9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. تو CSS یه مقدار به نام Src وجود داره. این src کارش چیه؟

من احساس می کنم برای نمایش تصویره. اما هیچ تصویری رو برای کلاس مربوطه نمایش نمیده.

اگه امکانش هست یه مثال عینی بزنید. ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

به هیچ وجه تو CSS چیزی به اسم src وجود نداره! مگر برای گرفتن attr یک تصویر که اونم مخلفات می خواد :|

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور تون src تگ img هست ؟


<img src="linktoimage.png">

دقیقاً با چه بخشی مشکل دارید ؟ آدرس عکس رو درست وارد کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ مشکل خاصی ندارم. من یه کلاس تعریف کردم برای تصاویر. مثلا کلاس ico.

یه سری ویژگیهای مثله ابعاد و ... رو هم بهش دادم. این src رو اتفاقی دیدم و فکر کردم برای تصاویر تکراری آدرس تصویر رو بشه تو کلاس وارد کرد.

مثلا بجای


<img src="Data/info.png" />

بنویسم


<img class="ico" />

اما در حالت دوم تصویری نمایش داده نمیشه، یعنی به صورتی که تصویر رو پیدا نکرده نشون داده میشه. می خواستم ببینم این src دقیقا چیکار می کنه. همین.

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

بله دقیقا. ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته می تونید از خاصیت background-image استفاده کنید دوست عزیز اگر میخواین از کلاس استفاده کنید.

با دادن طول و عرض هم می تونید سایز رو تنظیم کنید.


.class {
background-image:url('link.png');
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم هست


.class {
content:url('image.png');
}

src تصویر رو احضار می کنه خودتون که می بینید آدرس تصویر مقدارشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوتاه شده عبارت Source هست و داخل ساختار html برای آدرس دهی استفاده میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط koolfayfer
      سلام به همه
      من یه div دارم که پیشفرض به سمت راست میچرخه به مدت نامحدود
      وقتی روش هاور میشی به اندازه یک ثانیه معکوس به سمت چپ میچرخه یه بار!
      حالا اگه کسی بیشتر از یک ثانیه هاور بمونه انیمیشن چرخش اولیه به خاطر وجود انیمیشن هاور stop میشه و میخوام اگه در css ترفندی هست بعد از گذشت یک ثانیه هاور شدن آنهاور بشه یا هر چیز دیگه که باعث بشه انیمیشن پیشفرض کار کنه
      اگه css نبود کسی با جیکوئری میدونه؟
    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com