• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
takseven

اختصاص دادن عکس برای دسته بندی

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من از کد های زیر برای نمایش زیر مجموعه یک دسته خاص استفاده کردم حالا چطور میتونم کنار هر کدوم از زیر دسته ها یک تصویر شاخص قرار بدم..؟؟


<?php
$args = array(
'type' => 'post',
'child_of' => 10,
'orderby' => 'id',
'order' => 'ASC',
'hide_empty' => 1,
'taxonomy' => 'category' );
$categories = get_categories( $args );
echo '<ul>';
foreach ($categories as $category) {
$option = '<li>';
$option .= '<a href="' . get_category_link( $category->term_id ) . '" title="' . sprintf( "نمایش تمام مطالب در %s", $category->name ) . '" ' . '>' . $category->name.'</a> ';
$option .= "</li>\n";
echo $option;
}
echo '</ul>';
?>

ویرایش شده در توسط takseven
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دسته بندی که در حالت عادی تصویر شاخص نداره.. دستی می تونید اضافه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر هر دسته بندی را به نام آی دیش و با پسوند png در پوشه images قالبتون ذخیره کنید مثلا دسته بندی با آی دی 5 بشه 5.png


<?php
$args = array(
'type' => 'post',
'child_of' => 10,
'orderby' => 'id',
'order' => 'ASC',
'hide_empty' => 1,
'taxonomy' => 'category' );
$categories = get_categories( $args );
echo '<ul>';
foreach ($categories as $category) {
$option = '<li>';
$option .= '<img src='.get_bloginfo('template_directory').'/images/'.$category->term_id.'.png">';
$option .= '<a href="' . get_category_link( $category->term_id ) . '" title="' . sprintf( "نمایش تمام مطالب در %s", $category->name ) . '" ' . '>' . $category->name.'</a> ';
$option .= "</li>\n";
echo $option;
}
echo '</ul>';
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر هر دسته بندی را به نام آی دیش و با پسوند png در پوشه images قالبتون ذخیره کنید مثلا دسته بندی با آی دی 5 بشه 5.png


<?php
$args = array(
'type' => 'post',
'child_of' => 10,
'orderby' => 'id',
'order' => 'ASC',
'hide_empty' => 1,
'taxonomy' => 'category' );
$categories = get_categories( $args );
echo '<ul>';
foreach ($categories as $category) {
$option = '<li>';
$option .= '<img src='.get_bloginfo('template_directory').'/images/'.$category->term_id.'.png">';
$option .= '<a href="' . get_category_link( $category->term_id ) . '" title="' . sprintf( "نمایش تمام مطالب در %s", $category->name ) . '" ' . '>' . $category->name.'</a> ';
$option .= "</li>\n";
echo $option;
}
echo '</ul>';
?>

این کد دقیقا همون چیزیه که میخواستم ولی چون دسته بندی های من خیلی زیاد هست بسیار زمان بر هست اش .

اگه میشد تصاویر بند انگشتی از آخرین مطلب هر دسته رو به تصویر شاخص اون دسته جایگزین میکرد خیلی خوب بود .

امکان اش هست؟؟؟ عایا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من حدود 500 تا دسته بندی دارم و هر روز هم زیاد تر میشن

ویرایش شده در توسط takseven
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه از مطالب تصویر برداره باید کوئری براش نوشته بشه و یک تابع و یک اکشن جدا که بجز اینکه در پشتیبانی رایگان شدنی نیست سایتتون هم از لحاظ مصرف منابع به مشکل می خوره

بهترین کار ساخت دستی تصاویره

می تونید هم یک کار دیگه بکنید مثلا 50 تصویر بسازید و با شماره یک تا 50 در محلی که گفته شد قرار بدید و این کد را بگذارید که برای هر دسته یک تصویر رندوم بیاره


<img src='.get_bloginfo('template_directory').'/images/'.random(1, 50).'.png">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه 2.4.2 Categories Images رو نصب کردم در قسمت دسته ها کنار هر کدوم از دسته ها میشه عکس مربوطه رو آپلود کرد.

حالا چطور میشه اون دسته ها رو با عکس در صفحه زیر دسته ها کنار هر دسته نشون داد؟

ویرایش شده در توسط takseven
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه عکس هر دسته را در صفحه ی بایگانیش می آره برای کاری که می خواهید بکنید روش من ساده تره که

فرذض کنید 500 تا دسته دارید 500 تا هم عکس دارید این 500 عکس را روی ویندوزتون با نرم افزار acdsee یا نرم افزارهای دیگه ای که قابلیت ری نیم گروهی دارند به ترتیب بچینید و ری نیم کنید به


#.png

بعد محتویات پوشه را آپلود کنید تو پوشه ای که عرض شد و از کد استفاده کنید اینکار برای 500 دسته بندی فرضی شما یک ساعت هم وقت نمی گیره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچ روشی وجود نداره که اتوماتیک نشون بده ؟ :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی رو اتوماتیک نشون بده

یعنی سیستم خودش بفهمه که عکس فلان دسته بندی چیه و بره بیارتش؟

بهر حال باید تصاویر رو از یه جا بهش معرفی کنید

یعنی شما نیم ساعت حاضر نیستی برای کار خودت وقت بگذاری؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چی رو اتوماتیک نشون بده

یعنی سیستم خودش بفهمه که عکس فلان دسته بندی چیه و بره بیارتش؟

بهر حال باید تصاویر رو از یه جا بهش معرفی کنید

یعنی شما نیم ساعت حاضر نیستی برای کار خودت وقت بگذاری؟!

دوست عزیز من خیلی روی این قضیه کار کردم چند تا مشکل وجود داره اگه بخوای تک تک بهش عکس بدی !!!؟

1- تمام دسته بندی های من عکس مخصوص به خودش رو داره

2- باید تمام 400 دسته ( که هر روز هم بیشتر میشه ) رو id دسته رو پیدا کنی

3- بعد طبق id و اسم دسته شماره عکس رو id دسته بدی

خب خیلی زمان بر هست اش

ویرایش شده در توسط takseven
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی اینکار برای 400 دسته یک ساعت طول می کشه

این کد را در یک صفحه ذخیره کنید و برگه ای با قالب category منتشر کنید تا لیست کامل دسته بندی هاتون با آیدیهاشون رو ببینید ری نیم کردن تصاویر هم که کاری نداره


<?php
/*
* Template Name: Category
*
*/
?>
<!DOCTYPE html>
<html dir="rtl">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" >
<title>Category</title>
</head>
<body>
<?php
$args = array(
'orderby' => 'id',
);
$categories = get_categories( $args );
foreach ( $categories as $category ) {
echo '<a href="' . get_category_link( $category->term_id ) . '">' . $category->name . '</a>'.$category->term_id.' <br/>';
}
?>
</body>
</html>

این راه اگر هم سخت باشه از آپلود کردن دانه دانه تصاویر کنار دسته هاشون راحت تره

می تونید هم منتظر باشید شاید دوستان راه راحت تری بلد بودند و فرمودند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین روش همین بود

دست شما درد نکنه خیر ببینی :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری