• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. تو CSS یه مقدار به نام Src وجود داره. این src کارش چیه؟

من احساس می کنم برای نمایش تصویره. اما هیچ تصویری رو برای کلاس مربوطه نمایش نمیده.

اگه امکانش هست یه مثال عینی بزنید. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

به هیچ وجه تو CSS چیزی به اسم src وجود نداره! مگر برای گرفتن attr یک تصویر که اونم مخلفات می خواد :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور تون src تگ img هست ؟


<img src="linktoimage.png">

دقیقاً با چه بخشی مشکل دارید ؟ آدرس عکس رو درست وارد کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ مشکل خاصی ندارم. من یه کلاس تعریف کردم برای تصاویر. مثلا کلاس ico.

یه سری ویژگیهای مثله ابعاد و ... رو هم بهش دادم. این src رو اتفاقی دیدم و فکر کردم برای تصاویر تکراری آدرس تصویر رو بشه تو کلاس وارد کرد.

مثلا بجای


<img src="Data/info.png" />

بنویسم


<img class="ico" />

اما در حالت دوم تصویری نمایش داده نمیشه، یعنی به صورتی که تصویر رو پیدا نکرده نشون داده میشه. می خواستم ببینم این src دقیقا چیکار می کنه. همین.

فکر کنم شما این قابلیت رو توی نرم افزار های ویرایشگری مثل Dreamweaver یا Brackets دیدید درسته ؟؟

این اصلا جنبه عنصر نداره ! فقط برای سریع تر شدن کار توی نوشتن آدرس فونت ها به کار میاد .

مثال :


@font-face{font-family:BYekan;src:url(fonts//BYekan.eot);
src:local('b BYekan'),url(fonts//BYekan.woff) format('woff'),url(fonts//BYekan.ttf) format('truetype'),url(BYekan.svg) format('svg');
font-weight:400;font-style:normal}

بله دقیقا. ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته می تونید از خاصیت background-image استفاده کنید دوست عزیز اگر میخواین از کلاس استفاده کنید.

با دادن طول و عرض هم می تونید سایز رو تنظیم کنید.


.class {
background-image:url('link.png');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم هست


.class {
content:url('image.png');
}

src تصویر رو احضار می کنه خودتون که می بینید آدرس تصویر مقدارشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان. فقط می خواستم ببینم این SRC کارش دقیقا چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوتاه شده عبارت Source هست و داخل ساختار html برای آدرس دهی استفاده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
       

    • توسط pouria1980
      با سلام به دوستان 
      برای یک سری تغییرات ظاهری در سایت به فردی آشنا به سی اس اس نیازمندیم . میزان دستمزد با توجه به میزان تغییرات و مدت زمان صرف شده مشخص خواهد شد.
       
    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر