• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
OmidP

ارسال ایمیلی مشخص

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت شما عزیزان ،

من یک کد php لازم دارم که وقتی کاربر ایمیل خودشو وارد فیلد کرد و بعدش سابمیت کرد ، ایمیلی مشخص ، مثلا لینک دانلودی نوشته ای چیزی بهش ارسال شه

اگه میشه منو در این زمینه راهنمایی کنید :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم نمونش

تو اون فایل sender.php چی باشه که این کار رو کنه؟

منظور کلی من این هست که اگر کاربر ایمیلشو وارد اون فیلد کرد و سابمیت کرد یه ایمیل بهش بفرسته که توش نوشته باشه : "سلام"

و اگر همون موقع ایمیل فرستاده شد بگه فرستاده شد اگر هم نشد بگه نشده

demo.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع wp_mail استفاده کنید توی وردپرس .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو php خیلی مبتدی ام ; اگه میشه نمونه کدشو قرار بدید خیلی خوب میشه

یه طوری باشه که به غیر از وردپرس هم بشه ازش استفاده کرد ، یا این که به طور مستقل ازش استفاده کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اینصورت از تابع mail استفاده کنید .

بخش آموزش پی اچ پی رو مشاهده کنید (توی انجمن هست)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید ببینید ایراد کد زیر چیه؟

این همون فایل index.html هست


<html dir="rtl">
<body style="font:11px/1.8 Tahoma, Arial, sans-serif;">
<form method="post" action="sender.php">

ایمیل خود را وارد نمایید :
<input type="text" name="xmail" /><br />

<input type="submit" value="تایید" />
</form>
</body>
</html>

و کد زیر هم کدهای sender.php


<?php
$to = $_POST['xmail'];
$subject = "Test mail";
$message = "Hello! This is a simple email message.";
$from = "someonelse@example.com";
$headers = "From:" . $from
;
mail ( $to , $subject , $message , $headers ) ;
echo "Mail Sent.";
?>

من فقط آموزشا رو خوندم همین و فهمیدم

ببینید ایرادش چیه ، خواهشا منو راهنمایی کنید ، کارم عجله ایه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکلی نداره .

اون دو خط آخر رو تغییر بدید


if(mail ( $to , $subject , $message , $headers ) )
echo "Mail Sent.";
else
echo 'Not send';

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکلی نداره .

اون دو خط آخر رو تغییر بدید


if(mail ( $to , $subject , $message , $headers ) )
echo "Mail Sent.";
else
echo 'Not send';

یعنی الان همین کد رو با تغیرات بذارم تو سایت کار میکنه؟

آخه امتحان کردم نشد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای قسمت نظرات قصد انجام چنین کاری را دارید می توانید از افزونه زیر استفاده کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/thank-me-later/

اگر از افزونه contact-form-7 استفاده میکنید نوشته زیر را مطالعه کنید:


http://grapethinking.com/wordpress-contact-form-7-plugin-landing-pag

خواندن ترفند زیر نیز خالی از لطف نیست:


http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-contact-forms-sending-thank-you-email-to-user

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای قسمت نظرات قصد انجام چنین کاری را دارید می توانید از افزونه زیر استفاده کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/thank-me-later/

اگر از افزونه contact-form-7 استفاده میکنید نوشته زیر را مطالعه کنید:


http://grapethinking.com/wordpress-contact-form-7-plugin-landing-pag

خواندن ترفند زیر نیز خالی از لطف نیست:


http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-contact-forms-sending-thank-you-email-to-user

نه هیچکدوم بدردم نخورد

ببینید من کد php میخام که وقتی اطلاعات ایمیلی از طریق فرم به اون ارجاع داده میشه متنی مشخص رو به همون ایمیل بفرسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیغام mail sent رو داد ؟

اگه جواب مثبته

1. پوشه اسپم ایمیلتونو چک کنید

2. روی سرور sendmail توی مسیر درست قرار نداره

3. آی پی شما توسط سرویس دهنده ایمیل بلاک شده

راه حال استفاده از smtp هست .

کلاس phpmailer رو دانلود کنید خودش مثال داره .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حال استفاده از smtp هست .

کلاس phpmailer رو دانلود کنید خودش مثال داره .

یه توصیح کوچیک بده

کسی نیس به ما کمک کنه؟

بابا کد پیچیده ای نمیخام که فقط یه کد سادس فک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما جواب سوالات رو بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم.

ما نفهمیدیم کد براتون کار نمیکنه یعنی چی؟ خطا میده؟ صفحه سفید ماید؟ چی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون پیغام mail sent رو میده

من خودم هاست خوب ندارم و فکر کنم همون سرور send mail هاستم خرابه

اگه دوستان زحمت بکشند اینو امتحان کنند خوب میشه چون من فعلا هاست نخریدم بعد از تکمیل کارها میخام بخرم

mysender2.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار میکنه .

http://rezaonline.net/mailtest/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کردی بگو پاکش کنم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه رضا جان ، ممنونم ازت ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون