12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خلاصه:

من میخوام کلیه تصاویر شاخص مطالبم رو به خود مطلب نیز اضافه کنم

چون قبلا وقتی مطلب مینوشتم تصویر اصلی رو فقط در تصاویر شاخص میزاشتم اما هالا میخوام که در خود مطلب هم باشه

افزونه ای کدی چیزی لطفا معرفی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان فقط داخل صفحه اصلی تصویر شاخص هست؟ دوست دارید داخل ادامه مطلب هم بزارید؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد تصویر شاخص رو توی حلقه مطلب در فایل Single.php هم قرار بده . و بعد داخل یک div بزار و بهش کلاس بده تا بتونی بهش استایل بدی و توی صفحه تنظیمش کنی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان فقط داخل صفحه اصلی تصویر شاخص هست؟ دوست دارید داخل ادامه مطلب هم بزارید؟

بله دقیقا

ولی مشکل دارم چون اندازه تصاویرم بزرگ و کوچیک هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دقیقا

ولی مشکل دارم چون اندازه تصاویرم بزرگ و کوچیک هست

اگه میخواین در مطالب به صورت بند انگشتی نمایش داده بشه:

که باید هنگام ارسال پست تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و اندازه رو روی سایزهای کوچکتر بزارید.

و اگر منظورتون اینه که میخوایت تصویر شاخص رو جداگونه توی ادامه مطلب نمایش بدین:

این کد رو استفاده کنید در حلقه فایل single.php :


<?php if ( has_post_thumbnail()) {$full_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'thumbnail');}?>

<img width="<?php echo $full_image_url[1];?>" height="<?php echo $full_image_url[2];?>" src="<?php echo $full_image_url[0];?>" alt="<?php the_title(); ?>" />

برای تغییر سایز از این قسمت:


get_post_thumbnail_id(), 'thumbnail')

و این رو باید تغییر بدین:


'thumbnail'

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میخواین در مطالب به صورت بند انگشتی نمایش داده بشه:

که باید هنگام ارسال پست تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و اندازه رو روی سایزهای کوچکتر بزارید.

و اگر منظورتون اینه که میخوایت تصویر شاخص رو جداگونه توی ادامه مطلب نمایش بدین:

این کد رو استفاده کنید در حلقه فایل single.php :


<?php if ( has_post_thumbnail()) {$full_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'thumbnail');}?>

<img width="<?php echo $full_image_url[1];?>" height="<?php echo $full_image_url[2];?>" src="<?php echo $full_image_url[0];?>" alt="<?php the_title(); ?>" />

برای تغییر سایز از این قسمت:


get_post_thumbnail_id(), 'thumbnail')

و این رو باید تغییر بدین:


'thumbnail'

نفهمیدم چگونه تصاویر رو بزرگ و کوچیک کنم! :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل استفاده کنید در حلقه:

get_the_post_thumbnail($post_id, array(100,100) );

100 و 100 اندازه تصویر است به دلخواه وارد کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه لطفا کد کامل رو با اندازه 500 در 500 بزارید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو امتحان کردم :


<?php the_post_thumbnail(array(500,500)); ?>

حتما داخل حلقه استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بازم نمیشه

ویرایش شده در توسط امین رسولی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد خودتون قرار بدید تا جایگذاری شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدی ندارم از اول لطفا بخونید

من یک کد میخوام که تصاویر شاخص رو در single.php با اندازه دلخواه فراخوانی کنم یا نمایش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم