• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
pichgooshti

راهنمایی برای پارسی سازی افزونه Qisqus

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این افزونه توی تنظیماتش امکان انتخاب زبان فارسی را هم گذاشته و من انتخاب کردم ولی همچنان فونت کامنت ها arial هست و متن از راست به چپ نیست. میشه کمک کنیم این افزونه را فارسی کنم؟

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مقدار توضیح بدید برای چه کاری هست؟

نمونه نصب شده انلاین رو هم بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مقدار توضیح بدید برای چه کاری هست؟

نمونه نصب شده انلاین رو هم بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

یه سیستم کامنت دهی هست. نمونش را مثلا توی این مطلب میتونید بینید:

http://ecogeek.ir/1391/06/07/spherical-glass-solar-energy-generator-by-rawlemon/#comment-632324089

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این افزونه توی تنظیماتش امکان انتخاب زبان فارسی را هم گذاشته

عذر می خوام دقیقا کدوم قسمتش چنین امکانی رو فراهم کرده؟ من رو لوکال نصب کردم ولی چنین چیزی ندیدم!

آموزش فارسی سازی افزونه وردپرس - قسمت اول

آموزش فارسی سازی آفزونه وردپرس - قسمت دوم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام دقیقا کدوم قسمتش چنین امکانی رو فراهم کرده؟ من رو لوکال نصب کردم ولی چنین چیزی ندیدم!

آموزش فارسی سازی افزونه وردپرس - قسمت اول

آموزش فارسی سازی آفزونه وردپرس - قسمت دوم

شما آخرین ورژنش را احتمالا نصب نکردید.

اگه آخرین ورژن نصب باشه، قسمت Disqus و سپس در قسمت settings میتونید زبانش را انتخاب کنید که زبان فازسی از بینشون هست.

من به خودشون ایمیل فرستادم، گفتن متاسفانه در افزونه ی جدید امکان ویرایش css در این ورژن جدید وجود نداره (قبلا خود افزونه تو تنظیماتش امکان ویرایش css را گذاشته بود).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درضمن این افزونه دوتا فایل css داره. با ویرایش اینها میشه کاری کرد؟

یکیش اینه:

manage


ul#dsq-tabs li {
}
ul#dsq-tabs li.selected {
border-bottom: 3px solid #ffa100;
}
ul#dsq-tabs li {
float: left;
color: #333;
padding: 0.25em;
height: 16px;
cursor: pointer;
margin-right: 8px;
}
ul#dsq-tabs {
display: block;
height: 20px;
list-style: none;
margin: 15px 0;
padding: 0;
border: 0;
position: absolute;
right: 10px;
}
select.disqus-replace {
border-color: #C6D9E9;
}
.dsq-content h2 {
background: url(../../media/images/logo.png) no-repeat;
line-height: 41px;
margin: 15px 0 10px;
padding: 0 0 0 150px;
}

و اون یکیش اینه:

manage-pre25


/* Selectors required for pre-WordPress 2.5 */
.form-table {
border-collapse: collapse;
margin-top: 1em;
width: 100%;
color: #333;
}
.form-table tr {
background-color: #eaf3fa;
}
.form-table td {
margin-bottom: 9px;
padding: 10px;
line-height: 20px;
font-size: 11px;
border-bottom-width: 8px;
border-bottom-style: solid;
border-color: #fff;
}
.form-table th {
vertical-align: top;
text-align: left;
padding: 10px;
width: 150px;
border-bottom-width: 8px;
border-bottom-style: solid;
border-color: #fff;
}
.form-table th.th-full {
width: auto;
}
.form-table input, .form-table textarea {
border-width: 1px;
border-style: solid;
}
.form-table div.color-option {
display: block;
clear: both;
}
.form-table input.tog {
margin-top: 2px;
margin-right: 2px;
float: left;
}
.form-table table.color-palette {
vertical-align: bottom;
float: left;
margin: -3px 3px 8px;
}
.form-table .color-palette td {
border-bottom: none;
border: 1px solid #fff;
font-size: 1px;
line-height: 1px;
}
#disqus_warning{ background-color:#ff0000; }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من نگاه کردم کامنتا درسته .

بهرحال ببینید اگر جایی مشکل فونت داشتید نیاز نیست برید توی استایل بگردید .

سورس رو نگاه کنید ، نزدیک ترین المنت رو پیدا کنید .

سلکتور مناسب رو توی آخر استایلتون بنویسید و تغییرات رو اعمال کنید .

برای ارجعیت ویژگی اعمالی میتونید از important! در آخر پروپرتی استفاده کنید


.dsq-comment-message
{
font-family: Tahoma !important;
}
.dsq-comment-message p
{
font-family:Tahome !important;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

درمورد کامنت های این وبسایت صحبت میکنم:

http://ecogeek.ir/1391/06/zero-blade-turbine-could-revolutionize-wind-power-industry/

راست به چپ نیستن، فونتشون هم tahoma نیست. برای درست شدن direction فونت چکار کنم؟

ببخشید سورس کجاست؟ اگه میشه یکم سطح پایین تر صحبت کنید من از این چیزا سر در نمیارم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بذار آخر استایل قالبت .


.comment-wrapper
{
font-family:tahoma !important;
direction: rtl !important;
}

.comment
{
font-family:tahoma !important;
direction: rtl !important;
}

توی سایتت یه کلیک راست کن view page source بزن .

سایتتم چند تا اررور خفن داره ، فایل فوتر رو بذار اینجا .


<script type="text/javascript">
<br />
<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Unable to access /home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/javascript/cufon-replace.php in <b>/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/footer.php</b> on line <b>64</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: include(/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/javascript/cufon-replace.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/footer.php</b> on line <b>64</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Unable to access /home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/javascript/cufon-replace.php in <b>/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/footer.php</b> on line <b>64</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: include(/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/javascript/cufon-replace.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/footer.php</b> on line <b>64</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/javascript/cufon-replace.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in <b>/home/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/footer.php</b> on line <b>64</b><br />
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست نشد.

فکر کنم کدی که دادید مربوط به کامنت های خود قالب هست. کامنت های قالب مشکلی نداره، اگه این افزونه غیر فعال بشه، همه چیز را درست نشون میده.

ارور خفن؟ درمورد چی؟

راستش این قالب فارسی نشده!!! یعنی نیازی به فارسی سازی نداشت. تنها کاری که کردم، به پیشنهاد یکی از بچه های همینجا، این کار را کردم.

ابن هم فوتور


</div> <!-- container -->
<div class="footer-wrapper">
<?php $gdl_show_footer = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_show_footer','enable'); ?>

<!-- Get Footer Widget -->
<?php if( $gdl_show_footer == 'enable' ){ ?>
<div class="footer-widget-wrapper">
<div class="container">
<?php
$gdl_footer_class = array(
'footer-style1'=>array('1'=>'four columns', '2'=>'four columns', '3'=>'four columns', '4'=>'four columns'),
'footer-style2'=>array('1'=>'eight columns', '2'=>'four columns', '3'=>'four columns', '4'=>'display-none'),
'footer-style3'=>array('1'=>'four columns', '2'=>'four columns', '3'=>'eight columns', '4'=>'display-none'),
'footer-style4'=>array('1'=>'one-third column', '2'=>'one-third column', '3'=>'one-third column', '4'=>'display-none'),
'footer-style5'=>array('1'=>'two-thirds column', '2'=>'one-third column', '3'=>'display-none', '4'=>'display-none'),
'footer-style6'=>array('1'=>'one-third column', '2'=>'two-thirds column', '3'=>'display-none', '4'=>'display-none'),
);
$gdl_footer_style = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_footer_style', 'footer-style1');

for( $i=1 ; $i<=4; $i++ ){
echo '<div class="' . $gdl_footer_class[$gdl_footer_style][$i] . ' mb0">';
dynamic_sidebar('Footer ' . $i);
echo '</div>';
}
?>
<br class="clear">
</div> <!-- container -->
</div>
<?php } ?>

<?php
$gdl_show_copyright = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_show_copyright','enable');
$gdl_copyright_back_to_top = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_back_to_top','enable');

?>

<!-- Get Copyright Text -->
<?php if( $gdl_show_copyright == 'enable' ){ ?>
<div class="copyright-wrapper-gimmick"></div>
<div class="copyright-wrapper">
<div class="container mt0">
<div class="copyright-left">
<?php echo get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_left_area') ?>
</div>
<div class="copyright-right">
<?php
if( $gdl_copyright_back_to_top == 'enable' ){
echo '<div class="back-to-top-button gdl-hover" id="back-to-top-button"></div>';
}else{
echo get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_right_area');
}
?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<?php } ?>
</div><!-- footer-wrapper -->
</div> <!-- body-wrapper -->

<?php wp_footer(); ?>
<script type="text/javascript">
<?php include ( TEMPLATEPATH."/javascript/cufon-replace.php" ); ?>
</script>
</body>
</html>

راستی اگه میشه یه نگاه به این وبسایت هم بندازید ببینید همین ارورها را داره یا نه. اون هم قالبش فارسی نشده. سازنده هر دو قالب یکی هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر فقط سایت اولی مشکل داره. این رو بزارید توی فوتر:


</div> <!-- container -->
<div class="footer-wrapper">
<?php $gdl_show_footer = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_show_footer','enable'); ?>

<!-- Get Footer Widget -->
<?php if( $gdl_show_footer == 'enable' ){ ?>
<div class="footer-widget-wrapper">
<div class="container">
<?php
$gdl_footer_class = array(
'footer-style1'=>array('1'=>'four columns', '2'=>'four columns', '3'=>'four columns', '4'=>'four columns'),
'footer-style2'=>array('1'=>'eight columns', '2'=>'four columns', '3'=>'four columns', '4'=>'display-none'),
'footer-style3'=>array('1'=>'four columns', '2'=>'four columns', '3'=>'eight columns', '4'=>'display-none'),
'footer-style4'=>array('1'=>'one-third column', '2'=>'one-third column', '3'=>'one-third column', '4'=>'display-none'),
'footer-style5'=>array('1'=>'two-thirds column', '2'=>'one-third column', '3'=>'display-none', '4'=>'display-none'),
'footer-style6'=>array('1'=>'one-third column', '2'=>'two-thirds column', '3'=>'display-none', '4'=>'display-none'),
);
$gdl_footer_style = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_footer_style', 'footer-style1');

for( $i=1 ; $i<=4; $i++ ){
echo '<div class="' . $gdl_footer_class[$gdl_footer_style][$i] . ' mb0">';
dynamic_sidebar('Footer ' . $i);
echo '</div>';
}
?>
<br class="clear">
</div> <!-- container -->
</div>
<?php } ?>

<?php
$gdl_show_copyright = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_show_copyright','enable');
$gdl_copyright_back_to_top = get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_back_to_top','enable');

?>

<!-- Get Copyright Text -->
<?php if( $gdl_show_copyright == 'enable' ){ ?>
<div class="copyright-wrapper-gimmick"></div>
<div class="copyright-wrapper">
<div class="container mt0">
<div class="copyright-left">
<?php echo get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_left_area') ?>
</div>
<div class="copyright-right">
<?php
if( $gdl_copyright_back_to_top == 'enable' ){
echo '<div class="back-to-top-button gdl-hover" id="back-to-top-button"></div>';
}else{
echo get_option(THEME_SHORT_NAME.'_copyright_right_area');
}
?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<?php } ?>
</div><!-- footer-wrapper -->
</div> <!-- body-wrapper -->

<?php wp_footer(); ?>
<script type="text/javascript">
<?php //include ( TEMPLATEPATH."/javascript/cufon-replace.php" ); ?>
</script>
</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نظرات. این رو به استایل اضافه و تست کنید:

#dsq-comments li{
direction: rtl;
font-family: tahoma;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نظرات. این رو به استایل اضافه و تست کنید:

#dsq-comments li{
direction: rtl;
font-family: tahoma;
}

اضاف شد.. بی فایدس :(

اون کد را در فوتر قرار دادم. از کجا باید بفهمم الان ارور داره یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بذار توی استایل

اگه راستچین نشه دیگه ...


*
{
font-family:tahoma !important;
direction:rtl !important;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم منظورتون

Disqus که در عنوان اشتباه نوشتید این افزونه شما رو به هاست کامنت گذاری

Disqus وصل می کنه کل استایل بندی روی هاست دیگه ایه و شما با iframe داری کامنت ها را می بینی

وارد سایت افزونه که شوید و لاگ این کنید می توانید با استفاده از بخش تنظیمات- تنظیمات مد نظرتون رو اعمال کنید و در بخش css های اضافی کدهایی را که رضای عزیز دادند وارد کنید و ذخیره کنید البته فونت رو می تونید از منوی دروپ دانی که برنامه روی سایتش داره انتخاب کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Disqus که در عنوان اشتباه نوشتید این افزونه شما رو به هاست کامنت گذاری

منم همینو گفتم ، گفتم چرا از کامنت خود وردپرس استفاده نمیکنید؟؟؟؟؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم منظورتون

Disqus که در عنوان اشتباه نوشتید این افزونه شما رو به هاست کامنت گذاری

Disqus وصل می کنه کل استایل بندی روی هاست دیگه ایه و شما با iframe داری کامنت ها را می بینی

وارد سایت افزونه که شوید و لاگ این کنید می توانید با استفاده از بخش تنظیمات- تنظیمات مد نظرتون رو اعمال کنید و در بخش css های اضافی کدهایی را که رضای عزیز دادند وارد کنید و ذخیره کنید البته فونت رو می تونید از منوی دروپ دانی که برنامه روی سایتش داره انتخاب کنید

دیگه امکان ویرایش CSS را نداره. ظاهرا قبلا داشته.

با این اوصاف باید بی خیالش بشم. از سیستمش و شیوه کارش خیلی خوشم اومد، به خاطر همین خیلی اصرار داشتم ازش استفاده کنم. توی وبسایت های ایرانی هم اگه چنین چیزی رواج پیدا کنه چیز خیلی جالبی میشه. میتونید مثلا کامنت های یک نفر را تو همه وبسایت ها دنبال کنید. ولی حیف که نشد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیگه امکان ویرایش CSS را نداره. ظاهرا قبلا داشته.

با این اوصاف باید بی خیالش بشم. از سیستمش و شیوه کارش خیلی خوشم اومد، به خاطر همین خیلی اصرار داشتم ازش استفاده کنم. توی وبسایت های ایرانی هم اگه چنین چیزی رواج پیدا کنه چیز خیلی جالبی میشه. میتونید مثلا کامنت های یک نفر را تو همه وبسایت ها دنبال کنید. ولی حیف که نشد.

سیستم خوبیه و اکثر سایت های غیر فارسی ازش استفاده می کنند

امکان css را در پنل جدیدش هم داره ولی کمی پنلش گنگ شده اما می تونید بعد از لاگ این از لینکی که در صفحه می ده وارد تنظیمات نسخه قدیمش هم بشید بیشترین خاصیت این سیستم اینه که اولا از ورودی نظرها سیستم شما آلوده ویروس یا اسپم نخواهد شد و ثانیا به درد کسانی می خوره که چندین وبلاگ زنجیره ای رو اداره می کنند و با این سیستم می تونند همه نظر ها رو در یک صفحه چک کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای برنامه نویسها بیشتر به درد میخوره ، که دیگه وقتشون رو روی پیاده سازی بخش کامنت نذارن .

نمونه اش وبسایت آقای فرهادی

http://farhadi.ir

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای رسیدن به بخش کدهای استایل دستی بعد از ورود به سایت http://disqus.com و لاگ این کردن بر روی admin بزنید و از طریق setting و Appearance

به انتهای صفحه بروید در ضمن در همین صفحه می توانید گزارشات تعداد نظرات و پینگ ها رو هم فارسی کنید و تنظیمات بدرد خور دیگه ای رو هم انجام بدید

post-336-0-28391300-1346788523_thumb.jpg

post-336-0-03373600-1346788527_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من چنین چیزی وجود نداره (چه در حالت قدیمی و چه در حالت جدید) :

99744822891946003064.jpg

________________________________

ویرایش....

بخشید یافتم.... بالاترین گزینه را باید غیر فعال میکردم. الان دارم میبینم که چطور باید تغییرات مورد نظرم را ایجاد کنم

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار install را بزنید شاید اضافه بشه من سالهاست توش عضوم شاید هم جدیدا برداشته باشه

الان یک کاربری جدید هم باز می کنم واقعیتش یادم نمی آد از اولش این امکان رو داشتم یا بعد اضافه شد روی کاربری جدید چک می کنم و می گم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار install را بزنید شاید اضافه بشه من سالهاست توش عضوم شاید هم جدیدا برداشته باشه

الان یک کاربری جدید هم باز می کنم واقعیتش یادم نمی آد از اولش این امکان رو داشتم یا بعد اضافه شد روی کاربری جدید چک می کنم و می گم

نه اون مال چیز دیگس.. همونطور که گفتم باید ورژن 2012 (بالای عکس مشخصه) را غیر فعال میکردم.

همگی مرسی... بالاخره حل شد. علاوه بر راست چین شدن و اصلاح فونت، تمام چیزهایی که فارسی نبود هم فارسی شد.

من نمیدونم پشتیبانی خود افزونه چرا به عقلش نرسید این را بهم بگه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته حذفش کرده ولی اینطور که برمی آد کار رو راحت تر کرده اولا رنگ پس زمینه به تناسب رنگ فونت انتخاب می شه و ثانیا با استایل دادن به آی دی disqus_thread

می تونید از فایل استایل بندی شخصیتون به کد استایل بدید

الان اگر می شه این کد را تست کنید


#disqus_thread {
font-family:tahoma !important;
direction:rtl !important;
}

من امشب دیگه توان ندارم ولی اگر حالش بود این صفحه را هم بخوانید

http://help.disqus.c...pearance-tweaks

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته حذفش کرده ولی اینطور که برمی آد کار رو راحت تر کرده اولا رنگ پس زمینه به تناسب رنگ فونت انتخاب می شه و ثانیا با استایل دادن به آی دی disqus_thread

می تونید از فایل استایل بندی شخصیتون به کد استایل بدید

الان اگر می شه این کد را تست کنید


#disqus_thread {
font-family:tahoma !important;
direction:rtl !important;
}

من امشب دیگه توان ندارم ولی اگر حالش بود این صفحه را هم بخوانید

http://help.disqus.c...pearance-tweaks

اتفاقا وقتی چشمم به کادر CSS افتاد سریع این کد را توش گذاشتم و ذخیره کردم. بدون این کد امتحان نکردم ببینم چی میشه!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری