• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.

چندی پیش واسه یکی از افزونه هایی که ساختم با مشکل filterینگ مواجه شدم. اون API که افزونه باهاش کار میکرد، هیلتر شد (عمدا از عبارت اصلی استفاده نمیکنم که مبادا مطلب اسپم یا چیز دیگه تلقی شه :huh: )

خلاصه خدمتتون عرض کنم تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم اگه یه موقع خدای نکرده با هیلترینگ یه دامنه مواجه شدید بلافاصله بفهمید و یه دامنه جایگزین داشته باشین (به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه)

برای بررسی راه های مختلفی هست. یکیش اینه که دامنه رو باز کنیم و توش دنبال عبارت "دسترسی به تازنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد" بگردیم که این کار کاملا مزخرفه چون زمان پاسخگویی و اعلام نتیجه بیشتر از 5 دقیقه طول میکشه :mellow: (البته روی لوکال بیشتره) راه دیگه اینه که تایتل (عنوان صفحه) رو بررسی کنید که این راه هم یک راه درست نیست چون با توجه به موضوع هیلترینگ سایت کد عنوان فرق میکنه و ممکنه دامنه مورد نظر در یک بازه زمانی به دلایل مختلف هیلتر بشه و کد تغییر کنه.

اما چیزی که همه جا ثابته آدرس ای پی سایت پیوند هاست


http://10.10.34.34

ماشالا عجب ای پی جالبیم داره بزنم به تخته [شکلک زدن به تخته]

حالا من با استفاده از دستور CURL یک درخواست رو شبیه سازی می کنم که انگار واقعا یه کاربر داره دامنه رو بررسی می کنه (با این دستور CURL انشاالله آشنا هستید که ؟ :blink: )


function is_filter($Url){
$ch = curl_init();
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $Url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, FALSE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$a = curl_exec($ch);
return strpos($a , 'http://10.10.34.34') ? true : false;
}

این تابع خروجی خاصی رو چاپ نمیکنه برای دیدن خروجی باید از var_dump() استفاده کنید یا print_r() البته لزومی هم به چاپ چیزی نداره.

حالا با یک شرط این تابع رو به کار می بریم.


$url_status=is_filter('http://www.google.com');
if($url_status==true){
echo 'سایت هیلتر نیست';
}
else{
echo 'اوخ اوخ، نیا نیا ! سایت هیلتر است عاقا';
}

این یکی از چند روش کاربردی برای بررسی دامنه اس ! :D

ویرایش شده در توسط moh4mmaD
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم همیشه از این راه امتحان میکنم

وارد سایت زیر میشم :


http://whois.domaintools.com

در کادر WHOIS LOOKUP اسم دامنه رو مینویسم و سرچ رو میزنم

اگه فیلتر بود صفحه تار نمای قشنگ و زیبا نمایان میشه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      به نام خدا
      خسته نباشید دوستان عزیز
      دوستان گرامی بنده یه مشکلی دارم اونم این هستش که
      وقتی با دامنه دوم سایت وارد میشم مطلب های سایتم نمایش داده نمیشه
      مشکلش چیه ؟
      دامنه اول یا اصلی
      www.sultan-music.com
      دامنه دوم
      www.sultan-music.ir
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط masoudch
      سلام دوستان
      دیگه وقت اون رسیده که یه دامنه خرید کنم و رسما وارد حوزه آی تی بشم!
      اما میدونم که ممکنه دامنه ای که من میخوام بخرم ممکنه قبلا برای کسی دیگه ای بوده و من نمیخوام اینطور باشه. بخاطر سئو و مجازات های گوگل.
      یادم میاد یه سایتی بود که از روز اول نشون میداد که دامنه ی مورد نظر قبلا برای کی بوده و چه محتوایی داشته اما الان یادم نیست.
      کسی میتونه کمک کنه؟
       
      سپاس
    • توسط boyit
      با سلام 
      بنده دو سال پیش یک دامنه در اختیار داشتم و اون رو به شبکه اجتماعی عکس تبدیل کردم و چیزی در حدود 300 کاربر فعال هر روز مشغول به ارسال عکس بودند به طوریکه رتبه الکسای کشوری به زیر 3000 رسید، اما برای مدتی وب سایت فیلتر شد و بعد رفع فیلتر هم دست از سر وب سایت برداشتیم 
      در زمان اوجش و قبل فیلتر شدن بین 700 تا 1200 ورودی گوگل داشت
      الان باز قصد راه اندازی وبسایت عکس را دارم 
      میخواستم بدونم آیا این دامنه قدیمی که به مدت 1سال هستش که بصورت کامل خالی بوده تاثیر مثبتی روی سئو و ورودی گوگل و ... داره ؟ 
      چونکه اگر بی تاثیر باشه دامنه ای با مسمی تر پیداکردم اونو ثبت میکنم و اگرم تاثیر داره که همینو باز ست کنم