیس این چهار تا مجزا شده بودند ( البته دیتابیس هر چهار تا نیز یکی بودند که درون همون دیتابیس با تغییر نام جدول اختصاص داده میشدند مثلا wpd1 .wpd2 و... ) 
      من الان از همه فایل های موجود روی public html کپی گرفتم و در سه سایت دیگر که به صورت ادوانس دامین اضافه کرده بودم انتقال دادم . دیتابیس ها رو مجزا کردم و فایل کانفیگ هر سایت رو جدا گانه مختصب به خودش و در میان فایل های خودش با مشخصات جدید دیتابیسش که درست کرده بودم تنظیم کردم ...
      اما متاسفانه بعد از کلی زور هنوز نتونستم سایت رو با همون اطلاعات قدیم و دیتابیس قدیم بالا بیارم ( اصلا سایتا بالا نمیاد )
      سایت اصلیم arafarin.com
      سه سایت دیگر که با این سایت اصلی یکی بودند ( هم فایل ها و هم دیتابیس ) که از هم جدا کردم arataraz.ir ... arasensor.ir
      این نوع نصب سایت که خیلی افتضاح بود رو یکی از بچه های شرکت حدود دو سال پیش انجام داد که با این روش نصب کلی ما اذیت شدیم و الانم به مشکل برخورد کردیم و اون بنده خدا هم الان دیگه در دسترس نیست ..
      اگه یکی از بزرگان انجمن که میشه بهشون اطمینان کرد و رمز هاست رو بهشون بدم که برام درست کنن یا راهنمایی هم بکنن خودم این کارو کنم که خیلی خوب میشه . آخه هاست برای شخص من نیست برای همین یخورده جنبه مسعولیت پذیری داره . درضمن اگه کسی برام این کا رو درست کنه اگه هزینه ای هم داره بگن که مدیونشون نشیم ...
      باتشکر
    • توسط hossein911
      سلام دوستان
       
      من می خوام یه قالب ایمیل درست کنم و فونت ایران سانس رو تو این قالب استفاده کنم ولی این فونت اعمال نمیشه، تو پنجره ی console پیغام زیر رو میده:
      Access to Font at 'http://khademi-hossein.gigfa.com/IRANSans.woff' from origin 'http://khademi-hossein.gigfa.com' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'null' is therefore not allowed access.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      فداتون