Farid

مشکل در افزونه paid download

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . یه مشکلی در افزونه paid download وجود داره که با مترجمش هم صحبت کردم ولی جواب درستی نداد ! . این افزونه بعد از پرداخت وجه از درگاه زرین پال محصول مورد را برای ایمیل وارد شده ارسال میکنه .

اما حالا مشکلش : بعد از پرداخت وجه وقتی به سایت فروشنده ارجاع داده می شه یه کادر سبز که داخلش نوشته شده ما محصول را براتون ارسال کردیم و ... نشون داده میشه . اما این کادر فقط در فایرفاکس کار میکنه و در اکسپلورر و کروم فقط یه سری علائم و ... نشون میده . جدول های این افزونه را utf-8 کردم اما بازم مشکل حل نشد . فایل های php اون را هم encoding را utf-8 گذاشتم بازم حل نشد .

لطفا راهنمایی کنن دوستان ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید عکسی از مشکل قرار بدید؟

هم در فایرفاکس و هم در مرورگر دیگه که بتونیم بررسی کنیم.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایرفاکس به جای این علائم پیغام درست را نشون میده ( که نوشته براتون محصول را ایمیل می کنیم و ... ) اما در اینترنت اکسپلورر اینجوری میشه . لازم به ذکر هست که در مرورگر فایرفاکس اولش درسته اما اون هم اگه صفحه را یکبار رفرش کنی همونجوری میشه

post-631-0-25103500-1346014159_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی صفحه راست کلیک کنید و به صورت دستی encode را به روی utf8 قرار بدید اگر درست شد این ایراد از دیتابیس نیست اگر در دیتابیس به هم می ریخت علامت سئوال دیده می شد روی صفحه راست کلیک کنید و source code را بخوانید ببینید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

وجود دارد یا نه و دقت کنید آیا به صورت


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

یا


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />

یا همین متا با انکدهای دیگه تکرار شده یا نه (با توجه به اینکه فایرفاکس اولش درست می بینه و با رفرش می ریزه به هم ) اگر چیزی پیدا کردید کپی کنید فایل های افزونه را در نوت پد باز کنید با crtl+f جعبه جستجو را احضار کنید و بگردید کد را در افزونه پیدا کنید و پاک کنید (ممکنه کد php فراخوانی شده باشه می تونید پس از اطمینان کلمه ی charset را جستجو کنید که مطمئن تر بیابید )

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش خیلی ممنون . مشکل حل شد . به صورت دستی باید روی utf8 میذاشتی . کروم و اکسپلورر درست شد با رفرش هم درست شد . فایرفاکس هم همینطور . الان نمیشه کاری کرد که کاربر نخواد بره دستی این کار را بکنه ؟ سورس اون صفحه هم غیر از این کدها چیز دیگه ای داخلش نیست


<div style="width: 500px; padding: 5px;background: lightgreen; border:5px dashed #000; font: 10pt Tahoma; direction:rtl;margin: 200px auto">
با تشکر از خرید شما! هم اکنون ما یک نامه به پست الکترونیکی که وارد کردید، فرستادیم. در آن جا می توانید محصول موردنظر را دانلود کنید. لطفاً اطلاعات زیر را برای پیگیری های بعدی نگهدارید:<br />
شماره رسید دیجیتالی: <b>کد رسید دیجیتالی</b><br>
</div>

یه سوال دیگه هم داشتم . الان وقتی این صفحه نمایش داده میشه مرورگر دیگه روی همین صفحه می مونه . نمیشه کاری کرد که برگرده به صفحه اصلی سایت ؟

post-631-0-32007900-1346049225_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این صفحه همین کدها رو فقط داره بهش تگ های html و head و body رو اضافه کنید و از متا برای ریدایرکت به صفحه دلخواه استفاده کنید:

<HTML>
<HEAD>

<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="seconds;URL=the-other-url">

</HEAD>
<BODY>

</BODY>

</HTML>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

قسمتی که گذاشتید به نظرم سورس همون یک کادره فقط و سورس صفحه نیست

فکر کنم در فایل nosoap.php باید در این کدها قرار بگیره


function parseResponse($headers, $data) {
$this->debug('Entering parseResponse() for data of length ' . strlen($data) . ' headers:');
$this->appendDebug($this->varDump($headers));
if (!isset($headers['content-type'])) {
$this->setError('Response not of type text/xml (no content-type header)');
return false;
}
if (!strstr($headers['content-type'], 'text/xml')) {
$this->setError('Response not of type text/xml: ' . $headers['content-type']);
return false;
}
if (strpos($headers['content-type'], '=')) {
$enc = str_replace('"', '', substr(strstr($headers["content-type"], '='), 1));
$this->debug('Got response encoding: ' . $enc);
if(preg_match('/^(ISO-8859-1|US-ASCII|UTF-8)$/i',$enc)){
$this->xml_encoding = strtoupper($enc);
} else {
$this->xml_encoding = 'US-ASCII';
}
} else {
// should be US-ASCII for HTTP 1.0 or ISO-8859-1 for HTTP 1.1
$this->xml_encoding = 'ISO-8859-1';
}
$this->debug('Use encoding: ' . $this->xml_encoding . ' when creating nusoap_parser');
$parser = new nusoap_parser($data,$this->xml_encoding,$this->operation,$this->decode_utf8);
// add parser debug data to our debug
$this->appendDebug($parser->getDebug());
// if parse errors
if($errstr = $parser->getError()){
$this->setError( $errstr);
// destroy the parser object
unset($parser);
return false;
} else {
// get SOAP headers
$this->responseHeaders = $parser->getHeaders();
// get SOAP headers
$this->responseHeader = $parser->get_soapheader();
// get decoded message
$return = $parser->get_soapbody();
// add document for doclit support
$this->document = $parser->document;
// destroy the parser object
unset($parser);
// return decode message
return $return;
}
}

می تونید ISO-8859-1 را با uft8 عوض کنید البته من کل کد اون بخش رو گذاشتم تا دوستان ببینند و نظرشون رو بگند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هم یه مشکلی پیش اومده-وقتی فایل برای مشتری ایمیل میشه ،یا ناقص فرستاده میشه و یا فایل خرابه،نمیدونم مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فرمت فایلها چی هست؟

فایل رو ایمیل میکنید یا لینک دریافت میدید؟

و اینکه حجم فایلها چقدر هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان برای حل مشکل اندینگ پیغام های این افزونه کد زیر را به ابتدای فایل paid-downloads.php قبل از تگ <?php اضافه کنید.


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>

و فراموش نکنین که تگ html را در انتهای فایل و بعد از تگ ?> ببندین


</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر