2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.

چندی پیش واسه یکی از افزونه هایی که ساختم با مشکل filterینگ مواجه شدم. اون API که افزونه باهاش کار میکرد، هیلتر شد (عمدا از عبارت اصلی استفاده نمیکنم که مبادا مطلب اسپم یا چیز دیگه تلقی شه :huh: )

خلاصه خدمتتون عرض کنم تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم اگه یه موقع خدای نکرده با هیلترینگ یه دامنه مواجه شدید بلافاصله بفهمید و یه دامنه جایگزین داشته باشین (به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه)

برای بررسی راه های مختلفی هست. یکیش اینه که دامنه رو باز کنیم و توش دنبال عبارت "دسترسی به تازنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد" بگردیم که این کار کاملا مزخرفه چون زمان پاسخگویی و اعلام نتیجه بیشتر از 5 دقیقه طول میکشه :mellow: (البته روی لوکال بیشتره) راه دیگه اینه که تایتل (عنوان صفحه) رو بررسی کنید که این راه هم یک راه درست نیست چون با توجه به موضوع هیلترینگ سایت کد عنوان فرق میکنه و ممکنه دامنه مورد نظر در یک بازه زمانی به دلایل مختلف هیلتر بشه و کد تغییر کنه.

اما چیزی که همه جا ثابته آدرس ای پی سایت پیوند هاست


http://10.10.34.34

ماشالا عجب ای پی جالبیم داره بزنم به تخته [شکلک زدن به تخته]

حالا من با استفاده از دستور CURL یک درخواست رو شبیه سازی می کنم که انگار واقعا یه کاربر داره دامنه رو بررسی می کنه (با این دستور CURL انشاالله آشنا هستید که ؟ :blink: )


function is_filter($Url){
$ch = curl_init();
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $Url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, FALSE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$a = curl_exec($ch);
return strpos($a , 'http://10.10.34.34') ? true : false;
}

این تابع خروجی خاصی رو چاپ نمیکنه برای دیدن خروجی باید از var_dump() استفاده کنید یا print_r() البته لزومی هم به چاپ چیزی نداره.

حالا با یک شرط این تابع رو به کار می بریم.


$url_status=is_filter('http://www.google.com');
if($url_status==true){
echo 'سایت هیلتر نیست';
}
else{
echo 'اوخ اوخ، نیا نیا ! سایت هیلتر است عاقا';
}

این یکی از چند روش کاربردی برای بررسی دامنه اس ! :D

ویرایش شده در توسط moh4mmaD
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم همیشه از این راه امتحان میکنم

وارد سایت زیر میشم :


http://whois.domaintools.com

در کادر WHOIS LOOKUP اسم دامنه رو مینویسم و سرچ رو میزنم

اگه فیلتر بود صفحه تار نمای قشنگ و زیبا نمایان میشه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hiwa
      با سلام خدمت دوستان عزیزم
      چند ساعتی هست درگیر مشکلی در رابطه با اجرای دستور curl در وردپرس هستم اما نتونستم حلش کنم.
      از شما دوستان کسی میدونه دستوری مثل این رو:
      curl -v http://api.mailerlite.com/api/v2/groups -H "X-MailerLite-ApiKey: fc7b8c5b7bcd47cafb5f475d2fe9"
      رو چطوری میشه در وردپرس اجرا کرد ؟
      با چند تا افزونه تونستم curl  http://api.mailerlite.com/api/v2/groups رو اجرا کنم اما دستور بالا رو نتونستم.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    • توسط asemon14
      سلام
      بنده افزونه وردپرس پارسی را نصب دارم
      الان که میام از بخش مدیریت وردپرس در بخش مطالب، نوشته ها را بر حسب تاریخ فیلتر کنم. صفحه سفید ظاهر میشه و صفحه ای بارگزاری نمیشه
      روی چند سایتم هم تست کردم این مشکل هست. فیلتر با تاریخ میلادی مشکلی نداره!!
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط sultansulay
      به نام خدا
      خسته نباشید دوستان عزیز
      دوستان گرامی بنده یه مشکلی دارم اونم این هستش که
      وقتی با دامنه دوم سایت وارد میشم مطلب های سایتم نمایش داده نمیشه
      مشکلش چیه ؟
      دامنه اول یا اصلی
      www.sultan-music.com
      دامنه دوم
      www.sultan-music.ir
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید