9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. تو CSS یه مقدار به نام Src وجود داره. این src کارش چیه؟

من احساس می کنم برای نمایش تصویره. اما هیچ تصویری رو برای کلاس مربوطه نمایش نمیده.

اگه امکانش هست یه مثال عینی بزنید. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

به هیچ وجه تو CSS چیزی به اسم src وجود نداره! مگر برای گرفتن attr یک تصویر که اونم مخلفات می خواد :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور تون src تگ img هست ؟


<img src="linktoimage.png">

دقیقاً با چه بخشی مشکل دارید ؟ آدرس عکس رو درست وارد کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ مشکل خاصی ندارم. من یه کلاس تعریف کردم برای تصاویر. مثلا کلاس ico.

یه سری ویژگیهای مثله ابعاد و ... رو هم بهش دادم. این src رو اتفاقی دیدم و فکر کردم برای تصاویر تکراری آدرس تصویر رو بشه تو کلاس وارد کرد.

مثلا بجای


<img src="Data/info.png" />

بنویسم


<img class="ico" />

اما در حالت دوم تصویری نمایش داده نمیشه، یعنی به صورتی که تصویر رو پیدا نکرده نشون داده میشه. می خواستم ببینم این src دقیقا چیکار می کنه. همین.

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

بله دقیقا. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته می تونید از خاصیت background-image استفاده کنید دوست عزیز اگر میخواین از کلاس استفاده کنید.

با دادن طول و عرض هم می تونید سایز رو تنظیم کنید.


.class {
background-image:url('link.png');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم هست


.class {
content:url('image.png');
}

src تصویر رو احضار می کنه خودتون که می بینید آدرس تصویر مقدارشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان. فقط می خواستم ببینم این SRC کارش دقیقا چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوتاه شده عبارت Source هست و داخل ساختار html برای آدرس دهی استفاده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟