davo0d

حل شده
سوال در رابطه با افزونه user avatar

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

افزونه user avatar هر فایلی رو آپلود می کنه و در آخر ارور می ده که باید تصویر آپلود بشه ولی می خواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی بروی browse کلیک می کنیم بجای all files که امکان آپلود هر فایلی رو می ده image files قرار بگیره تا فقط امکان اپلود تصاویر برای کاربران فراهم بشه .

اگر نه یه افزونه اواتار معرفی کنید که این قابلیت رو بصورت پیشفرض داشته باشه من هر چی امتحان کردم همینطوری بود ...

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برمیگرده به کدنویسی افزونه.

این رو هم تست کنید:

http://wordpress.org/extend/plugins/add-local-avatar/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

اگر چند افزونه این شرایط رو دارند مشکل به دسترسی های پوشه های شما بر می گردد نه افزونه

پوشه ی uploads را در مسیر wp-content بیابید و دسترسی خودش و پوشه های زیر مجموعه اش را روی 777 بگذارید (اگر می خواهید از خاصیت کروب استفاده نمایید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو 755 هم می شه از خاصیت کروب استفاده کرد ، اما با این حال من روش شما رو هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشت .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله روی 755 می شه و در واقع 777 یعنی خواندن و نوشتن و ادیت کردن و پاک کردن همه آزاد باشه اگر در این دسترسی هم عمل نکنه بهتره با سرورتون تماس بگیرید

من هردو افزونه ای که صحبت شد و profile picture را در سایت های مختلف نصب دارم

این سابقه رو هم در سرور مجازی داشتم که تغییر دسترسی ها صوری بوده و گاها با وقفه انجام می شده و سرور هم هربار پایین بودن رم مشتری را بهونه می کرد ولی با تغییر سرویس به سرور دیگه و با همون مشخصات به راحتی داره کار می کنه

ممنون ، قبلا استفاده کردم ولی همین مشکل و داره ، مثلا می تونی یه فیلم انتخاب و آپلود می کنی ولی بعد قبول نمی کنه ...

نمی شه کد های user avatar و یا هر افزونه ی رو دستکاری کرد تا این مشکل بر طرف بشه !؟

من از 4 الی 5 افزونه استفاده کردم که همشون اینطوری بودن ...

متوجه منظورتون نشدم چه چیزی را دستکاری کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، ولی من فکر می کنم مشکلم مربوط به کدنویسی باشه نه چیز دیگه ای ... من می خوام کاربران فقط بتونند با افزونه عکس اپلود کنند یعنی افزونه وقتی پنجره بروزر رو باز می کنه نشه همه ی فایل ها ( ویدیو ، موزیک و ... ) رو انتخاب کرد و کاربران فقط اجازه انتخاب و اپلود عکس ها رو داشته باشند .

متوجه منظورتون نشدم چه چیزی را دستکاری کنیم

منظورم تغییر کدهای افزونه بود .

ویرایش شده در توسط davo0d

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، ولی من فکر می کنم مشکلم مربوط به کدنویسی باشه نه چیز دیگه ای ... من می خوام کاربران فقط بتونند با افزونه عکس اپلود کنند یعنی افزونه وقتی پنجره بروزر رو باز می کنه نشه همه ی فایل ها ( ویدیو ، موزیک و ... ) رو انتخاب کرد و کاربران فقط اجازه انتخاب و اپلود عکس ها رو داشته باشند .

منظورم تغییر کدهای افزونه بود .

افزونه user avatar که الان دیدم دقیقا همین کار رو کرده در خط 248 فایل user-avatar.php


if (!(($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/gif") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/jpeg") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/png") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/pjpeg") || ($_FILES["uploadedfile"]["type"] == "image/x-png"))){

حالا اگر بخواین محدودتر کنید می تونید از فایل های مجاز کم کنید و به غیر از این تنها نکته ای هم که داره در خط 119 پوشه ی


mkdir(WP_CONTENT_DIR."/uploads/avatars/", 0777 ,true);

avatars در داخل پوشه ی آپلود رو گفته باید با دسترسی 777 باشه و دیگه هیچ چیز خاصی که بخواد مشکل ساز بشه نداره من رو یه سایتم چک می کنم ببینم می شه فایلی جز عکس اد کنم چون تا به حال امتحانشم نکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اینکه برای رفع این مشکل بهم کمک می کنید ...

مشکل من هم همین جاست که فایل های دیگه رو میشه اپلود کرد ولی در نهایت اخطار میده که باید فایل با پسوند تصویر باشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور به محض زدن روی دگمه آپلود برای فایل فلش اومد

post-336-0-49084100-1346250337_thumb.jpg

کدهای افزونه را چک کنید اگر آن خط کدی که نوشتم را نداشت به آن بیافزایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر می کنم فایلی که شما اپلود کردید حجمش کم بوده ، یه فایلی که مثلا اپلودش با توجه به سرعت اینترنتتون 1 دقیقه طول بکشه رو امتحان کنید ، مثل یه فایل mp3

دقیق تر توضیح می دم ، من از مرورگر کروم استفاده می کنم آپلود شدن فایل رو نشون می ده ، مثلا یه فایل موزیک و اپلود می کنم اون گوشه پایین مرورگر نشون میده که فایل داره اپلود میشه و به 100 % هم میرسه بعد این اروری که عکسش و گذاشتین و نمایش داده میشه ، ضمنا وقتی به پوشه آپلود هاست هم سر می زنم اون فایل موزیک اپلود نشده ولی انگار همونطور که مرورگر نشون میده اول اپلود میشه و بعد افزونه تشخیص میده جزء فایل های تعریف شده نیست و حذفشون می کنه ، من می خواستم اگه می شد یه کاری می کردم که اصلا نشه فایل های دیگه رو اپلود کرد و وقتی روی بروزر کلیک می کنیم فقط بشه فایل های عکس و انتخاب کرد نه هر فایلی رو ...

باز هم ممنون که وقت گذاشتید .

ویرایش شده در توسط davo0d

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخشی که مربوط به آپلود هست رو پیدا کنید. باید با کدی شبیه به این شروع بشه:


<input type="file"...

و بعد بهش این کد رو اضافه کنید:

accept="text/html,image/jpeg

مثلا میشه این:

<input type="file" accept="text/html,image/jpeg">

بیشتر:

www.w3.org/TR/html401/interact/forms.html#adef-accept

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به راهنمایی های آقا مرتضی از کد زیر استفاده کردم مشکل حل شد :

<input type="file" id="upload" name="uploadedfile" accept="image/*" />

از همگی ممنون :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال !؟ الان من چطوری باید این تاپیک رو "حل شده" کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا برای کاربران غیرفعال هست.

من براتون تغییر وضعیت دادم ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32

    • توسط mahlake
      با سلام آقا من مدیریت سایتم بالا نمیاد چیکار باید بکنم؟ خطای 502.2 Bad Gateway میده اینم لینک صفحه خطا: http://mehrazanit.com/wp-admin
      آقا کارم حسابی گیره ممنونم از کمکتون...
      راستی پنلم پلسک هست