• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Farid

مشکل در افزونه paid download

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . یه مشکلی در افزونه paid download وجود داره که با مترجمش هم صحبت کردم ولی جواب درستی نداد ! . این افزونه بعد از پرداخت وجه از درگاه زرین پال محصول مورد را برای ایمیل وارد شده ارسال میکنه .

اما حالا مشکلش : بعد از پرداخت وجه وقتی به سایت فروشنده ارجاع داده می شه یه کادر سبز که داخلش نوشته شده ما محصول را براتون ارسال کردیم و ... نشون داده میشه . اما این کادر فقط در فایرفاکس کار میکنه و در اکسپلورر و کروم فقط یه سری علائم و ... نشون میده . جدول های این افزونه را utf-8 کردم اما بازم مشکل حل نشد . فایل های php اون را هم encoding را utf-8 گذاشتم بازم حل نشد .

لطفا راهنمایی کنن دوستان ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید عکسی از مشکل قرار بدید؟

هم در فایرفاکس و هم در مرورگر دیگه که بتونیم بررسی کنیم.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایرفاکس به جای این علائم پیغام درست را نشون میده ( که نوشته براتون محصول را ایمیل می کنیم و ... ) اما در اینترنت اکسپلورر اینجوری میشه . لازم به ذکر هست که در مرورگر فایرفاکس اولش درسته اما اون هم اگه صفحه را یکبار رفرش کنی همونجوری میشه

post-631-0-25103500-1346014159_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی صفحه راست کلیک کنید و به صورت دستی encode را به روی utf8 قرار بدید اگر درست شد این ایراد از دیتابیس نیست اگر در دیتابیس به هم می ریخت علامت سئوال دیده می شد روی صفحه راست کلیک کنید و source code را بخوانید ببینید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

وجود دارد یا نه و دقت کنید آیا به صورت


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

یا


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />

یا همین متا با انکدهای دیگه تکرار شده یا نه (با توجه به اینکه فایرفاکس اولش درست می بینه و با رفرش می ریزه به هم ) اگر چیزی پیدا کردید کپی کنید فایل های افزونه را در نوت پد باز کنید با crtl+f جعبه جستجو را احضار کنید و بگردید کد را در افزونه پیدا کنید و پاک کنید (ممکنه کد php فراخوانی شده باشه می تونید پس از اطمینان کلمه ی charset را جستجو کنید که مطمئن تر بیابید )

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش خیلی ممنون . مشکل حل شد . به صورت دستی باید روی utf8 میذاشتی . کروم و اکسپلورر درست شد با رفرش هم درست شد . فایرفاکس هم همینطور . الان نمیشه کاری کرد که کاربر نخواد بره دستی این کار را بکنه ؟ سورس اون صفحه هم غیر از این کدها چیز دیگه ای داخلش نیست


<div style="width: 500px; padding: 5px;background: lightgreen; border:5px dashed #000; font: 10pt Tahoma; direction:rtl;margin: 200px auto">
با تشکر از خرید شما! هم اکنون ما یک نامه به پست الکترونیکی که وارد کردید، فرستادیم. در آن جا می توانید محصول موردنظر را دانلود کنید. لطفاً اطلاعات زیر را برای پیگیری های بعدی نگهدارید:<br />
شماره رسید دیجیتالی: <b>کد رسید دیجیتالی</b><br>
</div>

یه سوال دیگه هم داشتم . الان وقتی این صفحه نمایش داده میشه مرورگر دیگه روی همین صفحه می مونه . نمیشه کاری کرد که برگرده به صفحه اصلی سایت ؟

post-631-0-32007900-1346049225_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این صفحه همین کدها رو فقط داره بهش تگ های html و head و body رو اضافه کنید و از متا برای ریدایرکت به صفحه دلخواه استفاده کنید:

<HTML>
<HEAD>

<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="seconds;URL=the-other-url">

</HEAD>
<BODY>

</BODY>

</HTML>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

قسمتی که گذاشتید به نظرم سورس همون یک کادره فقط و سورس صفحه نیست

فکر کنم در فایل nosoap.php باید در این کدها قرار بگیره


function parseResponse($headers, $data) {
$this->debug('Entering parseResponse() for data of length ' . strlen($data) . ' headers:');
$this->appendDebug($this->varDump($headers));
if (!isset($headers['content-type'])) {
$this->setError('Response not of type text/xml (no content-type header)');
return false;
}
if (!strstr($headers['content-type'], 'text/xml')) {
$this->setError('Response not of type text/xml: ' . $headers['content-type']);
return false;
}
if (strpos($headers['content-type'], '=')) {
$enc = str_replace('"', '', substr(strstr($headers["content-type"], '='), 1));
$this->debug('Got response encoding: ' . $enc);
if(preg_match('/^(ISO-8859-1|US-ASCII|UTF-8)$/i',$enc)){
$this->xml_encoding = strtoupper($enc);
} else {
$this->xml_encoding = 'US-ASCII';
}
} else {
// should be US-ASCII for HTTP 1.0 or ISO-8859-1 for HTTP 1.1
$this->xml_encoding = 'ISO-8859-1';
}
$this->debug('Use encoding: ' . $this->xml_encoding . ' when creating nusoap_parser');
$parser = new nusoap_parser($data,$this->xml_encoding,$this->operation,$this->decode_utf8);
// add parser debug data to our debug
$this->appendDebug($parser->getDebug());
// if parse errors
if($errstr = $parser->getError()){
$this->setError( $errstr);
// destroy the parser object
unset($parser);
return false;
} else {
// get SOAP headers
$this->responseHeaders = $parser->getHeaders();
// get SOAP headers
$this->responseHeader = $parser->get_soapheader();
// get decoded message
$return = $parser->get_soapbody();
// add document for doclit support
$this->document = $parser->document;
// destroy the parser object
unset($parser);
// return decode message
return $return;
}
}

می تونید ISO-8859-1 را با uft8 عوض کنید البته من کل کد اون بخش رو گذاشتم تا دوستان ببینند و نظرشون رو بگند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هم یه مشکلی پیش اومده-وقتی فایل برای مشتری ایمیل میشه ،یا ناقص فرستاده میشه و یا فایل خرابه،نمیدونم مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فرمت فایلها چی هست؟

فایل رو ایمیل میکنید یا لینک دریافت میدید؟

و اینکه حجم فایلها چقدر هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان برای حل مشکل اندینگ پیغام های این افزونه کد زیر را به ابتدای فایل paid-downloads.php قبل از تگ <?php اضافه کنید.


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>

و فراموش نکنین که تگ html را در انتهای فایل و بعد از تگ ?> ببندین


</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.