• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
saeed313

مشکل بانمایش تاریخ فارسی در پوسته

26 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من یک پوسته با ارتیستر ساختم فرمت تاریخش درقسمت پستهامیلادی نمایش میده کد مربوطه به تاریخ توفایل فانکشن که میذارم پوسته ارور میده!! فایل فانکشن بذارم کسی میتونه درستش کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آرتیستر چه ورژنیه ؟ اگر 3 به بالا باشه این مشکل را باز هم خواهی داشت مگر اینکه نسخه ی rtl برنامه را خریداری کنی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

سلام.متاسفانه بازهم بهم میریزه!!فایل loop که ندارم ولی کدهای فایل functionsگذاشتم


http://pastebin.com/kCCGXjWU

آرتیستر چه ورژنیه ؟

نسخه 3 هستش

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهم میریزه یا خطا میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهم میریزه یا خطا میده؟

خطا میده

مشکل من که حل نشدکدهایی که براتون گذاشتم حذف کردید!

خوب حداقل کد را درجای مخصوص خودش میذاشتی تا مشکل من حل می شد؟

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

والله من همیشه از ورژن2.7استفاده میکردم ولی ایندفعه از ورژن 3استفاده کردم که با این مشکل روبروشدم الان هم کلها روی این قالب کار کردم فقط هم مشکلش عدم نمایش تاریخ شمسی در عنوان مطالب هست همین

ویرایش شده در توسط saeed313

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی راست به چپ به مشکلات دیگه هم برخورد خواهی کرد

ولی فکر کنم با راهنمایی مرتضای عزیز مشکل تاریخش قابل حل باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

پاسخ دادم .خطا میده

به نظر خودم کدرا درست جای خودش درج نمی کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل single.php پوسته تون رو فشرده و پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

آره توهمین فایل هست. دستکاریش نکردم همینجور بوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

آقا ایمان می تونی یه لینک دانلود از ورژن 2.7 آرتیستر رو برای دانلود بذاری؟ من هرچی گشتم یه منبع هم برای دانلود 2.7 اش پیدا نکردم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet.com/Artisteer/3000-10247_4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimitedserials.com/artisteer-2.7-serial-number-key.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

چند وقت پیش در یک مجله آنلاین انگلیسی خواندم که برای تبدیل فرمت تاریخ باید در موقع خرید برنامه آرتیستر حتما قید بشه که جهت قالب های rtl داره خریداری می شه و نسخه ی دمو (که کرک می شه) این قابلیت رو نداره متاسفانه جایی آدرس منبع را یادداشت نکردم و لینکی ندارم ولی چیزی که ازش دستگیرم شد اینه که تنها راهش صرف نظر از روش های معمول و نوشتن کدی مجزا از وردپرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

مثل اینکه تغییر تاریخ میلادی به شمسی در پوسته های آرتیستر خیلی سخته !!

حالا اگه بخوایم تاریخ رو به صورت ...روز قبل نشون بده باید چی کار کنیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

دوست عزیز اول از همه که قوانین انجمن را یکبار مطالعه فرمایید سئوال جدید باید در تایپیک جدید مطرح بشه و الا احتمال دیده شدنش خیلی می آد پایین

دوم اینکه در سیستم های پشتیبانی دلاری 48 ساعت کارمندان استخدامی بخش پشتیبانی فرصت دارند برای پاسخ سیستم وردپرس که رایگانه اعضای این اتجمن هم که دوستانه رفع مشکل می کنند ....

سوم سئوال شما به آرتیستر کاری نداره با هر افزونه ای که بشه اینکار را کرد در این قالب ها هم می شه مشکل تاریخ شمسی هم فقط در نسخه های کرک شده وجود داره و اگر نرم افزار قانونی خریداری بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت

در این انجمن بحث در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی ممنوعه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید آقا ایمان ، چون سوال من در همین باره بود در اینجا مطرح کردم و گفتم شاید وشکل دوست عزیزمون هم حل بشه. ولی بازم ببخشید

بحث من در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی نیست می خواستم بدونم در یک قالب چطور میشه تاریخ نوشته رو به "... روز قبل" تبدیل کرد ؟ حالا چه قالب های آرتیستر و چه دیگر قالب ها

اگه افزونه ای ، کدی و یا چیزی هست لطفا معرفی کنید.

ویرایش شده در توسط rayagraph

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet...4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimited...number-key.html

از این نسخه مطمئن هستید که اگر باهش قالب ساخته بشه دیگه مشکل نسخه 3را نداره؟

چون من میخوام با این ورژن قالب بسازم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.