saeed313

مشکل بانمایش تاریخ فارسی در پوسته

26 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من یک پوسته با ارتیستر ساختم فرمت تاریخش درقسمت پستهامیلادی نمایش میده کد مربوطه به تاریخ توفایل فانکشن که میذارم پوسته ارور میده!! فایل فانکشن بذارم کسی میتونه درستش کنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر چه ورژنیه ؟ اگر 3 به بالا باشه این مشکل را باز هم خواهی داشت مگر اینکه نسخه ی rtl برنامه را خریداری کنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

سلام.متاسفانه بازهم بهم میریزه!!فایل loop که ندارم ولی کدهای فایل functionsگذاشتم


http://pastebin.com/kCCGXjWU

آرتیستر چه ورژنیه ؟

نسخه 3 هستش

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم میریزه یا خطا میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم میریزه یا خطا میده؟

خطا میده

مشکل من که حل نشدکدهایی که براتون گذاشتم حذف کردید!

خوب حداقل کد را درجای مخصوص خودش میذاشتی تا مشکل من حل می شد؟

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

والله من همیشه از ورژن2.7استفاده میکردم ولی ایندفعه از ورژن 3استفاده کردم که با این مشکل روبروشدم الان هم کلها روی این قالب کار کردم فقط هم مشکلش عدم نمایش تاریخ شمسی در عنوان مطالب هست همین

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی راست به چپ به مشکلات دیگه هم برخورد خواهی کرد

ولی فکر کنم با راهنمایی مرتضای عزیز مشکل تاریخش قابل حل باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

پاسخ دادم .خطا میده

به نظر خودم کدرا درست جای خودش درج نمی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single.php پوسته تون رو فشرده و پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید...

single.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

آره توهمین فایل هست. دستکاریش نکردم همینجور بوده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

آقا ایمان می تونی یه لینک دانلود از ورژن 2.7 آرتیستر رو برای دانلود بذاری؟ من هرچی گشتم یه منبع هم برای دانلود 2.7 اش پیدا نکردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet.com/Artisteer/3000-10247_4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimitedserials.com/artisteer-2.7-serial-number-key.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

چند وقت پیش در یک مجله آنلاین انگلیسی خواندم که برای تبدیل فرمت تاریخ باید در موقع خرید برنامه آرتیستر حتما قید بشه که جهت قالب های rtl داره خریداری می شه و نسخه ی دمو (که کرک می شه) این قابلیت رو نداره متاسفانه جایی آدرس منبع را یادداشت نکردم و لینکی ندارم ولی چیزی که ازش دستگیرم شد اینه که تنها راهش صرف نظر از روش های معمول و نوشتن کدی مجزا از وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مثل اینکه تغییر تاریخ میلادی به شمسی در پوسته های آرتیستر خیلی سخته !!

حالا اگه بخوایم تاریخ رو به صورت ...روز قبل نشون بده باید چی کار کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

دوست عزیز اول از همه که قوانین انجمن را یکبار مطالعه فرمایید سئوال جدید باید در تایپیک جدید مطرح بشه و الا احتمال دیده شدنش خیلی می آد پایین

دوم اینکه در سیستم های پشتیبانی دلاری 48 ساعت کارمندان استخدامی بخش پشتیبانی فرصت دارند برای پاسخ سیستم وردپرس که رایگانه اعضای این اتجمن هم که دوستانه رفع مشکل می کنند ....

سوم سئوال شما به آرتیستر کاری نداره با هر افزونه ای که بشه اینکار را کرد در این قالب ها هم می شه مشکل تاریخ شمسی هم فقط در نسخه های کرک شده وجود داره و اگر نرم افزار قانونی خریداری بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت

در این انجمن بحث در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی ممنوعه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید آقا ایمان ، چون سوال من در همین باره بود در اینجا مطرح کردم و گفتم شاید وشکل دوست عزیزمون هم حل بشه. ولی بازم ببخشید

بحث من در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی نیست می خواستم بدونم در یک قالب چطور میشه تاریخ نوشته رو به "... روز قبل" تبدیل کرد ؟ حالا چه قالب های آرتیستر و چه دیگر قالب ها

اگه افزونه ای ، کدی و یا چیزی هست لطفا معرفی کنید.

ویرایش شده در توسط rayagraph
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet...4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimited...number-key.html

از این نسخه مطمئن هستید که اگر باهش قالب ساخته بشه دیگه مشکل نسخه 3را نداره؟

چون من میخوام با این ورژن قالب بسازم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر