gladiator2714

کپی شدن پوشه public_html در پوشه www

17 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان چند روزی میشه که وبلاگم رو از هاست رایگان به هاست cpanel جدید منتقل کردم.حجم فایلهام در حدود 60 مگ بود که پس از چند روز از انتقال متوجه شدم حدود 160 مگ از هاست جدیدم اشغال شده.بررسی کردم و دیدم همه فایل هایی که در پوشه public_html موجود بوده در پوشه www هاست هم کپی شده.می خواستم بدونم این مورد طبیعی هست یا نه؟آیا ربطی به تنظیمات عمومی وردپرس که می تونی توش ادرس سایت رو بدون www یا با www وارد کنی داره؟و در آخر به دلیل محدودیت حجم هاستم ایا راهی وجود داره که بشه فایل ها در هر دو پوشه موجود نباشن چون دقیقا یکسان هستن.

پیشاپیش ازتون ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبیعی هست!

پوشه www میانبر public_html هست

بررسی کنید از کدام فایل هست

حجم دیتابیس رو هم چک کنید

فایل error log در روت سایت (www) را هم بررسی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبیعی هست!

پوشه www میانبر public_html هست

بررسی کنید از کدام فایل هست

حجم دیتابیس رو هم چک کنید

فایل error log در روت سایت (www) را هم بررسی کنید

آقا ممنون از پاسخ سریعتون.

اگه میانبره نباید حجم زیادی داشته باشه درسته؟این عکسی هست که از قسمت disk Space usage هاستم گرفتم.این other usage برای چی هست؟چون بیشتر حجم اشغال شده توسط اون هست.جالبه امروز یکی از افزونه هام رو پاک کردم و به جای اینکه حجم خالی هاستم زیاد بشه کمتر شد.راستش یکم گیج شدم.

37738064734578747615.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

public_html پوشه هست و باید حجم فایلهای داخلش رو نشون بده.

other usage هم فایلهایی مربوط به کاربری شماس. در سطح بالاتر از پوشه root قرا ردارن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا امکان اتو بک آپ به صورت دیفالت فعاله و دستور روزانه داره بخاطر همین هر روز بک آپ می گیره و کنار قبلی ذخیره می کنه معمولا سرور ها مسئولیت پاک کردن نسخه ی روز قبل را گردن نمی گیرند (البته حق هم دارند) ولی شما می تونی یا اتوبک آپ از سرور رو کنسل کنی یا هر روز خودت اونرو مرتب کنی و فایل های بک آپ قدیمی رو پاک کنی

ولی به نظر من کنسل کن و با افزونه های auto backup از طریق خود وردپرس استفاده کن و تنظیمشون کن برای ارسال خودکار به ایمیل که روی هاستت ذخیره نشند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مساله بکاپ رو به پشتیبانی هاستم گفتم و اونا گفتن که بکاپ هایی که می گیرند روی سرورهای دیگه ای ذخیره میشه و رو هاست من ذخیره نمیشه.

الان میبینم که افزایش حجم داده ها به صورتی دقیقه ای شده.از حدود 1 ساعت پیش تا الان حجم فایل ها 3 مگ افزایش پیدا کرده.error_log رو هم یه نگاهی کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد.فقط انگار آخرین خطا مربوط به 19 آگوست یعنی 8 روز پیش بوده.اگه همین طور پیش بره تا یک ساعت دیگه هاستم پر شده.

هر کدوم از دوستان اگه وقت دارند یوزر و پس cpanel رو بدم یه نگاهی بندازین.

بازم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل هایی که پسوند tmp دارند رو پاک کنید

البته بعیده سرورتون خیلی صادق باشه شما یک پنل 200 مگابایتی گرفتید و اینکه یک هاست حداقل 100 مگابایتی را برای بک آپش کنار بگذارند خیلی عجیبه ولی می تونید فایل بک آپ رو درخواست کنید قاعدتا باید به اندازه حجم کل داده ها باشه

اگه خیلی ضروری با اینکه شدیدا درگیرم برام یوزر بفرستید ولی آنلاین باشید و به محض خروج من حتما پسوردتون رو تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا یک بار پوشه tmp رو کامل خالی کردم ولی فایده نداشت.

هاست رو هم از پرشین هویز گرفتم.اطلاعات رو براتون ارسال کردم.

ممنون از وقتی که می ذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه فایل error_log دیگری در پوشه ای از سایت شما ایجاد شده و داره افزایش حجم پیدا می کنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد other usage احتمالا در سرور backup شما به شما user شما وصل هست یعنی owner اون شما هستید روی هاست شما نیست اما سرور اون را می شماره که نباید اینطور باشه. این رو با پشتیبانیتون هماهنگ کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پشتیبانی در مورد other usage پرسیدم که فعلا جواب ندادن.هر وقت جوابی دادن همینجا مطرح می کنم.اما اینکه حجم داره به صورت لحظه ای افزایش پیدا می کنه یکم برام عجیبه.چون اگه بکاپ رو هاستم ذخیره می شد باید حجم هر روز یکبار افزایش پیدا می کرد.

آقا ایمان هم دارن زحمت می کشن و error_log ها رو بررسی می کنن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به سادگی می تونید ببینید که حجم کدام پوشه داره زیاد میشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا پوشه public_html کلا حجمش 60 مگ هست و حدود 4 مگ هم پایگاه داده.بقیه پوشه های hidden و معمولی رو هم برای اطمینان به صورت دستی بررسی کردم ولی هیچ کدومشون حجم زیادی نداشتن.

به پشتیبانی هم تیکت زدم و اونها هم فایل هایی که من بهش دسترسی ندارم رو بررسی کردن و چیزی پیدا نکردن.فعلا حرف شما در مورد وصل بودن سرور بکاپ به یوزرم رو بهشون گفتم ببینم چی می گن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه می گید بصورت لحظه ای افزایش پیدا می کنه نمی تونه از بکاپ باشه. از همان disk space usage ببنید کدام قسمت زیاد میشه! فلدر خاصی یا other usage زیاد میشه!؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ظاهرا مشکل از طرف هاست هست و قبلا هم چنین موردی داشتن.قرار شده از فایل هام بکاپ بگیرم تا هاست رو recreate کنن.

البته مشکل هنوز حل نشده اما امیدوارم حل بشه.

ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و بهم کمک کردن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان با recreate کردن هاست هم مشکل حل نشد.تا اینکه خودم فکر کردم شاید مشکل از افزونه w3 total cache باشه.با حذف این افزونه مشکلم حل شد.

البته می دونم که افراد زیادی از این افزونه استفاده می کنند و مشکلی ندارن.اما ممکنه مشکل عجیب من به خاطر تنظیمات غلط این افزونه یا به خاطر هاست باشه که نمی ذاره کاربرانش از این افزونه استفاده کنن.

به حال من قید استفاده از این افزونه رو زدم.

امیدوارم اگه کسی مشکل مشابهی داشت این تاپیک بتونه بهش کمک کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حالا که اینرو گفتی چند تا ارور روی این افزونه داشتی که من چون فکر نمی کردم مرتبط باشه ازشون گذشتم اگر فایل error رو برام بفرستی این ارور ها رو برات در می یارم شاید به دردت خورد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید