gladiator2714

کپی شدن پوشه public_html در پوشه www

17 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان چند روزی میشه که وبلاگم رو از هاست رایگان به هاست cpanel جدید منتقل کردم.حجم فایلهام در حدود 60 مگ بود که پس از چند روز از انتقال متوجه شدم حدود 160 مگ از هاست جدیدم اشغال شده.بررسی کردم و دیدم همه فایل هایی که در پوشه public_html موجود بوده در پوشه www هاست هم کپی شده.می خواستم بدونم این مورد طبیعی هست یا نه؟آیا ربطی به تنظیمات عمومی وردپرس که می تونی توش ادرس سایت رو بدون www یا با www وارد کنی داره؟و در آخر به دلیل محدودیت حجم هاستم ایا راهی وجود داره که بشه فایل ها در هر دو پوشه موجود نباشن چون دقیقا یکسان هستن.

پیشاپیش ازتون ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبیعی هست!

پوشه www میانبر public_html هست

بررسی کنید از کدام فایل هست

حجم دیتابیس رو هم چک کنید

فایل error log در روت سایت (www) را هم بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبیعی هست!

پوشه www میانبر public_html هست

بررسی کنید از کدام فایل هست

حجم دیتابیس رو هم چک کنید

فایل error log در روت سایت (www) را هم بررسی کنید

آقا ممنون از پاسخ سریعتون.

اگه میانبره نباید حجم زیادی داشته باشه درسته؟این عکسی هست که از قسمت disk Space usage هاستم گرفتم.این other usage برای چی هست؟چون بیشتر حجم اشغال شده توسط اون هست.جالبه امروز یکی از افزونه هام رو پاک کردم و به جای اینکه حجم خالی هاستم زیاد بشه کمتر شد.راستش یکم گیج شدم.

37738064734578747615.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

public_html پوشه هست و باید حجم فایلهای داخلش رو نشون بده.

other usage هم فایلهایی مربوط به کاربری شماس. در سطح بالاتر از پوشه root قرا ردارن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا امکان اتو بک آپ به صورت دیفالت فعاله و دستور روزانه داره بخاطر همین هر روز بک آپ می گیره و کنار قبلی ذخیره می کنه معمولا سرور ها مسئولیت پاک کردن نسخه ی روز قبل را گردن نمی گیرند (البته حق هم دارند) ولی شما می تونی یا اتوبک آپ از سرور رو کنسل کنی یا هر روز خودت اونرو مرتب کنی و فایل های بک آپ قدیمی رو پاک کنی

ولی به نظر من کنسل کن و با افزونه های auto backup از طریق خود وردپرس استفاده کن و تنظیمشون کن برای ارسال خودکار به ایمیل که روی هاستت ذخیره نشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مساله بکاپ رو به پشتیبانی هاستم گفتم و اونا گفتن که بکاپ هایی که می گیرند روی سرورهای دیگه ای ذخیره میشه و رو هاست من ذخیره نمیشه.

الان میبینم که افزایش حجم داده ها به صورتی دقیقه ای شده.از حدود 1 ساعت پیش تا الان حجم فایل ها 3 مگ افزایش پیدا کرده.error_log رو هم یه نگاهی کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد.فقط انگار آخرین خطا مربوط به 19 آگوست یعنی 8 روز پیش بوده.اگه همین طور پیش بره تا یک ساعت دیگه هاستم پر شده.

هر کدوم از دوستان اگه وقت دارند یوزر و پس cpanel رو بدم یه نگاهی بندازین.

بازم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هایی که پسوند tmp دارند رو پاک کنید

البته بعیده سرورتون خیلی صادق باشه شما یک پنل 200 مگابایتی گرفتید و اینکه یک هاست حداقل 100 مگابایتی را برای بک آپش کنار بگذارند خیلی عجیبه ولی می تونید فایل بک آپ رو درخواست کنید قاعدتا باید به اندازه حجم کل داده ها باشه

اگه خیلی ضروری با اینکه شدیدا درگیرم برام یوزر بفرستید ولی آنلاین باشید و به محض خروج من حتما پسوردتون رو تغییر بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا یک بار پوشه tmp رو کامل خالی کردم ولی فایده نداشت.

هاست رو هم از پرشین هویز گرفتم.اطلاعات رو براتون ارسال کردم.

ممنون از وقتی که می ذارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه فایل error_log دیگری در پوشه ای از سایت شما ایجاد شده و داره افزایش حجم پیدا می کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد other usage احتمالا در سرور backup شما به شما user شما وصل هست یعنی owner اون شما هستید روی هاست شما نیست اما سرور اون را می شماره که نباید اینطور باشه. این رو با پشتیبانیتون هماهنگ کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پشتیبانی در مورد other usage پرسیدم که فعلا جواب ندادن.هر وقت جوابی دادن همینجا مطرح می کنم.اما اینکه حجم داره به صورت لحظه ای افزایش پیدا می کنه یکم برام عجیبه.چون اگه بکاپ رو هاستم ذخیره می شد باید حجم هر روز یکبار افزایش پیدا می کرد.

آقا ایمان هم دارن زحمت می کشن و error_log ها رو بررسی می کنن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به سادگی می تونید ببینید که حجم کدام پوشه داره زیاد میشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا پوشه public_html کلا حجمش 60 مگ هست و حدود 4 مگ هم پایگاه داده.بقیه پوشه های hidden و معمولی رو هم برای اطمینان به صورت دستی بررسی کردم ولی هیچ کدومشون حجم زیادی نداشتن.

به پشتیبانی هم تیکت زدم و اونها هم فایل هایی که من بهش دسترسی ندارم رو بررسی کردن و چیزی پیدا نکردن.فعلا حرف شما در مورد وصل بودن سرور بکاپ به یوزرم رو بهشون گفتم ببینم چی می گن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه می گید بصورت لحظه ای افزایش پیدا می کنه نمی تونه از بکاپ باشه. از همان disk space usage ببنید کدام قسمت زیاد میشه! فلدر خاصی یا other usage زیاد میشه!؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ظاهرا مشکل از طرف هاست هست و قبلا هم چنین موردی داشتن.قرار شده از فایل هام بکاپ بگیرم تا هاست رو recreate کنن.

البته مشکل هنوز حل نشده اما امیدوارم حل بشه.

ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و بهم کمک کردن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان با recreate کردن هاست هم مشکل حل نشد.تا اینکه خودم فکر کردم شاید مشکل از افزونه w3 total cache باشه.با حذف این افزونه مشکلم حل شد.

البته می دونم که افراد زیادی از این افزونه استفاده می کنند و مشکلی ندارن.اما ممکنه مشکل عجیب من به خاطر تنظیمات غلط این افزونه یا به خاطر هاست باشه که نمی ذاره کاربرانش از این افزونه استفاده کنن.

به حال من قید استفاده از این افزونه رو زدم.

امیدوارم اگه کسی مشکل مشابهی داشت این تاپیک بتونه بهش کمک کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حالا که اینرو گفتی چند تا ارور روی این افزونه داشتی که من چون فکر نمی کردم مرتبط باشه ازشون گذشتم اگر فایل error رو برام بفرستی این ارور ها رو برات در می یارم شاید به دردت خورد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .