• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
sanar

ارور در قالب

8 پست در این موضوع قرار دارد

این ارور قالب چطوری حل میشه

Parse error: syntax error, unexpected '?', expecting T_VARIABLE or '$' in /home/wikimov/public_html/wp-content/themes/irmovie4uV2-1/index.php on line 25

هر کاری کردم درست نشد

اینم لاین 25

$ژانر= get_post_meta($post->ID, 'ژانر', $single = true);

و اینم index

index.php

این مشکل از وقتی که تغییر هاست دادم ایجاد شدم

و به مسئول هاستم اطلاع دادم اما گفت مشکل از قالبه و یک بار کل هاستمو ریست اما مشکل حل نشد

آدرس سایتم http://wikimovie.in/

ویرایش شده در توسط sanar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متغییر فارسی استفاده کردید!!!

$zhanr = get_post_meta($post->ID, 'zhanr', $single = true);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اخه رو هاست قبلیم این مشکلو نداشتم

کل فونت هام به صورت علامت سواله

wikimovie.in

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متغیر ها رو به لاتین نوشتم قالب درست شد اما قسمت های اصلی قالب که به فارسی نوشته شده است به صورت علامت سوال شده

http://www.wikimovie.in

یه سوال

این مشخصات هاستمه که زبانش انگلیسی است آیا مشکل از اون نیست

New Account Info |

+===================================+

| Domain: wikimovie.in

| Ip: ................... (n)

| HasCgi: n

| UserName: ..........

| PassWord: ..........

| CpanelMod: .....

| HomeRoot: /home

| Quota:.........

| NameServer1: ..............

| NameServer2: ............

| NameServer3:

| NameServer4:

| Contact Email: ................,

| Package: ...............

| Feature List: default

| Language: en

روی هاست قبلیم این مشکلو ندارم

بابت اون دو ارسال بالا ببخشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید نوشته های فارسی قالب علامت سوال نباشد

انکدینگ فایل و صفحات utf-8 باشند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود قالب نوشته های فارسیش علامت سوال نیستن اما روی این هاست به صورت عامت سوال نشان داده میشن فایل index آپلود کردم قالبو روی هاست رایگان هم امتحان کردم مشکلی نداشت اما روی این هاست مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم هاست رایگان که قالب روش نصب کردم

http://wikimovie.xzn.ir/

با اینم XAMPP Control Panel وردپرس نصب کردم و روی ویندوز امتحان کردم مشکلی نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایت اصلی شما آپ نیست و نصب نشده.

اما معمولا این مشکل ها برمیگرده به collation دیتابیس شما که باید روی یونیکد باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری