• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
دکتر مهندس

استثنا کردن یک دسته در فید

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من خبرنامه فیدبرنر دارم و هرروز آخرین اخباری رو که روی سایت قرار گرفته برایب مشترکین می فرسته

اما میخوام یکی از دسته ها رو نفرسته

برای این کار باید چیکار کنم؟

به زبان ساده تر چطوری میتونم یکی از دسته ها رو از فید سایت حذف کنم؟

کوچکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

این کد رو درون فایل functions.php قالبتون بزارید:


/*********** not index akhbar jootix to index.php **********/
function exclude_category($query) {
if ($query->is_feed )
$query->set('cat', '-7');
return $query;
}
add_filter('pre_get_posts', 'exclude_category');

دقت کنید که 7 د ربالا id دسته میباشد و - پشت آن به معنی شرکت نکردن این دسته در کوئری میباشد.

اگه میخواین که در جستجو یا صفحه اصلی و... هم این دسته نمایش داده نشه میتونید این شروط رو هم استفاده کنید:


$query->is_home || $query->is_author || $query->is_search

که || به معنی یا در شرط میباشد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

این کد رو درون فایل functions.php قالبتون بزارید:


/*********** not index akhbar jootix to index.php **********/
function exclude_category($query) {
if ($query->is_feed )
$query->set('cat', '-7');
return $query;
}
add_filter('pre_get_posts', 'exclude_category');

دقت کنید که 7 د ربالا id دسته میباشد و - پشت آن به معنی شرکت نکردن این دسته در کوئری میباشد.

اگه میخواین که در جستجو یا صفحه اصلی و... هم این دسته نمایش داده نشه میتونید این شروط رو هم استفاده کنید:


$query->is_home || $query->is_author || $query->is_search

که || به معنی یا در شرط میباشد.

این کد رو گذاشتم کلا فیدم سایتم بهم ریخت و دیگه فید ارور میده. حتی حذفش هم کردم ارور برطرف نشد :(
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو گذاشتم کلا فیدم سایتم بهم ریخت و دیگه فید ارور میده. حتی حذفش هم کردم ارور برطرف نشد :(

یکبار Ctrl+F5 باید بزنید.

ID دسته رو درست وارد کردین؟

کد امتحان شده و مشکلی نداره.

آدرس فیدتون اینه؟


http://medplant.ir/feed

اگه آره مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار Ctrl+F5 باید بزنید.

ID دسته رو درست وارد کردین؟

کد امتحان شده و مشکلی نداره.

آدرس فیدتون اینه؟


http://medplant.ir/feed

اگه آره مشکلی نداره.

همه اون کارا رو کردم درست نشد. وردپرس رو دوباره نصب کردم که فید درست شد.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Erfansa
      سلام من تازه کارم وچ‌هارروزی هست که سایتم رو ساختم، مشکل من اینه که فید سایتم کارمیکنه ولی وقتی خواستم برای سایتم اپیکیشن بسازم قسمتRSS میگه همچنین فید RSS وجودندارد
    • توسط bia2mas
       سلام خسته نباشید
      میخوام داخل فید سایتم تگ <image> رو قرار بدم که عکس اون پستو با اندازه کوجیک نشون بده 
      مثل سایت دیجیاتو:
      https://digiato.com/feed/
      <image>
      <url>https://digiato.com/wp-content/uploads/2016/09/android-nougat-nexus-6p-635x357-w600-600x337.jpg
      </url>
      </image>

      هرجایی گشتم بود گزاشتم ولی نتیجه ای که میخواستمو ازش نگرفتم، حتی تو انجمنا خارحپجی گشتم و هیچکدوم عمل نکرد،چون دقیقا میخوام مثل سایت دیجیاتو نمایش بده (بدون استفاده از افزونه)
      ادرس سایتم: Asemoona.com
      اگه هم با هزینه میتونید برام درست کنید بهم بگید هزینش هر چقدر شد میدمتون
      ایدی تلگرامم: @saeedm1997