Farid

مشکل در افزونه paid download

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . یه مشکلی در افزونه paid download وجود داره که با مترجمش هم صحبت کردم ولی جواب درستی نداد ! . این افزونه بعد از پرداخت وجه از درگاه زرین پال محصول مورد را برای ایمیل وارد شده ارسال میکنه .

اما حالا مشکلش : بعد از پرداخت وجه وقتی به سایت فروشنده ارجاع داده می شه یه کادر سبز که داخلش نوشته شده ما محصول را براتون ارسال کردیم و ... نشون داده میشه . اما این کادر فقط در فایرفاکس کار میکنه و در اکسپلورر و کروم فقط یه سری علائم و ... نشون میده . جدول های این افزونه را utf-8 کردم اما بازم مشکل حل نشد . فایل های php اون را هم encoding را utf-8 گذاشتم بازم حل نشد .

لطفا راهنمایی کنن دوستان ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید عکسی از مشکل قرار بدید؟

هم در فایرفاکس و هم در مرورگر دیگه که بتونیم بررسی کنیم.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایرفاکس به جای این علائم پیغام درست را نشون میده ( که نوشته براتون محصول را ایمیل می کنیم و ... ) اما در اینترنت اکسپلورر اینجوری میشه . لازم به ذکر هست که در مرورگر فایرفاکس اولش درسته اما اون هم اگه صفحه را یکبار رفرش کنی همونجوری میشه

post-631-0-25103500-1346014159_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی صفحه راست کلیک کنید و به صورت دستی encode را به روی utf8 قرار بدید اگر درست شد این ایراد از دیتابیس نیست اگر در دیتابیس به هم می ریخت علامت سئوال دیده می شد روی صفحه راست کلیک کنید و source code را بخوانید ببینید


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

وجود دارد یا نه و دقت کنید آیا به صورت


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

یا


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />

یا همین متا با انکدهای دیگه تکرار شده یا نه (با توجه به اینکه فایرفاکس اولش درست می بینه و با رفرش می ریزه به هم ) اگر چیزی پیدا کردید کپی کنید فایل های افزونه را در نوت پد باز کنید با crtl+f جعبه جستجو را احضار کنید و بگردید کد را در افزونه پیدا کنید و پاک کنید (ممکنه کد php فراخوانی شده باشه می تونید پس از اطمینان کلمه ی charset را جستجو کنید که مطمئن تر بیابید )

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش خیلی ممنون . مشکل حل شد . به صورت دستی باید روی utf8 میذاشتی . کروم و اکسپلورر درست شد با رفرش هم درست شد . فایرفاکس هم همینطور . الان نمیشه کاری کرد که کاربر نخواد بره دستی این کار را بکنه ؟ سورس اون صفحه هم غیر از این کدها چیز دیگه ای داخلش نیست


<div style="width: 500px; padding: 5px;background: lightgreen; border:5px dashed #000; font: 10pt Tahoma; direction:rtl;margin: 200px auto">
با تشکر از خرید شما! هم اکنون ما یک نامه به پست الکترونیکی که وارد کردید، فرستادیم. در آن جا می توانید محصول موردنظر را دانلود کنید. لطفاً اطلاعات زیر را برای پیگیری های بعدی نگهدارید:<br />
شماره رسید دیجیتالی: <b>کد رسید دیجیتالی</b><br>
</div>

یه سوال دیگه هم داشتم . الان وقتی این صفحه نمایش داده میشه مرورگر دیگه روی همین صفحه می مونه . نمیشه کاری کرد که برگرده به صفحه اصلی سایت ؟

post-631-0-32007900-1346049225_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این صفحه همین کدها رو فقط داره بهش تگ های html و head و body رو اضافه کنید و از متا برای ریدایرکت به صفحه دلخواه استفاده کنید:

<HTML>
<HEAD>

<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="seconds;URL=the-other-url">

</HEAD>
<BODY>

</BODY>

</HTML>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون . ولی من این کد را به کدوم فایل افزونه اضافه کنم ؟! :huh::)

قسمتی که گذاشتید به نظرم سورس همون یک کادره فقط و سورس صفحه نیست

فکر کنم در فایل nosoap.php باید در این کدها قرار بگیره


function parseResponse($headers, $data) {
$this->debug('Entering parseResponse() for data of length ' . strlen($data) . ' headers:');
$this->appendDebug($this->varDump($headers));
if (!isset($headers['content-type'])) {
$this->setError('Response not of type text/xml (no content-type header)');
return false;
}
if (!strstr($headers['content-type'], 'text/xml')) {
$this->setError('Response not of type text/xml: ' . $headers['content-type']);
return false;
}
if (strpos($headers['content-type'], '=')) {
$enc = str_replace('"', '', substr(strstr($headers["content-type"], '='), 1));
$this->debug('Got response encoding: ' . $enc);
if(preg_match('/^(ISO-8859-1|US-ASCII|UTF-8)$/i',$enc)){
$this->xml_encoding = strtoupper($enc);
} else {
$this->xml_encoding = 'US-ASCII';
}
} else {
// should be US-ASCII for HTTP 1.0 or ISO-8859-1 for HTTP 1.1
$this->xml_encoding = 'ISO-8859-1';
}
$this->debug('Use encoding: ' . $this->xml_encoding . ' when creating nusoap_parser');
$parser = new nusoap_parser($data,$this->xml_encoding,$this->operation,$this->decode_utf8);
// add parser debug data to our debug
$this->appendDebug($parser->getDebug());
// if parse errors
if($errstr = $parser->getError()){
$this->setError( $errstr);
// destroy the parser object
unset($parser);
return false;
} else {
// get SOAP headers
$this->responseHeaders = $parser->getHeaders();
// get SOAP headers
$this->responseHeader = $parser->get_soapheader();
// get decoded message
$return = $parser->get_soapbody();
// add document for doclit support
$this->document = $parser->document;
// destroy the parser object
unset($parser);
// return decode message
return $return;
}
}

می تونید ISO-8859-1 را با uft8 عوض کنید البته من کل کد اون بخش رو گذاشتم تا دوستان ببینند و نظرشون رو بگند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هم یه مشکلی پیش اومده-وقتی فایل برای مشتری ایمیل میشه ،یا ناقص فرستاده میشه و یا فایل خرابه،نمیدونم مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فرمت فایلها چی هست؟

فایل رو ایمیل میکنید یا لینک دریافت میدید؟

و اینکه حجم فایلها چقدر هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان برای حل مشکل اندینگ پیغام های این افزونه کد زیر را به ابتدای فایل paid-downloads.php قبل از تگ <?php اضافه کنید.


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>

و فراموش نکنین که تگ html را در انتهای فایل و بعد از تگ ?> ببندین


</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..