• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
AMIR1376

انتقال به پروفایل کاربر پس از کلیک بر نام او

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دو سوال که ممنون میشم دوستان پاسخ بدند

سوال اول :بنده با استفاده از author.php یک پروفایل کاربری برای کاربران ساختم حالا میخوام در قسمت نظرات سایت وقتی کاربری نظری ثبت میکنه وقتی روی نام کاربریش کلیک میکنم به صفحه پروفایلش بره و پروفایل کاربر رو نمایش بده (الان به صورت پیش فرض ادرس سایت کاربرها رو نمایش میده)

الان ادرس قسمت پروفایل کاربران این گونه است a.ir/author/AMIR1 (امیر نام کاربر بوده و متغییر است )

ممنون میشم توضیح بدید باید کجا را باید ویرایش کنم

سوال دوم :اگر بخوام یک لینک در سایدبار قرار بدم که روش نوشته باشه پروفایل و هر کاربر وقتی پس از ورود روش کلیک میکنه به پروفایل خودش بره باید چه کدی قرار بدم

با تشکر از پاسخ گویی شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین.

لینکش به صورت زیره:


<a href="<?php echo get_author_posts_url( get_the_author_meta( 'ID' ) ); ?>" ><?php the_author(); ?></a>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب سئوال اولتون رو که فرمودند و در مورد سئوال دوم اگر منظورتون از پروفایل صفحه ی نمایش کل مطالب کاربر است که در سئوال اول هم بهش اشاره کردید این کد


global $user_ID;
if($user_ID and $user_ID > 1) {
echo "<a href=\"".get_bloginfo('url')."/?author=".$user_ID."\">پروفایل</a>";
}

و اگر منظورتون صفحه ویرایش پروفایل است


if(is_user_logged_in()) {

echo "<a href=\"".get_bloginfo('url')."/wp-admin/profile.php\">پروفایل</a>";
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

سپاس از پاسخ گویی استاد و همیار عزیز

مشکل دوم یعنی قرار دادن لینک در سایدبار با کد SM-Mahdavi عزیز حل شد

اما مشکل اول هنوز پابرجاست من میخوام وقتی کاربری نظر ثبت کرد با کلیک روی اسمش کاربرها صفحه پروفایلش را ببیند در حالی که الان اگر بر اسمش کلیک کنم به ادرس سایتش میرم و اگر ادرس سایتش را وارد نکرده باشه اصلا روش کلیک نمیشه (در سایت من فقط کاربران ثبت نامی می تونند نظر ثبت کنند پس همه پروفایل دارند در سایت )

این طور که من فهمیدم باید کدcomment.php ویرایش بشه اما نمیدونم کدام کد

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه باید انجام بدم و اگر کد همین است باید با کدام کد جایگزین بشه تا به جای رفتن به سایت کاربر صفحه پروفایلش نمایش داده بشه

پیشاپیش سپاس از کمک و راهنمایی شما دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا بخش نمایش نظرات callback می شه به functions.php و با کدهایی شبیه به


function fw_comment($comment, $args, $depth)
{
$GLOBALS['comment'] = $comment; ?>
<li <?php comment_class(); ?> id="li-comment-<?php comment_ID() ?>">
<div id="comment-<?php comment_ID(); ?>">
<div class="comment-author vcard">
<?php echo get_avatar($comment,$size='80',$default='<path_to_url>' ); ?>
<cite class="fn"><?php comment_author_link(); ?>:</cite>
</div>
<?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
<?php _e('Your comment is awaiting moderation.', kubrick); ?>
<br />
<?php endif; ?>

<div class="comment-meta commentmetadata"> <a href="<?php echo htmlspecialchars( get_comment_link( $comment->comment_ID ) ) ?>"><?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?></a></div>
<?php comment_text() ?><br />
<?php echo get_comment_author_rss() ?>

<div class="reply">
<?php comment_reply_link(array_merge( $args, array('depth' => $depth, 'max_depth' => $args['max_depth']))) ?> | <?php edit_comment_link('('.__('edit', 'kubrick').')',' ','') ?>
</div>

</div>
<div class="cleared"></div>


<?php
}

ساخته می شه شما باید تابع


<?php comment_author_link(); ?>

رو ازش حذف کنبید و بجاش این کدها را بگذارید



<?php $user = $comment -> user_id;
if($user > 0) :?>
<a href="<?php bloginfo('url');?>/?author=<?php echo $user;?>"><?php comment_author();?></a>
<?php else : ?>
<?php comment_author_link(); ?>
<?php endif;?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد یک دنیا ممنون از استاد عزیز :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلامی دوباره و تشکر بابت راهنمایی

ببخشید داشتم بررسی میکردم که دیدم مشکل دوم مثل این که به صورت کامل حل نشده من میخوام یک لینک در سایدبار بزارم که کاربرها پس از ورود وقتی روش کلیک کردند برن به صفحه پروفایل

خودشون الان من این کد که همیار گرامی قرار دادند

<a href="<?php echo get_author_posts_url( get_the_author_meta( 'ID' ) ); ?>" ><?php the_author(); ?></a>

را در ساید بار میزارم قسمت پروفایل در ساید بار نوشته میشه اما همشون به پروفایل بنده یعنی مدیر متصل هستند نه به پروفایل خود کاربر

این کد که استاد عزیز قرار داند

global $user_ID;

if($user_ID and $user_ID > 1) {

echo "<a href=\"".get_bloginfo('url')."/?author=".$user_ID."\">پروفایل</a>";

}

وقتی در سایدبار قرار میدم ادرسی که نمایش میده این گونه است A.ir/"".get_bloginfo('url')."/?author=".$user_ID."\"

و به صفحه وجود ندارد متصل میشه و به صفحه پروفایل کاربر متصل نمیشه

ممنون میشم راهنمایی کنید پیشاپیش سپاس فراوان از راهنمایی شما

ویرایش شده در توسط AMIR1376
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php global $user_id, $user_identity;
if(is_user_logged_in()) {?>
<a href="<?php echo get_author_posts_url( $user_id ); ?>" ><?php echo $user_identity; ?></a>
<?php }?>

اگر منظورتون از سایدبار ابزارک متنه این کدها را در اونجا نباید بگذارید باید در در صفحه ی sidebar.php قالبتون بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از استاد عزیز بالاخره متوجه شدم مشکل از چه بود چون اکثر این موارد را بنده خودم هم قبل از پرسش امتحان کرده بودم دلیل این مشکلات نوع پیوند یکتا خاص من بود به همین دلیل هم خوانی نداشت با تغییر پیوند یکتا به پیش فرض تمام مشکلات حل شد سپاس از استاد و همیار عزیز :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط shayan201680
      سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
       
      میخواستم در بخش کامنت های سایتم، وقتی کسی نظری میفرسته و نظرش تایید میشه و یا کسی به نظرش جواب میده از طریق ایمیل این موضوع به شخص اطلاع داده بشه!
       
      آیا برای انجام این کار نیاز به افزونه خاصی دارم؟
      خود وردپرس به صورت پیشفرض این کارو انجام نمیده؟
       
      با تشکر
    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟