9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. تو CSS یه مقدار به نام Src وجود داره. این src کارش چیه؟

من احساس می کنم برای نمایش تصویره. اما هیچ تصویری رو برای کلاس مربوطه نمایش نمیده.

اگه امکانش هست یه مثال عینی بزنید. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

به هیچ وجه تو CSS چیزی به اسم src وجود نداره! مگر برای گرفتن attr یک تصویر که اونم مخلفات می خواد :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور تون src تگ img هست ؟


<img src="linktoimage.png">

دقیقاً با چه بخشی مشکل دارید ؟ آدرس عکس رو درست وارد کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ مشکل خاصی ندارم. من یه کلاس تعریف کردم برای تصاویر. مثلا کلاس ico.

یه سری ویژگیهای مثله ابعاد و ... رو هم بهش دادم. این src رو اتفاقی دیدم و فکر کردم برای تصاویر تکراری آدرس تصویر رو بشه تو کلاس وارد کرد.

مثلا بجای


<img src="Data/info.png" />

بنویسم


<img class="ico" />

اما در حالت دوم تصویری نمایش داده نمیشه، یعنی به صورتی که تصویر رو پیدا نکرده نشون داده میشه. می خواستم ببینم این src دقیقا چیکار می کنه. همین.

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

بله دقیقا. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته می تونید از خاصیت background-image استفاده کنید دوست عزیز اگر میخواین از کلاس استفاده کنید.

با دادن طول و عرض هم می تونید سایز رو تنظیم کنید.


.class {
background-image:url('link.png');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم هست


.class {
content:url('image.png');
}

src تصویر رو احضار می کنه خودتون که می بینید آدرس تصویر مقدارشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان. فقط می خواستم ببینم این SRC کارش دقیقا چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوتاه شده عبارت Source هست و داخل ساختار html برای آدرس دهی استفاده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات
       

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!