rezakianoosh

کار نکردن استایل ie

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

برای قالب جدید میخام برای راحت شدن از شر ie یه استایل دیگه بنویسم ولی وقتی لینک استایل جدید رو میزارم و کدی رو که مشگل داره اصلاح میکنم و فقط کد قسمتی رو که مشگل دار رو میزار تو استایل جدیدی که برای ie درست کردم ولی هیچ تغییری احساس نمیشه ( برای مشاده تغییرات در مرورگر ie با زدن f12 و تغییر قسمت document mode حالت مرورگر رو بر روی ie 7 و ie 8 میزارم) دوستان لطفا راهنمایی کنن موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل اینکه این مشکل فراگیر هست و مشکل من هم هست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی ها رو به این سادگس پاک نمی کنه

مگر از طریق

control panel - internet options - General - Browsing History دستور Setting را بزنید و

post-336-0-67919600-1346357113_thumb.gif

مانند تصویر تنظیمات رو انجام بدید تا با ctrl+F5 سایت تغییر حالت بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه جناب فخار اصلا بحث این نیست، بحث اینه که تغییرات اعمال نمیشه کلا

من با دو سیستم امتحان کردم مشکل پا برجا بود

الان هم کاری رو که شما گفتید انجام دادم باز هم درست نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من الان یه چیز دیگه متوجه شدم کلا مثل اینکه فایل استایل رو نمیشناسه

چون قالب رو دوباره دانلود کردم که روی لوکال روش کار کنم موقع نصب میزنه شیوه نامه گم شده و نصب نمیشه

حتی اکسترک کردم و گذاشتم و زمانی که خواستم فعال کنم باز هم نوشت شیوه نامه گم شده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا از مشکل من هم 24 ساعتی میشه که گذشته ممنون میشم یه لطفی بکنید

چون یه خورده هم درخواست ریخت به هم بگم که الان مشکل فقط اینه که قالب استایل رو نمیشناسه و موقع نصب میگه شیوه نامه گم شده است( اگر هم دستی اکسترک کنم باز موقع فعال سازی همین ارور رو میده)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیزی ممکنه

یک نوت پد باز کن و در ابتداش بنویس


/*Theme Name: NAME
*/
html, body, div, span, applet, object, iframe,
h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,
a, abbr, acronym, address, big, cite, code,
del, dfn, em, font, ins, kbd, q, s, samp,
small, strike, strong, sub, sup, tt, var,
dl, dt, dd, ol, ul, li,
fieldset, form, label, legend,
table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td {
border: 0;
font-family: inherit;
font-size: 100%;
font-style: inherit;
font-weight: inherit;
margin: 0;
outline: 0;
padding: 0;
vertical-align: baseline;
}
:focus {/* remember to define focus styles! */
outline: 0;
}

به نام style.css در یک پوشه ذخیره کن توی خط اول یک نام بجای NAME بگذار نامش ارتباطی با نام فعلی قالبت نداشته باشه

حالا باقی محتویات قالب رو بریز توی اون پوشه و فایل style.css اون قالب رو رینیم کن به یک نام دیگه مثلا oldstyle.cc و در header.php اضافه کن


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/oldstyle.css" type="text/css" media="screen" />

و چک کن

اگر کلا استایلت رو نمی شناخت که صفحه را به کل بدون قالب بندی باید می دیدی

راستی افزونه ی مینفی یا کمپرسور css که نداری اگر داری مشکل از اونه اون رو غیر فعال کن تا تغییرات رو اعمال کنی بعد فعالش کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه جناب فخار متشکر فهمیدم مشکل از چی هست

باید محتویات قالب رو به یک پوشه قبل برمیگردوندم

قالب به این صورت بود folder/folder/folder/content که باید محتویات رو به پوشه های قبلی برمیگردوندم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه جناب فخار این مشکلی که گفتم مربوط به لوکال بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری