3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.

چندی پیش واسه یکی از افزونه هایی که ساختم با مشکل filterینگ مواجه شدم. اون API که افزونه باهاش کار میکرد، هیلتر شد (عمدا از عبارت اصلی استفاده نمیکنم که مبادا مطلب اسپم یا چیز دیگه تلقی شه :huh: )

خلاصه خدمتتون عرض کنم تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم اگه یه موقع خدای نکرده با هیلترینگ یه دامنه مواجه شدید بلافاصله بفهمید و یه دامنه جایگزین داشته باشین (به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه)

برای بررسی راه های مختلفی هست. یکیش اینه که دامنه رو باز کنیم و توش دنبال عبارت "دسترسی به تازنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد" بگردیم که این کار کاملا مزخرفه چون زمان پاسخگویی و اعلام نتیجه بیشتر از 5 دقیقه طول میکشه :mellow: (البته روی لوکال بیشتره) راه دیگه اینه که تایتل (عنوان صفحه) رو بررسی کنید که این راه هم یک راه درست نیست چون با توجه به موضوع هیلترینگ سایت کد عنوان فرق میکنه و ممکنه دامنه مورد نظر در یک بازه زمانی به دلایل مختلف هیلتر بشه و کد تغییر کنه.

اما چیزی که همه جا ثابته آدرس ای پی سایت پیوند هاست


http://10.10.34.34

ماشالا عجب ای پی جالبیم داره بزنم به تخته [شکلک زدن به تخته]

حالا من با استفاده از دستور CURL یک درخواست رو شبیه سازی می کنم که انگار واقعا یه کاربر داره دامنه رو بررسی می کنه (با این دستور CURL انشاالله آشنا هستید که ؟ :blink: )


function is_filter($Url){
$ch = curl_init();
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $Url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, FALSE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$a = curl_exec($ch);
return strpos($a , 'http://10.10.34.34') ? true : false;
}

این تابع خروجی خاصی رو چاپ نمیکنه برای دیدن خروجی باید از var_dump() استفاده کنید یا print_r() البته لزومی هم به چاپ چیزی نداره.

حالا با یک شرط این تابع رو به کار می بریم.


$url_status=is_filter('http://www.google.com');
if($url_status==true){
echo 'سایت هیلتر نیست';
}
else{
echo 'اوخ اوخ، نیا نیا ! سایت هیلتر است عاقا';
}

این یکی از چند روش کاربردی برای بررسی دامنه اس ! :D

ویرایش شده در توسط moh4mmaD
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم همیشه از این راه امتحان میکنم

وارد سایت زیر میشم :


http://whois.domaintools.com

در کادر WHOIS LOOKUP اسم دامنه رو مینویسم و سرچ رو میزنم

اگه فیلتر بود صفحه تار نمای قشنگ و زیبا نمایان میشه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو نوشتم هر ادرسی میزنم میگه فیلتره.

فایل رو روی هاست آلمان ریختم.

اگه فایل رو رو هاست ایران یا رو لوکال بریزم مشکل حل میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohsenmorai
      سلام میخواستم یک دامنه ثبت کنم که قبلا سایت بوده و باsite:نام سایت 
      چک کردم تعداد ۳۵۰تا ایندکس داره خواستم ببینم مناسب هست برام یا راهی هس که تمام ایندکس ها بدون بازگشت حذف بشه 
    • توسط s.m.a1383
      سلام می خواستم ببینم به جای اینکه محصولات رو توی صفحه اول سایت بگذارم میشه دسته های محصولات رو توی صفحه اول سایت گذاشت؟
      آدرس سایت من:innolabs.ir
      در ضمن از پوسته "هستیا "استفاده میکنم افزونه یا کدی هست که بتونه به جای نمایش محصولات در صفحه اول دسته های محصولات رو نمایش بده در ضمن هر کد یا افزونه ای که گفتید طریقه انجامش رو هم بگید لطفا.
      خیلی ممنون از لطفتون
    • توسط resanehwp
      دوستانی که می خوان قلاب های ووکامرس و ترتیب اجرای اونها رو یاد بگیرن
      در لینک زیر صفحه آرشیو محصولات رو می تونید بررسی کنید
      http://bit.ly/rhwp1006
    • توسط centralfile
      سلام دوستان من افزونه wp original media path رو نصب کردم تنظمات مربوطه رو انجام دادم.
      یک ساب دامنه برای سایت ایجاد کردم.
      فایل های مربوط به پوشه uploads/wp-content رو هم به ساب دامنه انتقال دادم  اما عکس ها و فایل ها هنوز تو سایت لود نشده.
      پیوند های یکتا رو هم بروز رسانی کردم ولی  مشکلی حل نشد!
      ساب دامنه ایجاد شده و فایل ها داخلش قرار گرفتند
      اینم اسکرین شات از تنظیمات افزونه
       
       
       
       
       
      ممنون میشم کمک کنید.



    • توسط p1touchbiz
      دراین مقاله سعی داریم که تعریف درست از دسته بندی در وردپرس و برچسب گذاری در وردپرس را داشته باشیم .  درسایت های وردپرسی این دو مفهوم بسیار به یکدیگر شبیه می باشند و در بسیاری موارد باهم دیگر اشتباه میشود .  درمجموع هردو این ها وظیفه اول و اصلیشان کمک به ایجاد یک سایت منظم و گویا برای مخاطب می باشد و به طور مستقیم روی سئوی سایت شما تاثیر ندارند .
      دسته بندی در وردپرس چیست ؟
      موضوعات اصلی سایت در دسته بندی ها جای میگیرد .
      مثلا مطالب سایت شما صرفا در مورد آشپزی و پزشکی میباشد .  پس سایت شما دو دسته اصلی دارد و میتواند زیر دسته های دیگری هم در هرکدام از این دسته های اصلی جای بگیرد .
      مثلا در دسته اصلی آشپزی چند زیر دسته ی دیگر میتواند وجود داشته باشد مانند فست فود ها ، دسر ها ، پیش غذاها و غیره.
      و شما میتوانید برای هردسته زیر دسته های دیگری درست کنید . و البته با تشکیل هردسته میتوانید مادر آن دسته را نیز مشخص کنید .
      اگر هر دو یا سه روز یکبار در مورد یک موضوع خاص نوشته ایجاد میکنید و تعداد قابل توجهی از نوشته های سایت شما مربوط به آن موضوع میشود برای آن موضوع باید دسته بندی ایجاد کنیم .
      برای ایجاد دسته بندی در پنل وردپرس سایت خود درستون سمت راست درقسمت نوشته ها میتوانید روی دسته ها کلیک کنید .
       
       

       
       
      برچسب گذاری در وردپرس چیست ؟
      برای برچسب گذاری در وردپرس زمانی که پیرامون یک موضوع جزیی تر مطالبی دارید و تعداد این مطالب آنقدر زیاد نیست و البته خود آن موضوع فرعی و آنقدر کلی نباشد که بخواهید برای آن دسته تشکیل بدهید میتوانید یک برچسب مشترک برای آن مطالب ایجاد کنید .
      به عنوان مثال در دسته بندی آشپزی شما چند نوشته پیرامون فواید و خواص سبزی ایجاد کرده اید و برچسب فواید میوه و سبزی را برای آن گذاشته اید .
      حالا شخصی که روی این برچسب کلیک کند میتواند تمامی نوشته هایی که این مضمون را درخود دارند و مربط به آن میباشد را مشاهده کند .
      به طور کلی اگر بیشتر از ۵ تا ۱۰ نوشته پیرامون یک مطلب ارسال کرده اید برای آن برچسب جداگانه تشکیل دهید .
      امیدوارم این مقاله به شما کمک کرده باشد و ممنون میشم اگه نظرات خودتون را پایین مقاله برای ما ارسال کنید .
       
      آموزش ویدئویی وردپرس در ۳ روز را اینجا ببینید .
      برای آنالیز سئو سایت خود اینجا کلیک کنید .