کوروش

مشکل در کدهای پوسته (کمک)

10 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر همه

دوستان من قالب قدیمی دانلودپا رو نصب کردم اما بعد نصب یه سری کدهارو بالای پست اول نشون میده

5-21-2014_3-42-09_PM.jpg

لطفا کمک کنید باید کجارو درست کنم که اینارو نشون نده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکس نیست یه کمکی به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکس نیست یه کمکی به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

یکم صبر کنی دوستان جوابتو خواهند داد

قبلا قالب رو آفلاین ویرایش کردی؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویرایشش کردی ؟

---

شاید هم یه افزونه داره که باید نصب کنی ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکم صبر کنی دوستان جوابتو خواهند داد

قبلا قالب رو آفلاین ویرایش کردی؟

نه عزیز اینو از یه سایت دانلود کردم و نصبش کردم این ایرادو خودش داشت فک کنم ایرادش مربوط به ارسال های انجمن هستش رفتم کدهای مربوط به ارسال های انجمن رو از مسیری که گفته بود پاک کردم اما ستون هام یکم بهم ریخت میخوام بدونم کجاهارو دقیق پاک کنم که قالب بهم نریزه و فقط قسمت مربوط به آخرین ارسال های انجمن پاک بشه

ویرایشش کردی ؟

---

شاید هم یه افزونه داره که باید نصب کنی ...

نه ویرایش نکردم قالبش خام هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فک کنم درست شد من اینکارو کردم اگه اشتباه هست بگید

جای این کدها که داخل پوشه توابع هست

tavabe.php


<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n

function iefix()
{ ?>
<!--[if lt IE 7]>
<script defer type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/pngfix.js"></script>
<![endif]-->
<?php } ?>
<?php
function jquery() // Adds Needed Jquery Scripts and Styles
{
?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/main.js"></script>
<?php }
function cmnt() //comments needed scripts and styles
{
?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/comments.css" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/comment.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/base.js"></script>
<?php } ?>

<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n
function usercp() //User panel Links
{
echo "
<center><font color=darkgreen> خوش آمدید! </font><b>$user_identity</b><br /><br />
";
?>
<?php get_avatar('75' , '75'); ?>
<br /><br /><ul><li>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin">داشبورد</a></li>

<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب</a></li>

<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/edit.php">مطالب ارسال شده</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/profile.php">ویرایش پروفایل</a></li>
<li><a href="http://gravatar.com">انتخاب/ویرایش آواتار</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php bloginfo('url'); ?>">خروج</a></li></ul></center>
<?php } ?>
<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n
function last_mybb_posts() // Mybb Last Posts .Thanks to Webalfa for helping us with this
{
// Mybb Lasts Posts. Thanks To Webalfa.net
// Copyright By WebAlfa
// http://www.webalfa.net
// ver 1.0
echo '
<div id="MTForumBlock">
<table id="webalfa-lastpost">
<tr class="MTForumfirst">
<td><center><b>آخرین ارسال های انجمن</b></center></td></tr>
</table>
<table id="webalfa-lastpost">

<tr class="MTForumfirst">
<td class="MTForumtitle"><font color="#000000">عنوان</font></td>
<td class="MTForumanswer"><font color="#000000">پاسخ</font></td>
<td class="MTForumview"><font color="#000000">بازديد</font></td>
<td class="MTForumlast"><font color="#000000">آخرین ارسال</font></td>
</tr>';

## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
$db_host = "localhost"; // Change this if your MySQL database host is different.
$db_name = "downp_javancloob"; // Change this to the name of your database.
$db_user = "mybb"; // Change this to your database username.
$db_pw = ""; // Change this to your database password.
$db_pre = "mybb_"; // Tables prefix
$forum_url = "http://localhost/mybb"; // Change this to reflect to your forum's URL.
$limit = "12"; // Number of posts displayed.
$txtlimit = "80"; // This is the character limit.
#######################################
// Connecting to your database
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pw );
mysql_select_db($db_name);
mysql_query("SET NAMES utf8");
$thread_sql = mysql_query("SELECT tid,subject,lastposter,replies,views FROM ".$db_pre."threads order by lastpost DESC LIMIT $limit");
while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
{
$replycount = $thread_get['replies'];
$views = $thread_get['views'];
$threadid = $thread_get['tid'];
$poster = $thread_get['lastposter'];
$title = $thread_get['subject'];
if(strlen($title) > ($txtlimit-4)){
$title = substr($title,0,$txtlimit).'...';
}
echo ("
<tr>
<td align=\"right\" class=\"MTForumrowtitle\"><a href=\"".$forum_url."/showthread.php?tid=$threadid&action=lastpost\" target=\"_blank\">");
echo('<img src="');
bloginfo('template_directory');
echo('/images/FBarrow.gif" border="0" align="right">');
echo "<span style=\"margin-right:5px;\"> $title </span></a></td>
<td class=\"MTForumanswer\">$replycount</td>
<td class=\"MTForumview\">$views</td>
<td class=\"MTForumlast\">$poster</td>
</tr>";

}
echo " </tr>
</table>
</div>
";
}
function signup() // Fast Signup Form
{
?>
<div id="sidebar-top">
<div id="sidebar-title">ثبت نام سریع</div></div>
<div id="sidebar-body">
<div id="sidebar-btext">

<center>
<form name="registerform" id="registerform" action="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/wp-login.php?action=register" method="post">
نام کاربری :   <input dir="ltr" type="text" name="user_login" id="" class="input" value="" size="20" tabindex="10" style="width:80px;background:#ffffff;border:1px #000000 solid;" />
<br /><br />
آدرس ایمیل :
<input dir="ltr" type="text" name="user_email" id="user_email" class="input" value="" size="20" tabindex="20" style="width:80px;background:#ffffff;border:1px #000000 solid;" />
<br /><br />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/signed-up" />
<input type="submit" name="wp-submit" id="" class="button-primary" value="ثبت نام" tabindex="100" />
</form>
پسورد به ایمیلتان ارسال می شود!
</center>

</div>
</div>
<div id="sidebar-down"></div>
<div id="sidebar-top">
<div id="sidebar-title">ارتباط زنده</div></div>
<div id="sidebar-body">
<div id="sidebar-btext">

<center>
<br>
<a href="ymsgr:sendim?amitisgroup" title="ارتباط با مدیریت سایت به طور زنده"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=amitisgroup&m=g&t=14" border="0"/></a><br>
</center>

</div>
</div>
<div id="sidebar-down"></div>

<?php } ?>

این کدهارو گذاشتم یعنی تابع مربوط به ارسال های انجمن رو پاک کردم و اینو جایگزین کردم


<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n

function iefix()
{ ?>
<!--[if lt IE 7]>
<script defer type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/pngfix.js"></script>
<![endif]-->
<?php } ?>
<?php
function jquery() // Adds Needed Jquery Scripts and Styles
{
?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/main.js"></script>
<?php }
function cmnt() //comments needed scripts and styles
{
?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/comments.css" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/comment.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/js/base.js"></script>
<?php } ?>

<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n
function usercp() //User panel Links
{
echo "
<center><font color=darkgreen> خوش آمدید! </font><b>$user_identity</b><br /><br />
";
?>
<?php get_avatar('75' , '75'); ?>
<br /><br /><ul><li>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin">داشبورد</a></li>

<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب</a></li>

<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/edit.php">مطالب ارسال شده</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/profile.php">ویرایش پروفایل</a></li>
<li><a href="http://gravatar.com">انتخاب/ویرایش آواتار</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php bloginfo('url'); ?>">خروج</a></li></ul></center>
<?php } ?>
<?php //Design,programming,coding By Downloadpa.ir, Am!n

function signup() // Fast Signup Form
{
?>
<div id="sidebar-top">
<div id="sidebar-title">ثبت نام سریع</div></div>
<div id="sidebar-body">
<div id="sidebar-btext">

<center>
<form name="registerform" id="registerform" action="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/wp-login.php?action=register" method="post">
نام کاربری :   <input dir="ltr" type="text" name="user_login" id="" class="input" value="" size="20" tabindex="10" style="width:80px;background:#ffffff;border:1px #000000 solid;" />
<br /><br />
آدرس ایمیل :
<input dir="ltr" type="text" name="user_email" id="user_email" class="input" value="" size="20" tabindex="20" style="width:80px;background:#ffffff;border:1px #000000 solid;" />
<br /><br />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/signed-up" />
<input type="submit" name="wp-submit" id="" class="button-primary" value="ثبت نام" tabindex="100" />
</form>
پسورد به ایمیلتان ارسال می شود!
</center>

</div>
</div>
<div id="sidebar-down"></div>
<div id="sidebar-top">
<div id="sidebar-title">ارتباط زنده</div></div>
<div id="sidebar-body">
<div id="sidebar-btext">

<center>
<br>
<a href="ymsgr:sendim?amitisgroup" title="ارتباط با مدیریت سایت به طور زنده"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=amitisgroup&m=g&t=14" border="0"/></a><br>
</center>

</div>
</div>
<div id="sidebar-down"></div>

<?php } ?>

و در مسیر دیگه که برگه با این نام هست کدهای زیر قرار داشت

c-ads.php


<div align="center">
<script>
function clearText(thefield){
if (thefield.defaultValue==thefield.value)
thefield.value = ""
}
</script>

<form name="searchform" method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>" onsubmit="return Validatesearchform(this)">
<table>
<tr><td valign="top">
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="s" id="s" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo' جستجو... '; } ?>" size="20" style="width:200px;" title="متن مورد نظرتان را جهت جستجو وارد کنید"
onfocus="if (this.value == 'جستجو...') {this.value = '';}clearText(this)" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'جستجو...';}" />
</td><td valign="top">
<input type="submit" name="sa" value="بگرد" style="height:25px;cursor: pointer;" /></td>
</tr></table>
</form>

<br /><script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/Random-sokhan.js"></script><noscript>There is a Problem</noscript>
</div>
<center>
<br /><br />
<a href="http://www.ir-warez.com/" title="اولین دانشنامه وارز ایرانی"><img src="http://www.ir-warez.com/img/banner2.gif" /></a>
<br /><br />
<script src="http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?s=26335&type=h&post=1" language="javascript">
</script>
</center>
<?php if(is_single())
{
echo('
<table width="100%">
<tr>
<td align="right">
<div style="margin-right:20px;"><b>');
previous_post_link();
echo(' </b></td><td align="left" style="margin-left:27px;" valign="top">
<div style="margin-left:27px;"><b>');next_post_link();
echo('</b>
</td></tr></table>');
}
else
{last_mybb_posts();

}
?>

که بجاش اینو گذاشتم و تیکه آخرو پاک کردم


<div align="center">

<script>
function clearText(thefield){
if (thefield.defaultValue==thefield.value)
thefield.value = ""
}
</script>

<form name="searchform" method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>" onsubmit="return Validatesearchform(this)">
<table>
<tr><td valign="top">
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="s" id="s" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo' جستجو... '; } ?>" size="20" style="width:200px;" title="متن مورد نظرتان را جهت جستجو وارد کنید"
onfocus="if (this.value == 'جستجو...') {this.value = '';}clearText(this)" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'جستجو...';}" />
</td>
<td valign="top">
<input type="submit" name="sa" value="بگرد" style="height:25px;cursor: pointer;" /></td>

</tr></table>

</form>

<br />
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/Random-sokhan.js"></script><noscript>There is a Problem</noscript>

</div>
<center>
<br /><br />
<a href="http://www.ir-warez.com/" title="اولین دانشنامه وارز ایرانی"><img src="http://www.ir-warez.com/img/banner2.gif" /></a>
<br /><br />
<script src="http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?s=26335&type=h&post=1" language="javascript">
</script>
</center>


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا صورت مساله رو پاک می کنی؟! :D

جایی که اون ارور نمایش داده شده مربوط به فایل index.php هست ولی ظاهرا ارور مربوط به خود پایگاه داده است

اینکه دقیقا کجا باید بری و کدش رو پاک کنی، تا تم رو نبینم نمی تونم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا صورت مساله رو پاک می کنی؟! :D

جایی که اون ارور نمایش داده شده مربوط به فایل index.php هست ولی ظاهرا ارور مربوط به خود پایگاه داده است

اینکه دقیقا کجا باید بری و کدش رو پاک کنی، تا تم رو نبینم نمی تونم بگم

نه اگه منظورتون اینه که رفتم دس کاریش کردم نه اینطور نیست

من بعد نصب وقتی صفحه رو رفرش کردم این کدها نمایش داده شد بعد از اون این کاری که بالا گفتم رو انجام دادم الانم فک کنم درست شده !!!!!

این آدرس سایت هست : www.parsibargh.com

اگه مشکلی داره بگید

ویرایش شده در توسط کوروش
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

ارور ها به دلیل عدم اتصال بوده که برای انجمن بوده مثل اینکه ؛اگر حذف کردید مشکلی نیست.

(سایت مشکلی از نظر نمایش ارور نداشت)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

ارور ها به دلیل عدم اتصال بوده که برای انجمن بوده مثل اینکه ؛اگر حذف کردید مشکلی نیست.

(سایت مشکلی از نظر نمایش ارور نداشت)

درود

از اینکه پاسخ دادید ممنونم بعد از نصب این ایرادو داشت دست نزده بودم اما بعد اینکه خودم ویرایش کردم متوجه شدم که از انجمن هست و چون انجمن ندارم نمیتونی فراخونی کنه.....واسه همین بود ارور میداد

با سپاس :)

ویرایش شده در توسط کوروش
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری