• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
farshadvl

درخواست افزونه پربازدیدترین مطالب هفتگی

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من کل وب و انجمن وردپرس را گشتم ولی این افزونه را پیدا نکردم

من دنبال افزونه ای هستم که بازدیدهای سایت را نشون بده و کدی داشته باشه که پربازدیترین های هفته و ماه را هم نشون بده اما این بر اساس بازدید باشه نه نظرات

اگر مجانی باشه که هیچ اگر هم شامل هزینه میشه پرداخت می کنم اما شدیدا لازمش دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

ویرایش شده در توسط farshadvl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید ، بیائید منطق این کار رو درک کنید .

اصولاً برای شمارش بازدید یک فیلد (حالا اینجا یک متاتگ وردپرس ، یا همون زمینه دلخواه شما) ، در نظر گرفته میشه که عدد بازدید رو توش دخیره میکنن و با هر بازدید اضافه میکنن .

دیگه اطلاعاتی چون تاریخ بازدید رو ذخیره نمیکنن که مثلاً بشه فهمید هر هفته چند نفر بازدید کردن و اینا .

اینکه بخواید پربازدیدترین های هر هفته و ماهانه رو نشون بدید باید افزونه ای بنویسید که هر بازدید بازدید کننده رو بعنوان یک رکورد ثبت کنید (یه کاری مثل افزونه statpresscn) که بتونید بعداً روزانه ، ماهانه و سالانه رو ازش در بیارید .

من کلاً 25 تا مطلب توی وبلاگم دارم اما حجم دیتابیسم 6 مگ هست .

خب فرض کنید روزانه 100 مطلب شما مورد بازدید قرار میگیره ، ماهانه میشه 3000 رکورد توی دیتابیس!

حالا برای یک سال رو در نظر بگیر .

در نهایت مجبور میشی که روزی از نشون دادن اون اطلاعات صرفه نظر کنی و پاکش کنی .

پس بهتره این قابلیت رو بیخیال بشی چون ارزشش رو نداره .

موفق باشید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مصطفی جان من همه این مطالب رو دیدم اینا بدردم نمیخوره.

به هر حال ممنون رضا جان پس بیخیالش میشم

اما نیوک 8.3 این قسمت را داره حالا چجوری نمیدونم.

تهران موزیک را ببینید متوجه میشید چی میگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پربازدیدترین های هفته - البته این کدی که من میزارم مال یک دسته ی خاصه که میتونی خودت ویرایشش کنی

اون عدد (-7) که توی کد وجود داره مقدار روزیه که میتونی خودت هرچقدر میخوای تغییرش بدی ! 30 کنی مال یک ماهو نشون میده


<ul>

<?php
function filter_where($where = '') {
//posts in the last 30 days
$where .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-7 days')) . "'";
return $where;
}
add_filter('posts_where', 'filter_where');

query_posts('cat=66&post_type=post&posts_per_page=10&orderby=comment_count&order=DESC');

while (have_posts()): the_post(); ?>

<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf(esc_attr('Permalink to %s'), the_title_attribute('echo=0')); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></li>

<?php
endwhile;
wp_reset_query();
?>

</ul>

البته از اینم میتونی برای یک ماه استفاده کنی


<ul>
<?php $last_month = date("m", strtotime("-0 month")); ?>
<?php $recent = new WP_Query("cat=66&showposts=10&monthnum=$last_month&v_sortby=views&v_orderby=desc"); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>

من خودم خیلی دنبال این کد بودم و چنتارو با هم قاطی کردم تا بالاخره این کد از توش در اومد :blink:

یا علی

ویرایش شده در توسط jc313
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینجوری کپی پیست میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟


cat=66&post_type=post&posts_per_page=10&orderby=comment_count&order=DESC

10 مطلب دسته 66 که بر اساس تعداد نظرات منظم شدن . این الان بیشترین بازدیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دومی هم همینطور :angry:

اما نیوک 8.3 این قسمت را داره حالا چجوری نمیدونم.

بلاشک از همین روش استفاده کرده ، حالا شاید بازدید روزانه نخواید میشه بصورت هفتگی هم توی دیتابیس ذخیره کرد که حجم کمتری رو اشغال میکنه اما پردازش بیشتری میخواد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینجوری کپی پیست میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟


cat=66&post_type=post&posts_per_page=10&orderby=comment_count&order=DESC

10 مطلب دسته 66 که بر اساس تعداد نظرات منظم شدن . این الان بیشترین بازدیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دومی هم همینطور :angry:

استاد! سلام! خب به جای اینهمه توضیح شما کدو درست میکردی دیگه! من معذرت میخوام کد یه خرده مشکل داشت

این کد زیر دیگه انشاا... پربازدیدترین های دسته 6 توی بازه زمانی 7 روز رو نشون میده! من خودم از این کد دارم استفاده میکنم الان


<ul>

<?php
function filter_where($where = '') {
$where .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-7 days')) . "'";
return $where;
}
add_filter('posts_where', 'filter_where');

query_posts('cat=66&post_type=post&posts_per_page=10&v_sortby=views&v_orderby=desc');

while (have_posts()): the_post(); ?>

<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf(esc_attr('Permalink to %s'), the_title_attribute('echo=0')); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></li>

<?php
endwhile;
wp_reset_query();
?>

</ul>

و اون کد دومی هم هیچ مشکلی نداره و بازم خودم دارم استفاده میکنم

یا علی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا اين افزونه خيلي خوبه

من باهاش كار كردم ( پربازديد ترين مطالب روز ، هفته ، ماه ، سال و تمام مطالب رو مي توني باهاش نشون بدي )

Wordpress Popular Posts

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

من از این کدی که فرمودید استفاده کردم اما مشکل اینجاست که روی بقیه بخش های سایت نیز تاثیر میزاره و باعث میشه

هیچ پستی توی سایت نمایش داده نشه!

برای بیشتر متوجه شدن

من بخش های مختلف سایت را چهارتا آخرین پست از هر دسته را نمایش میدم

وقتی این کد را اضافه میکنم

باعث میشه بقیه پست ها توی دسته بندی مختلف از کار بیوفته

	<div class="bg-light text-dark py-0">
		<div class="container">
			<div class="row">			
    <?php
    function filter_where($where = '') {
    $where .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-7 days')) . "'";
    return $where;
    }
    add_filter('posts_where', 'filter_where');
    query_posts('post_type=post&posts_per_page=4&v_sortby=views&v_orderby=desc');
    while (have_posts()): the_post(); ?>
    <div class="my-3 col-12 col-sm-6 col-lg-3 col-xl-3 col-md-6">
						<div class="card">
							<div class="card-header bg-primary text-white text-right"><?php echo wp_trim_words( get_the_title(), 5, '...' ); ?></div>
								<div class="mx-auto img-fluid" >
								<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
								<?php $default_attr = array('class' => "img-fluid", 'alt' => get_the_title(), 'title' => get_the_title()); the_post_thumbnail( 'full', $default_attr ); ?>
								</a>
								</div>
							<div class="card-body">
								<h6 class="card-subtitle text-muted text-right"><?php echo timeago(); ?></h6>
								<p class="card-text p-y-1 text-right"><?php echo wp_trim_words( get_the_content(), 12, '...' ); ?></p>
								<a href="<?php the_permalink() ?>" class="card-link">دريافت</a>
							</div>
						</div>
					</div>
    <?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
			</div>
		</div>
	</div>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی از تابع posts_where استفاده میشه و اون رو هوک می کنید، باید بعد از خروجی هاتون، این تابع رو ریست کنید، یک راهش:

remove_filter( 'posts_where', 'filter_where' );

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری