• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
saeed313

مشکل بانمایش تاریخ فارسی در پوسته

26 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من یک پوسته با ارتیستر ساختم فرمت تاریخش درقسمت پستهامیلادی نمایش میده کد مربوطه به تاریخ توفایل فانکشن که میذارم پوسته ارور میده!! فایل فانکشن بذارم کسی میتونه درستش کنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر چه ورژنیه ؟ اگر 3 به بالا باشه این مشکل را باز هم خواهی داشت مگر اینکه نسخه ی rtl برنامه را خریداری کنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بجای تابع تارخش از تابع زیر استفاد کنید:

<?php the_time(' j F Y') ?>

اگر درست نشد:

شما فایل loop و functions رو بزار تا بتونیم کمک کنیم.

سلام.متاسفانه بازهم بهم میریزه!!فایل loop که ندارم ولی کدهای فایل functionsگذاشتم


http://pastebin.com/kCCGXjWU

آرتیستر چه ورژنیه ؟

نسخه 3 هستش

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم میریزه یا خطا میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم میریزه یا خطا میده؟

خطا میده

مشکل من که حل نشدکدهایی که براتون گذاشتم حذف کردید!

خوب حداقل کد را درجای مخصوص خودش میذاشتی تا مشکل من حل می شد؟

فایل لوپتون در پوشه library فایل wrappers.php است ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

والله من همیشه از ورژن2.7استفاده میکردم ولی ایندفعه از ورژن 3استفاده کردم که با این مشکل روبروشدم الان هم کلها روی این قالب کار کردم فقط هم مشکلش عدم نمایش تاریخ شمسی در عنوان مطالب هست همین

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی راست به چپ به مشکلات دیگه هم برخورد خواهی کرد

ولی فکر کنم با راهنمایی مرتضای عزیز مشکل تاریخش قابل حل باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها حذف نشده. با دقت پستتون رو ببیند. چون کدها زیاد بود جایی دیگه آپلود کردم تا راحتتر صفحه لود بشه و هم اینکه کدها آسونتر قابل بررسی باشن.

شما جواب منو ندادین. بهم میریزه پوسته یا اینکه خطامیده؟

پاسخ دادم .خطا میده

به نظر خودم کدرا درست جای خودش درج نمی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single.php پوسته تون رو فشرده و پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید...

single.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فانکشن و فایلی تک پست تابع تاریخ نبود.

میتونید فقط فایلهای php پوسته تون رو پیوست کنید؟

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آدرس لوپ را دادم ولی تابع تاریخ آرتیستر توی فانکشنه و خطوط112 تا 120 مگر اینکه کدهای این صفحه دستی دستکاری شده باشه


case 'date':
$result[] = sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
);
break;

آره توهمین فایل هست. دستکاریش نکردم همینجور بوده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی پیشنهاد می کنم از نسخه ی 2.7 استفاده کنید این مشکلات رو نداره و از طرف شرکت هم استفاده رایگانش بلا مانع اعلام شده و تقریبا قابلیت هاش با 3 یکیه بجز اینکه قالب ساز دروپال و جوملا نداره بایک جستجو چندین نمونه برای دانلود می یابید فقط مراقب باشید که آپدیتش رو قبول نکنید

آقا ایمان می تونی یه لینک دانلود از ورژن 2.7 آرتیستر رو برای دانلود بذاری؟ من هرچی گشتم یه منبع هم برای دانلود 2.7 اش پیدا نکردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet.com/Artisteer/3000-10247_4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimitedserials.com/artisteer-2.7-serial-number-key.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه چون هر دو تابع بصورت پیش فرض توسط افزونه جلالی برگردان میشن. ایندو تابع رو حذف کنید ببینید اصلا تاریخ نمایش داده میشه؟

چند وقت پیش در یک مجله آنلاین انگلیسی خواندم که برای تبدیل فرمت تاریخ باید در موقع خرید برنامه آرتیستر حتما قید بشه که جهت قالب های rtl داره خریداری می شه و نسخه ی دمو (که کرک می شه) این قابلیت رو نداره متاسفانه جایی آدرس منبع را یادداشت نکردم و لینکی ندارم ولی چیزی که ازش دستگیرم شد اینه که تنها راهش صرف نظر از روش های معمول و نوشتن کدی مجزا از وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مثل اینکه تغییر تاریخ میلادی به شمسی در پوسته های آرتیستر خیلی سخته !!

حالا اگه بخوایم تاریخ رو به صورت ...روز قبل نشون بده باید چی کار کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 24 ساعت از پست من گذشته..!

کسی نیست جواب بده ؟؟!

دوست عزیز اول از همه که قوانین انجمن را یکبار مطالعه فرمایید سئوال جدید باید در تایپیک جدید مطرح بشه و الا احتمال دیده شدنش خیلی می آد پایین

دوم اینکه در سیستم های پشتیبانی دلاری 48 ساعت کارمندان استخدامی بخش پشتیبانی فرصت دارند برای پاسخ سیستم وردپرس که رایگانه اعضای این اتجمن هم که دوستانه رفع مشکل می کنند ....

سوم سئوال شما به آرتیستر کاری نداره با هر افزونه ای که بشه اینکار را کرد در این قالب ها هم می شه مشکل تاریخ شمسی هم فقط در نسخه های کرک شده وجود داره و اگر نرم افزار قانونی خریداری بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت

در این انجمن بحث در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی ممنوعه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید آقا ایمان ، چون سوال من در همین باره بود در اینجا مطرح کردم و گفتم شاید وشکل دوست عزیزمون هم حل بشه. ولی بازم ببخشید

بحث من در مورد نرم افزار های کرک شده و نال شده و اینچنینی نیست می خواستم بدونم در یک قالب چطور میشه تاریخ نوشته رو به "... روز قبل" تبدیل کرد ؟ حالا چه قالب های آرتیستر و چه دیگر قالب ها

اگه افزونه ای ، کدی و یا چیزی هست لطفا معرفی کنید.

ویرایش شده در توسط rayagraph
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه ی 2.7 نسخه ی ارتقاییه می تونید نسخه ی 2.3 را از اینجا دانلود کنید

http://download.cnet...4-11119004.html

و فایل ارتقا به 2.7 را از اینجا

http://www.unlimited...number-key.html

از این نسخه مطمئن هستید که اگر باهش قالب ساخته بشه دیگه مشکل نسخه 3را نداره؟

چون من میخوام با این ورژن قالب بسازم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.