• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. تو CSS یه مقدار به نام Src وجود داره. این src کارش چیه؟

من احساس می کنم برای نمایش تصویره. اما هیچ تصویری رو برای کلاس مربوطه نمایش نمیده.

اگه امکانش هست یه مثال عینی بزنید. ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

به هیچ وجه تو CSS چیزی به اسم src وجود نداره! مگر برای گرفتن attr یک تصویر که اونم مخلفات می خواد :|

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور تون src تگ img هست ؟


<img src="linktoimage.png">

دقیقاً با چه بخشی مشکل دارید ؟ آدرس عکس رو درست وارد کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هیچ مشکل خاصی ندارم. من یه کلاس تعریف کردم برای تصاویر. مثلا کلاس ico.

یه سری ویژگیهای مثله ابعاد و ... رو هم بهش دادم. این src رو اتفاقی دیدم و فکر کردم برای تصاویر تکراری آدرس تصویر رو بشه تو کلاس وارد کرد.

مثلا بجای


<img src="Data/info.png" />

بنویسم


<img class="ico" />

اما در حالت دوم تصویری نمایش داده نمیشه، یعنی به صورتی که تصویر رو پیدا نکرده نشون داده میشه. می خواستم ببینم این src دقیقا چیکار می کنه. همین.

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

بله دقیقا. ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته می تونید از خاصیت background-image استفاده کنید دوست عزیز اگر میخواین از کلاس استفاده کنید.

با دادن طول و عرض هم می تونید سایز رو تنظیم کنید.


.class {
background-image:url('link.png');
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این هم هست


.class {
content:url('image.png');
}

src تصویر رو احضار می کنه خودتون که می بینید آدرس تصویر مقدارشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کوتاه شده عبارت Source هست و داخل ساختار html برای آدرس دهی استفاده میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com