OmidP

ارسال ایمیلی مشخص

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت شما عزیزان ،

من یک کد php لازم دارم که وقتی کاربر ایمیل خودشو وارد فیلد کرد و بعدش سابمیت کرد ، ایمیلی مشخص ، مثلا لینک دانلودی نوشته ای چیزی بهش ارسال شه

اگه میشه منو در این زمینه راهنمایی کنید :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم نمونش

تو اون فایل sender.php چی باشه که این کار رو کنه؟

منظور کلی من این هست که اگر کاربر ایمیلشو وارد اون فیلد کرد و سابمیت کرد یه ایمیل بهش بفرسته که توش نوشته باشه : "سلام"

و اگر همون موقع ایمیل فرستاده شد بگه فرستاده شد اگر هم نشد بگه نشده

demo.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع wp_mail استفاده کنید توی وردپرس .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو php خیلی مبتدی ام ; اگه میشه نمونه کدشو قرار بدید خیلی خوب میشه

یه طوری باشه که به غیر از وردپرس هم بشه ازش استفاده کرد ، یا این که به طور مستقل ازش استفاده کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اینصورت از تابع mail استفاده کنید .

بخش آموزش پی اچ پی رو مشاهده کنید (توی انجمن هست)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید ببینید ایراد کد زیر چیه؟

این همون فایل index.html هست


<html dir="rtl">
<body style="font:11px/1.8 Tahoma, Arial, sans-serif;">
<form method="post" action="sender.php">

ایمیل خود را وارد نمایید :
<input type="text" name="xmail" /><br />

<input type="submit" value="تایید" />
</form>
</body>
</html>

و کد زیر هم کدهای sender.php


<?php
$to = $_POST['xmail'];
$subject = "Test mail";
$message = "Hello! This is a simple email message.";
$from = "someonelse@example.com";
$headers = "From:" . $from
;
mail ( $to , $subject , $message , $headers ) ;
echo "Mail Sent.";
?>

من فقط آموزشا رو خوندم همین و فهمیدم

ببینید ایرادش چیه ، خواهشا منو راهنمایی کنید ، کارم عجله ایه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکلی نداره .

اون دو خط آخر رو تغییر بدید


if(mail ( $to , $subject , $message , $headers ) )
echo "Mail Sent.";
else
echo 'Not send';

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکلی نداره .

اون دو خط آخر رو تغییر بدید


if(mail ( $to , $subject , $message , $headers ) )
echo "Mail Sent.";
else
echo 'Not send';

یعنی الان همین کد رو با تغیرات بذارم تو سایت کار میکنه؟

آخه امتحان کردم نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای قسمت نظرات قصد انجام چنین کاری را دارید می توانید از افزونه زیر استفاده کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/thank-me-later/

اگر از افزونه contact-form-7 استفاده میکنید نوشته زیر را مطالعه کنید:


http://grapethinking.com/wordpress-contact-form-7-plugin-landing-pag

خواندن ترفند زیر نیز خالی از لطف نیست:


http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-contact-forms-sending-thank-you-email-to-user

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای قسمت نظرات قصد انجام چنین کاری را دارید می توانید از افزونه زیر استفاده کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/thank-me-later/

اگر از افزونه contact-form-7 استفاده میکنید نوشته زیر را مطالعه کنید:


http://grapethinking.com/wordpress-contact-form-7-plugin-landing-pag

خواندن ترفند زیر نیز خالی از لطف نیست:


http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-contact-forms-sending-thank-you-email-to-user

نه هیچکدوم بدردم نخورد

ببینید من کد php میخام که وقتی اطلاعات ایمیلی از طریق فرم به اون ارجاع داده میشه متنی مشخص رو به همون ایمیل بفرسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیغام mail sent رو داد ؟

اگه جواب مثبته

1. پوشه اسپم ایمیلتونو چک کنید

2. روی سرور sendmail توی مسیر درست قرار نداره

3. آی پی شما توسط سرویس دهنده ایمیل بلاک شده

راه حال استفاده از smtp هست .

کلاس phpmailer رو دانلود کنید خودش مثال داره .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حال استفاده از smtp هست .

کلاس phpmailer رو دانلود کنید خودش مثال داره .

یه توصیح کوچیک بده

کسی نیس به ما کمک کنه؟

بابا کد پیچیده ای نمیخام که فقط یه کد سادس فک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما جواب سوالات رو بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم.

ما نفهمیدیم کد براتون کار نمیکنه یعنی چی؟ خطا میده؟ صفحه سفید ماید؟ چی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون پیغام mail sent رو میده

من خودم هاست خوب ندارم و فکر کنم همون سرور send mail هاستم خرابه

اگه دوستان زحمت بکشند اینو امتحان کنند خوب میشه چون من فعلا هاست نخریدم بعد از تکمیل کارها میخام بخرم

mysender2.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار میکنه .

http://rezaonline.net/mailtest/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کردی بگو پاکش کنم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه رضا جان ، ممنونم ازت ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(:
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط mahdyhigh
      با سلام من افزونه yith cost of goods رو برای محاسبه سود زیان فروشگاه ووکامرسم نصب کردم . وقتی از طرف کاربر خرید انجام میشه فرایند بدون مشکل هست و گزارش گیری درست به ما میده
      اما اگه در صفحه سفارشات پنل ادمین اقدام به افزودن سفارش یا  ایجاد سفارش کنید ایتم های اضافه شده تون از نظر این پلاگین نادیده گرفته میشه و در گزارش گیری خودش حساب نمیشه وقیمت خریدش رو جلوی ایتم نمیاره
      از اون جایی که ما علاوه بر وبسایت به صورت تلفنی هم سفارش ایجاد می کنیم من خیلی فوری نیاز دارم که این موضوع حل بشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ پلاگین های دیگر مثل این خدمات ندارن و من هم کلی وقت سر ترجمه افزونه کردم و قیمت خرید کلی محصولات رو هم توش واردکردم برا همین نمیتونم از افزونه دیگه ای استفاده کنم کسی کمکی میتونه بکنه؟
    • توسط jigsaw
      سلام برای نصب ورد برس و تکمیل بایگاه داده (wp-config-sample) از طریق ویرایش متن اقدام کردم اما بعد اینکه با مرورگر برای ادامه نصب ادرس http://localhost/wordpress/wp-admin/setup-config.phpوارد کردم با خطا عدم شناسایی مواجه شدم (قبلش نام را به wp-config)تغیر دادم اما بعد اینکه خواستم با مرورگر بایگاه تکمیل کنم با خطای 2مواجه شدم خطاها بیوست میکنم کمک لطفا


    • توسط Hamid_92
      با سلام خسته نباشید من قبلا به یک برنامه نویس طراحی وبسایت رو سپردم و ایشونم من رو راهنمایی کرد که پوسه و هاست و دامنه رو خودم بخرم بهش بدم نصب کنه حالا مشکلی پیش اومده در پوسته فارسی دیجی رادو من و نتونستم حلش کنم میخواستم ببینم چرا سورس کد رو روی سایت در قسمت مقالات سایتم نشون داده میشه!!!
       
      تصویر پوسته ی دارای خطا
      هر دو لینک یکی است!
      qqqqq_Copy.bmp