• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
The Gladiator

نحوه تغییر در صفحه اول وب سایت وردپرسی؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام روز به خیر

دوستان من میخوام توی صفحه اول سایتم یه کادر ابی 200 در 200 داشته باشم که یه مطلبی رو توش نشون بدم

مگه کد این کادر ابی رو نباید توی فایل index.php بزنم تا توی صفحه اول ببینمش؟

من یه تم کوچک که خودم طراحی کردم دقیقا همینجوریه یعنی توی index.php که میزنم بهم همون رو توی صفحه اول نشون میده

اما توی تم های دیگه که امتحان کردنم اصلا بهم هیچی نشون نمیده ( توی این تم ها امتحان کردم twenty eleven - pinboard )

حتی من index.php رو که پاک هم میکنم هیج اتفاقی نمیافته یعنی بازم سایت با همون چینش قبل بالا میاد

ولی توی تم خودم اگه پاکش کنم هیچی بالا نمیاد و صفحه سفید نشونم میده

واقعا گیج شدم

کسی از دوستان میتونه کمکم کنه من چجوری یه تغییراتی رو توی صفحه اول سایتم باید بدم؟

ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً کدی رو که در صفحه ها قرار میدید اینجا بذارید.

و یا نمونه آنلاین از هر دو مورد بذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل home.php دارید باید در اون بگذارید و الا کاری که فرمودند بکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خیلی ممنون

تم Twenty Eleven که پیش فرض خود وردبرس هست رو من استفاده کردم در نسخه 3.5.1 وردبرس

کد صفحه index.php من هم اینه

home.php هم نداره


<?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
*
* @package WordPress
* @subpackage Twenty_Eleven
*/
get_header(); ?>
<div style="border:10px red solid">
</div>
<div id="primary">
امروز : <?php echo jdate("l d M Y"); ?>
<div style="width:200px;height:200px;background:blue"> this is a sample</div>
<div id="content" role="main">
امروز : <?php echo jdate("l d M Y"); ?>
<div style="width:200px;height:200px;background:blue"> this is a sample</div>
<?php if ( have_posts() ) : ?>
امروز : <?php echo jdate("l d M Y"); ?>
<div style="width:200px;height:200px;background:blue"> this is a sample</div>
<?php twentyeleven_content_nav( 'nav-above' ); ?>
<?php /* Start the Loop */ ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php twentyeleven_content_nav( 'nav-below' ); ?>
<?php else : ?>
<article id="post-0" class="post no-results not-found">
<header class="entry-header">
<h1 class="entry-title"><?php _e( 'Nothing Found', 'twentyeleven' ); ?></h1>
</header><!-- .entry-header -->
<div class="entry-content">
<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'twentyeleven' ); ?></p>
<?php get_search_form(); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</article><!-- #post-0 -->
<?php endif; ?>
</div><!-- #content -->
</div><!-- #primary -->

دو سه جا نوشتم کد زیر رو نوشتم به احتمال اینکه شاید حایی که من کبی میکنم اشتباهه اما بازم ظاهر نمیشه


<div style="width:200px;height:200px;background:blue"> this is a sample</div>

جالبیش اینه من این فایل رو که کلا هم باک میکنم بازم سایت رو رفش میکنم بالا میاد :(

ویرایش شده در توسط The Gladiator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قالب دستخورده است این قالب اصلیه که کدهای شما رو هم گذاشتم داخلش


<?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
*
* @package WordPress
* @subpackage Twenty_Eleven
*/
get_header(); ?>
<div id="primary">
<div id="content" role="main">
<div style="width:200px;height:200px;background:blue"> this is a sample</div>
<?php if ( have_posts() ) : ?>
<?php twentyeleven_content_nav( 'nav-above' ); ?>
<?php /* Start the Loop */ ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php twentyeleven_content_nav( 'nav-below' ); ?>
<?php else : ?>
<article id="post-0" class="post no-results not-found">
<header class="entry-header">
<h1 class="entry-title"><?php _e( 'Nothing Found', 'twentyeleven' ); ?></h1>
</header><!-- .entry-header -->
<div class="entry-content">
<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'twentyeleven' ); ?></p>
<?php get_search_form(); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</article><!-- #post-0 -->
<?php endif; ?>
</div><!-- #content -->
</div><!-- #primary -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنونم

من کدی که شما هم زحمت کشیدید گذاشتم اما باز اون کادر رو نمیبینم تو صفحه..

نمیدونم ذهنیت من اشتباهه؟ همین راه رو برم درسته دیگه؟

من میخوام یه کادر ابی توی صفحه اول سایتم باشه این کد شما رو توی فایل index.php با کد قبلی جا ب جا کردم

و صفحه رو رفرش زدم اما هیچی نمیبینم...

جناب فخار جسارتا شما خودتون الان این کدی که نوشتید میتونید تو صفحه ببینید دیگه درسته؟

ویرایش شده در توسط The Gladiator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
post-336-0-90656600-1403213687_thumb.jpg
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام روز همگی به خیر باشه

ممنون از پاسخ هایی که تا الان زحمت کشیدید

طبق بررسی که من جمعه انجام دادم مشکل کارم از این بود که صفحه اول رو static page گذاشته بودم و وقتی به latest post page تغییرش دادم تغییراتی که توی index داده بودم رو تونستم ببینم

ولی حالا مشکل من سر همین قضیه است من میخوام بتونم توی کد یکی از static pge ها تغییر ایجاد کنم مثل تغییر توی سرس فایل index.php.....

آیا این کار شدنیه؟ ممکنه اگه شدنیه در موردش روش این کار یه توضیحی زحمت بکشید بدید؟

ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

از برگه page.php یک کپی تهیه کنید و نامش رو مثلا بگذارید page1.php و در ابتداش وارد کنید


<?php
/**
Template Name: my static template
*/
?>

کدهای خودتون رو هم در محل دلخواهش بگذارید و ذخیره کنید

به پیشخوان و برگه ها بروید و برگه مورد نظر را ویرایش کنید و براش قالب my static template را انتخاب کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!