• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
davo0d

حل شده
سوال در رابطه با افزونه user avatar

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

افزونه user avatar هر فایلی رو آپلود می کنه و در آخر ارور می ده که باید تصویر آپلود بشه ولی می خواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی بروی browse کلیک می کنیم بجای all files که امکان آپلود هر فایلی رو می ده image files قرار بگیره تا فقط امکان اپلود تصاویر برای کاربران فراهم بشه .

اگر نه یه افزونه اواتار معرفی کنید که این قابلیت رو بصورت پیشفرض داشته باشه من هر چی امتحان کردم همینطوری بود ...

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برمیگرده به کدنویسی افزونه.

این رو هم تست کنید:

http://wordpress.org/extend/plugins/add-local-avatar/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

اگر چند افزونه این شرایط رو دارند مشکل به دسترسی های پوشه های شما بر می گردد نه افزونه

پوشه ی uploads را در مسیر wp-content بیابید و دسترسی خودش و پوشه های زیر مجموعه اش را روی 777 بگذارید (اگر می خواهید از خاصیت کروب استفاده نمایید)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو 755 هم می شه از خاصیت کروب استفاده کرد ، اما با این حال من روش شما رو هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشت .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله روی 755 می شه و در واقع 777 یعنی خواندن و نوشتن و ادیت کردن و پاک کردن همه آزاد باشه اگر در این دسترسی هم عمل نکنه بهتره با سرورتون تماس بگیرید

من هردو افزونه ای که صحبت شد و profile picture را در سایت های مختلف نصب دارم

این سابقه رو هم در سرور مجازی داشتم که تغییر دسترسی ها صوری بوده و گاها با وقفه انجام می شده و سرور هم هربار پایین بودن رم مشتری را بهونه می کرد ولی با تغییر سرویس به سرور دیگه و با همون مشخصات به راحتی داره کار می کنه

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

متوجه منظورتون نشدم چه چیزی را دستکاری کنیم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، ولی من فکر می کنم مشکلم مربوط به کدنویسی باشه نه چیز دیگه ای ... من می خوام کاربران فقط بتونند با افزونه عکس اپلود کنند یعنی افزونه وقتی پنجره بروزر رو باز می کنه نشه همه ی فایل ها ( ویدیو ، موزیک و ... ) رو انتخاب کرد و کاربران فقط اجازه انتخاب و اپلود عکس ها رو داشته باشند .

متوجه منظورتون نشدم چه چیزی را دستکاری کنیم

منظورم تغییر کدهای افزونه بود .

ویرایش شده در توسط davo0d
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، ولی من فکر می کنم مشکلم مربوط به کدنویسی باشه نه چیز دیگه ای ... من می خوام کاربران فقط بتونند با افزونه عکس اپلود کنند یعنی افزونه وقتی پنجره بروزر رو باز می کنه نشه همه ی فایل ها ( ویدیو ، موزیک و ... ) رو انتخاب کرد و کاربران فقط اجازه انتخاب و اپلود عکس ها رو داشته باشند .

منظورم تغییر کدهای افزونه بود .

افزونه user avatar که الان دیدم دقیقا همین کار رو کرده در خط 248 فایل user-avatar.php


if (!(($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/gif") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/jpeg") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/png") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/pjpeg") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/x-png"))){

حالا اگر بخواین محدودتر کنید می تونید از فایل های مجاز کم کنید و به غیر از این تنها نکته ای هم که داره در خط 119 پوشه ی


mkdir(WP_CONTENT_DIR."/uploads/avatars/", 0777 ,true);

avatars در داخل پوشه ی آپلود رو گفته باید با دسترسی 777 باشه و دیگه هیچ چیز خاصی که بخواد مشکل ساز بشه نداره من رو یه سایتم چک می کنم ببینم می شه فایلی جز عکس اد کنم چون تا به حال امتحانشم نکردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اینکه برای رفع این مشکل بهم کمک می کنید ...

مشکل من هم همین جاست که فایل های دیگه رو میشه اپلود کرد ولی در نهایت اخطار میده که باید فایل با پسوند تصویر باشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور به محض زدن روی دگمه آپلود برای فایل فلش اومد

post-336-0-49084100-1346250337_thumb.jpg

کدهای افزونه را چک کنید اگر آن خط کدی که نوشتم را نداشت به آن بیافزایید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر می کنم فایلی که شما اپلود کردید حجمش کم بوده ، یه فایلی که مثلا اپلودش با توجه به سرعت اینترنتتون 1 دقیقه طول بکشه رو امتحان کنید ، مثل یه فایل mp3

دقیق تر توضیح می دم ، من از مرورگر کروم استفاده می کنم آپلود شدن فایل رو نشون می ده ، مثلا یه فایل موزیک و اپلود می کنم اون گوشه پایین مرورگر نشون میده که فایل داره اپلود میشه و به 100 % هم میرسه بعد این اروری که عکسش و گذاشتین و نمایش داده میشه ، ضمنا وقتی به پوشه آپلود هاست هم سر می زنم اون فایل موزیک اپلود نشده ولی انگار همونطور که مرورگر نشون میده اول اپلود میشه و بعد افزونه تشخیص میده جزء فایل های تعریف شده نیست و حذفشون می کنه ، من می خواستم اگه می شد یه کاری می کردم که اصلا نشه فایل های دیگه رو اپلود کرد و وقتی روی بروزر کلیک می کنیم فقط بشه فایل های عکس و انتخاب کرد نه هر فایلی رو ...

باز هم ممنون که وقت گذاشتید .

ویرایش شده در توسط davo0d
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخشی که مربوط به آپلود هست رو پیدا کنید. باید با کدی شبیه به این شروع بشه:


<input type="file"...

و بعد بهش این کد رو اضافه کنید:

accept="text/html,image/jpeg

مثلا میشه این:

<input type="file" accept="text/html,image/jpeg">

بیشتر:

www.w3.org/TR/html401/interact/forms.html#adef-accept

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به راهنمایی های آقا مرتضی از کد زیر استفاده کردم مشکل حل شد :

<input type="file" id="upload" name="uploadedfile" accept="image/*" />

از همگی ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال !؟ الان من چطوری باید این تاپیک رو "حل شده" کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا برای کاربران غیرفعال هست.

من براتون تغییر وضعیت دادم ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط CETeam
      سلام خدمت دوستان عزیز
       
      بنده چند وقتی هست که وقتی میخوام قالب یا افزونه نصب کنم با پیغام زیر روبرو میشم :
      نمی‌توان پوشه‌ی محتوای وردپرس (wp-content) را مکان‌یابی کرد.
      خیلی برا مهمه ممنون میشم اگه زود پاسخگو باشید
    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32