• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
Mehr@n

مشكل آپديت سايت

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان يه مشكلی من دارم دقيقا نميدونم از چی هست عيبش

من وقتی 10 تا پست ارسال ميكنم اصلا به ترتيب ارسال نميشن

توی نوشته های آخرين ارسالی های سايت درسته و همه چيز همونطور هستش كه انجام دادم

اما توی نشان دادن مطالب يه بار ميبينی اون مطلبی كه اول از همه ارسال كردم اولين پست صفحه اصلی هستش و اون پستی كه آخر از همه ارسال كردمش

پست 6-7 هستش

همينجوری قاطی هستن مطالب

مشكل از چيه؟كسی واسش اين مشكل پيش اومده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه قبل از حلقه کوئری باز داشته باشید یا سورت مطالب در قالبتون بر اساس تاریخ انتشار نباشه برای امتحان با پوسته دیفالت چک کنید اگر مشکلی نداشت باید فایلهای home.php و اگر نداشتید index.php بررسی بشند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه با قالب پيش فرض هم تست كردم

همين مشكل و دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را هم غیر فعال کنید و اگر با پوسته دیفالت و بدون افزونه مشکل باقی بود نشانی آنلاین بدید و الا افزونه ها را یکی یکی فعال کنید تا افزونه ی مشکل دار را پیدا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد هیچی مشکلی هنوز خودش و مشخص نکرده و من هنوز همون مشکل و دارم

مشکل از کد جایی نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل که مسلمه از کده سایت تمامش کده دیگه

اینکه از چه کدیه نیاز به بررسی داره

اگر قالبتون home.php داره اونرو و الا index.php رو و در هر دو حال header.php را کپی کنید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به ساعت ارسال پست ها و تاریخ اونها هم توجه کنید.البته اگر از افزونه های دریافت پست استفاده میکنید و بعد از ویرایش اونارو منتشر میکنی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header();?>
<div class="clear"></div>
<section class="optional_part">
<?php include ('optional.php'); ?>
</section>
<div class="clear"></div>
<section class="page_content">
<?php get_sidebar();?>
<section class="posts">
<?php include ('pinedpost.php'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<section class="thread">
<section class="post_title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if (strlen($post->post_title) > 40) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 40) . '...'; } else { the_title(); } ?></a></h2>
<span><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>
</section>
<article>
<section class="thumb"><?php the_post_thumbnail('post-thumb'); ?></section>
<?php the_content(); ?>
</article>
<section class="post_info">
<section class="more_info"><a href="<?php the_permalink() ?>">Download</a></section>
<span><?php the_author(); ?></span>
</section>
</section>
<?php endwhile; ?>
<div class="clear"></div>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
<div class="clear"></div>
<?php endif; ?>
</section>
<?php include ('sidebar-left.php'); ?>
<?php get_footer(); ?>

اینم کد Index.php

سلام

به ساعت ارسال پست ها و تاریخ اونها هم توجه کنید.البته اگر از افزونه های دریافت پست استفاده میکنید و بعد از ویرایش اونارو منتشر میکنی.

ساعت مگه واسه خودش عقب جلو میشه؟

از افزونه هم استفاده نمیکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اسپم نباشه و ریا نشه یه نگاهی به ما بندازید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر قالبتون home.php داره اونرو و الا index.php رو و در هر دو حال header.php را کپی کنید اینجا

شما هنوز نصف کاری که ازتون خواسته شد رو انجام ندادید من چجوری پاسخ بدم؟!

محبت کنید header.php رو هم بگذارید تازه با چک کردنشون ممکنه فایلهای دیگه هم نیاز بشه

(اینکار مشروط به رایگانی قالبه می دونید که)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما هنوز نصف کاری که ازتون خواسته شد رو انجام ندادید من چجوری پاسخ بدم؟!

محبت کنید header.php رو هم بگذارید تازه با چک کردنشون ممکنه فایلهای دیگه هم نیاز بشه

(اینکار مشروط به رایگانی قالبه می دونید که)

بله

استاد فایل index.php رو گذاشتم بالاتر

اینم کد های header.php


<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
<head>
<link href="<?php bloginfo( 'stylesheet_url' ); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/offer.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/responsive.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/script/jquery-1.9.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/script/stucy_sidebar.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/script/sliding.js"></script>
<meta charset="UTF-8" />
<meta name="description" content="
<?php if ( is_single() ) {
single_post_title('', true);
} else {
bloginfo('name'); echo " - "; bloginfo('description');
}
?>" />
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<title>
<?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?>
</title>
</head>
<body>
<header>
<section class="header_img">
<img src="http://music98ia.com/wp-content/themes/Music-98/img/header.png" alt="Music98ia" title="Music98ia" width="619" height="216" />
</section>
<nav>
<ul>
<li>
<a href="http://music98ia2.in/" title="Home">Home</a>
</li>
<li>
<a href="http://music98ia.com/forum/forum.php" title="Forum">Forum</a>
</li>
<li>
<a href="http://shopmusic98ia.dayanshop.com/" title="Shop">Shop</a>
</li>
<li>
<a href="http://music98ia2.in/" title="Movie">Movie</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Contact Us">Contact Us</a>
</li>
</ul>
<form method="get" action="http://173.194.65.102/search" method="get" target="_blank">
<input type="hidden" name="domains" value="<?php bloginfo('url'); ?>"/>
<input type="hidden" name="sitesearch" value="<?php bloginfo('url'); ?>"/>
<input type="submit" name="submit" value="" id="search"/>
<input type="text" name="query" placeholder="Search" id="search-field"/>
</form>
</nav>
</header>
<?php include ('slider.php'); ?>
<?php include ('films.php'); ?>
<?php include ('ads.php'); ?>
<?php include ('typing.php'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد مشکل از تازیخ و زمان

زمان بعد ارسال پست واسه خودش میشه 00:00 مشکل زمانی رو چطوری باید برطرف کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساعت وردپرستون تنظیمه؟

از طریق پیشخوان همگانی ساعت محلی را روی تهران گذاشتید؟

نا همخونی زمان می تونه بجز دو دلیل بالا از طرف ساعت دیتابیس هم باشه که از طرف سرور تنظیم می شه

ولی قالب شما قبل از مطالب صفحه اصلی


<?php include ('slider.php'); ?>
<?php include ('films.php'); ?>
<?php include ('ads.php'); ?>
<?php include ('typing.php'); ?>

رو هم لود می کنه که می تونه بخاطر نداشتان تابع


<?php wp_reset_query();?>

باعث تداخل زمان آخرین حلقه ی یک کوئری با صفحه بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله اونا درسته

استاد یه تاریخ زمان شمسی افزونش و نصب کردم

اون همه چیرو بهم زده اصلا 1 و 9 میندازه همه چیزش قاطیه

فکر کنم مشکل از همین افزونه ای که نصب کردمه

ویرایش شده در توسط Mehr@n
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب غیر فعالش کنید (دو سه روزی) تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید